" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΙΣΧΟΣ! Η ΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη συγκέντρωση ενάντια στο EuroPride. ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ των Ορθοδόξων πιστών !

Ορθόδοξοι πιστοί, βλέποντας την επί σειρά ετών αδράνεια κλήρου και λαού, αλλά και τα αίσχη που επαναλαμβάνονται ΚΑΘΕ χρόνο στα gay pride (εκτός των άλλων προσβάλλουν ιερά πρόσωπα, ιερά σύμβολα και εικόνες της Ορθόδοξης πίστης μας) ανακοίνωσαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την ημέρα διεξαγωγής του EuroPride (Σάββατο 29/6/2024) στην πλ.Αγ.Σοφίας στις 12:30 το μεσημέρι (λίγες ώρες πριν την «παρέλαση» των κίναιδων στην πόλη).

(το κάλεσμα στην «πλατεία Αγ.Σοφίας»)

Προηγήθηκε κάλεσμα στο «πάρκο της ΧΑΝΘ» (δείτε το εδώ
που μεταφέρθηκε τελικά στην πλ.Αγ.Σοφίας μετά από απαίτηση της ΕΛ.ΑΣ.!
το αρχικό κάλεσμα στο «πάρκο της ΧΑΝΘ» (κοντά στον Λευκό Πύργο)

Ακόμη και η διαδρομή της πορείας τροποποιήθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις-απαιτήσεις της ΕΛ.ΑΣ.!

Κι όμως,
με νεότερη ανακοίνωσή της (την Τρίτη 25/6/024) η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την ειρηνική διαμαρτυρία των Ορθοδόξων πιστών στην πλ.Αγίας Σοφίας (ενδεικτικά δημοσιεύματα εδώ κ εδώ)!






Όπως διαβάζουμε εδώ
ΑΜΕΣΗ ήταν η απάντηση των διοργανωτών:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ 
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ

26/06/2024

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της καταστροφής της οικογένειας θα γίνει (μετά την απαγόρευση συναθροίσεων από την αστυνομία σε δημόσιους χώρους) αντί για την πλατεία Αγίας Σοφίας στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας δηλαδή στο σπίτι του Πατέρα μας του Τριαδικού θεού στις 29/6/2024 12:30 κανονικά.»


Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι στην παρούσα ανάρτηση
Για κάθε νεότερο θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση.





Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. 1. Μόλις μας ενημερωθήκαμε για την πρωτοβουλία 2021ellada
Στον σύνδεσμο (εδώ) υπάρχει τεκμηριωμένο έγγραφο που μπορείτε να καταθέσετε στον Δήμο, στην Εισαγγελεία και στην Αστυνομία για τα αίσχη που λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο στα gay pride και την απαίτηση για λήψη μέτρων στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας και του Ελληνικού Συντάγματος.

ΥΓ. 2. Θυμίζουμε ότι πριν μόλις 3 μήνες (Μάρτιος 2024), η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ και πάλι  την διαμαρτυρία ενάντια στην βλάσφημη ταινία που παιζόταν στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (στη Θεσσαλονίκη). Δείτε εδώ.





Κι όμως, η ΕΛ.ΑΣ. την ίδια ημέρα και ώρα ΕΠΕΤΡΕΨΕ σε εκατοντάδες αριστεριστές και αναρχικούς να συγκεντρωθούν μπροστά στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ! 
Στους οποίους στη συνέχεια, παρά την απαγόρευση, επιτράπηκε να κάνουν και πορεία μέσα στην πόλη!!! Δείτε:


Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!


Νεότερη Ενημέρωση (26/6/2024, 7:40 μμ)
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. (Σάββατο 12:30 προαύλιο Αγ.Σοφίας). ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.

Μόλις δημοσιεύθηκε (εδώ) η συνέντευξη ενός εκ των διοργανωτών. 
Δίνει σημαντικές λεπτομέρειες στον Στέφανο Δαμιανίδη για το πως έγιναν οι συνεννοήσεις με την Ελληνική Αστυνομία για την διεξαγωγή της πορείας, και τί μέλλει γενέσθαι μετά την απαγόρευση αυτής της συγκέντρωσης.

«Μήπως δεν έχουμε κανένα δικαίωμα πλέον; Μήπως όλα τα δικαιώματα τα έχουνε δώσει στους ΛΟΑΤΚΙ; (...)
Μεταφέρουμε στον Ελληνικό λαό ότι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Τονίζω. ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ»


Ακολουθεί το βίντεο με την σύντομη συνέντευξη που δόθηκε πριν λίγες ώρες στον Στέφανο Δαμιανίδη (στο 43:55), 

Δείτε το πατώντας το play ή κάνοντας απευθείας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


  https://youtu.be/u9yJqJvXlvM?t=2633

Παραμείνετε συντονισμένη για ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για κάθε νεότερη εξέλιξη.



