Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΕΚΚΛΗΣΗ προς συναδέλφους

Αγαπητοί συνάδελφοι,

όπως έχετε δει τις τελευταίες μέρες στα κανάλια,
αστυνομικοί πήραν με τη βία το 15χρονο γιο του "παλαιοχριστιανού" και το παιδί παραμένει ακόμη φρουρούμενο στο (νοσοκομείο) Παίδων, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα υγείας. 


Ως εκπαιδευτικοί, καθημερινά είμαστε όλοι μας μάρτυρες ΔΕΚΑΔΩΝ παιδιών μεταναστών από αφρικανικές ή ασιατικές χώρες που γράφονται χωρίς κανένα ουσιαστικά δικαιολογητικό σε κάποια τάξη και στη συνέχεια "εξαφανίζονται" από το σχολείο χωρίς να ασκηθεί δίωξη στους γονείς ή κηδεμόνες τους.  

Αντίστοιχα περιστατικά (μεγάλος αριθμός απουσιών, «εξαφάνιση» από το σχολείο χωρίς να ασκείται δίωξη στους γονείς ή κηδεμόνες τους) συμβαίνουν και με παιδιά Ρομά, παρά τα επιδόματα που τους δίνονται.

Πολύ περισσότερο χωρίς να αφαιρέσουν τα παιδιά αυτά από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Αντιθέτως, στην περίπτωση του "παλαιοχριστιανού"
μια έγκυος μητέρα αναγκάζεται να κρύβεται εδώ και μέρες,
για να μην της πάρουν κ τα υπόλοιπα παιδιά της.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

αν υπάρχουν δάσκαλοι (και εκπαιδευτικοί άλλων ειδικοτήτων)

που προτίθενται να αναλάβουν εθελοντικά την διαδικτυακή διδασκαλία των παιδιών της οικογένειας αυτής,

αφενός για να βοηθήσουμε δικαστικά την οικογένεια αυτή να μην της πάρουν τα παιδιά της, αφετέρου για να βοηθήσουμε όντως τα παιδιά της κοινότητάς τους σε ότι χρειάζονται για την μόρφωσή τους,


επικοινωνήστε με την ελληνορθόδοξη Ομάδα Εκπαιδευτικών "ο Παιδαγωγός"
στο email opaidagogos@gmail.com

Ομάδα Εκπαιδευτικών "ο Παιδαγωγός" 

2 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

«Θεσσαλονίκη: Eπεισόδιο σε οικισμό Ρομά – Τραυματίστηκε δίχρονο παιδάκι

29/02/2024 18:15 | THESTIVAL TEAM

Επεισόδιο μεταξύ ατόμων Ρομά σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον οικισμό «Αγία Σοφία» στη Θεσσαλονίκη.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στις 17:10 άτομα συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από χτύπημα στο κεφάλι ένα παιδάκι δύο ετών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το παιδάκι. Το δίχρονο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.»

ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέας δεν θα δώσει εντολή να εξεταστούν οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού αυτού,
ή τα πραγματικά του έγγραφά (είναι γνωστό ότι Ρομά εντός και εκτός Ελλάδος δίνουν παιδιά για παράνομες "υιοθεσίες", ως μειονεκτική ομάδα διεκδικούν επιδόματα κλπ), κανείς δεν θα ζητήσει να γίνει υποχρεωτικά λήψη DNA για να διαπιστωθεί η πατρότητα κάθε παιδιού,

ή αν το παραμελούν οι οικείοι του (ένα σωρό παιδιά ζητιανεύουν σε ταβέρνες, άλλοτε παριστάνοντας ότι παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, άλλοτε σε φανάρια κλπ), όταν δεν τα μπλέκουν σε πιο "κερδοφόρες" δραστηριότητες όπως η διακίνηση ναρκωτικών.

ΚΑΝΕΝΑ κανάλι δεν τόλμησε όμως να αναδείξει αυτά τα θέματα.

Αλλά με τον "παλαιοχριστιανό" ανακαλύψαμε ότι και ΕΚΑΜ έχουμε, και Αστυνομία και εισαγγελείς και κοινωνικούς λειτουργούς που πηγαίνουν μάλιστα Σάββατο πάνω στο βουνό (!) για να ελέγξουν τις συνθήκες διαβίωσης και όλος ο κρατικός μηχανισμός δουλεύει ξαφνικά υποδειγματικά - πάντα επιλεκτικά όμως).

Σήμερα παίρνουν τα παιδιά του Μανώλη,
αύριο θα είναι τα ΔΙΚΑ σου παιδιά γιατί ίσως δεν θα δεχθείς να τα μπολιάσεις με το νέο μεταλλαγμένο-γενετικά τροποποιημένο μπόλι.

Αν τελικά πετύχουν να του πάρουν τα παιδιά,
θα είναι ένας πολύ καλός παραδειγματισμός για τους υπόλοιπους που "σκέφτονται να πάρουν τα βουνά" όταν δεν θα είναι εφικτή η ζωή χωρίς την κάρτα του πολίτη και όλα τα υπόλοιπα μέτρα υποδούλωσης και ελέγχου.

Ας μην αδιαφορήσουμε.

Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους συναδέλφους να σπεύσουν να δηλώσουν την πρόθεσή τους για την ανάπτυξη ενός δικτύου εθελοντικής διαδικτυακής διδασκαλίας μαθημάτων με αφορμή την κοινότητα του Μανώλη.
Όπως σε τελική ανάλυση γινόταν (από τους κρατικούς φορείς) κ επί κορονοϊού. Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να διδάσκουμε εθελοντικά και δωρεάν μαθήματα διαδικτυακά όταν τελειώνει το ωράριό μας.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο:

homeschooling η απάντηση των γονέων σε δημόσια σχολεία που δεν προσφέρουν ουσιαστική γνώση αλλά έχουν γίνει χώροι ανεξέλεγκτης προπαγάνδας της ακραίας woke ιδεολογίας

https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2024/02/homeschooling-woke.html
(το είδαμε δημοσιευμένο στα Αττικά Νέα).

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.