Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

ΑΙΣΧΟΣ! Μία ακόμη ΒΕΒΗΛΩΣΗ της εικόνας της Παναγίας μας EuroPride Θεσσαλονίκη Σάββατο 29/6/2-24.


 

Την ημέρα διεξαγωγής της παρέλασης του EuroPride 

η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε «29 προσαγωγές» ορθοδόξων πιστών!!! 


Από νωρίς το πρωί MAT, ΔΙΑΣ, περιπολικά και αναρίθμητοι ασφαλίτες

φυλούσαν την Αγία Σοφία από τους οικογενειάρχες,

μην τύχει και «διαταραχτεί η κοινωνική ζωή της πόλης»!


Θυμίζουμε και :



Οι λίγες δεκάδες ορθόδοξοι πιστοί 

που παρά την ακύρωση της συγκέντρωσης 

κατάφεραν να φτάσουν στην Αγ.Σοφία, 

δέχθηκαν προπηλακισμούς, απειλές και άφθονες προσαγωγές. Δείτε: 

η φωτογραφία (και σχόλια από εδώ)


Σε ένα ακόμη gay pride, ο Nik Jovčić-Sas
 (στην παρακάτω φωτογραφία εικονίζεται σε gay pride στη Σερβία)


παρέλασε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ χθες σε όλη την Θεσσαλονίκη
βεβηλώνοντας και πάλι την εικόνα της Παναγίας μας 



και εξίσου ανενόχλητος βολτάρει στην παραλία της Θεσσαλονίκης :



Την ίδια ώρα, ο ορθόδοξος πιστός Νεκτάριος Μ.
που πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο EuroPride, 

παραμένει για 4η μέρα σήμερα ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ
και αύριο θα περάσει κ πάλι από το αυτόφωρο.


Οι ορθόδοξοι πιστοί στα κρατητήρια 
και οι βλάσφημοι ελεύθεροι να προκαλούν στους δρόμους.



ΑΥΤΗ η ΧΟΥΝΤΑ είναι της Νέας Τάξης.


Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»    


Αν έχετε χρόνο αξίζει να διαβάσετε: 
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ
Μαθήματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας / Μάθημα 28ο, Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης



Προηγήθηκαν οι αναρτήσεις μας:








Νεότερη Ενημέρωση (1/7/2024 7 μμ):
Όπως διαβάζουμε στο ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ εδώ:

Με τον Σέρβο προβοκάτορα που βεβήλωσε ξανά την Εικόνα του Χριστού και της Παναγίας στην Θεσσαλονίκη, είχανε παρευρεθεί σε συνέδριο Έλληνες κληρικοί και εκπρόσωποι Μητροπόλεων!!



Ο Σέρβος Nik Jovčić-Sas, ο αυτοαποκαλούμενος «Ορθόδοξος προβοκάτορας», ο οποίος μεταξύ των άλλων βλάσφημων και χυδαίων που κάνει βεβηλώνει συστηματικά και την Εικόνα του Χριστού και της Παναγίας, συμμετείχε στο βδελυρό συνέδριο της Οξφόρδης για την ομοφυλοφιλία. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν τότε «να βοηθήσει την Εκκλησία να μάθει πώς να ανταποκρίνεται στις ποιμαντικές ανάγκες του 21ου αιώνα»!!

Από Ελληνικής πλευράς στο ίδιο συνέδριο συμμετείχαν:


Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με τον π. Δημήτριο Μπαθρέλο.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού με τους Δρς Παντελή Καλαϊτζίδη και Νικόλαο Ασπρούλη, διευθυντή και αναπληρωτή διευθυντή αντίστοιχα της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον, τότε πρόσφατα χειροτονηθέντα, π. Ισίδωρο Κάτσο.

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας με (ποιόν άλλον;) τον π. Βασίλειο Θερμό.

Αν διερωτώμεθα γιατί δεν αντιδράει η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος στα ΑΙΣΧΗ που βλέπουμε, η απάντηση είναι διότι ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ!!

η συνέχεια εδώ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ τον διοργανωτή της συγκέντρωσης ΕΝΑΝΤΙΑ στο EuroPride. 

ΚΑΛΕΣΜΑ συγκέντρωσης στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 1/7/24, 12 μμ

στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο


Μια ακόμη σελίδα από το ημερολόγιο της απολυταρχικής, ανίκανης και άθλιας κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αυτής που φέρει ευθύνη για το δυστύχημα στα Τέμπη, για την ψήφιση του νομοσχεδίου που δίνει δικαιώματα υιοθεσίας σε "ζευγάρια" ομοφυλόφιλων. Αυτής που εκλιπαρεί τα Σκόπια να τηρήσουν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, που στέλνει τον οπλισμό των νησιών μας στην Ουκρανία, που είναι ανίκανη να συγκρατήσει τις αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα, που συμμετέχει στο μποϋκοτάζ εναντίον της Ρωσίας χρυσοπληρώνοντας το εισαγόμενο φυσικό αέριο και τόσα άλλα.

 

Πέμπτη βράδυ, 27/6/2024. Γύρω στις 9 μμ.

Η «Ελληνική» αστυνομία ΣΠΑΕΙ την πόρτα της οικίας του Νεκτάριου, του ορθοδόξου πιστού που έκανε το κάλεσμα της συγκέντρωσης ενάντια στο gay pride.


 

Πάνοπλοι άντρες των ΜΑΤ με ασπίδες, όπλα και κράνη ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ μέσα στο σπίτι του Νεκτάριου Μ. ουρλιάζοντας.

Σε δευτερόλεπτα περνάνε χειροπέδες στον ίδιο και στη σύζυγό του και τους μεταφέρουν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης! 

