Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΒΙΑΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩ από τη Βουλή Ελλήνων Ορθοδόξων που πήγαν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο ATHENS PRIDE 2018. (Βίντεο - Φωτογραφίες - Σχόλια)


Καμαρώστε την αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ.



Μια μικρή ομάδα 2 μοναχών, μιας μοναχής και 5-6 πιστών 
που ήθελε να πάει μπροστά στη Βουλή για να εκφράσει την διαμαρτυρία της ΕΝΑΝΤΙΑ στο Gay Pride και στην φωταγώγηση της Βουλής με τα χρώματα του (απίστευτο κατάντημα), ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ από αστυνομικούς και ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ στο Αστυνομικό Τμήμα της πλ.Συντάγματος.  
Νεαρός που πήγε να διαμαρτυρηθεί κι αυτός, ξυλοκοπήθηκε ανελέητα από τα ΜΑΤ.


Οι ομοφυλόφιλοι, οι τρανσέξουαλ 
και κάθε είδους ανώμαλοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ να παρελαύνουν (και να παραβρίσκονται προκαλώντας ακόμη και στα θεωρεία της Βουλής) και Έλληνες Ορθόδοξοι να συλλαμβάνονται προληπτικά ΠΡΙΝ καν ξεκινήσουν την διαμαρτυρία τους. 




Ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι έχουμε κομμουνισμό. 
Δυσκολεύεται να αντιληφθεί ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος επιτρέπει στους πολίτες της να διαδηλώνουν ελεύθερα. 




Δυστυχώς στην Ελλάδα μας ΔΕΝ υπάρχουν πλέον ΑΝΤΡΕΣ, παπάδες, παλικάρια. 
Μια χούφτα απέμειναν, τελευταίο δείγμα, είδος προς εξαφάνιση. Ο π.Κλεομένης, ο π.Μωυσής, λιγοστοί πιστοί που δεν φοβούνται τις συλλήψεις και τις προσαγωγές.




Στο παρακάτω βίντεο 
καμαρώσαμε το σθένος με το οποίο απευθυνόταν ο π.Κλεομένης στον επικεφαλής. 


Αποδίδουμε τα εύσημα και στον ψηλό διμοιρίτη τους. Από την 1η στιγμή  έκανε το παν για να "μαζέψει" τον πατέρα Κλεομένη. Του ευχόμαστε ο ΣΥΡΙΖΑ -αν δεν το έχει κάνει ήδη- να τον τιμήσει για τον υπέρμετρο ζήλο του. 






















Άραγε σε τι χρειάζονται τα κοκάλινα γάντια;  Έχει την ασπίδα για να προστατεύεται και το γκλοπ για να χτυπάει. Μήπως για να χτυπάει κρυφά μπουνιές από κοντινή απόσταση,  χωρίς να εντοπίζεται;;;









Να τον χαίρονται οι γονείς του ...  Άξια προστάτευσε την συγκέντρωση-παρέλαση των ομοφυλόφιλων. "Μπράβο παιδί μου". Θα είναι περήφανοι για το "καμάρι" τους:


Ακολουθεί το βίντεο 

Βίντεο (από το ρώσικο rutube),
 https://rutube.ru/video/person/1793013/
το youtube κλείνει ΣΥΝΕΧΩΣ τα κανάλια "χάραγμα" και κατεβάζει τα βίντεο
(ελευθερία στο διαδίκτυο, χα, χα χά !!!)




Και μαι τελευταία ερώτηση:
Που είναι η εκκλησία των ΓΟΧ;
Που πήγαν τόσοι αγώνες; Γιατί δεν μιλάνε; Τι συμβαίνει; Για την Κάρτα του Πολίτη "μούγκα", για τις διώξεις της Εσφιγμένου "μούγκα", για τια παρελάσεις ομοφυλοφιλίας "μούγκα", για τα βλάσφημα θέατρα (τους ενημερώσαμε επίσημα ως ιστολόγιο) πάλι "μούγκα".
Τώρα που έγιναν επίσημα σωματείο δεν μιλάνε για να μην χάσουν τα προνόμια; Ή για να μην τους "κλείσουν"; Βλέπετε τι έξυπνα παίζει το σύστημα;  Πρώτα σε "νομιμοποιεί" και μετά σου λέει μην τολμήσεις ... Μούγκα τόσοι δεσποτάδες των ΓΟΧ, τόσα σωματεία, τόσοι πιστοί ... Θα σας βλέπουν οι παππούδες σας που μάτωσαν για να κρατήσουν το ημερολόγιο και δεν θα πιστεύουν ότι εσείς είστε τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Που είναι οι αποκαλούμενοι "αποτειχισμένοι" πατέρες και αδερφοί;
"Μούγκα" κι αυτοί ...

