Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Σεισμοί, φωτιές, βροχοπτώσεις, ακραία καιρικά φαινόμενα. Υπάρχουν τελικά "υπερόπλα" ή όχι;

Πρόσφατα,
διαβάσαμε πολλά στο διαδίκτυο, για υπερόπλα, για δέσμες ενέργειας ή φωτός που προκάλεσαν τις παράξενες φωτιές που :
1) έλιωναν ακόμη και τα μέταλλα και τις ζάντες αυτοκινήτων (στο παρελθόν υπήρξαν αρκετά αυτοκίνητα καμμένα σε δασικές πυρκαγιές ή από εκρήξεις βομβών, πουθενά δεν συνέβαινε να λιώσουν τα μέταλλα και οι ζάντες τους) 
2) προκαλούσαν υπερβολικά δυνατό αέρα 
3) ο αέρας είχε κατεύθυνση προς τη θάλασσα 
4) απίστευτες "συμπτώσεις" που διπλανά σπίτια το ένα καιγόταν πλήρως και το άλλο ήταν τελείως άθικτο.


Άραγε μπορεί κάποιος να προκαλέσει 
"φωτιά" κάπου;
Ή ένα μεγάλο σεισμό;
Ή βροχόπτωση; Ή καταιγίδα;


Επειδή μπορεί όλα αυτά να συμβούν -ή να ξανασυμβούν;- μια μέρα στην πατρίδα μας, ας κάνουμε τον κόπο να τα έχουμε υπόψιν. Έστω ως ένα τελείως τελείως υποθετικό -δυνητικό-  σενάριο. 
Γιατί μπορεί να μας αποστράφηκε/εγκατέλειψε ο Θεός με τόσες αμαρτίες ως Ελλαδική κοινωνία (όπως γράψαμε πχ εδώ, εδώ και εδώ) αλλά πάντα βάζει το χέρι του και ο διάβολος με τους ανθρώπους του.


Παραθέτουμε -με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας- μερικά βίντεο που κρίνουμε ότι αξίζει να παρακολουθήσετε (χωρίς σε καμία περίπτωση να ταυτιζόμαστε με θρησκευτικές απόψεις ου εμπεριέχονται).


Στο πρώτο βίντεο, ένας πολύ σημαντικός Έλληνας επιστήμονας (μηχανολόγος- πυρηνικός φυσικός), αποκαλύπτει υπερόπλα που ανακάλυψε και τα παρέδωσε σε Έλληνες πολιτικούς πριν αρκετές δεκαετίες, και φυσικά αυτά άμεσα κατέληγαν στα χέρια των Σιωνιστών (για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες των πολιτικών που μας κυβερνούν) :


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Βίντεο:



Το ιστορικό :

Στις αρχές της δεκαετίας του ’50, με βάση τη μελέτη σας για τη «Φωτοδεσμη πλάσματος», κάνατε κάποια πρωτοποριακά πειράματα στον Παρνασσό και αλλού. Τι ακριβώς έγινε σε εκείνα τα πειράματα και πώς σας αντιμετώπισαν;

Ηταν το 1953, αν θυμάμαι καλά. Πήραμε τότε ένα τζιπ και πήγαμε προς την περιοχή του Παρνασσού, λίγο έξω από την Τιθορέα. Πλάι στις γραμμές του τρένου υπήρχαν δυο κουφάρια γερμανικων αυτοκινήτων από την περίοδο του πολέμου. Τα στόχευσα από απόσταση με το σύστημα που είχα επινοήσει και κόπηκαν σε δυοτρεις φέτες σαν να ήταν χαλβάς, που τον είχες κόψει με μαχαίρι. Υστερα στόχευσα τα χιόνια στην κορυφή του Παρνασσού από μεγάλη απόσταση. Σε ελάχιστο χρόνο τα χιόνια έλιωσαν.

Αυτη η επινόηση στηριζόταν στην τεράστια θερμότητα που παράγουν τα αποθηκευμένα κινούμενα μόρια του πλάσματος.