Εισβολή σε οικία ΜΕΤΑ την δύση του ηλίου, που δεν συνηθίζεται -εκτός αν πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα (κακουργήματα κλπ) και μεγάλους εγκληματίες! 

Που είναι το επείγον του εγχειρήματος; Γιατί δεν περίμεναν να τον συλλάβουν ημέρα; (και όχι νύχτα);

Που είναι η αρχή της τήρησης της αναλογικότητας ώστε να προκαλεί την λιγότερη δυνατή ενόχληση στα πρόσωπα που κατοικούν στην οικία του κατηγορουμένου; Γιατί τον διαπόμπευσαν στους γείτονές του με μια πασιφανώς δυσανάλογη κινητοποίηση σε σχέση με το «αδίκημα»;


Οι πρώτες λέξεις που προλαβαίνει να πει κατά τη σύλληψή του ο Νεκτάριος τότε είναι «πταισματοδίκη ΔΕΝ φέρατε». Και τότε εμφανίζεται η πταισματοδίκης για 1η φορά!

Επιστράτευσαν «πταισματοδίκη» και την πήγαν στο σπίτι του «εγκληματία» (του ορθόδοξου πιστού δηλαδή), για να εισβάλλουν στο σπίτι του και να τον συλλάβουν!

Ναι, μάλιστα, κουβάλησαν μέχρι και πταισματοδίκη. Τόσο μεγάλη σημασία έχει γι αυτούς, για την Νέα Τάξη, μια συγκέντρωση ευλαβών πιστών. 

Κι όμως. Με αυτά ασχολείται η ΕΛ.ΑΣ. ... Τότε κινητοποιείται υποδειγματικά (εφαρμόζοντας προφανώς «άνωθεν εντολές»).  Κι αφήνουν τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι! Διαβάστε την καταγγελία συνδικαλιστή της αστυνομίας (εδώ) για τις 6 κλούβες που είχαν συνεχώς σε διαθεσιμότητα κάθε μέρα του europride, που τελικά δεν έφερε στην πόλη ούτε 400 άτομα!

Την επόμενη ημέρα στις 2 μ.μ. ο Νεκτάριος περνάει αυτόφωρο στο Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η αίθουσα γεμάτη ασφαλίτες.Του έχουν μόνιμα περασμένες χειροπέδες (είναι εμφανή τα σημάδια στα χέρια του) και τις αφαιρούν μόνον όταν ο «εγκληματίας» φτάνει μπροστά στην έδρα για την εκδίκαση της υπόθεσης (για να δείξουν στους δικαστές πόσο επικίνδυνος κακοποιός είναι ο ορθόδοξος πιστός!).

Παρά το ότι κατατίθενται αποδείξεις από δημοσιεύματα ότι η επίμαχη συγκέντρωση έχει ακυρωθεί, παρά το ότι ο κατηγορούμενος έχει μόνιμη κατοικία, μάλιστα ήταν παρούσα και η σύζυγός του και δεν υπάρχει κανένας λόγος διαφυγής, το δικαστήριο αποφασίζει την αναβολή μέχρι την Δευτέρα 1/7/24 (γιατί δεν επέτρεψαν σήμερα το πρωί στον δικηγόρο να πάρει την δικογραφία και να την δει) και να συνεχίσει η κράτηση του κατηγορουμένου μέχρι τότε! 

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα! Πέντε ημέρες. Και μετά νέο δικαστήριο (Αυτόφωρο) 

Η ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Τάξης είναι εδώ και «τρίζει τα δόντια της».

Χθες απόγευμα (Παρασκευή 28/6) έγινε η 17η Γυμνή ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη! Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες (προέρχονται από το βίντεο του thestival εδώ), πλήθος ατόμων ήταν εντελώς γυμνοί. 



 

Αλλά αυτά τα αυτόφωρα αδικήματα (προσβολή δημοσίας αιδούς) ΔΕΝ τα «βλέπουν» οι αστυνομικοί. Όπως ΔΕΝ τα έβλεπαν και στο παρελθόν (όπως μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ)

Όπως ΔΕΝ βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. και τα ατελείωτα αυτόφωρα αδικήματα που διαπράττονται σε κάθε gay pride και που φτάνουν να αλλοιώνουν την ελληνική σημαία, να προσβάλλουν το ελληνικό έθνος, να ζητούν να καταστραφεί η Ελλάδα, να εξευτελίζουν ιερά σύμβολα όπως ο Τίμιος Σταυρός, εικόνες Αγίων και εικόνες της Παναγίας μας, να είναι γεμάτα σεξισμό προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, την επικρατούσα θρησκεία και τόσα άλλα :

 
 
 


  



Για όλα αυτά ΔΕΝ βλέπουμε να «συγκινείται» το Τμήμα «αντιμετώπισης αντιρατσιστικής βίας»!


Όταν επί κορονοϊού το ΚΚΕ έκανε παράνομες συγκεντρώσεις πχ πρωτομαγιά και μάλιστα στο Σύνταγμα (εδώ), τότε δεν υπήρχε πρόβλημα κατά την ΕΛ.ΑΣ., 

όταν πρόσφατα απαγορεύθηκε να μαζευτούν οπαδοί του ΠΑΟΚ και να πάνε μέχρι το γήπεδο και δεν τηρήθηκε παρά την απαγόρευση τς ΕΛ.ΑΣ.(εδώ), πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα, καμμία σύλληψη, 

Όταν ευλαβείς πιστοί εξαγγέλλουν μια συγκέντρωση σε «κλειστό χώρο» (προαύλιο εκκλησίας) για να διαμαρτυρηθούν και να προσευχηθούν ώστε να μην έρθει η οργή του Θεού στην πόλη μας, αφού έχουν αλλάξει και το μέρος αλλά και την διαδρομή της πορείας εναρμονιζόμενοι πλήρως σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛ.ΑΣ., τότε αυτή η συμβολική κίνηση ανακηρύσσεται «παράνομη» και εφαρμόζονται πρωτοφανή κατασταλτικά μέτρα, ενώ οι ομοφυλόφιλοι χορεύουν ανενόχλητοι 9 μέρες τώρα στην πόλη. ΕΛΕΟΣ!