Για την θεσμικά αποκαλούμενη "εκκλησία",
δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε.
Εδώ και πολλές δεκαετίες έχει ταυτιστεί με την εκάστοτε πολιτική εξουσία, την Νέα Τάξη και τον Οικουμενισμό. Από μισθωτούς "ποιμένες" δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε. Ομοίως για τα ορθόδοξα σωματεία που συμπορεύονται με τους δεσποτάδες (στηρίζοντας έτσι τον Οικουμενισμό).


Σχόλιο αναγνώστη μας (εδώ),
για την έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης ενάντια στην Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη :

"μια ολοκληρη Θεσαλλονικη με διπλα το Αγιον ορος τα μονασηρια στην πολη του αγιου Δημητριου και να μην υπαρχει αντιδραση θα πεσει φωτια να μας καψει να δω ποτε θα ξεσηκωθουμε"

Η απάντηση μας:
(εκτός από τους "Αγιορείτες" και τους μισθωτούς παπάδες) :
... και ένα σωρό "αποτειχισμένοι" πατέρες που παριστάνουν ότι δεν βλέπουν, ότι δεν ακούν τις φωνές του πούστηδων να παρελαύνουν.
 
Η "επανάσταση" και η "ορθοδοξία" περιορίζεται στην "αίθουσα"όπου γίνονται τα κηρύγματα ή στο παρεκκλήσιο όπου δεν μνημονεύεται ο δεσπότης.
Τι μας νοιάζει τι γίνεται παραπέρα...
 
Κι αν επιμείνεις και ρωτήσεις τους ιερείς γιατί δεν ξεσηκώνουν τον κόσμο, κάποιοι απαντούν: "Δεν έχει διάθεση ο κόσμος" ...
και δεν αναλογίζονται τις ευθύνες τους γιατί οι πιστοί τους είναι αδιάφοροι...
 
Ένας π.Αυγουστίνος ξεσήκωνε τους αμέριμνους χωρικούς από τα χωριά της Φλώρινας και οι σημερινοί ορθόδοξοι "ομολογητές" από τον πολύ "αγώνα" και τα πολλά "άρθρα" δεν βγαίνουν στον δρόμο. Τα σχόλια που πληκτρολογούμε από τον καναπέ είναι πιο σημαντικά. 
Εμείς προειδοποιήσαμε: ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ. Θα πέσει τσεκούρι και λάβα. Μπορεί τώρα να παριστάνουν ότι δεν ακούν τις φωνές των πούστηδων αλλά σύντομα θα ακούν τις φωνές των δικών τους παιδιών να τσιρίζουν από τον πόνο. ΕΡΧΟΝΤΑΙ.


Κυριακή 10 Ιουνίου 2018. 
Εκατοντάδες χιλιάδες "πιστοί" φόρεσαν το κουστούμι τους και συνέρρευσαν σήμερα σε εκκλησίες. Τελείως αδιάφοροι για όσα συμβαίνουν στην πόλη, στην χώρα τους.
Εμείς επαναλαμβάνουμε: ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΟΓΟ στον ΘΕΟ για την αδιαφορία σας.



Φωτογραφίες:














 








Οι παρακάτω φωτογραφίες (από εδώ, εδώ και εδώ), τραβηγμένες μπροστά από το Ελληνικό κυνοβούλιο, εξαιρετικά αφιερωμένες στους ορθόδοξους "πιστούς", που παριστάνουν ότι δεν ξέρουν και δεν βλέπουν :


παίζει να είναι άντρας που πήρε ορμόνες για να μοιάζει γυναίκα

παριστάνουν ότι αγκαλιάζονται:





να δείτε που αυτός είναι Αλβανός. Κάποτε τους πηδούσαν στην Ομόνοια για λίγα χιλιάρικα. 

