" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παιδομάζωμα αναρχικών στις πλατείες!! - Ετοιμάζουν νέα γενιά ανθελλήνων!

Οι παρακρατικοί δηλητηριάζουν τις παιδικές ψυχές. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι γνωστοί φιλοτρομοκράτες, σε μια πλατεία της Αθήνας, ετοιμάζουν «κίνηση αλληλεγγύης» για την απελευθέρωση του Κ. Σακκά που ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού για σωρεία κακουργημάτων.

Η πλατεία λοιπόν ήταν γεμάτη από μικρά ανήλικα παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα απουσία φυσικά των γονέων τους. Οι αναρχικοί δεν έχασαν την ευκαιρία, προσέλκυσαν τα παιδιά, τα έβαλαν στην σειρά για να βλέπουν το πανό που ετοίμαζαν το οποίο μάλιστα ήταν γραμμένο στα αλβανικά!  Άλλωστε είναι γνωστό ότι στις τάξεις των αναρχικών έχουν ενταχθεί πολλοί αλβανοί δεύτερης γενιάς, μάλιστα υπάρχουν και προφυλακισμένοι αλβανοί μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Σημειώνουμε ότι προφυλακισμένοι αναρχικοί τάχθηκαν ανοιχτά με επιστολές τους ακόμα και υπέρ των αλβανών δολοφόνων που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων.
 
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σύγχρονο παιδομάζωμα όπου ανθέλληνες αναρχικοί και αλβανοί προσελκύουν ανυποψίαστα ελληνόπουλα σε πλατείες και παιδικές χαρές χωρίς να
γνωρίζουν οι γονείς των παιδιών απολύτως τίποτα. Σκοπός του είναι να μετατρέψουν τα παιδιά σε σύγχρονους γενίτσαρους γεμίζοντας με μίσος τις αθώες ψυχές τους για οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει. 
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς πού είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές και τι κάνουν; Mε την σκανδαλώδη ασυλία που προσφέρουν σε όλους αυτούς τους ανθελληνικούς κύκλους τα ελληνόπουλα είναι έρμαια στα χέρια τους για να χρησιμοποιηθούν στα σκοτεινά σχέδια που προετοιμάζουν εις βάρος της Ελλάδας. 

το είδαμε εδώ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ελευθερία που περεσβεύετε αφήνει απέξω φαίνεταιτο τεκμήριο αθωότητας του Σακκά και την αντισυνταγματική κράτηση του!!!!Εδώ σύσσωμη η Ευρώπη τάχθηκε με το μέρος του εσείς οχι-συγχαρητήρια για τις "ιδέες" σας

Ανώνυμος είπε...

Ενώ η δική σου "ελευθερία", περιλαμβάνει πλύση εγκεφάλου και επιπλέον, στράτευση ανηλίκων παιδιών. Μ αρέσει που επικαλείσαι και το Σύνταγμα!!

xyzlesvou είπε...

Μετά από αυτό το άρθρο που διάβασα διαπιστώνω πως το όνομα του site: www.kathigitis.gr είναι παραπλανητικό. Σίγουρα δεν μπορούν να ονομάζονται καθηγητές όσοι έχουν τέτοιες θέσεις και απόψεις. Βλέποντας και την υπογραφή του άρθρου που παραπέμπει στο elnews.gr καιά αμφιβολία δεν έχω ως προς το ποιόν αυτών που έβαλαν αυτό το άρθρο.
Απλά να απαντήσω πρόχειρα, με τα ίδια τα λόγια του παραπάνω κειμένου.....
"....γνωρίζουν οι γονείς των παιδιών απολύτως τίποτα; Σκοπός τους (των αρθρογράφων)είναι να μετατρέψουν τα παιδιά σε σύγχρονους γενίτσαρους γεμίζοντας με μίσος τις αθώες ψυχές τους..."
Δεν αξίζει να απαντήσει κάποιος εμπεριστατωμένα.

