Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

ΠΡΟΔΟΤΕΣ .... Ένας ακόμη "Ορθόδοξος" μητροπολίτης - ΣΚΥΒΕΙ και φιλάει το χέρι του Πάπα. Βίντεο.

 


Μέρες νηστείας, αυτομεμψίας, κατάνυξης,
αλλά όταν βλέπουμε «τους λύκους» ΔΕΝ μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί.

 

Αποκαλύψαμε για τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο Αμερικής
ότι έσκυψε και προσκύνησε το χέρι του Πάπα. Δείτε το βίντεο εδώ :

 
https://youtu.be/S5e81e4qMYI?feature=shared


Αποκαλύψαμε ένα σωρό άλλους δεσποτάδες που επίσης σε συναντήσεις-συμπροσευχές τους με τον Πάπα έσκυψαν κ του φίλησαν το χέρι:

  
https://youtu.be/GROcDPGnrqs?feature=shared


 

Καμαρώστε τώρα στο βίντεο που ακολουθεί,
τον Μητροπολίτη Αγαθάγγελο
που είναι ο
Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος(!!!)


να σκύβει και να προσκυνάει τον Πάπα φιλώντας μανιωδώς το χέρι του Αρχι-αιρεσιάρχη
(όπως βλέπετε στο βίντεο του φίλησε και αμέσως μετά του ξαναφίλησε το χέρι! τέτοια υποτέλεια)
αποκαλώντας τους αιρετικούς παπικούς «εκκλησία» και μεταφέροντας στον Πάπα την «αγάπη του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου»! 

το βίντεο εδώ: https://www.instagram.com/reel/C4iNn53sd82/?igsh=MTY1aGJjcmg4aG5tOA%3D%3D

Αλίμονο αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, αν δεν εκφράσεις την αγάπη σου στον αιρετικό, στον αρχι-αιρεσιάρχη τον Πάπα, σε ποιον να την εκφράσεις;  Στους ομοφυλόφιλους (και τις παραφυάδες τους);  

Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

5 σχόλια:

ΑΝΤ. ΠΑΡΑΣΚΕΥ. είπε...

Οχι και προδοτες ! Οταν φΙλουμε το χερι δειχνουμε σεβασμο,οχι οτι εχει χαριν ιερωσυνης.Γιατι φιλουμε το χερι των απλων μοναχων, εχουν χαριν ιερωσυνης;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Οι μοναχοί στους οποίους αναφέρεσαι, τους οποίους φιλάμε το χέρι, είναι Ορθόδοξοι. Εκτός αν εσύ φιλάς και το χέρι παπικών.
Σεβασμός σε έναν αρχι-αιρεσιάρχη, μπορεί να υπάρχει τέτοιος «σεβασμός»;
Δηλαδή την προσκύνηση στον Πάπα πως τη δείχνουμε;

Δεν μπορούμε με το ζόρι να ανοίξουμε τα μάτια κάποιων.
Δικαιολογίες θα βρίσκονται πάντα.
Όταν μας απαγόρευσαν το Πάσχα, μας έλεγαν μην στεναχωριέστε, θα γιορτάσουμε 2 Πάσχα μαζί με την Απόδοση του Πάσχα.

Προφάσεις εν αμαρτίαι.

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

@ 20 Μαρτίου 2024 στις 10:19 π.μ.
Ὁ Εὐαγγελιστής Ἰωάννης λέγει ὅτι οὔτε «χαῖρε» δέν λέμε στόν αἱρετικόν κι ἐσύ βρίσκεις ὀρθόν νά τοῦ φιλοῦμε τό χέρι;

The Cave Dweller είπε...

https://www.naftemporiki.gr/politics/1607624/kyriaki-tis-orthodoxias-i-apofasi-tis-dis-i-prosklisi-sakellaropoyloy-kai-i-anakoinosi-tis-proedrias-tis-dimokratias/

Η Αποστολική Διακονία εκδίδει και διακινεί το βιβλίο του αιρετικού μονοφυσίτη με τίτλο : «Η Αρμενική Εκκλησία»

Συγκεκριμένα :

Αποφάσισε την έκδοση, από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, του εγχειριδίου του Προκαθημένου του Αρμενικού Πατριαρχείου του Μεγάλου Οίκου της Κιλικίας κ. Αράμ Α’, με τίτλο «Η Αρμενική Εκκλησία», το οποίο μετέφρασε στην ελληνική γλώσσα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Διαβάζουμε κι άλλα «μαργαριτάρια»
στην ίδια ανακοίνωση της ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος:

1. «Ενημερώθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανιερώτατο Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, περί της αποφάσεως του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού για τη διοργάνωση, τον Οκτώβριο του 2025, Θεολογικού Συνεδρίου με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 1700 ετών από τη σύγκληση της Α’ Οικουμενικής Συνόδου. Η ΔΙΣ έθεσε το Συνέδριο υπό την αιγίδα Αυτής και ενέκρινε τον διορισμό των μελών της Επιστημονικής Επιτροπής και το πρόγραμμα του Συνεδρίου.»

2. «Ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα για την υπογραφή στη Λευκωσία, την 27η Φεβρουαρίου 2024, του Μνημονίου Συνεργασίας για τη διατήρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος και την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος, την οποία και εκπροσώπησε, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Εκκλησίας της Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος.»

ένα ακόμη:
3. «Ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανιερώτατο Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, περί της συμμετοχής του Διορθοδόξου Κέντρου, κατόπιν ειδικής προσκλήσεως, ως μοναδικού Εκπροσώπου της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Διακεκριμένων Ειδικών κατά του Αντισημιτισμού – The European Practitioners Network against Antisemitism (EPNA), το οποίο αποτελεί φορέα που περιλαμβάνει οργανισμούς από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και πέραν αυτής, και τελεί υπό την αιγίδα και εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.»

και φυσικά αυτό στο οποίο αναφερθήκατε ήδη:
4. «Αποφάσισε την έκδοση, από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, του εγχειριδίου του Προκαθημένου του Αρμενικού Πατριαρχείου του Μεγάλου Οίκου της Κιλικίας κ. Αράμ Α’, με τίτλο «Η Αρμενική Εκκλησία», το οποίο μετέφρασε στην ελληνική γλώσσα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.»

https://www.naftemporiki.gr/politics/1607624/kyriaki-tis-orthodoxias-i-apofasi-tis-dis-i-prosklisi-sakellaropoyloy-kai-i-anakoinosi-tis-proedrias-tis-dimokratias/

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.