Νεότερη Ενημέρωση (Πέμπτη 27/6/2024, 11:50 μμ)

Χαίρετε Αδελφοί!
Χριστός Ανέστη!

Η συγκέντρωση  διαμαρτυρία και προσευχής για να προστατεύσει ο Άγιος Δημήτριος την πόλη του δεν θα γίνει.
Το μήνυμα το πήραν οι σκοτεινές δυνάμεις και φάνηκε ότι επικρατεί για την ώρα μια δικτατορία του Αντιχρίστου που θα φάει μια σφαλιάρα από την Παναγία μας  όπως είπε και ο Αγιος Παΐσιος.

Ο Νεκτάριος θα βγεί αύριο πρώτα ο Θεός μετά τις διαδικασίες που θα γίνουν στο δικαστήριο. 

Η προσευχή συνεχίζετε  ο Θεός Πατέρας μας, η Παναγία μας κι ο Άγιος Δημήτριος να προστατέψουν τη Θεσσαλονίκη μας!
Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!

 

Νεότερη Ενημέρωση (ξημερώματα Σαββάτου 29/6/2024, 02:30 πμ)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ.

ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ τον διοργανωτή της συγκέντρωσης ΕΝΑΝΤΙΑ στο EuroPride. ΚΑΛΕΣΜΑ συγκέντρωσης στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 1/7/24, 12 μμ στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: https://opaidagogos.blogspot.com/2024/06/blog-post_29.html


2 σχόλια:

Papaisidoros είπε...

Τι εννοείτε δεν θα γίνει? Καθόλου? Ποιος είναι ο Νεκτάριος και γιατί είναι στο δικαστήριο?

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ο Νεκράριος ήταν αυτός που βλέποντας την «σιωπή» των Ορθοδόξων Σωματείων, επέλεξε να πάρει ο ίδιος την πρωτοβουλία να κάνει το αρχικό κάλεσμα διαμαρτυρίας ενάντια στο Gay Pride.
Όπως γράψαμε αρχικά θα γινόταν στην ΧΑΝΘ,
-υπάκουσε στις διαταγές της ΕΛ.ΑΣ. και το μετέφερε στην Αγ.Σοφία,
η πορεία ήταν να καταλήξει στο Λευκό Πύργο αλλά
-υπάκουσε και άλλαξε την ανακοίνωση και την αποδέχθηκε το άγαλμα του Βενιζέλου όπως απαίτησε η ΕΛ.ΑΣ.

Και ενώ το Gay Pride (EuroPride) λειτουργεί απρόσκοπτα 9 μέρες στη Θεσσαλονίκη, και με παρέλαση που θα διασχίσει όλη την πόλη, η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε αντίδραση την ημέρα της παρέλασης (ενώ η συγκέντρωση πορεία θα γινόταν στις 12:30 το πρωί, συνεπώς ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως κίνδυνος για επεισόδια κλπ.

Ακόμη και το ίδιο το κάλεσμα απευθυνόταν σε ορθοδόξους πιστούς και οικογενειάρχες. Ήταν ειρηνικό και είχε σαφή ορθόδοξο χαρακτήρα για συμπροσευχή να φυλάξει ο Άγιος Δημήτριος την πόλη μας από τα αίσχη αυτά που γίνονται.

Και όταν ο Νεκτάριος μία ακόμη φορά υποχώρησε και μετέφερε το κάλεσμα στο προαύλιο της Αγ.Σοφίας, απομακρυνόμενος δηλ από τον δημόσιο χώρο, και ανακοίνωσε την τροποποίηση της συγκέντρωσης στο τοπικό ραδιόφωνο focus Fm, την επόμενη ημέρα έσπασε την πόρτα και ΕΙΣΕΒΑΛΕ η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του, όπως μάθαμε ΜΕΤΑ τη Δύση του Ηλίου (που επιτρέπεται μόνον σε πολύ βαριά αδικήματα!) έδεσε τα χέρια και στον ίδιο και στην σύζυγό του και τους μετέφεραν στην Γ.Α.Δ.Θ.

Σήμερα πέρασε αυτόφωρο και παρά το ότι γνωστοποιήθηκε στους δικαστές ότι έχουν βγει ανακοινώσεις και έχει ακυρωθεί η συγκέντρωση, αποφασίστηκε να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/7/24 οπότε κ θα ξαναπεράσει από το δικαστήριο!

Αυτή είναι η ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Τάξης.

Ως Ορθόδοξοι πιστοί καλούμαστε όλοι την ερχόμενη Δευτέρα 1/7 στο Α Μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (στον 1ο όροφο) στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.