Κοιτάξτε κάτι άντρες ...
μην ανησυχείτε, ΑΥΤΟΙ(ες) θα πολεμήσουν για την πατρίδα ..., 
γι αυτό τους προστατεύει ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα :











αν αντέχετε και δεν έχετε κάνει εμετό ακόμη, δείτε :


Γιατί κάνεις ότι τσιρίζεις ;



Προς το παρόν με το σκυλί τους
προσεχώς, ΝΟΜΙΜΑ,  με το παιδί τους.
ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ.

Και φυσικά ένα Pride με τόσους χορηγούς,
στήριξη από όλο τον πολιτικό κόσμο
και τόσες πρεσβείες,
δεν θα μπορούσε να μην γελοιοποιήσει ιερά σύμβολα και πρόσωπα της ορθοδοξίας. (κανείς φυσικά δεν τόλμησε να προσβάλει ποτέ το Ισλάμ για την θέση της γυναίκας εκεί, τις μπούργκες, τις μαντήλες και τις κλειροτιδεκτομές, ή πολύ περισσότερο την Εβραϊκή θρησκεία!).
Γ@μώ τον αντιρατσιστικό σας νόμο  :



η παραπάνω φωτογραφία με σχετικό σχόλιο από εδώ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

22 σχόλια:

Ἁγιορείτης είπε...

Θὰ προτιμοῦσα τὴν εἰρηνικὴ διαμαρτυρία τοῦ μοναχοῦ στὸ βίντεο, παρὰ τὶς πρόστυχες ἐκφράσεις τοῦ ἱερέως.
Γίνεται προσπάθεα νὰ ἀφυπνιστεῖ ὁ Ἕλληνας. Θέλει καὶ τὸν ὀρθό τρόπο.

Στυλιανός είπε...

Θα το πω απλά χωρίς πολλά λόγια. Αυτός που βρίζει χάνει το δίκιο του. Η νουθεσία πρέπει να γίνετε με αγάπη και σεβασμό.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κανείς δεν εμπόδισε κανέναν ή καμία ομάδα να πάει και να διαμαρτυρηθεί όπως θέλει ο ίδιος. Αποκλείεται να μην έμαθαν ότι γίνεται το Pride. Μέχρι και στην κρατική ΕΡΤ και σ όλα τα κανάλια το διαφήμιζαν. Πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια η φωταγώγηση της Βουλής.
Κανείς σας δεν πήγε.

Επαναλαμβάνεται στο ίδιο σημείο ΚΑΘΕ χρόνο.
Θα πάτε του χρόνου να διαμαρτυρηθείτε;

Αν θεωρείτε βρισιά να πείτε τους πούστηδες πούστηδες, τότε ...

Το δίκιο τους χάνουν όσοι κρίνουν τους άλλους από την πολυθρόνα τους. Από την πολυθρόνα οι μάχες στον πόλεμο φαίνονται τόσο εύκολες. Είναι τόσο εύκολο να λες "αυτό γιατί δεν έγινε έτσι". Μα γιατί δεν πάτε να γράψετε ΕΣΕΙΣ την ιστορία;

Όπως βλέπετε όμως ΠΡΙΝ καν ξεκινήσει η διαμαρτυρία, ΠΡΙΝ καν φτάσουν στο χώρο, περιορίστηκαν και τους πήγαν σηκωτούς στο τμήμα. Εκεί θα καταλήγατε και εσείς αν δεν σκορπίζατε άμεσα.
Έργα και ημέρες ΣΥΡΙΖΑ.

Στυλιανός είπε...

Δηλαδή για να έχουμε άποψη πρέπει να κατεβούμε στην Αθήνα του χρόνου να διαμαρτηρηθούμε; Η πρέπει να δίνουμε αναφορά για τις δράσεις μας και να εγκρίνονται ώστε να δικαιούμαστε σχόλιο;

Ἁγιορείτης είπε...

Δὲν διαφωνῶ ὅτι ὀφείλουν νὰ πᾶνε ὅσοι μποροῦν. Ἂν εἶναι δυνατὸν νὰ μποροῦσαν νὰ διακόψουν τὴν παρέλαση. Νὰ πάρουν καὶ ἕνα μάθημα οἱ διοργανωτές, οἱ χορηγοὶ καὶ κυρίως οἱ κυβερνῶντες.