Έκκληση από ομάδα Viber:



Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί και μπορεί:
❗️ας παρευρεθεί για συμπαράσταση στη δίκη (δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης) . Θα είναι σημαντική η παρουσία μας.
❗️ας δώσει ένα μικρό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες της δίκης, στα δικαστήρια τη Δευτέρα

Παρακαλούμε να ενώσουμε όλοι τις προσευχές μας τόσο για τον αδελφό μας Νεκτάριο και την οικογένειά του όσο και για τη Θεσσαλονίκη μας που βρέθηκε στο επίκεντρο των αντίθεων.

 

Δευτέρα, 1/7/2024, οφείλουμε ΟΛΟΙ μαζί  να δώσουμε το παρόν δίπλα στον Νεκτάριο Μ.

Μετά τις 12μμ στο Α Μονομελές Πλημμελειοδικείο στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης (1ος όροφος) 


Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ.1 Ενδεικτικό του πανικού εν όψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και προσευχής, δείτε φωτογραφία μία ημέρα ΠΡΙΝ την συγκέντρωση. 2 μηχανές (4 ένστολοι) παρκαρισμένες στην ΕΙΣΟΔΟ (!) του προαυλίου. Ασφαλίτες στις 2 άλλες πλαϊνές εισόδους!


ΥΓ.2. Ενδεικτικό της ασυδοσίας στην πόλη:

Η πρόσοψη της  αίθουσας τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης :


Μηνύματα τηλεματικής στις στάσεις του ΟΑΣΘ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης)


ΥΓ. 3. Για το ιστορικό της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, διαβάστε εδώ:

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΙΣΧΟΣ! Η ΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη συγκέντρωση ενάντια στο EuroPride. ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ των Ορθοδόξων πιστών!
https://opaidagogos.blogspot.com/2024/06/europride_26.html




Νεότερη Ενημέρωση (Σάββατο 29/6/24, 3 μμ)
Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο εδώ, 

οι "λεγεωνάριοι" της «χούντας» του Μητσοτάκη να προπηλακίζουν ευλαβείς γυναίκες και πιστούς. 
Στρατιές ΜΑΤ κ κάθε είδους αστυνομικών ... εκφοβίζουν όσους προσπαθούν να φτάσουν στον περίβολο της εκκλησίας της Αγ.Σοφίας. Στις 1 περίπου το μεσημέρι είχαν μαζευτεί 50 συνολικά άτομα τα οποία περικυκλώθηκαν και δέχθηκαν πιέσεις και προπηλακισμούς από αστυνομικούς για να αποχωρήσουν. Στα ΜΜΕ αναφέρονται 5-6 προσαγωγές.


Μία ακόμη φωτογραφία (από εδώ), δείχνει τι άλλο, την παράνοια. Ο «Γολιάθ» σε επίδειξη ισχύος:



στη φωτογραφία βλέπετε την πλαϊνή είσοδο της Αγ.Σοφίας 
(είχε μείνει ανοικτή αναγκαστικά λόγω μιας βάπτισης). 
Η κεντρική σιδερένια καγκελόπορτα του προαυλίου, ήταν κλειστή και μάλιστα είχε κλειδωθεί και με αλυσίδα! Ευχαριστούμε την μητρόπολη Θεσσαλονίκης για τα μέτρα προστασίας από τους ορθόδοξους πιστούς. 

φωτογραφία (από εδώ) από την κάτω (νότια) πλευρά της πλ.Αγ.Σοφίας. 
Κι εδώ πάνοπλοι ΜΑΤατζήδες και ασφαλίτες περιμένουν να συλλάβουν τους «εγκληματίες» ...


Νεότερη Ενημέρωση (1/7/2024, 7 μμ)

Με τη βοήθεια του Θεού,η σημερινή δίκη του Νεκτάριου Μ., διοργανωτή της συγκέντρωσης ενάντια στο EuroPride, αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2025 και έτσι αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος (αυτός ήταν ο στόχος σήμερα).

Ευχαριστούμε όσους προσευχηθήκατε, και όσους δείξατε την συμπαράστασή σας στο δικαστήριο. 

Πολύς κόσμος της εκκλησίας έδωσε μαζικά το παρόν.

Το δικαστήριο με μια διακοπή που ξεκίνησε στις 1:30 μμ και και τελικά κράτησε μέχρι τις 2:40 μμ πιθανότατα ήλπισε ότι θα κουραζόταν ο κόσμος και θα έφευγε. 

Όχι μόνον δεν αποχώρησε κανείς αλλά όλη η αίθουσα του ακροατηρίου ήταν ασφυκτικά γεμάτη και με όρθιους! 

Στις 2:45 μμ που εισήλθαν οι δικαστικοί απαίτησαν όλοι οι όρθιοι να βγουν έξω από την αίθουσα!  

Η στήριξη του αιτήματος για αναβολή ήταν τόσο καλά τεκμηριωμένη νομικά, που δεν άφηνε κανένα εναλλακτικό ενδεχόμενο από το να δώσουν αναβολή, όπως κ έγινε. 

Δόξα Σοι ο Θεός ημών Δόξα Σοι!


Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΙΣΧΟΣ! Η ΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη συγκέντρωση ενάντια στο EuroPride. ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ των Ορθοδόξων πιστών !

