Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Την ώρα του συλλαλητηρίου ΔΕΝ μπορείς να πίνεις "χαλαρά" το ποτό σου... Ένα Βίντεο που ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ !

Ένα είναι σίγουρο: δεν αφήνουμε τους αναγνώστες μας να βαρεθούν!


Όταν ετοιμάζαμε την ανάρτηση ΥΠΗΡΧΕ το βίντεο στο youtube.
Τώρα καταργήθηκε!

https://youtu.be/nTzilVl2YSs

Αντίστοιχες πρόσφατες περιπτώσεις λογοκρισίας από το google+ και το facebook προβάλαμε στη χθεσινή μας ανάρτηση εδώ.


Οπότε προβάλουμε το αποκλειστικό βίντεο από το ρωσικό rutube:


Δείτε :
(θα προηγηθεί διαφήμιση λίγων δευτερολέπτων μόλις ξεκινήσετε το βίντεο). 
Σας βεβαιώνουμε, θα ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!

Δείτε μετά το 2:30 λεπτό :
ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ от ΧΑΡΑΓΜΑ на Rutube.



και δεύτερο βίντεο (μεγάλης διάρκειας : 31 λεπτών) που περιλαμβάνει και τις προκλήσεις της αστυνομίας :


Ξέρουμε, θα αρχίσουν πάλι τα σχόλια: "μα είναι χριστιανικό αυτό"; 
Απαντάμε κι εμείς με ένα ερώτημα: Την ώρα του "πολέμου", την ώρα της μάχης, την ώρα που οι συναγωνιστές πέφτουν κάτω ο ένας μετά τον άλλον, πως θα αισθανόσασταν αν κάποιος δίπλα σας έπινε "χαλαρά" τον καφέ του; Την ώρα που σας ερχόταν να ξεράσετε από τα χημικά, νοιώθατε ότι θα πεθάνετε επειδή δεν μπορείτε να πάρετε ανάσα και καιγόταν το πρόσωπο σας;; Και βλέπατε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους να ζούνε το ίδιο μαρτύριο δίπλα σας...


Ναι σίγουρα σόκαραν κι εμάς οι σκηνές αυτές, πρωτόγνωρες, με τους ήχους από τα ποτά και τα ποτήρια να σωριάζονται αιφνιδιαστικά κάτω,
αλλά ποτέ δεν μας σόκαρε εξίσου ο ραγιαδισμός του νεοΈλληνα.
Ο νεοραγιαδισμός ΜΑΣ.


ΥΓ 1.
Αποκλείεται να είδατε το βίντεο αυτό κάπου αλλού! 
Ίσως κάποιοι μας θέλουν έτσι: "χαλαρούς" και αδιάφορους. Για να περνάνε οι προδοσίες τους..


ΥΓ 2.
Και επειδή πολλοί μας έχουν στο στόχαστρο, και πολλά έχουμε δει ήδη από την χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δημόσια διευκρινίζουμε ότι "καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας"! 
Οφείλουμε σεβασμό στις μπύρες και στα ποτά των άλλων!


ΥΓ 3.
Και φυσικά έτσι θέλουν την νεολαία: "μαστουρωμένη".
Γι αυτό και έφεραν και στην Θεσσαλονίκη την "έκθεση Κάνναβις" (ταυτόχρονα καταφθάνουν κατά εκατοντάδες οι λαθροέποικοι από τη Μόρια στην λίμνη Βόλβη, δηλαδή έξω από τη Θεσσαλονίκη και στα Γιάννενα. Προφανώς κάποιους εξυπηρετεί να αλλάξει η σύσταση του πληθυσμού σε Μακεδονία και Ήπειρο).

