" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Επιτέλους, αφήστε τα κόμματα ΕΞΩ από τα ορθόδοξα σωματεία.


Στην ομάδα Viber «Κρυφό Σχολειό Ε.Π.Μ.», προβάλλεται  σήμερα (Κυριακή 12/5/2024), η αφίσα με την ομιλία Νατσιού-Χιωτακάκου με το σήμα του κόμματος ΝΙΚΗ


Πλησιάζουμε προς τις Ευρωεκλογές και ο αγώνας των υποψηφίων που προσπαθούν απεγνωσμένα να καταλάβουν μια έδρα στην Ευρωβουλή, με τεράστιο μισθό και προνόμια εφ' όρου ζωής εντείνεται. 


Για να πάρετε μια γεύση από τα προνόμια
η Σύνταξη Ευρωβουλευτή, για 5ετή θητεία ανέρχεται στα 3,5% *5 = 17,5% του μηνιαίου μισθού Ευρωβουλευτή που είναι γύρω στα 10.000 ευρώ, συνεπώς 1750 ευρώ μηνιαίως σύνταξη μόλις συμπληρώσουν τα 63 έτη!!!  
Και αν εκλεγεί και 2η θητεία, άλλα τόσα χρήματα! προστίθεται 3,5% για κάθε έτος που διατέλεσε ευρωβουλευτής! 
Αλλά φυσικά οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές δεν ενδιαφέρονται για τα προνόμια, θέλουν να προσφέρουν!!!



Στην προσπάθεια εξεύρεσης ψήφων, κάποιοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν την Ορθόδοξη εκκλησία. 
Στο παρελθόν υπήρξε το κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ το οποίο υποστηρίχθηκε από κάποιον ευλαβή και αγωνιστή κατά τα άλλα ιερωμένο (δείτε σχετικό άρθρο εδώ),
τώρα κάποια ορθόδοξα σωματεία προκλητικά διαφημίζουν και προβάλουν πρόσωπα και το γνωστό πολιτικό κόμμα (του οποίου ο «αγωνιστής» Πρόεδρος δεν τολμάει να μας πει αν μπολιάστηκε ή όχι).

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024. Μπαίνουμε στην ομάδα Viber Κρυφό Σχολειό της Εστίας Πατερικών Μελετών.
Βλέπουμε διαφήμιση υποψηφίου ευρωβουλευτή του κόμματος ΝΙΚΗ.




Επικοινωνούμε με τον διαχειριστή της ομάδος κ.Αλατάρη Χαρ., στέλνοντάς του το μήνυμα:
«Σας φαίνεται ηθικά σωστό στις ομάδες viber της ΕΠΜ να διαφημίζονται κομματικοί υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές;»
Δεν πήραμε καμμία απάντηση. 
Αντιθέτως, σήμερα Κυριακή 12/5/2024, είδαμε ΝΕΑ αφίσα, για την προεκλογική ομιλία Νατσιού - Χιωτακάκου:



Θυμίζουμε ότι η Εστία Πατερικών Μελετών έχει μια πολύ βαριά κληρονομιά (ποιος δεν θυμάται τον αείμνηστο π.Σαράντη Σαράντο). 
Ως σωματείο έχει αναλάβει στο παρελθόν σημαντικές πρωτοβουλίες στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη (ναι, αυτήν που επιβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο ως νέα αστυνομική ταυτότητα και ο Αρχιεπίσκοπος έσπευσε να πει ότι θα την πάρει και οι δεσποτάδες μας σφυρίζαν αδιάφορα) με την ταυτοποίηση του ανθρώπου με ΕΝΑΝ και μοναδικό αριθμό. 


Στο τελευταίο συλλαλητήριο λοιπόν στην Αθήνα ενάντια στο νομοσχέδιο για γάμο και υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, που διοργάνωσαν η Εστία Πατερικών Μελετών, η Ενωμένη Ρωμηοσύνη, το ΙΝΚΑ και ορθόδοξα σωματεία (το κάλεσμα εδώ),
εντύπωση έκανε στον κόσμο όχι η απλή παρουσία αλλά η εκτενής ομιλία-προβολή του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ κ.Νατσιού στην εκδήλωση.



