" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 3 μ.μ. : Μεγάλο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων

Αφού ΔΕΝ τολμά η Ιεραρχία να αφορίσει 
τους πολιτικούς που θα τολμήσουν να υπερψηφίσουν(ή να απέχουν) το νομοσχέδιο -έγκλημα στις ψυχές των μικρών παιδιών που θα βρεθούν έρμαιο στις ακόρεστες διαθέσεις ομοφυλόφιλων, 

ΑΦΟΥ δεν τολμάν να καθαιρέσουν 
τους ιεράρχες και τους ρασοφόρους που αντί να ομολογήσουν δημόσια την αλήθεια της ορθόδοξης πίστης μας για την βδελυρή αμαρτία της ομοφυλοφιλίας,  «ευλογούν» τα υποτιθέμενα παιδιά «τους», 

ΑΦΟΥ δεν υπάρχει ένας Άγιος Ιωάννης (Χρυσόστομος) σήμερα 
να καθαιρέσει όλους τους κίναιδους δεσποτάδες,

βγαίνουν οι πιστοί στο δρόμο να ομολογήσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΚΑΤΩ τα χέρια από τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!




Ακολουθεί το ΚΑΛΕΣΜΑ:

ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, η ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, ο ΙΝΚΑ και άλλα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών, 
με αφορμή την επιστημονικά απαράδεκτη, αντεθνική και αντορθόδοξη απόφαση της κυβέρνησης να φέρει στη Βουλή σχέδιο νόμου που προβλέπει τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και το «δικαίωμά» τους στην υιοθεσία, δηλώνουν εξαρχής τη σταθερή τους αντίθεση και εκφράζουν έντονη αποδοκιμασία.

Το νομοσχέδιο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου του Πρωθυπουργού, προτείνεται στα πλαίσια της ίσης αντιμετώπισης εκ μέρους της πολιτείας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών που ήδη έχουν αναλάβει, νόμος όμως που δεν επιβάλλεται ούτε από το ποσοστό των συμπολιτών μας που συμφωνούν με την κίνηση αυτή, αλλά ούτε και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ως εκ τούτου, επειδή τέτοια σχέδια νόμου διαλύουν τον ιερό θεσμό της οικογενείας και δεν αντιμετωπίζονται από τον καναπέ, προσκαλείσθε όλοι στο Συλλαλητήριο την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ώρα 3μμ, στο Σύνταγμα για να εκφράσουμε την απέχθεια μας προς το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο.

Δείτε το Βίντεο - ΚΑΛΕΣΜΑ :



Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

3 σχόλια:

ΕΡΑΤΩ είπε...

https://m.youtube.com/watch?v=XBAVt85-_QM

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ζητάμε δημόσια από τον γέροντα Μεθόδιο να απαντήσει:

Ερώτημα 1ο:
Υποχρώνει να ξαναβαπτιστούν Ορθοδόξοι πιστοί που έχουν βαπτιστεί στο νέο ημερολόγιο (στην Εκκλησία της Ελλάδος), με πρόσχημα τάχα ότι δεν βαπτίστηκαν 100% μέσα στο νερό όλο το σώμα;
ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Το Σύμβολο της Πίστεως, το απαύγασμα των Οικουμενικών Συνόδων το ξέρει;
Τότε πως το απαγγέλουν όταν γράφει ΕΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ εις άφεσιν αμαρτιών;;;;

Ερώτημα 2ο:
Αφού διαδίδετε ότι ΔΕΝ δέχεστε τρόφιμα που φέρουν πάνω τους barcode,
ΓΙΑΤΙ τότε δέχεστε φάρμακα που έχουν barcode???
Αναμένουμε τις απαντήσεις.

Αυτό είναι το σχόλιό μας.

Όταν μέλος της ομάδος μας, ρώτησε το ίδιο μέσω της ομάδος viber (filoi_esfigmenou), διέγραψαν το σχόλιο και τον μπλόκαραν.

Τόσες συνεντεύξεις σε τόσα μέσα, μέχρι και σε τηλεοπτικά κανάλια.
ΓΙΑΤΙ δεν βγαίνει ο γέροντας Μεθόδιος να πει την αλήθεια να μάθει ο κόσμος τι κάνει;
Αναμένουμε την επίσημη απάντηση της Μονής.

ΕΡΑΤΩ είπε...

Σας έστειλα video που αποδεικνύεται ότι ο Γέροντας της Εσφιγμένου έχει πάρει αρνητική θέση, για το νομοσχέδιο που η κυβέρνηση προωθεί υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών. ( είχατε γράψει από άγνοια ενδεχομένως, ότι η μονή σιωπά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα) .
Εγώ στα ερωτήματα που έχετε θέσει δεν μπορώ να απαντήσω αντ'αυτού , αλλά ούτε ο Γέροντας
παρακολουθεί τις ιστοσελίδες.
Αν θέλετε πραγματικά να απαντηθούν τα ερωτήματά σας, επικοινωνήστε μαζί του στον αριθμό 6973345170 -1
Μια υποσημείωση δική μου, το Σύμβολο της Πίστεως αναφέρει και το " ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ. "
Ο πατριάρχης δέχεται την θεωρία των κλάδων, όχι η Ιερά Μονή.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.