Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Αποκλειστικό: Βίντεο: ο διωχθείς πατήρ Φώτιος Τζούρας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους πιστούς για το θαύμα.

Ήταν Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, όταν ανακοινώναμε:





Άμεσα ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος υποχρέωσε τον π.Φώτιο να του παραδώσει τα κλειδιά του ναού (και το παγκάρι!) και τον έθεσε σε αργία:





Τέλος Ιουνίου 2017,  δημοσιοποιούσαμε φωτογραφίες από το ιδιωτικό παρεκκλήσιο (ανήκε σε κοιμηθέντα αρχιμανδρίτη) που είχε βρεθεί στα Κάτω Πορόϊα (Σερρών) και καλούσαμε τους πιστούς να το εξοπλίσουν με τα απαραίτητα:



Αύγουστος 2017: 




Όμως ο διάβολος πάντα θα βάζει προσκόμματα. Απαιτούν αιφνιδιαστικά να ΦΥΓΕΙ άμεσα ο π.Φώτιος από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί από την κοινότητα.
Τέλος Αυγούστου 2017 :


παράλληλα κυκλοφορούν "ψίθυροι" ότι τον Αύγουστο του καταβλήθηκε μισθοδοσία για τελευταία φορά, και ότι θα γίνει ΔΙΑΚΟΠΗ της μισθοδοσίας του, κάτι που επαληθεύεται λίγες βδομάδες αργότερα :



Οκτώβριος 2017:




Αρχές Νοεμβρίου 2017, ένα ακόμη θαύμα! 


Ο π.Φώτιος βρίσκεται με τα ανήλικα παιδιά του στο νέο τους σπιτάκι (δίπλα στο παρεκκλήσιο), το οποίο ήταν μη κατοικήσιμο και με την συμβολή πιστών ανακαινίσθηκε και σήμερα, με τη βοήθεια του Θεού, παρουσιάζουμε το βίντεο -εξομολόγηση με τις ευχαριστίες του :


Υπενθυμίζουμε ότι ο π.Φώτιος πλέον ΔΕΝ μισθοδοτείται οπότε ευλαβείς πιστοί έχουν αναλάβει να στηρίζουν αυτόν και τα παιδιά του.


Από τις δεκάδες επιστολές συμπαράστασης στον π.Φώτιο (βρίσκονται στην ετικέτα "Δίωξη π.Φωτίου Τζούρα, εδώ), θυμίζουμε αυτήν, (γιατί εξηγεί γιατί ήταν επιβεβλημένη η αποτείχιση, ειδικά σε έναν μητροπολίτη που ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ και ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΕ την ψευδοσύνοδο της Κρήτης)
την οποία εκ νέου και παραθέτουμε:


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

6 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...


Πάτερ Φώτιε, σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά η Χάρις του Κυρίου Ιησού Χριστού να σε ενδυναμώνει πάντοτε και η Υπεραγία Θεοτόκος να σκεπάζει την οικογένειά σου.

Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν να γίνει αυτό το ωραίο εκκλησάκι, σε όσους βοήθησαν στη στέγαση του π.Φωτίου και στους αδελφούς του ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ που τράβηξαν αυτό το πολύ όμορφο βίντεο.

Τέλος εύχομαι κάποια στιγμή ο Κύριος να μας ελεήσει και να μας αξιώσει να δούμε και να ζήσουμε και τη λειτουργική ενότητα μεταξύ των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω Θεώ για όλα!

Πατέρα Φώτιε με τις ευχές σας να ξυπνήσουνε όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές,να φύγουνε από τον οικουμενισμό και να επιστρέψουνε στην ορθοδοξία,ανεξαρτήτως ημερολογίου!

captain giannis είπε...

Πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων και κάποιες μονές,όλες οι εκκλησίες στα δωδεκάνησα,επιφανείς κύριοι -μπορεί και έμποροι όπλων-θα αποστείλουν την περιβόητη ¨λογία" τους στο οικουμενικό πατριαρχείο -το μαρτυρικό,όπως αποκαλούσε κολλητός του βαρθολομαίου ηγούμενος-προκειμένου να απαλύνουν το "μαρτύριο"του φαναρίου.......!!!!!!!!!!![ας μη συνεχίσω για το που πάνε αυτά τα χρήματα].Στον παπα-Φώτη όμως;;;;Σ'αυτόν και το μοναδικό ευρώ έχει τη μεγαλύτερη αξία.....Ας συντρέξουμε λοιπόν όλοι αυτόν τον αγνό ιερέα......

Bivalve Eternity είπε...

Η "συνέχεια" της Εκκλησίας στην επαρχία του Σιδηροκάστρου, για την δική μας εποχή, ακουμπά στις πλάτες του π.Φωτίου. Αυτό θα αποφανθεί ο εκκλ.ιστορικός του μέλλοντος για την τοπική αυτή Εκκλησία της Κεντρικής Μακεδονίας. Ακούνε οι εκεί δειλοί συνάδελφοι του Κληρικοί;Θα βοηθήσουν τον π.Φώτιο στην ελάφρυνση του βάρους που επομίστηκε ή... ''ιδόντες αυτόν θα αντιπαρέλθουν'';

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ειναι το email ή το τηλεφωνο του π.Φωτίου? Θελω να επικοινωνησω μαζι του απο εξωτερικο. Καλες γιορτες

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

6942571684

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.