Όπως βλέπετε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, στείλαμε εμαιλ στην Εστία Πατερικών Μελετών  όπως και στην Ενωμένη Ρωμηοσύνη (ήταν συνδιοργανωτές) 
αλλά δεν λάβαμε ΚΑΜΜΙΑ απάντηση.



Τελικά εκτός από τον Πάπα και τους δεσποτάδες μας, 
το «παπικό αλάθητο» φαίνεται να απέκτησαν και τα κόμματα 
(ακόμη ψάχνουμε να βρούμε έστω ΜΙΑ ανακοίνωση συγνώμης του κόμματος ΝΙΚΗ, πχ για την ΣΙΩΠΗ του, όταν επιβλήθηκε το κλείσιμο των εκκλησιών ή για την μεγάλη καθυστέρησή του να εκφράσει οποιαδήποτε στήριξη στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε αναστολή). 
Μάλλον το «παπικό αλάθητο» το απέκτησαν τώρα και τα ορθόδοξα σωματεία.  


Επισυνάπτουμε την επιστολή που τους στείλαμε (στο τέλος της ανάρτησης).
Δεν είναι δυνατόν ορθόδοξα σωματεία να κομματικοποιούνται. 
Ούτε να βάζουν πρωτοκλασάτα στελέχη τους υποψήφιους σε κόμματα.
Και οι χριστιανοί που επιλέγουν να ανήκουν ή να ψηφίζουν άλλο πολιτικό κόμμα; Πως λέτε να αισθάνονται όταν μεροληπτικά υποστηρίζεται κάποιο κόμμα ή κάποιος υποψήφιος από το σωματείο τους;

Οι καιροί είναι δύσκολοι.
Τους επισημάναμε το λάθος. Το ξαναεπισημάναμε. Προφανώς δεν θέλουν να το διορθώσουν, οπότε το γνωστοποιούμε και δημόσια. Εννοείτε ότι αν υπάρξει ανακοίνωση εκ μέρους τους, θα την δημοσιεύσουμε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. 1 Πάλι καλά που δεν πρόβαλαν καμιά ομιλία του υποψηφίου με το κόμμα ΝΙΚΗ κ.Τσελέντη.
Ναι αυτού που διακωμωδούσε την Θεία Κοινωνία επί Κορονοϊού:



 ΥΓ. 2
Το email που στείλαμε στις  15 Φεβρουαρίου 2024 (επισημαίνουμε τα πιο σημαντικά μας μηνύματα με κίτρινο φόντο)

προς contact@enromiosini.gr estiapm@gmail.com

Προς Ενωμένη Ρωμηοσύνη και προς Εστία Πατερικών Μελετών
Ως ιστολόγιο (οΠαιδαγωγός) στηρίξαμε με πλήθος αναρτήσεων μας και μέσα από διάφορες ομάδες viber την πρόσφατη εκδήλωση σας στο Σύνταγμα (Κυριακή 11/2/2024.

Ήταν σημαντικό που τα δύο ορθόδοξα σωματεία σας πήρατε αυτή την πρωτοβουλία. 
Σας τιμά που ως σοβαρά σωματεία -επιδείξατε την ίδια σοβαρότητα με τεκμηριωμένη ενημέρωση και σε όλο το διάστημα των μέτρων του Κορονοϊού/αναστολή υγειονομικών κλπ- αναλάβατε αυτή τη δύσκολη αποστολή.
Αν δεν παίρνατε εσείς αυτή την πρωτοβουλία πολύ φοβόμαστε ότι θα αφήνατε χώρο να την υλοποιήσουν κάθε είδους γραφικοί (πχ ο αυτοαποκαλούμενος "μοναχός Φώτιος") για να αυτοπροβληθούν γελοιοποιώντας το κίνημα που αντιδρά στα μέτρα της ΝΤΠ.

Πιστεύουμε ακόμη ότι αυτό έπρεπε να γίνει και με την νέα Αστυνομική ταυτότητα (Κάρτα του Πολίτη).
Ως ομιλητές στην περίπτωση αυτή θα προτείναμε γνωστά ασυμβίβαστα και ακέραια πρόσωπα όπως ενδεικτικά Βαθιώτης, Δαπέργολας, Δασκαλάκης. Σίγουρα θα γνωρίζετε πολλούς ακόμη.

