Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Φωτογραφίες ΝΤΡΟΠΗΣ από το Άγιο Όρος: Έβαλαν Αλβανούς εργάτες να γκρεμίσουν κελιά μοναχών (που διέκοψαν την μνημόνευση του οικουμενιστή Βαρθολομαίου). ΔΙΩΓΜΟΣ.

Γέρων Σάββας Λαυριώτης:

Διωγμός ἐν Ἁγίῳ Ὄρει
ἐν ἔτει 2018
ἀπό τούς αἱρετικούς καί ἐκτός Ἐκκλησίας Λαυριῶτες


Συνεχίζοντας τήν παράδοση τῶν τυμπανιαίων Λαυριωτῶν πατέρων, οἱ σημερινοί Λαυριῶτες ἀναδεικνύονται χειρότεροι αὐτῶν, γκρεμίζοντας κελλιά πατέρων, ὅπου διακόπτουν τό μνημόσυνο τοῦ ἀρχιαιρεσιάρχη Βαρθολομαίου. Πιστά καί πειθήνια ὄργανά του, ἔχουν ἐντολές ὅποιος ἀντιτίθεται σέ αὐτόν καί στά ἀντίχριστα σχέδιά τους, νά διώκεται πάραυτα.

Πρός πίστωσιν τῆς ἀληθείας καί πρός ἐνημέρωση τοῦ χριστεπωνύμου πληρώματος, παραθέτουμε τίς φωτογραφίες ἀπό τούς βανδαλισμούς, ὅπου ἔλαβαν χώρα τήν Καθαρά Δευτέρα στίς 6/19-2-2018. Δέν σεβάσθηκαν οὔτε τήν ἡμέρα, οὔτε τήν Ἁγία Τεσσαρακοστή, ἀλλά βάζοντας ἀλβανούς ἐργάτες, γκρέμισαν τά κελλιά καί πέταξαν στήν κυριολεξία τίς ἅγιες εἰκόνες, πού τήν ἑπόμενη Κυριακή τῆς Ὀρθοδοξίας, οἱ ἴδιοι πατέρες ἀπό τήν Λαύρα, ἔψελναν τό τροπάριο· «Τήν ἄχραντον εἰκόνα σου προσκυνοῦμεν Ἀγαθέ», κατατάσσοντας ὅμως μέ αὐτόν τόν τρόπο τούς ἑαυτούς τους, στό ἀνάθεμα τῶν εἰκονομάχων!

Εὐχόμαστε στούς σημερινούς αἱρετικούς οἰκουμενιστές καί
εἰκονομάχους Λαυριῶτες πατέρες νά καταλάβουν τό ἔγκλημα ὅπου διαπράττουν, τόσο πρός τόν Θεό, ὅσο καί ἀπέναντι στούς μοναχούς πού διώκουν καί τούς πιστούς ὅπου θέλουν τούς Ἁγιορεῖτες νά κρατοῦν τήν Ὀρθοδοξία καί ὄχι νά τήν διώκουν καί νά τήν προδίδουν.

Τό κελλίον τοῦ π. Δανιήλ προτοῦ τήν καταστροφή:
Τό κελλίον μετά τήν καταστροφή :




Εἰκόνες πεταμένες στά χαλάσματα:




Ἐδῶ ἦταν ἡ καλύβη τοῦ Γέροντα Πέτρου


Ἡ διαλυμένη καλύβη του Γέροντα Πέτρου :


Γέρων Σάββας, Ὀρθόδοξος Λαυριώτης


Σχόλιο:
Είναι θλιβερό 
κάποιοι που υποτίθεται έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον Θεό μέσω του μοναχισμού, 
να καταντάνε να κάνουν πράγματα που δεν θα έκαναν οι πιο απάνθρωποι κακούργοι: 
να γκρεμίζουν ακόμη και τα κελιά ευλαβών πατέρων.

Θα μπορούσε να πει κάποιος, τι τους πειράζει αν λιγοστά κελιά ΔΕΝ μνημονεύουν τον Βαρθολομαίο. Έχουν "άκρες" με την πολιτική εξουσία, με  την εκκλησιαστική, με τα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων, με κάθε τι, τι τους πειράζουν μια χούφτα πατέρες που δεν προσκυνούν;

Τους ενοχλεί το ΦΩΣ. Η αλήθεια. 
Γι αυτό κάνουν το παν να την φιμώσουν, να την εξαφανίσουν.
Το μίσος τους για την αλήθεια τους κάνει να φτάνουν σε σημείο παραλογισμού.