Διαβάστε σχετικό άρθρο με τις απαράδεκτες δηλώσεις Μπουτάρη ΥΠΕΡ φυσικά του "χασίς", εδώ 

(παρούσα φυσικά και η πρώην καθαρίστρια του Δήμου Θεσσαλονίκης Νοτοπούλου, που
ποτέ δεν εργάστηκε ως καθαρίστρια, "εκλεκτή" του Τσίπρα και νυν υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης)

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

8 σχόλια:

Αργύρης μυλωνας είπε...

Τα λετε αυτα γιατι ζηλευετε την δυτικη προοδευτικοτητα και ευημερια,τα καφε της προοδου της δυσης μας,οπου σαν ανθρωπος ελευθερος μπορεις να κατσεις να πιεις ενα καφε,οχι οπως στη ρωσια που καθοσουν στην ουρα για αλευρι.
Εμεις ετσι θελουμε,δυση,καφετερια,ντισκο,μπαρακι,αγιοσυνη.Ετσι δε λεγαν κατι γεροντες;"και μεσα στο μπαρ αν θελεις;αγιαζεις.Μια χαρα ειναι,εκεινοι κανουν εθνικη αντισταση στην καφετερια,γιατι να το δειξουν,η καρδουλα τους απο μεσα το ξερει ποσο την αγαπουν,κανουνε αντισταση νοερη,πνευματικως.Οπως κανουν και τοσοι αντιοικουμενιστες παπαδες χωρις ομως να λενε ή να κανουν τιποτα

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ποτέ δεν προβάλαμε το δυτικό πρότυπο ζωής.

Αν και συμφωνούμε με το σχόλιο σας, αν το πρότυπο σας είναι η κομμουνιστική Ρωσσία, οι εκτοπισμοί και τα γκουλάγκ, και αν νομίζετε ότι η "υποχρεωτική" πείνα του λαού (για να απολαμβάνουν τα αγαθά μόνον οι κομματικοί ινστρούχτορες), τότε δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Δεν προβαλατε,ειστε,ειναι στο dna σας αλλα και πολλων ελληνων η πιστη,οτι η "ευημερια"και "προοδος"του κοσμου(τα τελευταια 100 χρονια,προγενεστερα της αλλης δυσης)ειναι το ζητουμενο και για την εκκλησια του χριστου,το οποιο μαλιστα και το ευλογει,που στο τελος κατηντησε κρατικη ορθοστατης,δεξια αποχρωμενη"κορη",που ευλογει τα "στειτ ντιπαρτνεντ"και τα "γουαιτ χαιουζ",βουλευτες,να ορκιζει και να ευχεται για πλανητικους αντιχριστους.
Και ολα αυτα αποδεχομενοι το τυρι στη φακα των δυτικων,τον κομμουνισμο,των αλλων βεβαια που δεν εφθασε ποτε εδω.
Τωρα που ανακακυψατε οτι ειστε δεμενοι στο αρμα του αντιχριστου χωρις να θελετε(γιατι ειστε οντως ορθοδοξοι)αραγε με ποιον θα θελατε να συμμαχισετε εναντια του;ή φοβαστε ακομα τους ρωσους μη μεταφερουν μικροβια κομμουνισμου

Λωρίτου Ελένη είπε...