Ανώνυμος είπε...

Ο σύντροφος Γεράσιμος,καρφώνει το Σακκά ότι έκανε μαϊμού απεργία πείνας.


http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6737.html

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε τίτλο στο μπλογκ σου κύριε. Καμία σχέση με παιδαγωγική. Η αναρχία δεν είναι βία και ο χριστός υπήρξε μέγας αναρχικός και πάνω από όλα άνθρωπος απλός σαν εμάς όχι θεός που ζητάει τήρηση 10 εντολών και θα έρθει στη δευτέρα παρουσία για να μας κρίνει και να μας σώσει και άλλες αηδίες. Τα παιδιά σίγουρα πρέπει να απομακρυνθούν από κάθε προσηλυτισμό της εκκλησίας. Είναι άδικο να επιτρέπεται να μπαίνουν στις εκκλησίες ανήλικα παιδιά επειδή οι γονείς τα επιβάλουν να έρθουν μαζί τους. Κάποια στιγμή ο δηλητηριασμός αυτός των ανήλικων με το μίσος που κυρήτει η εκκλησία, όπως φαίνεται και απ΄ την απέχθεια σου στους μη έλληνες, πρέπει να σταματήσει. Αν θες να εξελιχθείς και εσύ σαν πνεύμα μπορείς να αρχίσεις να διαβάζεις για το τι πρεσβεύει η αναρχία και να συγκρίνεις τις πρώτες κοινότητες των χριστιανών με τις αυτοοργανωμένες κοινότητες των αναρχικών. Θα μείνεις έκπληκτος από τη διαστρέβλωση στο νόημα του χριστιανικού τρόπου ζωής που έχει φέρει η πλήρως καθοδηγούμενη ανθρώπινη ιεραρχία της εκκλησίας.

Έχετε καταστρέψει (εσείς οι χριστιανοί) μεγάλο μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς αυτού του τόπου συνειδητά πάντα. Τώρα καίγεστε μήπως λιγοστέψουν οι μελλοντικοί πελάτες σας. Μπορείτε να μπείτε στο δρόμο του χριστού όμως, τον πραγματικό, όχι τον παπαδίστικο, δεν είναι ποτέ αργά. Τρόποι για να αλλάξουν πεποιθήσεις υπάρχουν πολλοί. Άρα αν το θελήσεις θα τον βρεις.

Ανώνυμος είπε...

Έδώ δε μιλάμε για αναρχία,μιλάμε για οργανωμένους.
Οι αναρχικοί του Κολωνακίου και των Βορείων προαστείων τα μπέδεψαν.
Αναρχικός σε σημαίνει Μύκονος το Καλοκαίρι και Άλπεις το Χειμώνα.

Αναρχικός σημαίνει ζω μόνος μου, με τους κανόνες μου και χωρίς χρήματα

Ανώνυμος είπε...

Ποιές ειναι οι πηγές σου οι επιστημονικές που αποκαλείς το Χριστό μας άνθρωπο και οχι Θεό, και ο,τι ήταν μέγας αναρχικός,ποιός διαστρέβλωσε το χριστιανισμό,που έμαθες και απο ποιόν και πότε το πραγματικό νοήμα του χριστιανισμού ,που ξέρεις για την αγωνία μας μη χάσουμε πελάτες, συναναστρέφεσαι μήπως μαζί μας και το ξέρεις,ποια πολιτιστική κληρονομιά κατέστρεψαν οι χριστιανοι πότε και γιατί.Ολα με στοιχεία ,διευθύνσεις και ονόματα μήπως γίνω και εγω αναρχικός που δεν είναι βία , κουκούλα,ταραχή, πρακτοριλίκι και τα λοιπά, και τα λοιπά, και τα λοιπά.Βοηθησε με και μένα σε παρακαλώ πολύ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κατ αρχήν το όνομα του ιστολογίου μας είναι "Ο Παιδαγωγός", και το url opaidagogos.blogspot.com (και όχι "kathigitis.gr). Όταν αναπαράγετε το ίδιο σχόλια μαζικά, καλό είναι να βλέπετε που το δημοσιεύετε.