Τους απέδειξα ότι το πετρέλαιο και η βενζίνη, εκτός από το ότι ήταν καταστροφικά για το περιβάλλον, δεν ήταν και καθόλου αναγκαία στην κίνηση των οχημάτων. Εκανα τότε τη διαδρομή θεσσαλονίκηΑθήνα χωρίς τα γνωστά καύσιμα.

Χρειάστηκε μόνο ένα φιαλίδιο 150 γραμμαρίων με ένα υγροποιημένο αέριο που είχα επινοήσει. Μπροστά στον Καραμανλή, στη βασίλισσα Φρειδερίκη και πολλούς άλλους Ελληνες και ξένους στρατιωτικούς και επιστήμονες, το 1954 κίνησα ένα τανκ χωρίς καύσιμα, ενώ πραγματοποίησα στην πρώτη πτήση εκπαιδευτικού αεροπλάνου τύπου «Σιφτ» από την Ελευσίνα στη Ρόδο. Ολοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. . .

Με πήρε τότε ο επιφανής καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Χόνδρος και με πήγε στον Καραμανλή, που ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Τον εμπιστεύτηκα τότε και σε σύντομο χρόνο του έδωσα τα σχέδια του συστήματος για την αντιπυρηνική ομπρέλα. Παρέδωσε τα σχέδια αμέσως στο ΝΑΤΟ. Γι” αυτό και τον ανέβασαν τόσο ψηλά οι Εβραίοι.


Στις 12 τα μεσάνυχτα τους παρέδωσα τα σχέδια του «Αρτεμις» και τους είπα, αν διαρρεύσει οτιδήποτε, αυτός που θα κάνει τη ζημιά πρέπει να εκτελεστεί επιτόπου. Ταυτόχρονα τους ξεκαθάρισα πως πρόκειται για ένα υπερόπλο στρατηγικής σημασίας, που θα εξασφαλίσει μια για πάντα τον εναέριο χώρο της Ελλάδας.

Με αυτό το σύστημα δεν μπορούσε να περάσει κανένα αεροπλάνο σε οποιοδήποτε ύψος, αν δεν θέλαμε εμείς. Ο εντοπισμός του οποιουδήποτε αεροσκάφους γινόταν ταυτόχρονα με την είσοδο στον εναέριο χώρο μας και η στόχευση δεν χρειαζόταν καν ανθρώπινους χειρισμούς, ήταν αυτόματη. Τους έδωσα τα σχέδια για το σύστημα αυτό, εκπροσωπώντας το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών που ίδρυσα το 1955 και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Μου είπαν αυτό δεν μπορεί να το φτιάξει κανείς. Βοήθησε μας . Και τους βοήθησα και εγώ και άλλοι.

Το «Αρτεμις» παρήχθη. Αλλά ο πρώτος που το παρήγαγε ήταν πριν τέσσερα χρόνια το Ισραήλ, που τώρα τροφοδοτεί μεταξύ άλλων και την Τουρκία. Το ένα βράδυ εγώ τους έδωσα τα σχέδια του συστήματος αυτομάτου τυφλής σκοπεύσεως και την άλλη μέρα τα είχαν στα χέρια τους οι Ισραηλίτες.
(επιλέξαμε από εδώ και εδώ ορισμένα αποσπάσματα να δημοσιεύσουμε, εστιάζοντας στην ουσία: στην ύπαρξη τέτοιων υπερόπλων εδώ και αρκετές δεκαετίες, και φυσικά στην προδοσία -ανέκαθεν- των Ελληνόφωνων πολιτικών).

2 σχόλια:

Demetrios Hadjinicolaou είπε...

