Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

«Μπολιασμένος» τελικά ο Νατσιός!!! Το ομολόγησε στον Διονύσιο Μακρή! ΒΙΝΤΕΟ με ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το κόμμα ΝΙΚΗ

Κουτοί δεν είμαστε,
ξέρουμε έστω στοιχειωδώς να διαβάζουμε επίσημες ανακοινώσεις.


Προεκλογικά λοιπόν ο Δημήτρης Νατσιός ΑΠΕΦΕΥΓΕ να απαντήσει αν έχει "μπολιαστεί",
με διάφορες προφάσεις, πχ ότι του το απαγορεύει το κόμμα (!)  ή ότι είναι προσωπικό -ιατρικό δεδομένο κλπ.

Όμως αν ΔΕΝ έχει μπολιαστεί ΓΙΑΤΙ να μην το πει ξεκάθαρα;
Φυσικά και διαβάζαμε για τις θέσεις συγγενικών προσώπων του Νατσιού για το θέμα (πχ διαβάστε εδώ).

 

Δείτε τώρα το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του Διονύση Μακρή, μετά το 15ο λεπτό (που αναφέρεται στον Νατσιό και το «μπόλι» που έκανε!). 


https://youtu.be/QaWoyBqOk5U?feature=shared

 

Ξέρουμε πως το κόμμα για αρκετό καιρό «σφύριζε αδιάφορα» για τους υγειονομικούς σε αναστολή. Αρκετούς μήνες μετά βέβαια, τους χρησιμοποίησε ως υποψηφίους βουλευτές για να εξαλείψει το «στίγμα» του.

 

Όπως ο Νατσιός και η ΝΙΚΗ «σφύριζε αδιάφορα» και για το κλείσιμο των εκκλησιών μας επί κορονοϊού. «ΔΕΝ χτυπάμε την Εκκλησία» (εννοώντας την Ιεραρχία), έτσι απάντησε όταν του τέθηκε το ερώτημα σε ανοικτή εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη (εδώ).
Δηλαδή αν ξανακλείσουν τις εκκλησιές μας, πάλι η ΝΙΚΗ θα κοιτάει αλλού; Πάλι δεν θα ψελλίσει ούτε μια λέξη;


Είδαμε τον Πρόεδρο ή βουλευτές της ΝΙΚΗΣ να παρίστανται και να συμπροσεύχονται δίπλα σε αιρετικούς (καρδινάλιος, μονοφυσίτης)
πχ στην ενθρόνιση νέου μητροπολίτη στη Θεσσαλονίκη εδώ  




ή πχ στις

 
 
 
 
Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, και ενώ όλοι μιλούσαν για το αν θα υπάρξει «απαγόρευση» εισόδου στις εκκλησίες όσων ψήφισαν το επαίσχυντο αυτό νομοσχέδιο, ο κ.Νατσιός δεν είχε κανένα ηθικό δίλημμα να παρασταθεί δίπλα και να συμπροσευχηθεί μαζί τους (δείτε εδώ):
 
Μάλιστα ο κ.Νατσιός έσπευσε να σχολιάσει για την παρουσία του στο σχετικό άρθρο:

Και του απαντήσαμε (ως ιστολόγιο oPaidagogos) :

«Εγώ θα φύγω από το σπίτι του Πατέρα μου; Είστε σοβαροί;»

Κύριε Νατσιέ,
πρέπει να καταλάβεις ότι ΔΕΝ τρώμε κουτόχορτο:

όταν μας πετούσαν ΕΞΩ από τις εκκλησίες, και μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ να γιορτάσουμε Πάσχα και Χριστούγεννα και Θεοφάνεια, και απαιτούσαν χαρτοπετσέτες και σαπουνάκια στην είσοδο του ναού και αντίδωρα σε σακουλάκια,

τότε ΓΙΑΤΙ δεν διαμαρτυρόσουν που έμενε ο κόσμος ΕΞΩ «από το σπίτι του πατέρα του»;
Τότε ΔΕΝ υπήρχε το κόμμα σου; Υπήρχε.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι ανακοινώσεις εναντίον των κατάπτυστων εκείνων αποφάσεων της ΔΙΣ που εφάρμοζε τις αποφάσεις του Καίσαρα; Οι ίδιοι οι δεσποτάδες μας έβγαζαν έξω από τις εκκλησίες.
ΠΟΥ είναι η αντίδραση του κόμματός σου;

Κράτα λοιπόν το σανό για τα πρόβατα στο κομματικό σου μαντρί.

Αν ήθελες να τιμήσεις τους πεσόντες στα Γιάννενα, έχει αδριάντες μπόλικους, έχει και τον Διονύσιο τον Φιλόσοφο, πας και αφήνεις ένα στεφάνι και γονατίζεις και κάνεις μια προσευχή. Δεν στήνεσαι με τους προδότες δίπλα δίπλα.

ΥΓ. Το «Εγώ θα φύγω από το σπίτι του Πατέρα μου; Είστε σοβαροί;» 
αναφέρεται και στην ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Θεσσαλονίκης;
Που συμπροσευχήθηκες μαζί με τους παπικούς;

Ή μήπως δεν υπήρχαν αιρετικοί στον Βράχο της Ακρόπολης την ημέρα των Αγίων Πέτρου και Παύλου (όπου παραστάθηκε ο Ρούντας;).
Κατάλαβέ το: ΔΕΝ τρώμε κουτόχορτο.