Τελικά το χειρότερο πράγμα που κάνει η αίρεση είναι ότι ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ την λογική


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Ταῦτα λελάληκα ὑμῖν ἵνα μὴ σκανδαλισθῆτε.
ἀποσυναγώγους ποιήσουσιν ὑμᾶς· ἀλλ᾿ ἔρχεται ὥρα ἵνα πᾶς ὁ ἀποκτείνας ὑμᾶς δόξῃ λατρείαν προσφέρειν τῷ Θεῷ.
καὶ ταῦτα ποιήσουσιν, ὅτι οὐκ ἔγνωσαν τὸν πατέρα οὐδὲ ἐμέ.....

The Cave Dweller είπε...


Να έχουμε τις ευχές του Γέροντος Σάββα και του Γέροντος Πέτρου.

Πολλά πνευματικά παράσημα και γαλόνια χαρίζει ο Βαρθολομαίος και η παρέα του.

Άξιοι όσοι διώκονται για την Πίστη τους στον Κύριο Ιησού Χριστό.


Ανώνυμος είπε...

Οντως αξιοι οσοι διώκονται από τούς αιρετικούς καί αντίχριστους που πετάνε τίς αγιες εικόνες. Ηδη εχουν διωχθεί πέντε πατέρες από τήν περιοχή του χιλανδαρίου, δυο προίστάμενοι από τήν Λαύρα (οι μοναδικοί προιστάμενοι, ο γερων Ευστράτιος και ο γέρων Σάββας) από τό Κουτλουμούσοι αλλοι δύο καί από κάποια Κελλιά στίς Καρυές. Καλά, μόνο αυτοί είναι που αντιστέκονται? οι υπόλοιποι μόνο νά γράφουν και να κρατούν τά κελλάκια τους? δέν βλέπουν πώς τώρα ειναι ο καιρός της ομολογίας? τους ευχόμαστε να ανανήψουν και να ομολογήσουν και αυτοί καί οχι να προδίδουν την αμώμητο πίστημας.

Ανώνυμος είπε...

Η Ενότητα της Εκκλησίας η οποία έχει σαφώς Δογματικό περιεχόμενο ( Εις Μίαν Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία ) υπάρχει αληθινά όταν υπάρχει Ενότητα στην Πίστη, την Λατρεία και την Διοίκηση. Στις ημέρες μας δυστυχώς θεωρείται Σχίσμα όποιος διασπά την Ενότητα κυρίως στην Διοίκηση, ενώ η διάσπαση της Ενότητος στην Πίστη τίθεται ουσιαστικά σε δεύτερη μοίρα και θέση, ενώ της ανήκει η πρώτη. Εάν στις ημέρες μας κάποιοι ευθύνονται για Σχίσμα στην Εκκλησία αυτοί είναι οι Οικουμενιστές και οι συνοδοιπόροι τους, διότι αυτοί απέκλιναν έργω και λόγω από την Ορθόδοξη Πίστη. Οι αγωνιζόμενοι εναντίον της Παναιρέσεως, ανεξαρτήτως προελεύσεως, ενώ είναι Ορθόδοξοι ως προς την Πίστη, βαρύνονται με το εξίσου μεγάλο Εκκλησιαστικό παράπτωμα της πολυδιασπάσεως ( ανεξάρτητες Μερίδες ) στο βαθμό που ο καθένας εξ αυτών δεν προσπαθεί ειλικρινά να επιτύχει την Ενότητα των αληθινών Ορθοδόξων και την συμπόρευση αυτών σε ενιαίο Εκκλησιαστικό μέτωπο ενάντια στην Παναίρεση.

Ανώνυμος είπε...

Σε τί διαφέρουν από τους Αλβανούς που γκρεμίζουν τα σπίτια των Ελλήνων στην Βόρεια Ηπειρο;; Σχετικά με τους υπόλοιπους που αντιστέκονται στο Αγιο Ορος να μην ξεχνούμε τον Πατριάρχη Ειρηναίο, προτίμησε να είναι φυλακισμένος γιατί όπως είχε πει όταν πήγε έδωσε υπόσχεση στον Χριστό ότι δεν θα φύγει από τον Πανάγιο Τάφο μέχρι να πεθάνει, θα διώξουν κι άλλους - αν προλάβουν... Ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης είχε πει ότι θα δούμε τρομερά πράγματα μεταξύ των οποίων ΄΄οι Ευρωπαίοι θα επιχειρήσουν να καταργήσουν το άβατο΄΄ ε όσοι αντιστέκονται τους πετούν έξω , αυτοί βαδίζουν με σχέδιο, αυτοί που υλοποιούν το σχέδιο δεν γνωρίζουμε αν τιμούν αυτό που είναι ή αν είναι πρακτόρια Ο Θεός βοηθός...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.