Ἂν ὅμως, δὲν μποροῦμε νὰ καταφέρουμε αὐτό, τουλάχιστον:
-Οἱ μὲν δυνάμενοι νὰ παρευρεθοῦν, νὰ διαμαρτυρηθοῦν ὀρθῶς καὶ εἰρηνικώς.
- Οἱ μὴ δυνάμενοι δέ, νὰ διαμαρτυρηθοῦν, ἐνημερώσουν γιὰ τὰ αἰσχρὰ τοῦτα γεγονότα, καταθέσουν δὲ τὶς ὀρθὲς θέσεις διαμαρτυρίας τοῦ ὀρθοδόξου καὶ πατριώτου Χριστιανοῦ, ὥστε οἱ παρεκτροπὲς ὁρισμένων, νὰ μὴν ἀμαυρώνουν τὴν ὅλη εἰκόνα τῶν ὀρθῶς διαμαρτυριθέντων.

Στὸ σχόλιό μας δὲ ὑπάρχει πρόθεση νὰ κακίσουμε τὴν γενικῶς τὴν ὅλη προσπάθεια τινῶν, ἢ νὰ προβάλουμε τὸν ἑαυτόν μας ὡς δικαίους κριτές, ἢ νὰ ἀνακόψουμε τὴν προσπάθεια τινῶν διὰ διαμαρτυρία, ἀλλὰ νὰ κρίνουμε ὀρθῶς τὸν κακό τρόπο, ὥστε ὁ ὑπόλοιπος ἀγώνας τῶν ἀγωνιζομένων, ὅπως εἶπα, νὰ μὴ ἀμαυρώθει καί νά ἀποκτήσουμε σωστά κριτήρια γεκικῶς...

Στὸ συνεχῶς ἐπαναλαμβανόμενον περὶ καναπέδων καὶ πληκτρολογίου (χωρὶς νὰ διαφωνῶ ὅτι ὑπάρχουν καὶ αὐτοί, ὅπως τοὺς ἐννοεῖτε) , σᾶς ἀπαντῶ ἀπὸ τοὺς Πατέρες.
Ὀφείλουμε ὅλοι μας π.χ. νὰ ἐλαιοῦμε τὸν πλησίον μας. Δὲν δύνασαι; Δῶσε κάτι ἐλάχιστο. Πὲς ἕνα παρηγορητικὸ ἢ ἐνισχυτικὸ λόγο. Συμπόνεσε τὸν... Ὅλους τούς ἀνταμείβει ὁ Κύριος ἀναλόγως τῆς προαιρέσεως των.
Συνεπῶς, καὶ ἕνας λόγος (σχόλιο) διαμαρτυρίας, συμπαραστάσεως, καὶ καλοπροαιρέτου κρίσεως καὶ κριτικῆς, μπορεῖ νὰ εἶναι τὸ ἐλάχιστο ἀπὸ αὐτὸ ποὺ προαιρῆται ὁ καθένας μας. Παρακαλῶ, λοιπόν, μὴ τὸ κακίσουμε...
Μπορεῖ τὸ ἐλάχιστο τοῦ ἑνὸς (ἀλλὰ ὀρθῶς γενομένου) νὰ εἶναι στὸν Κύριο ἀνώτερο ἀπὸ τὸ μεγάλο τοῦ ἄλλου (ἀλλὰ μὲ λάθος τρόπο καί μὲ κίνδυνο νὰ παρερμηνευτεῖ)...
Πάντα τὰ ἀνωτέρω, κατὰ τὴν ταπεινή μου γνώμη.
Εὐχαριστῶ.

Αθανάσιος Βλάσης είπε...

Το τραγικότερο όλων είναι η σιωπηρή αποδοχή της επίσημης Εκκλησίας και η αδρανοποιηση του τεράστιου δυναμικού του λαού τον οποίο κρατά σε πνευματικο ληθαργο, και όχι μόνο...

Λωρίτου Ελένη είπε...

Ουδόλως μέ χαλούν οι διατυπώσεις μέ τις οποίες χαρακτηρίζονται οι αχαρακτήριστοι ! Εκεί μείναμε ; στις διατυπώσεις ; Λές και το savoir vivre βρίσκεται παραπάνω απο το Ευαγγέλιο ! Ας αφήσουμε τον κάθε χριστιανό νά εκφραστεί , δεν είναι εκεί το θέμα !