Δυστυχώς όπως μας ενημερώνουν αρκετά άτομα που παραβρέθηκαν, η εκδήλωση της περασμένης Κυριακής μετατράπηκε σε "παρέλαση" πολιτικάντηδων-κομμάτων.
Χαρακτηρίστηκε ως καπέλωμα από το κόμμα ΝΙΚΗ και τον κ.Νατσιό. Μας αναφέρθηκε ότι μίλησε για πάρα πολύ ώρα, εμφανίστηκε σχεδόν ως κεντρικός ομιλητής.

Κατά την γνώμη μας τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να είναι ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ. 
Δεν πρέπει να γίνονται αφορμή για να τις "καπελώνουν" κάθε είδους πολιτικοί. 
Ο πολιτικός ενδιαφέρεται μόνον για να προβληθεί. Αυτό το στοιχείο έχει καρφωθεί στη σκέψη κάθε πολιτικού, κάθε κόμματος.Τα κόμματα χρειάζονται ψήφους (και φυσικά κομματόσκυλα που δεν θα ασκούν καμμία κριτική στις αποφάσεις τους).
Επειδή η προκλητική εμφάνιση-προβολή του κ.Νατσιού και της ΝΙΚΗΣ στην εκδήλωσή σας (κανονικά μετά το 1 λεπτό θα έπρεπε να του πείτε να κατέβει από το βήμα, ακόμη και ο χαιρετισμός από ένα κόμμα ταυτίζει σε κάποιο βαθμό την εκδήλωση με αυτό) ξέφυγε πάρα πολύ,προτείνουμε αν συμφωνείτε με την εκτίμηση αυτή να βγάλετε σχετική ανακοίνωση που θα ζητάτε συγνώμη και θα εξηγείτε γιατί έγινε αυτό.
Διαφορετικά καθένας θα μπορεί να σας κατηγορήσει μελλοντικά για μεροληπτική στήριξη στο κόμμα ΝΙΚΗ και στον Νατσιό.

Ευελπιστούμε ότι όσα έγιναν έγιναν απρόβλεπτα, χωρίς συνεννόηση με το κόμμα ΝΙΚΗ. 
Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλετε να διορθώσετε το λάθος σας ή να ενσωματωθείτε ως πρόσωπα στο κόμμα αυτό αφήνοντας ακομμάτιστα τα αντίστοιχα σωματεία.
Θεωρούμε περιττό να εξηγήσουμε ότι δεν είναι δυνατόν ένα ορθόδοξο σωματείο να ταυτίζεται ή να στηρίζει κάποιο κόμμα, για πολλούς λόγους πχ σίγουρα υπάρχουν μέλη του που δεν συμφωνούν με το κόμμα αυτό αλλά με κάποιο άλλο, ή με κανένα κόμμα γιατί σιχαίνονται τους κομματικούς μηχανισμούς και τις καρέκλες, ή πχ γιατί το κόμμα αύριο μεθαύριο μπορεί να κάνει ένα εγκληματικό λάθος και τότε θα γελοιοποιηθεί και το σωματείο μαζί του κλπ)

Είναι τραγικό, ένα κόμμα να μην προσέρχεται σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση για να την στηρίξει, αλλά για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.
Και αυτό αφορά όλα τα κόμματα που παραβρέθηκαν με την στάμπα του κόμματος τους, είτε σε πανό, είτε σε λάβαρα, είτε σε πολυτελή φειγ βολάν είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Νομίζουμε ότι για να δείξετε το ήθος σας ως ορθόδοξα σωματεία, σε κάθε επόμενη εκδήλωση θα πρέπει να διευκρινίσετε ξεκάθαρα προηγουμένως ότι δεν επιτρέπονται κομματικά σήματα, συνθήματα, φυλλάδια, πανό, λάβαρα κλπ και ότι όσοι πολιτικοί παραστούν θα παρεβρεθούν ως απλοί πολίτες. Τότε πραγματικά κανείς δεν θα μπορεί να μιλήσει για "καπέλωμα".