Οἱ ἰσχυρισμοὶ Γκιόλβα εἶναι τερατώδεις. Θὰ τοὺς πίστευα ὅμως ἂν ἐπαναλάμβανε ἔστω μερικῶς κἄποιο ἀπὸ τὰ ὑποτιθέμενα κατορθώματά του. Ἄν π.χ., ὄπως ἔλεγε, ἔκανε τὴν διαδρομὴ Ἀθῆναι - Θεσσαλονίκη χωρὶς τὰ γνωστὰ καύσιμα τὴν δεκαετία τοῦ '50, τί τὸν ἐμπόδιζε νὰ συνεχίσῃ νὰ πράττῃ τὸ ἴδιο ὣς τὸ 2003, ποὺ ἔζησε; Ἂν τοῦ ἦταν εὔκολο νὰ κατασκευάσῃ ἕνα κανόνι τὸ 1953, τόσο δύσκολο ἦταν νὰ φτιάξῃ κἄτι παρόμοιο τὸ 1993; Μυθομανὴς μέχρι φρενοβλαβείας ἦταν ὁ ἄνθρωπος. Κλινικὴ περίπτωσι. Ἔγω γνωρίσει 1 τέτοιο, δυστυχισμένο πρόσωπο στὴν ζῳή μου. Ἰσχυριζόταν ὅτι εἶχε γράψει τὸ σενάριο γιὰ διάφορες πετυχημένες ἑλληνικὲς καὶ ἀμερικανικὲς* τηλεοπτικὲς σειρές καὶ εἶχε ἐμπνευστῇ τὴν ἰδέα γιὰ ἄλλες τόσες ἐκπομπές, καὶ τῆς τὰ εἶχαν κλέψει. Παρουσίαζε μὲ παρόμοιες λεπτομέρειες δῆθεν περιστατικὰ ποὺ τάχα συνέβησαν παρουσίᾳ τῆς ἰδίας καὶ γνωστῶν σεναριογράφων, σκηνοθετῶν, θεατρικῶν, παραγωγῶν, ὥστε νὰ νομίζῃ κανεὶς ὅτι πράγματι συνήντησε καὶ μίλησε μὲ αὐτοὺς τοὺς ἀνθρώπους.

*Τὸ ἀστεῖο ἦταν πὼς αὐτὴ ἡ γυναῖκα εἶχε σπουδάσει ἑλληνικὴ φιλολογία, ἀλλὰ δὲν ἐγνώριζε γρῦ ἀπὸ ἀγγλικά! Κι ὅμως, ἰσχυριζόταν μὲ πάθος ὅτι λ.χ. τὸ σενάριο γιὰ τὴν σειρὰ "The bold and the beautiful" \ «Τόλμη καὶ γοητεία» ἦταν δικό της ἔργο! Ὁμοίως εἶμαι βέβαιος πὼς καὶ ὁ μακαρίτης ὁ Γκιόλβας δὲν εἶχε ποτὲ πραγματοποιήσει καμμία ἐπίδειξι καὶ φυσικὰ οὐδέποτε συνηντήθη μὲ τοὺς Βασιλεῖς ἢ μὲ τὸν Κωνσταντῖνο Καραμανλῆ πρεσβύτερο. Τὸ πολὺ - πολὺ νὰ τοὺς εἶχε δεῖ στὰ... «Ἐπίκαιρα» στοὺς κινηματογράφους ὁ καϋμένος._

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Άσχετα από το αν πράγματι ο συγκεκριμένος ήταν πράγματι εφευρέτης τέτοιων συσκευών/υπερόπλων, το σίγουρο είναι ότι κανείς πριν 30 χρόνια δεν θα πίστευε ότι μπορεί πχ να προκληθεί τεχνητώς βροχή.
Αντίστοιχα κανείς δεν γνώριζε στο παρελθόν ότι υπάρχει η δυνατότητα να "πεθάνεις" κάποιον, με τρόπους που τότε δεν μπορούσαν να εντοπιστούν (πχ περίπτωση Αραφάτ, που διαπιστώθηκε πρόσφατα μετά από εκταφή του, περιπτώσεις εξόντωσης πρακτόρων με ραδιενέργεια μέσω τροφίμων κλπ).

Θυμάστε την περίπτωση με το ελικόπτερο στα Ίμια; Το "vertigo" που υποτίθεται έπαθε ο πιλότος (και παραδόξως δεν κατάλαβε κανείς από το υπόλοιπο πλήρωμα;) Σήμερα όλοι γνωρίζουμε για τις ηλεκτρονικές παρεμβολές στα ηλεκτρονικά όργανα (πχ ύψος ελικοπτέρου).

"Υπερόπλα" (νέα όπλα) πωλούνται και δοκιμάζονται πριν επίσημα ανακοινωθούν.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.