Ορθόδοξοι πιστοί, βλέποντας την επί σειρά ετών αδράνεια κλήρου και λαού, αλλά και τα αίσχη που επαναλαμβάνονται ΚΑΘΕ χρόνο στα gay pride (εκτός των άλλων προσβάλλουν ιερά πρόσωπα, ιερά σύμβολα και εικόνες της Ορθόδοξης πίστης μας) ανακοίνωσαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την ημέρα διεξαγωγής του EuroPride (Σάββατο 29/6/2024) στην πλ.Αγ.Σοφίας στις 12:30 το μεσημέρι (λίγες ώρες πριν την «παρέλαση» των κίναιδων στην πόλη).

(το κάλεσμα στην «πλατεία Αγ.Σοφίας»)

Προηγήθηκε κάλεσμα στο «πάρκο της ΧΑΝΘ» (δείτε το εδώ
που μεταφέρθηκε τελικά στην πλ.Αγ.Σοφίας μετά από απαίτηση της ΕΛ.ΑΣ.!
το αρχικό κάλεσμα στο «πάρκο της ΧΑΝΘ» (κοντά στον Λευκό Πύργο)

Ακόμη και η διαδρομή της πορείας τροποποιήθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις-απαιτήσεις της ΕΛ.ΑΣ.!

Κι όμως,
με νεότερη ανακοίνωσή της (την Τρίτη 25/6/024) η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την ειρηνική διαμαρτυρία των Ορθοδόξων πιστών στην πλ.Αγίας Σοφίας (ενδεικτικά δημοσιεύματα εδώ κ εδώ)!






Όπως διαβάζουμε εδώ
ΑΜΕΣΗ ήταν η απάντηση των διοργανωτών:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ 
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ

26/06/2024

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της καταστροφής της οικογένειας θα γίνει (μετά την απαγόρευση συναθροίσεων από την αστυνομία σε δημόσιους χώρους) αντί για την πλατεία Αγίας Σοφίας στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας δηλαδή στο σπίτι του Πατέρα μας του Τριαδικού θεού στις 29/6/2024 12:30 κανονικά.»


Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι στην παρούσα ανάρτηση
Για κάθε νεότερο θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση.





Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. 1. Μόλις μας ενημερωθήκαμε για την πρωτοβουλία 2021ellada
Στον σύνδεσμο (εδώ) υπάρχει τεκμηριωμένο έγγραφο που μπορείτε να καταθέσετε στον Δήμο, στην Εισαγγελεία και στην Αστυνομία για τα αίσχη που λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο στα gay pride και την απαίτηση για λήψη μέτρων στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας και του Ελληνικού Συντάγματος.
Ενδεχομένως, με τον νέο Ποινικό Κώδικα, σε περίπτωση που αρχειοθετηθεί η καταγγελία σας (αντί να εκδικαστεί), τότε ο πολίτης που έκανε την μήνυση οφείλει να πληρώσει ένα ποσό πολλαπλάσιο των εξόδων αρχειοθέτησης (νομίζουμε 10πλάσιο). Πάντως ίσως την βρείτε χρήσιμη για να αντλήσετε νομικά επιχειρήματα για τα αίσχη που επαναλαμβάνονται στα gay pride. Η κατάθεση στον Δήμο δεν νομίζουμε να έχει κάποια επίπτωση.



ΥΓ. 2. Θυμίζουμε ότι πριν μόλις 3 μήνες (Μάρτιος 2024), η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ και πάλι  την διαμαρτυρία ενάντια στην βλάσφημη ταινία που παιζόταν στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (στη Θεσσαλονίκη). Δείτε εδώ.





Κι όμως, η ΕΛ.ΑΣ. την ίδια ημέρα και ώρα ΕΠΕΤΡΕΨΕ σε εκατοντάδες αριστεριστές και αναρχικούς να συγκεντρωθούν μπροστά στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ! 
Στους οποίους στη συνέχεια, παρά την απαγόρευση, επιτράπηκε να κάνουν και πορεία μέσα στην πόλη!!! Δείτε:


Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!


Νεότερη Ενημέρωση (26/6/2024, 7:40 μμ)
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. (Σάββατο 12:30 προαύλιο Αγ.Σοφίας). ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.

Μόλις δημοσιεύθηκε (εδώ) η συνέντευξη ενός εκ των διοργανωτών. 
Δίνει σημαντικές λεπτομέρειες στον Στέφανο Δαμιανίδη για το πως έγιναν οι συνεννοήσεις με την Ελληνική Αστυνομία για την διεξαγωγή της πορείας, και τί μέλλει γενέσθαι μετά την απαγόρευση αυτής της συγκέντρωσης.

«Μήπως δεν έχουμε κανένα δικαίωμα πλέον; Μήπως όλα τα δικαιώματα τα έχουνε δώσει στους ΛΟΑΤΚΙ; (...)
Μεταφέρουμε στον Ελληνικό λαό ότι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Τονίζω. ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ»


Ακολουθεί το βίντεο με την σύντομη συνέντευξη που δόθηκε πριν λίγες ώρες στον Στέφανο Δαμιανίδη (στο 43:55), 

Δείτε το πατώντας το play ή κάνοντας απευθείας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


  https://youtu.be/u9yJqJvXlvM?t=2633

Παραμείνετε συντονισμένη για ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για κάθε νεότερη εξέλιξη.



Νεότερη Ενημέρωση (Πέμπτη 27/6/2024, 11:50 μμ)

Χαίρετε Αδελφοί!
Χριστός Ανέστη!

Η συγκέντρωση  διαμαρτυρία και προσευχής για να προστατεύσει ο Άγιος Δημήτριος την πόλη του δεν θα γίνει.
Το μήνυμα το πήραν οι σκοτεινές δυνάμεις και φάνηκε ότι επικρατεί για την ώρα μια δικτατορία του Αντιχρίστου που θα φάει μια σφαλιάρα από την Παναγία μας  όπως είπε και ο Αγιος Παΐσιος.