GeorGRE είπε...

Σήμερα (11/6) μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης Ρουβίκωνας επιχείρησαν να μπουν στο υπουργείο προστασίας του πολίτη. Τολμηροί, δραστήριοι, θρασύτατοι, δεν το βάζουν κάτω και μόλις .. 20 άτομα!!! Γιατί το κάνανε; Συμπαράσταση στον Κουφοντίνα της 17Ν που δεν του εγκρίθηκε η τρίτη άδεια του. Όλα αυτά για έναν αμετανόητο (κατα δήλωση του) δολοφόνο.
Εμείς οι Χριστιανοί; Πόσο ομολογούμε το Χριστό; Τι θυσιάζουμε για να δώσουμε μαρτυρία; Αυτοι για τον Βαραββά τους, δέχονται προπηλακισμούς εμείς για τον Χριστό μας; Εμείς που έχουμε και δίκιο τί κάνουμε; Λαθρομετανάστες έτοιμοι να λάβουν ελληνική ιθαγένεια, ομοφυλόφιλοι να λαμβάνουν περισσότερα δικαιώματα από ότι οι φυσιολογικοί, η κάρτα του πολίτη προ των πυλών και και και...
Εμείς; Οι χλιαροί της Αποκαλύψεως.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:
Προτείνω να ιδρύσουμε έναν ΜΗ πολιτικό φορέα από πνευματικούς ανθρώπους με ζωή εν Χριστώ που θα σχολιάζει, θα ανακοινώνει δράσεις, θα οργανώνει συγκεντρώσεις κατά των αντίχριστων νόμων μέχρι και συλλαλητήρια. Όπως ο συνήγορος του πολίτη ή ο σύλλογος καταναλωτών ειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός προϊόντος έτσι και αυτός ο φορέας να ειδοποιεί για τους άλλους κινδύνους, τους πνευματικούς.
Έχουμε το Σύνταγμα μαζί μας, είμαστε πολύ περισσότεροι από τους άλλους και ΔΕΝ ψηφίζουνε κανέναν που δεν θα συμφωνεί μαζί μας. Πρέπει να οργανωθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΙΔΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ.
ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
https://www.youtube.com/watch?v=Dcnvr_3Y230

Στυλιανός είπε...

Εκείνο το ψηλό πράγμα με τον σταυρό σε άλλη φωτογραφία πρόσεξα ότι έχει τον Άγιο Νικόλαο κάτω από την μέση. Πραγματικά θολωσα. Είναι δυνατόν να προκαλεί έτσι; Τόσο μίσος κατά των Αγίων μας; Όσο και αν τον σέβομαι σαν άνθρωπο πραγματικά αν τον έβλεπα μπροστά μου δεν ξέρω τι θα έκανα. Αυτό που θέλω να και πω είναι ότι η οργή και η αγανάκτηση είναι λογική και σαν άνθρωποι παρασυρόμαστε, αλλά αυτό δεν πρέπει να περνάει σαν πρότυπο, όταν ξέρεις ότι σε γράφει κάμερα. Επίσης η οργή μου είναι για συγκεκριμένο άτομο και στιγμιαία, και όχι να βρίζουμε γενικά . Τι θέλω να πω. Αγάπη Ναι σεβασμό Ναι αλλά είναι και κάποιες στιγμές που βγαίνεις από τα ρούχα σου.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Όταν ο Χριστός είδε να βεβηλώνουν τον ναό, πήρε και έφτιαξε φραγγέλιο και με αυτό εκδίωξε από μέσα όλους τους εμπόρους.