Αλήθειες που αποφύγαμε νά πούμε . Πηγαίνοντας πρός το συλλαλητήριο και περνώντας απο κεντρική λεωφόρο της Θεσσαλονίκης όλα ήταν μιά χαρά ! Δεν συνέβαινε τίποτα εκτός απο τις κλούβες, την παρουσία των ΜΑΤ και τους κλειστούς δρόμους . Όλοι στις καφετέριες , στά ψώνια στά σούπερ μάρκετ , όλα μιά χαρά χίλια μέτρα πιό κει απο τον τόπο των γεγονότων . Κάποιοι είπαν οτι φταίνε τά πολλά και συχνά συλλαλητήρια που το θέμα ξεφτίζει ή ακόμα η συνειδητοποίηση οτι όλα είναι χαμένα . Αν αυτοί αποφάσισαν νά ξεπουλήσουν την Ελλάδα κανείς δεν μπορεί και δεν έχει την διάθεση νά τους σταματήσει . Τουλάχιστον όμως μπορείς νά αγωνιάς ! Και αυτό είναι ένα μαρτύριο , που κάποια στιγμή μπορεί νά μετουσιωθεί σε μία συνειδητή ψήφο , σε μία αντίσταση . Την αγωνία σου θα την δεί και ο Θεός . Ήταν ο λόγος που ο γέρος είπε " φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους " ! Πάντως παιδιά μήν απογοητευόμαστε ! Πάντα οι λίγοι ήταν αυτοί που καθόριζαν τά πράγματα . Το ' 21 δεν βγήκαν όλοι οι Ελληνες νά πολεμήσουν . Καμμιά δεκαριά ήταν οι οπλαρχηγοί που οργάνωσαν ομάδες και ανέλαβαν την αντίσταση πηγαίνοντας συνειδητά πρός τον θάνατο . Ο καημένος ο Μακρυγιάννης τό έλεγε : Να γίνω αέρας !

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς Argiris Milonas
Μπες στο http://redskywarning.blogspot.com
και στην ετικέτα "Κομμουνισμός".

Έχει μερικές εκατοντάδες παραδείγματα ... όλα βιωματικά.

Σταμάτα λοιπόν να σχετίζεις τον δυτικό τρόπο ζωής με τον κομμουνισμό: και τα δύο είναι εφιάλτες. Το ένα πέρασε, έφυγε ευτυχώς, το άλλο είναι εδώ, το ζούμε. Η λύση στον δυτικό τρόπο ζωής δεν είναι η επιστροφή στην δικτατορία του προλεταριάτου.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Ναι δεν ειναι η λυση,οταν ομως εσεις σταματηστε να αγιοποιητε τον δρομο που πιστευετε,για το οτι ηταν ο καλυτερος.Γιατι καποια προβατα τιουτο τροπο δε μπορουν να δουν τον τριτο δρομο,"την ορθοδοξη "φτωχη",μωρη,αυτοκρατορια της ορθοδοξιας,την οποια καποτε ως φιλενωτικοι την σβησατε.
Οσο για τα βιωματα υπαρχουν και στην αλλη πλευρα και μαλιστα εκεινα εινσι εναντιων γερμανοφιλων,δωσιλογων,αγγλων,και αγγλοφιλων αυτων,εναντιων φυτευτων πολιτικων μαριονετων του 3ου ραιχ κλπ,απλως καποιος εχει πει σε εσας απο μωρα να κοιτατε προς την "αλλη"πλευρα.Οσο πιο γρηγορα συνειδητοποιησετε οι δεξιοι οτι φαγατε το τυρι της δυτικης ευημεριας,και οτι και αυτοι οπως ολοι ειναι διαβολοι,τοσο πιο γρηγορα το εθνος θα ξυπνησει και ισως προλαβει να αποτιναξει απο πανω του το δυτικο προβλημα,το οποιο γεννα δωσιλογους και εχθρους της πατριδας αιωνες τωρα.
Με αγαπη παντα

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"οταν ομως εσεις σταματηστε να αγιοποιητε τον δρομο που πιστευετε,για το οτι ηταν ο καλυτερος."

Πότε προβάλλαμε τον δυτικό τρόπο ζωής ή την στροφή προς την δύση;

Συγνώμη αλλά συνεχίζετε να μένετε στις δικές σας εμμονές. Ούτε αγγλόφιλοι είμαστε ούτε γερμανόφιλοι ούτε αμερικανόφιλοι. Είμαστε ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στην Νέα τάξη Πραγμάτων.

Λωρίτου Ελένη είπε...

Καλά παιδαγωγέ τώρα είδα το video . Τί έκανε ο παλαβός , αναποδογύρισε τραπέζια ; χα χα !

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.