Ο Νεκτάριος θα βγεί αύριο πρώτα ο Θεός μετά τις διαδικασίες που θα γίνουν στο δικαστήριο. 

Η προσευχή συνεχίζετε  ο Θεός Πατέρας μας, η Παναγία μας κι ο Άγιος Δημήτριος να προστατέψουν τη Θεσσαλονίκη μας!
Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!

 

Νεότερη Ενημέρωση (ξημερώματα Σαββάτου 29/6/2024, 02:30 πμ)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ.

ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ τον διοργανωτή της συγκέντρωσης ΕΝΑΝΤΙΑ στο EuroPride. ΚΑΛΕΣΜΑ συγκέντρωσης στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 1/7/24, 12 μμ στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: https://opaidagogos.blogspot.com/2024/06/blog-post_29.html


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

«Τρία πράγματα πού μοῦ δίδαξε ἡ ψευτοπανδημία»-Κώστας Καραΐσκος

Γράφει ο
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ

Δέν πέρασαν οὔτε δύο χρόνια ἀπό τήν ἐφιαλτική περίοδο τῆς λεγόμενης πανδημίας, κατά τήν ὁποίαν ὅλος σχεδόν ὁ κόσμος βίωσε στό πετσί του τή σημασία τῆς λέξης «ὁλοκληρωτισμός», καί ζοῦμε σάν νά μήν συνέβη τίποτε!
Πολλά παρανοϊκά μᾶς συμβαίνουν καθημερινά ἀλλά αὐτό τό συγκεκριμένο πραγματικά μέ ξεπερνάει, ὅταν βλέπω ἀνθρώπους μέ συγκρότηση καί ἐντιμότητα σιωπώντας νά συναινοῦν σέ μιά λήθη – ἀμνήστευση τῶν ἐγκλημάτων τῆς περιόδου 2020-2022.
Μόνο στίς ΗΠΑ (καί δευτερευόντως στή Βρετανία) φαίνεται νά ἀγωνίζονται ἀκόμα κάποιοι γιά τήν ἀλήθεια.

Τό πρόβλημα φυσικά δέν εἶναι ἄν κάποιος προχώρησε στόν ἐμβολιασμό πού ἐπιβλήθηκε ἄνωθεν ἤ ὄχι.
Προφανῶς ἡ ἀπόφαση ἑνός ἑκάστου πού πιέστηκε, φοβήθηκε ἤ πείστηκε εἶναι σεβαστή, ὡς ἀφορώσα τόν ἴδιον καί κανέναν ἄλλον.
Ὅμως καθώς ἡ κορωνοχούντα δέν περιορίστηκε μονάχα στήν τρομοκρατία μας ἀλλά διέλυσε κάθε κοινωνική συνοχή, κάθε ἀνθρώπινο δικαίωμα, κάθε πολιτισμικό ἕρμα, δέν εἶναι δυνατόν νά παριστάνουμε σήμερα πώς δέν συνέβη τίποτε.
Δέν εἶναι δυνατόν νά περιορίζουμε τό θέμα σέ μιά προσωπική στάση ἀπέναντι στό ἀφήγημα τοῦ καθεστῶτος γιά τό ἄν ἦταν ὅλη ἡ ἱστορία τοῦ ἰοῦ κατασκευασμένη ἤ εἶχε φυσική προέλευση, γιά τό ἄν τά σκευάσματα προσέφεραν περισσότερη ἀσφάλεια στούς λῆπτες ἀπό ὅση τούς στέρησαν κτλ κτλ.
Δέν γίνεται νά κινεῖται κάποιος στόν χῶρο τῆς εὐρύτερης πολιτικῆς καί νά μήν ἔχει διατυπωμένη ἄποψη γιά τό πελώριο πολιτικό ζήτημα πέραν τοῦ ἰατρικοῦ.
Παραθέτω λοιπόν κατωτέρω τρία ἀπό τά πολύτιμα πράγματα πού μοῦ δίδαξε ἡ περίοδος τοῦ κορωνοϊοῦ, τόσο γιά τή φύση τοῦ συστήματος ἐξουσίας, ὅσο καί γιά τήν κοινωνία μας.



Καταρχάς πείστηκα γιά τό γεγονός ὅτι δέν ὑπάρχει τίποτε τό ἀξιοσέβαστο πίσω ἀπό τή λέξη «Ἐπιστήμη».
Χωρίς νά ὑποτιμῶ τούς ἐργάτες της καί τόν κόπο τους, χωρίς νά παραγνωρίζω τήν πρόοδο πού ἔχει χαρίσει στήν ἀνθρωπότητα, δέν μπορῶ νά κλείσω τά μάτια στόν τρόπο μέ τόν ὁποῖον σήμερα γίνεται ἐργαλεῖο τῶν ἀφεντικῶν.
Δέν εἶναι μόνο πού χωρίς τό χρῆμα δέν κάνει βῆμα παραπέρα, δέν εἶναι μόνο πού οἱ ὑποθέσεις ἐργασίας ἔχουν πολύ συγκεκριμένα πλαίσια, δέν εἶναι μόνο πού οἱ ἀληθινές ἀνθρώπινες ἀνάγκες συστηματικά παραγνωρίζονται…
Εἶναι ἡ σύνολη «ἀξιοποίησή» της ἀπό τό σύστημα ἐξουσίας, πού τήν ἔβαλε στή θέση τῆς θρησκείας, καθιστώντας την δόγμα πού δέν μπορεῖ κανείς νά τό ἀρνηθεῖ δίχως νά τιμωρηθεῖ.
Πολύ μακρυά ἀπό τόν ἡρωικό 19ο αἰώνα, καταμεσίς τοῦ  μετανθρωπικοῦ 21ου


Δεύτερον ἐπιβεβαιώθηκε στά μάτια μου, ὅπως καί ἑκατομμυρίων ἄλλων, πώς τό σύνολο τῶν θεσμῶν, τῶν ἀνεξάρτητων Ἀρχῶν, τῶν διεθνῶν ὀργανισμῶν, τῶν νομικῶν κειμένων εἶναι ἕνα τίποτε μπροστά στήν ἰσχύ τῶν παρασκηνίων.