 

Ας θυμηθούμε και την διάψευση του Σταμάτη Σπανουδάκη (εδώ) σχετικά με τον «Ύμνο της Νίκης» που το καπηλεύθηκε για τα καλά το «θεοσεβούμενο» κόμμα:

 


 

Υπάρχει λέτε, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ΝΙΚΗ, που να σχετίζεται με τα ROTARY? Όπως διαβάσαμε εδώ, εδώ και εδώ, και μπορείτε να επιβεβαιώσετε και μόνοι σας από τις φωτογραφίες, ΥΠΑΡΧΕΙ! Δείτε :


Θυμίζουμε και τις 3 επίμαχες ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς τον κ.Νατσιό και το κόμμα ΝΙΚΗ, στις οποίες ΔΕΝ απάντησε ποτέ, ούτε το κόμμα, ούτε ο κ.Νατσιός!!!  Διαβάστε τες εδώ.


Ζητούμε συγνώμη που σκανδαλίζουμε τους αφελείς που νόμισαν ότι όντως γεννήθηκε ένα κόμμα που είχε την δυνατότητα να εκδίδει ιλουστρασιόν φυλλάδια και να τα διανέμει από τις πιο μεγάλες εφημερίδες προεκλογικά και όλα αυτά συνέβησαν χωρίς «κονέ» και χωρίς υπόγειες διασυνδέσεις. Μπορούν να συνεχίζουν να πιστεύουν ότι γίνεται.

Σχετικό άρθρο (για τις αποκαλύψεις Μακρή) διαβάσαμε και στο Αττικά Νέα, εδώ.

 Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. Για το αποκαλυπτικό αυτό βίντεο, η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΙΚΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση (μπορείτε να την διαβάσετε εδώ).  Μιλούν για «συκοφαντίες» αλλά ΔΕΝ απαντούν στις αποκαλύψεις του Δ.Μακρή όπως:

α) ότι ο ίδιος ο Νατσιός του εκμυστηρεύθηκε ότι είναι "μπολιασμένος".

β) βίντεο του Βελόπουλου που προβλήθηκε στην εκπομπή του Δ.Μακρή- ότι ο Δέδες, ήταν στο παρελθόν στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη! 

γ) ένα σωρό στοιχεία για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, τον Άκη Τσελέντη και τις σχέσεις του με την ΝΔ, και ένα σωρό θέσεις του με τις οποίες προσβάλει την ορθόδοξη πίστη μας (από εκτρώσεις μέχρι τα «μπόλια», τη Θεία Κοινωνία, τις λιτανείες και τους ομοφυλόφιλους) κλπ.

 

Δεν αποκλείουμε ο Διονύσης Μακρής να ήθελε να κατέβει Ευρωβουλευτής. Με τέτοιο μισθό και τόσα προνόμια του θεσμού, γιατί να μην θέλει. Αλλά αυτό δεν απαξιώνει τις ίδιες τις καταγγελίες στις οποίες οφείλει να απαντήσει το κόμμα.

Όπως πάντα τα σχόλια της ανάρτησής μας είναι ελεύθερα. Σεβόμαστε την ελευθερία του λόγου και κυρίως την αλήθεια.

3 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ρίξτε μια ματιά ενδεικτικά :

“Ιδεολογική ενίσχυση” του εφοπλιστή Ρέστη, στον Νατσιό;;; Βιντεο συνταρακτικών αποκαλύψεων..

https://attikanea.info/%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%81%CE%AD/

και αυτό:
Βρε – βρε σύμπτωση! Ο «εξ απορρήτων» του καταδικασμένου πρωτόδικα με 10 χρόνια κάθειρξη Βίκτωρα Ρέστη, στο ψηφοδέλτιο του «δασκάλου με τα γυαλάκια» που όλοι ψάχνουν τον χρηματοδότη του.
https://attikanea.info/%CE%B2%CF%81%CE%B5-%CE%B2%CF%81%CE%B5-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CE%B5%CE%BE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ρίξτε μια ματιά ενδεικτικά :

“Ιδεολογική ενίσχυση” του εφοπλιστή Ρέστη, στον Νατσιό;;; Βιντεο συνταρακτικών αποκαλύψεων..
https://attikanea.info/%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%81%CE%AD/

και αυτό:
Βρε – βρε σύμπτωση! Ο «εξ απορρήτων» του καταδικασμένου πρωτόδικα με 10 χρόνια κάθειρξη Βίκτωρα Ρέστη, στο ψηφοδέλτιο του «δασκάλου με τα γυαλάκια» που όλοι ψάχνουν τον χρηματοδότη του.
https://attikanea.info/%CE%B2%CF%81%CE%B5-%CE%B2%CF%81%CE%B5-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CE%B5%CE%BE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/

κι αυτό:
Κύριε Νατσιέ, έχετε να πείτε κάτι γι αυτές τις αποκαλύψεις;;;
https://attikanea.info/%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%AD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84/

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εθελόδουλοι τής ψήφου!

"Ο έχων νούν ψηφισάτω τόν αριθμόν τού θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί...".
Ο/οι ψήφοι τί είναι; Αριθμός/οι ανθρώπου δέν είναι; 
Καί ως πρός τό χξς' : Χριστός Ξένος Σταυρού. Τό Στ... = ς'.

Όποιος συμμετέχει, δηλώνει τήν εκούσια ή ανεπίγνωστη συμμετοχή του στό δαιμονικό/διαβολικό Σύστημα μιάς ψευδούς ελευθερίας εκτός Χριστού :

 "1 Τῇ ἐλευθερίᾳ οὖν, ᾗ Χριστὸς ἡμᾶς ἠλευθέρωσε, στήκετε, καὶ μὴ πάλιν ζυγῷ δουλείας ἐνέχεσθε." (Γλ. ε')

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.