τι θα έκανε σήμερα που γίναμε Σόδομα και Γομορα και δεν αντιδράει (σχεδόν) κανείς;

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Παθος θα πει μια κλισις της διανοιας στα βλαβερα.
Ο αγιος Νικοδημος λεει πως υπαρχουν πολλων ειδων αρσενοκοιτιες.
Δεν βρισκω τον λογο να πηγαινα εκει .Οχι δεν μου κανει εντυπωση καμμια,αλλα επειδη καλουν τους υπολοιπους που δεν συμφωνουν,στην συν-αρεσκεια,πραγμα που ειναι εξισου αμαρτια και το αποδεικνυουν περιτρανα βαζοντας την εικονα του αγιου,μεσα στην αμαρτια κ οχι εκει που ανηκει ο αγιος!
Και αν η ζωη μας εχει γινει γεματη προκλησεις και αποσπουμε τη ν προσοχη μας με τετοια υπουλα τεχνασματα ωστε να γινουν ολοι ομοιδεατες,εχουν κανει λαθος αν πιστευουν πως οι πραξεις μας δεν θα συμφωνουν με την αληθεια.
Αλλωστε για εκεινους που προοριζονται για την απωλεια,το ευαγγελιο ειναι καλυμμενο ..
Και οσοι αμαρτανουν βρισκονται μακρυα απο την Δοξα Του Θεου,το λεει ο Παυλος ο αποστ των εθνων.


Συνάθροιση Καρδιακής Προσευχής είπε...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΜΑΣ ΥΠΉΡΧΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΒΙΩΝΑΝ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΝΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΒΙΑ Η ΜΕ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ; ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΟΓΩ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ; Η ΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΙΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΟΣΜΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΑΝ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΚΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 1986 ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ; Ο ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΚΟΣΜΙΚΑ. ΛΑΘΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ. ΤΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΤΟΥ.

Συνάθροιση Καρδιακής Προσευχής είπε...

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙΝΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΝ. ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΟΥ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ'' ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΌΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Συνάθροιση Καρδιακής Προσευχής"
ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΤΕ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑΕΙ, ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΤΗΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ; ΘΥΜΆΣΑΙ;
ΕΊΠΕ Ή ΌΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΑΠΊΣΕΙΣ;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΜΑΣ ΥΠΉΡΧΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ "
ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΡΜΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ;
ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ;
ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΆ;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"ΤΟ ΕΛΚΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 1986 ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ; "

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ;
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ;
ΠΟΥ ΕΡΓΆΖΕΣΑΙ;;;

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΊΧΕ 1.000.000 ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΛΚΙΣ!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"ΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΟΣΜΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. "

ΕΤΣΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΕ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΦΙΛ! ΦΡΕΣΚΟ!!!
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018!
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ!!!
ΤΩΡΑ ΑΠΌΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ;

Ἁγιορείτης είπε...

Ὅπως καλῶς εἰπώθηκε, ἄλλο νὰ ὑπῆρχαν παλαιότερα καὶ ἄλλο νὰ προκαλοῦσαν κάνοντας μέχρι καί παρέλαση γιὰ προβολὴ ὡς φυσιολογικὴ ἐπιλογή τους καὶ παράδειγμα πρὸς μίμηση κ.τ.λ....

Μία ἀπώθηση καὶ διάλυση τῆς παρελάσεώς τους ὑπὸ τῶν ὀρθοδόξων χριστιανῶν, κινούμενοι ὑπὸ ἱερᾶς ἀγανακτήσεως διὰ τὴν κατάλυση τῶν χριστῶν ἠθῶν πρὸς παραδειγματισμὸ πάντων (συμμετεχόντων, διοργανωτῶν, χορηγῶν κ.ἅ.), δὲν εἶναι ἀπαραίτητο νὰ συνοδεύεται καί μὲ βία (ξύλο καὶ μαστίγιο).

Ὑπάρχει τρόπος ὀρθός. Διαμαρτύρομαι, ἐμποδίζω, ἀπωθῶ χωρὶς νὰ ὑβρίζω ἐμπαθὼς καὶ σὺν τὴν προσευχὴ, μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Θεοῦ, νικῶ. Ἤ, τέλος πάντων, κάνω τὸ καθῆκον μου, ἀλλὰ μαθαίνουν οἱ ἀντίπαλοι, ὅτι, ὑπάρχει ἀντίδραση.

Ἁγιορείτης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ" ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ", "ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΔΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ" ΚΑΙ "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ"... ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ... (ΙΣΩΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΑΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ) ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ... ΑΡΚΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΥΒΡΕΙΣ» ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΩΣΤΟΣΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ = [ ΔΕΙΤΕ ΛΕΞΙΚΑ(ο) ουσ. ομοφυλόφιλος, κίναιδος | ξετσίπωτος], ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ...
ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΑΥΡΙΟ "ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΤΩ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.