Καλά, γιά τόν πρόστυχο ρόλο τοῦ Τύπου δέν τό συζητᾶμε, εἶναι δεδομένος ἔτσι κι ἀλλιῶς.
Καί τήν καθοδήγηση ἐθνικῶν καί διεθνῶν φορέων μέσῳ ἐγκάθετων προσώπων τήν περιμένει κανείς.
Ἀλλά τό γεγονός ὅτι τόσο κομβικά κείμενα τοῦ νομικοῦ μας πολιτισμοῦ μποροῦν νά τσαλαπατηθοῦν μέ τέτοια ἀγριότητα καί σχεδόν δίχως μιά διαμαρτυρία ἦταν πραγματικά μιά ζοφερή ἀποκάλυψη.




Τρίτο, καί χειρότερο θά ἔλεγα, ἀναδύθηκε τό ἀψιμυθίωτο πρόσωπο τῆς κοινωνίας πού μᾶς περιβάλλει.
Ἀπό τόν ἄσχετο γιατρό-ἁρπαχτολόγο πού σέ προσέβαλε γιατί δέν «ἐμβολιάστηκες»
μέχρι τόν μπάτσο (ὄχι ἀστυνομικό!) πού σέ ἔγραφε γιατί δέν εἶχες τή μύτη μέσα στή μάσκα
κι ἀπό τό ἀφεντικό πού θά σέ κλωτσοῦσε ἀπό τή δουλειά ἄν δέν προσκόμιζες πιστοποιητικό ἐμβολιασμοῦ
μέχρι τόν μαλακοπίτουρα συνεπιβάτη τοῦ λεωφορείου, χορτάσαμε φασισμό!
Τόσο δειλή, τόσο ἀνορθολογική, τόσο ὑποταγμένη, τόσο καθοδηγούμενη μᾶζα πού ἔψαχνες νά βρεῖς δυό ὁλόκληρα χρόνια κάποιους ἀνθρώπους νά συνεννοηθεῖς γιά τά στοιχειώδη, γιά τά πραγματολογικά στοιχεῖα τῆς ὑπόθεσης, διάολε!

Δέν θά παραθέσω ἐπιχειρήματα γιά τά ἀνωτέρω, ὅποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Ὁ καιρός ἐγγύς, ἡ ἐπιτυχία τοῦ τεράστιου αὐτοῦ δυστοπικοῦ πειράματος προοιωνίζεται τή συνέχειά του καί σέ ἄλλα πεδία (κλιματικῆς κρίσης, ρωσικῆς ἀπειλῆς, woke ἀτζέντας…)
καί ὅσοι ζωντανοί ἄς κρατηθοῦμε ὄρθιοι ἀλληλοστηριζόμενοι.

Τί ἔγραφε ὁ Μπλέηκ; «Λέω τήν ἀλήθεια ὄχι γιά νά πείσω ὅσους τήν ἀγνοοῦν ἀλλά γιά νά ἐνισχύσω ὅσους τήν γνωρίζουν».


Σχόλιο (ομάδος Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»)

'Ενα ακόμη εξαιρετικό κείμενο του Κώστα Καραΐσκου (το είδαμε εδώ).
Μοναδική μας «ένσταση» η φράση:

«Τό πρόβλημα φυσικά δέν εἶναι ἄν κάποιος προχώρησε στόν ἐμβολιασμό πού ἐπιβλήθηκε ἄνωθεν ἤ ὄχι. Προφανῶς ἡ ἀπόφαση ἑνός ἑκάστου πού πιέστηκε, φοβήθηκε ἤ πείστηκε εἶναι σεβαστή, ὡς ἀφορώσα τόν ἴδιον καί κανέναν ἄλλον

Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι ήταν απλά επιλογή του καθενός. Ως Ορθόδοξοι πιστοί όμως κριθήκαμε. Χωρίς αυτό να απαλλάσσει από τις αμαρτίες τους όσους αρνήθηκαν την επιβολή, στιγματίζει ανεπανόρθωτα όσους δείλιασαν και το έκαναν (άλλος για να μην χάσει την εργασία του, άλλος για να μην «ταλαιπωρείται» κάνοντας τεστ, άλλος για να μην βιώνει την χλεύη του  «ψεκασμένου»).  Όταν βάζεις μέσα στο σώμα σου κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα (όπως αποκαλύψαμε εδώ) ενώ έχεις μεγαλώσει σε κατηχητικά και ορθόδοξες αδελφότητες-σωματεία, έχεις ευθύνη. Κι ακόμη μεγαλύτερη όταν είσαι ιερέας. Μετρήθηκαν οι ιερείς μας. Και δυστυχώς στην μεγάλη τους πλειοψηφία αποδείχθηκαν ανεπαρκείς. «Μανή, Θεκέλ, Φαρές»

Σε πολιτικό επίπεδο, πολιτικοί αρχηγοί και πολιτικά κόμματα κρίνονται για την στάση τους στο παγκόσμιο αυτό «πείραμα». Αν κάποιος δείλιασε και μπολιάστηκε, πως θα μείνει ανυποχώρητος όταν την κρίσιμη στιγμή δεχθεί πιέσεις και εκβιασμούς;  Ας μας δείξουν τα πολιτικά κόμματα. Τι έλεγαν τότε, όταν έκλειναν οι εκκλησιές μας και δεν μας άφηναν να εορτάσουμε το Πάσχα. Είπαν τίποτε ή σφύριζαν αδιάφορα; Όταν για να βγεις από το σπίτι έπρεπε να ενημερώσεις με sms το ολοκληρωτικό καθεστώς για κάθε σου μετακίνηση και να επικαλεστείς γι αυτό τις φυσικές ανάγκες του σκύλου σου ...