Σας προωθούμε σχετικά δημοσιεύματα:



Με εκτίμηση
Ιστολόγιο Ο Παιδαγωγός.

ΥΓ. Παρακαλούμε στείλτε μια επιβεβαίωση ότι το παραλάβατε, ευχαριστούμε
 



Πρόσφατες αναρτήσεις μας για το κόμμα ΝΙΚΗ :
Σχόλιο στη στάση του Νατσιού και του κόμματος ΝΙΚΗ, για το «χαστούκι» στη βουλευτή της ΝΔ.

«Μπολιασμένος» τελικά ο Νατσιός!!! Το ομολόγησε στον Διονύσιο Μακρή! ΒΙΝΤΕΟ με ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το κόμμα ΝΙΚΗ

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ της ΝΙΚΗΣ και ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Κινήματος21 στο «Πρόταση ΣΟΚ - Προς βουλευτές ΝΙΚΗΣ, Σπαρτιατών, Ελληνικής Λύσης: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ένας-ένας οι βουλευτές για να κλείσει η Βουλή (για να ΜΗΝ ψηφιστεί το επαίσχυντο νομοσχέδιο)»

https://opaidagogos.blogspot.com/2024/02/blog-post_22.html

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός «για την πρόληψη της τρομοκρατίας στο διαδίκτυο». Η Κερκόπορτα για την φίμωση της «ελευθερίας της έκφρασης» και το κόμμα ΝΙΚΗ ως Πόντιος Πιλάτος.
https://opaidagogos.blogspot.com/2024/01/blog-post_13.html

 

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! «Πρόεδρε έρχονται για σένα. Ετοιμάζουν να σε…» Επίθεση στον Δημήτρη Νατσιό. Ένα ακόμη αριστεροαναρχικό ΠΟΓΚΡΟΜ μέσα στο «ελληνικό» Πανεπιστήμιο.

https://opaidagogos.blogspot.com/2023/12/blog-post_13.html

 

 

 

Νεότερη Ενημέρωση (15/5/2024):

Η «Εστία Πατερικών Μελετών» έγινε παράρτημα του κόμματος ΝΙΚΗ;

 https://opaidagogos.blogspot.com/2024/05/blog-post_15.html

4 σχόλια:

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

"Αφήστε έξω από τα κόμματα τα Χριστιανικά σωματεία"!
Παρόμοιες φράσεις άκουγα, χρόοοονια τώρα, από πολιτικάντηδες, που δεν ήθελαν να υπάρξει κάτι που θα τους χαλάσει τη σούπα! Ειδικά εκείνους που ψάρευαν στον θρησκευόμενο χώρο.
Ξαφνιάζομαι λοιπόν μια τέτοια ενόχληση προέρχεται από blog που πρεσβεύει υποτίθεται Χριστιανικές αξίες! ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ!!
Αγαπητοί κύριοι/ες της "ομάδας παιδαγωγού" με έχετε μπερδέψει!
Ούτε και έχω καταλάβει ποια είναι η δική σας πρόταση! Γιατί το να κάνουμε διαπιστώσεις είναι εύκολο! Από προτάσεις πάσχουμε!
ΥΓ. Το αν κάποιος που πολιτεύεται είναι όντως πιστός η θεομπαίκτης, μένει να αποδειχτεί για τον καθένα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Φυσικά και ΔΕΝ είμαστε πολιτικό κόμμα. Ούτε θεωρούμε τους αναγνώστες μας «πρόβατα» για να τους υποδείξουμε τι να ψηφίσουν.

Κόμμα σημαίνει εξουσία. Και η εξουσία διαφθείρει.
Και όταν ένα "χριστιανικό" κόμμα νέμεται ένα μέρος της εξουσίας, υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσει να «τρώει».
Φανταστείτε πόσες ψυχές θα σκανδαλιστούν τότε, από τους «χριστιανούς» που αποκαλύφθηκε ότι τελικά είναι όπως όλοι οι άλλοι.

