Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Παρουσίαση απόψε στην Θεσσαλονίκη του βιβλίου (τσέπης) «Χριστιανισμός και Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις»

Όταν οι ανθρώπινες ψυχικές δυνάμεις φθάνουν στα όρια της αντοχής τους και δοκιμάζονται. τότε αναπόφευκτα χρειάζεσαι δύναμη από τον Θεό για να αντέξεις. Οι δοκιμασίες γίνονται αφορμή να σε ενώσουν μαζί Του. 

Φυσικά ο Θεός δεν υπάρχει μόνον στις δοκιμασίες. Καθημερινά πρέπει να τον δοξολογούμε.

Ένα  μικρό βιβλιαράκι (σε μορφή ημερολογίου τσέπης), χρήσιμο για κάθε στρατεύσιμο (είτε εν ενεργεία είτε σε εφεδρεία).
Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε κινδυνολόγοι, ίσως μια μέρα το χρειαστούμε. Ίσως κληθούμε να πολεμήσουμε και πάλι "υπέρ βωμών και εστιών".
Ο Παιδαγωγός


Οι «Δεσμοί Ελλήνων» σας περιμένουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 12) για την παρουσίαση του βιβλίου του επιλοχία Ανδρέα Ζαπουνίδη «Χριστιανισμός και Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις» από τις εκδόσεις «Ενδοχώρα».


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κοινωνιολόγος και υποψήφιος διδάκτωρ Θεολογίας Δημήτρης Αβδελάς και ο συγγραφέας. Παρουσιάζει και συντονίζει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Παύλος Κεσόγλου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

1 σχόλιο:

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια από τον Ανδρέα Ζαπουνίδη αυτό το μικρό, αλλά πολύ χρήσιμο (σε όλους μας, όχι μόνο σε στρατεύσιμους ή στρατιωτικούς) βιβλίο.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.