Τέλος ως κοινωνία, πέρα από τα εύστοχα παραδείγματα που παρέθεσε ο Κώστας, δυστυχώς αποδεικνυόμαστε καθημερινά όλο και πιο αξιολύπητοι και ανάξιοι της αποστολής μας ως απόγονοι Ελλήνων και ως ορθόδοξοι πιστοί. Ως ελεύθεροι άνθρωποι.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Αθήνα: Κάλεσμα συμπαράστασης σε εκπαιδευτικό που αντιστάθηκε στις «υποχρεωτικότητες»

 Έκτακτη Ανακοίνωση



Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

καλούμαστε να συμπαρασταθούμε στην δίωξη του Καραγιαννίδη Πέτρου (εκπαιδευτικού), που δικάζεται επειδή αντέδρασε στην επιβολή των υποχρεωτικοτήτων  επί κόβιντ (ενδεικτικά υποχρεωτική επιβολή μασκών, υποχρεωτική δήλωση τεστ σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, υποχρεωτικά τεστ μόνον σε όσους δεν μπολιάστηκαν! κλπ).

Το «φιάσκο» αποκαλύφθηκε, τα ψέμματα τους ότι τάχα «όσοι μπολιαστούν δεν κολλάνε» κατέρρευσαν παταγωδώς, κι όμως δεκάδες γονείς ακόμη και σήμερα καλούνται να απολογηθούν στα «ελληνικά» δικαστήρια επειδή αρνήθηκαν να επιβάλλουν κάποιο από αυτά τα μέτρα στα παιδιά τους και δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το μαθαίνουμε και δίνουν την μάχη στα δικαστήρια μόνοι τους.

Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε κάθε τέτοιο κάλεσμα. Να δούν οι αρμόδιοι στα διάφορα συμβούλια ή στα δικαστήρια ότι ΔΕΝ είναι μόνοι τους.

Όσοι μπορείτε λοιπόν να βρεθείτε στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουνίου, οφείλουμε να δώσουμε το παρόν.

 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

στην Περιφέρεια Αττικής, Ξενίας 24 , 3ος όροφος, 11:00 π.μ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. Ενδεικτικά παραθέτουμε μέρος από το πλαίσιο αντίδρασης του συναδέλφου:

Ο συνάδελφος την περίοδο του κόβιντ, αρχικά με Υπηρεσιακή Αναφορά του προς την τότε Υπουργό, όταν επεβλήθηκαν  τα διαδιακτυακά μαθήματα, έθετε ερωτήματα για τη νομιμότητά τους (παραβίαση δεδομένων των εμπλεκομένων και των οικίων τους, παραβίαση οικιακού ασύλου και οικογενειακής ειρήνης κ.ά.), 

και αργότερα με άλλα έγγραφά του κατέδειξε την επικινδυνότητα των ΤΕΣΤ για τους παρακάτω λόγους :

1. Τα ΤΕΣΤ των οποίων οι οδηγίες χρήσης ενώ στις ξένες γλώσσες ανέφεραν ότι απαγορευόταν να γίνονται από μη ειδικούς, η ελληνική παραποιημένη μετάφραση έγραφε, ψευδώς, ότι ήταν αυτοδιαγνωστικά.
Είναι σαφές πως με αυτόν τον τρόπο δυνητικά το Υπουργείο Παιδείας διέπραττε εγκλήματα βλάβης κατά ζωής των παιδιών, που περιγράφονται από τα 299ΠΚ, 302ΠΚ, 303ΠΚ, 308ΠΚ, χωρίς να λάβουμε υπόψη και τους ενήλικες γονείς τους που εκτέθηκαν σε αυτά.  Ακόμη,

 

2. Τα ΤΕΣΤ υπήρξαν επικίνδυνα και για το περιβάλλον, αφού η τυχαία απόρριψη τους (όπως και των μασκών), μόλυναν τον υδροφόρο ορίζοντα, αναιρώντας όλα όσα προβάλλονταν τότε, ως σωτήρια μέτρα για την αντιμετώπισή της επιδημίας.
Σε αυτή την περίπτωση η πολιτική προϊσταμένη του Υ.ΠΑΙ.Θ. και όσοι συμμορφώθηκαν με αυτή, ελέγχονται και για αυτά κατά του περιβάλλοντος

Επιπλέον:

Άρθρο 10 - Σύνταγμα της Ελλάδος - Δικαίωμα αναφοράς προς τις αρχές

«1. Καθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Κράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.

2. Μόνο μετά την κοινοποίηση της τελικής απόφασης της αρχής στην οποία απευθύνεται η αναφορά (δηλαδή η Υπουργός που ουδέποτε απήντησε) και με την άδειά της (όταν δεν απήντησε δεν μπορεί να έδωσε άδεια), επιτρέπεται η δίωξη εκείνου που την υπέβαλε για παραβάσεις που τυχόν υπάρχουν σ' αυτή».


Όπως βλέπετε, μία ακόμη φορά έχουν κάνει το Σύνταγμα «κουρελόχαρτο».

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Να το θυμάστε. Θα ξυπνήσετε «αναγκαστικά» μια μέρα.

Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε και Θεσσαλονίκης Φιλόθεε,  
«Θα ξυπνήσετε επιτέλους από το λήθαργο;»



ΠΡΟΣ

*ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
*ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να εκφράσω την ιερή αγανάκτησή μου προς το πρόσωπό σας, για την διεξαγωγή της σκοτεινής, χριστοφοβικής παρέλασης των ομοφυλοφίλων, που θα γίνει από τις 21 έως 29 Ιουνίου 2024, στην Θεσσαλονίκη.

Ποια είναι η δική σας δημόσια τοποθέτηση γι’ αυτό το θεομίσητο φεστιβάλ, το οποίο προσβάλλει βάναυσα τα θρησκευτικά και εθνικά μας σύμβολα, προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια και προκαλεί αδιάντροπα το Νόμο του Τριαδικού Θεού;




Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο κρατάτε σιγή ιχθύος γι’ αυτό το φλέγον ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία μας, η οποία κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν το έχει αποδεχθεί. Απεναντίας αισθάνεται ντροπή και απέχθεια.


Έχετε σκοπό να καταδικάσετε την παρέλαση της διαστροφής και των παρά φύσιν εκτροπών της; 
Ή θα συνεχίζετε να εμπαίζετε το ποίμνιο σας με οικουμενιστικά κηρύγματα περί »αγάπης» και θα κάνετε τα στραβά μάτια στην αμαρτία αυτή, που ο ίδιος ο Θεός τιμώρησε με φωτιά και έκαψε ολοσχερώς τα Σόδομα και τα Γόμμορα…;




Γιατί δεν αναφέρεστε, πέραν της Αγάπης, και στην Δικαιοσύνη του Θεού, που ενώ αγαπά και αγκαλιάζει όλους τους αμαρτωλούς, όμως δε συμβιβάζεται με την αμαρτία, ούτε φυσικά ευλογεί τη νομιμοποίησή της μέσα από παρελάσεις, όχι “υπερηφανίας”, αλλά ακολασίας; 
Γιατί δεν καλείτε σε μετάνοια αυτές τις ψυχές να σωθούνε και να δούνε Θεού πρόσωπο; 
Γιατί δεν τις ενημερώνετε, όπως έχετε χρέος να κάνετε, πως χωρίς ειλικρινή εξομολόγηση και αλλαγή τρόπου ζωής δεν θα πάνε στον Παράδεισο; 
Διότι αυτή είναι η πικρή αλήθεια…όση Αγάπη και να δώσει ο Θεός στο πλάσμα Του, αυτό δεν θα σωθεί, αν το ίδιο δεν θέλει …


Είναι αδιανόητο να σιωπάτε στην προβολή της διαστροφής και της αμαρτίας μέσα στην Ορθόδοξη πατρίδα μας. 
Δεν μπορείτε να είστε και με τον Χριστό και με το κράτος, αυτό που υπέκυψε στις πιέσεις της ελίτ ατζέντας. 


Τι είναι αυτό που σας κάνει να μην αντιδράτε σε αυτό το αίσχος; 
Γιατί δε χτυπάτε πένθιμα όλο το 24ωρο τις καμπάνες όλων των Ιερών Ναών της Θεσσαλονίκης σαν ένδειξη διαμαρτυρίας; 
Τι είναι αυτό με το οποίο σας κρατάνε; 
Μήπως τελικά αποδέχεστε και εσείς την ομοφυλοφιλία;
Πού είναι το πνευματικό ανάστημα της ιεραρχίας να προστατέψει τα παιδιά της και μέσα από την συγχώρεση και τα παραδείγματα των Αγίων να τα επαναφέρει στον ίσιο, ηθικό δρόμο, όπως τον Άσωτο υιό; 



Γιατί δε δηλώνετε συμμετοχή ή δεν προτρέπετε το λαό να συμμετέχει σε συλλαλητήρια 
που θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα υπέρ της οικογένειας; 
Τι είναι αυτό που φοβάστε και σας κάνει να μην στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων;;;



Εμείς σαν απλοί Χριστιανοί της Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας δηλώνουμε ότι δε συμφωνούμε με το βλάσφημο αυτό φεστιβάλ της ανομίας, και καλούμε όλους τους πιστούς να αντιδράσουν!

Εσείς τι θα κάνετε;;;;
Θα ξυπνήσετε επιτέλους από το λήθαργο 
ή θα συνεχίσετε απροκάλυπτα την ίδια προδοτική, αποχαυνωτική και οικουμενιστική στάση σας;;;


Ελπίζουμε και προσευχόμαστε για το πρώτο .


Μετά φόβου Θεού,
Αργυρώ Μπουγατσά


ΥΓ. Την ανοικτή επιστολή διαβάσαμε εδώ  και εδώ. Προσθέσαμε τίτλο, φωτογραφίες καθώς κ το σχόλιο που ακολουθεί:


Σχόλιο (Ομάδος εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
Από μικρά παιδιά βλέπαμε την θλιβερή κατάσταση στους ποιμένες (δεσποτάδες) μας, και στεναχωριόμασταν.
Νομίζαμε ότι κάτι συνέβαινε και δεν καταλαβαίνουν. 
Τελικά μια χαρά καταλαβαίνουν. 
Τι νόημα έχει λοιπόν να εκλιπαρείς έναν «νεκρό», να ξυπνήσει; 

Να το θυμάστε όμως, είναι νομοτέλεια. 
Θα ξυπνήσουν μια μέρα.
Είτε όταν δουν τον άγγελο με την πύρινη ρομφαία να έρχεται να πάρει την ψυχή τους,
είτε όταν ακούσουν το «αλλάχ Ακμπάαρ» έξω από τα πολυτελή δεσποτικά τους μέγαρα.
Να το θυμάστε. Θα ξυπνήσετε «αναγκαστικά» μια μέρα.


Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

https://opaidagogos.blogspot.com/2024/06/blog-post_22.html