Τα μέλη ενός κόμματος παπαγαλίζουν την κομματική γραμμή.
Είδατε το «δημοκρατικό» κόμμα ΝΙΚΗ να «μεταθέτει» υποψηφίους βουλευτές στον 2ο γύρο, ώστε να εκλεγούν αυτοί, αντί αυτοί που ψήφισε ο λαός. Σας φαίνεται έντιμο; Σας φαίνεται «δημοκρατικό».

Ποιος πήρε την «δημοκρατική» απόφαση να μπει ο χλευαστής της Θείας Κοινωνίας κ.Τσελέντης στο ευρωψηφοδέλτιο;
Και όταν γέμισαν αντιδράσεις τα κοινωνικά δίκτυα του κόμματος, ΓΙΑΤΙ δεν ζήτησε συγνώμη το κόμμα και δεν τον απέσυρε;
Γιατί τον έπαιρνε μαζί του ο Νατσιός στις περιοδείες (για να τον προβάλει);

Σας αρέσουν οι συμπροσευχές Νατσιού με αιρετικούς παπικούς κλπ στην ενθρόνιση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης;

Αν λοιπόν θέλει η ΝΙΚΗ να παριστάνει το θεοσεβούμενο κόμμα, να μάθει να ζητάει συγνώμη για τα λάθη της. Να ζητήσει έστω κ τώρα να ΜΗΝ ψηφίσει κανείς τον Τσελέντη. Να αποκαλύψει ποιοι παίρνουν τις αποφάσεις στο μυστικό «βουλευτήριο».
Και να βγει με ειλικρίνεια ο Νατσιός να πει αν μπολιάστηκε. Να ξέρουμε με ποιους είναι, με αυτούς που υπέκυψαν ή με αυτούς που πλήρωσαν με κόστος την αντίσταση στην υγειονομική δικτατορία τους. Πότε αντέδρασε η ΝΙΚΗ στο κλείσιμο των εκκλησιών μας; Μούγκα. Γλείψιμο στους δεσποτάδες της παρακμής ..

Συγνώμη αλλά εμείς ΔΕΝ θα γίνουμε πρόβατα κανενός.
Και όσο αντιδράει και ο κόσμος που στηρίζει την ΝΙΚΗ, τόσο θα αναγκάζονται να τηρούν τα προσχήματα. Προς το παρών «χορεύουν» που πέρασε η υποψηφιότητα Τσελέντη.

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Κατ΄αρχάς σας ευχαριστώ για την απάντηση!
Δεν χρειαζόταν βέβαια, να μου επισημάνεται, ότι δεν είστε πολιτικό κόμμα… Στοιχειώδη νοημοσύνη διαθέτω. Ας πάρουμε λοιπόν μία - μία τις αιτιάσεις σας:
Επειδή λέτε «κόμμα σημαίνει εξουσία» και η «εξουσία διαφθείρει» δεν είναι κατά την άποψή σας δόκιμο να υπάρχουν πολιτικά κόμματα με χριστιανικό πρόσημο. Ελάτε όμως, που ακριβώς η εξουσία, η οποία νομοθετεί και αποφασίζει για τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας, απαρτίζεται από κόμματα! Να με συγχωρήσετε λοιπόν, αλλά θα διαφωνήσω κάθετα με τη θέση σας! Φυσικά και υπάρχει το ενδεχόμενο, είτε κάποιος να μας εξαπατήσει, είτε να ξεκινήσει με καλές προθέσεις αλλά να διαφθαρεί από την εξουσία! Το ρίσκο πάντα υπάρχει . Μένει λοιπόν να επιλέξουμε ανάμεσα στο «ρίσκο», ή στη βεβαιότητα, ότι θα αποφασίζουν για μας οι γνωστοί εντολοδόχοι! Όσο για τις «ψυχές που θα σκανδαλιστούν», τι μου λέτε;;; Τους πολιτικούς περιμένουν να σκανδαλιστούν, όταν βλέπουν να τέρατα που γίνονται στην Ιεραρχία;;; Αδυνατώ λοιπόν να κατανοήσω τη λογική «έξω οι χριστιανικές οργανώσεις από πολιτικά κόμματα». ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Όσο για τον αν μου φάνηκε δημοκρατικό και έντιμο, το ότι ο Νατσιός άλλαξε τη σειρά των υποψηφίων βουλευτών στη λίστα. Όχι! Ούτε Δημοκρατικό, ούτε έντιμο μου φάνηκε. Βλέπω ωστόσο ότι η κοινοβουλευτική του ομάδα απαρτίζεται από άτομα με εξαιρετικό λόγο. Αλλά ακόμη και έτσι δεν έπρεπε να αλλαχτεί η σειρά, αλλά να γίνει σεβαστή η λαϊκή ετυμηγορία. Το κατατάσσω στα αρνητικά, όπως και την παρουσία στην ενθρόνιση του Θεσσαλονίκης. Από την άλλη πλευρά τον είχαν αποκλείσει από το τηλεοπτικό σταθμό 3 Ε γιατί καταφέρονταν κατά της ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου.