Η ανάρτησή μας αναφέρεται στην πλύση εγκεφάλου (=παιδομάζωμα, για την ακρίβεια) μικρών παιδιών από αναρχικούς. Κάτι που πρέπει να έχουν υπόψη και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί.

Το παρόν ιστολόγιο ΧΤΙΖΕΙ. Χτίζει με τα αγνά ιδανικά, της πατρίδας, της Ορθοδοξίας. Σε μια κοινωνία χωρίς αξίες, χωρίς ιδανικά, με διαλυμένες οικογένειες και κοινωνία, ως εκπαιδευτικοί, αισθανθήκαμε καθήκον να δώσουμε το παρόν. Με τη "φλογέρα" μας, δείχνουμε τον δρόμο.
Και επειδή όταν ο τσομπάνος βλέπει τον λύκο, αφήνει την φλογέρα και πιάνει την σφεντόνα (όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο επίσκοπος Φλωρίνης Αυγουστίνος), όταν βλέπουμε τα παιδιά μας να κινδυνεύουν, παίρνουμε και εμείς τη "σφεντόνα". Καλούμε σε επαγρύπνηση. Αυτό κάναμε και στην παρούσα ανάρτηση.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Το τι είναι το ιστολόγιό μας το γνωρίζουν οι εκατοντάδες καθημερινοί αναγνώστες μας.

Με εξαιρετικά απόλυτο τρόπο μας διαβεβαιώνετε ότι ο Χριστός "ήταν αναρχικός"! Πάντως συγκρίνοντας τον ισχυρισμό σας με τις τακτικές παιδομαζώματος των αναρχικών της κοινωνίας μας, βλέποντάς τους να βάζουν στα κεφάλια των παιδιών κράνη και να τους καθοδηγούν σε πράξεις βίας, δεν μας θυμίζουν τον τρόπο που πλησίαζε τα παιδιά ο Ιησούς Χριστός. Ο Χριστός μας κάλεσε να γίνουμε όλοι μας αγνοί σαν παιδιά και όχι να κάνουμε τα παιδιά κακά και βίαια σαν και εμάς.

Όσο για τον εκκλησιασμό των παιδιών με τους γονείς τους τον οποίο θεωρείτε "επιβολή", με σεβασμό στο σκεπτικό σας, προτείνουμε να μην επιβάλλεστε στα παιδιά σας πηγαίνοντας τα στο σχολείο ή στον γιατρό. Αφήστε τα να αποφασίζουν μόνα τους.

Εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο έρχονται στην Ορθόδοξη χώρα μας να θαυμάσουν την πολιτιστική μας κληρονομιά (σε αυτήν περιλαμβάνεται και η βυζαντινή πολιτιστική μας κληρονομιά). Αφού οι "χριστιανοί" έχουν καταστρέψει την κληρονομιά αυτού του τόπου, τότε τι έρχονται να θαυμάσουν τόσα εκατομμύρια τουρίστες!!

Σεβόμαστε το δικαίωμά σας να παραθέτετε ελεύθερα τις απόψεις σας. Επιτρέψτε μας μια φιλική συμβουλή:
Αν θέλετε να γνωρίσετε τι είναι εκκλησία, και τι λέει το Ευαγγέλιο, καλύτερα θα ήταν να το γνωρίσετε μέσα από την ίδια την εκκλησία, μέσα από τις κατανυκτικές Θείες Λειτουργίες, μέσα από το μυστήριο της Εξομολόγησης, μέσα από την ομορφιά του μοναχισμού, μέσα από το μεγαλείο των Αγίων μας. Αυτός είναι ο Παράδεισός μας και όχι οι πράξεις βίας.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.