" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Τι κάνει λοιπόν νιάου-νιάου στις μαρτιάτικες πυρκαγιές μας;

Πρέπει να είσαι εκ γενετής συριζαίος για να μην καταλαβαίνεις ότι, πολλαπλές εστίες πυρκαγιών σε τρία μέτωπα, Μάρτη μήνα, με τα πάντα μουσκεμένα από τον ημιαφρικάνικο νοτιά, δεν φουντώνουν επειδή τρεις τσομπάνηδες έβαναν να κάψουν ξερόχορτα!



Δυστυχώς αδέρφια μου ο ακήρυχτος πόλεμος που έχουν ξαμολυσει εναντίον μας οι τουρκαλβανομογγόλοι, με ουρά τους γελοιωδέστερους των Σλάβων τους αυτοαποκαλούμενους και "ματσεντόνσκηδες", μόλις ξεκινάει.


Και φυσικά όταν έχεις επιτρέψει να αναπτυχθεί στο έδαφος σου μια θηριώδης Ε΄ φάλαγγα του Ισλάμ, που σιτίζεται πλουσιοπάροχα από τους αργυραμοιβούς της εθνικής σου γενοκτονίας, τότε τι άλλο να περιμένεις, πέραν από φωτιά και θάνατο!


Τι κάνει λοιπόν νιάου-νιάου στις μαρτιάτικες πυρκαγιές μας;

Α, ρε Έλληνες...
Στα νησιά μας οι αλληλέγγυες τρέχουν πάλι να αγκαλιάσουν τις εμπροσθοφυλακές των λαθροεισβολέων, ενώ στα βουνά μας, αλυχτάνε οι σκύλοι του Αλλάχ και οι εμπρηστές του Ελληνισμού.
Καλά να μας κάμουν το λοιπόν και να μας κάψουν ζωντανούς.


Αλλαχού ακμπάρ λοιπόν και σααλάμ αλέκουμ, προς όλους τους μελλοντικούς ραγιάδες. 
Ο πολυχρονεμένος μας Σουλτάνος, μας δείχνει σήμερα τον καυτό πρόλογο μιας εθνικής καταστροφής, που το μόνο όμοιο της θα είναι η πτώση της Κωνσταντινούπολης.
Ο Ελληνισμός μπορεί από τώρα να ξαναρχίσει τους θρήνους.
Αφού δεν ήμασταν ικανοί να υπερασπίσουμε την πατρίδα σαν άντρες, ας κλάψουμε τώρα σαν γυναίκες, για τα δεινά που μας έρχονται...



"...Δεκάδες τα πύρινα μέτωπα σε τέσσερα σημεία της χώρας - Πριν καν ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος, το τελευταίο 24ωρο ξέσπασαν 130 δασικές πυρκαγιές - 22 μέτωπα μόνο στην Κρήτη - Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε Αυλώνα, Κορινθία, Ηλεία..." Newsbomb
Και σιγοψιθυρίζουν που λες τα καθεστωτικά μέσα για κάτι "φωτίτσες" που ξέσπασαν όλως τυχαίως σε 3 διαφορετικα μέτωπα, Μάρτη μήνα!


Την ίδια ώρα που ο Οθωμανός απέναντι, μας απειλεί ότι θα μας κάμει παστά ψάρια του Σαγγάριου.
Και τρέχει η καθεστωτική αστυνομία, να συλλάβει κανα-δυο φουκαράδες που χανε βγάνει να κάψουν τα ξερόχορτα, κατόπιν συνεννοήσεως βεβαίως, ταυτόχρονα σε Ηλεία, Κρήτη και Αυλώνα!
Ενώ ο Αλβανός από τη Δύση, μας απειλεί με τσαμουριές και με ΑΟΖιές.

Κι ενώ αλυχτούνε γύρω μας οι οχτροί του Γένους, ο υπουργός δικαιοσύνης ψάχνει να βγάνει άκυρη τη δικαστική απόφαση που αθωώνει τον ιεράρχη Αμβρόσιο, ενώ οι τσουχτρίτσες του ουράνιου τόξου ανεβάζουν στις εκκλησιές τη σημαία του gay pride.






(...)
Μάλιστα κυρία μου, ο πόλεμος με τη Νέα Οθωμανική αυτοκρατορία και τους Αλβανούς συμμάχους της, άρχισε.
Και δεν θα περιοριστεί διόλου σε εμπρησμούς, αν και θα σε πονέσει πολύ το καλοκαίρι, όταν θα σου φεύγουν οι τουρίστες, επειδή θα φοβουνται τις φωτιες...


Ο πόλεμος με όλες αυτές τις σλαβοαφροασιατικές ορδές,
που σε μάθανε [ηλιθιωδώς] να θεωρείς ταξικά σου αδέρφια, θα είναι αμείλικτος 
και θα τελειώσει μοναχά όταν
θα σου κάψουν και τις τελευταίες σου ψευδαισθήσεις....


Και στο μεταξύ οι αρχισυμμορίτες του καθεστωτικού τόξου θα σου καίνε το δικό σου το μυαλό, κάνοντας σε να πιστεύεις ότι ο κίνδυνος γι αυτήν εδώ τη χώρα, είναι κάτι τελευταίοι ρομαντικοί πατριώτες, που έχουν τα κουράγια να λέγουν τον Τούρκο, Τούρκο και τον προδότη, προδότη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.