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Συνέχεια:
Όσον αφορά στο Ευρωψηφοδέλτιο. Είναι μακράν το καλύτερο, από αυτά των υπόλοιπων κομμάτων . Δεν γνωρίζω γιατί έβαλαν και τον Τσελέντη και δεν θα απολογηθώ γι αυτό… Αλλά όποιος ισχυρίζεται ότι δεν είναι πρόβατο, όπως λέτε, έχει «πεδίο δόξης λαμπρόν». Πραγματικά δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξεις όποιον κουβαλάει και προβάλλει ο Νατσιός!
Άφησα τελευταίο το θέμα του «μπολιασμένου»! ΕΔΩ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ! Και εννοώ τους εμβολιολάγνους της π(λ)ανδημίας! Έχετε χωρίσει τους ανθρώπους σε Α και Β κατηγορίας! «Μπολιασμένους» και «αμπόλιαστους»! Οι δεύτεροι;;; «Στο πυρ το εξώτερον»!!! Προσωπικά ανήκω σ την κατηγορία των αμπόλιαστων, καθώς και όλη μου η οικογένεια! Έχουμε υποστεί όλες τις συνέπειες της επιλογής μας. Ωστόσο γνωρίζω αξιόλογους ανθρώπους που πείστηκαν ότι αυτό θα τους έσωζε! Τι να κάνουμε;; Δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο! Άλλοι πάλι φοβήθηκαν μην χάσουν τη δουλειά τους και υποχώρησαν! Ούτε και τις ίδιες αντοχές έχουν όλοι. Για σας είναι όλοι καταδικαστέοι και απορριπτέοι! Ο.κ. Κρατείστε το ρόλο του Κριτή! Δεν θα σας ακολουθήσω!
Και για να έλθουμε στο δια ταύτα:
Η ΕΕ υπάρχει – ΘΕΛΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ!
Παίρνει αποφάσεις για μας - ΘΕΛΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ!
Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και πάλι - ΘΕΛΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ!
1. Μία από τα ίδια: ψήφο στους γνωστούς ήδη υπάρχοντες και το εργάκι σε επανάληψη
2. Αποχή, ώστε να στηριχτούν εκ του ασφαλούς οι εντολοδόχοι, μιας και τα κομματόσκυλα δεν απέχουν ποτέ! (Α! και κάποιοι λένε ότι η αποχή τους απονομιμοποιεί!! Εδώ γελάνε!!)
3. Συμμετοχή και ψήφο σε όποιοι θεωρούμε ότι ίσως μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι προς τη σωστή κατεύθυνση! ΚΑΙ ΤΟ «ΙΣΩΣ» ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ!
Αν υπάρχει άλλη επιλογή και μου διαφεύγει, διαφωτίστε με παρακαλώ! Όταν σας ρώτησα αν υπάρχει πρόταση, δεν εννοούσα υπόδειξη! Άλλο πρόταση και άλλο υπόδειξη! Το να μου λέτε ότι «οι αναγνώστες σας δεν είναι πρόβατα και δεν θα τους υποδείξετε, τι να ψηφίσουν» είναι απλά υπεκφυγή. Για να μην πω και υποκρισία, όταν εμμέσως πλην σαφώς τους υποδεικνύετε τι να ΜΗΝ ψηφίσουν!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.