" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πιο Προδότης Πεθαίνεις… Ευρωπαϊκό Πόστο το Δώρο της Μέρκελ στον Σαμαρά για την παράδοση της Ελλάδας.

Να λοιπόν γιατί ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας…
Και μέχρι τέλους πρόδιδε την Ελλάδα χωρίς μάλιστα κουκούλα στους δανειστές…


Όχι γιατί δεν επιθυμούσαν να τον βλέπουν όλοι πλέον στο κόμμα εκτός από τα πιστά σκυλιά του… Όχι γιατί αν είχε παραμείνει η ΝΔ θα κινδύνευε να μείνει ακόμα και εκτός Βουλής στις ερχόμενες Εκλογές και θα υπήρχε ορατός ο κίνδυνος διάλυσης..

Αποχώρησε βάζοντας και πάλι μπροστά μόνο του δικό του προσωπικό συμφέρον, αφού ειδοποιήθηκε και περιμένει το πότε θα αναλάβει το νέο του ευρωπαϊκό πόστο, το οποίο θα λάβει ως «δώρο» από το αφεντικό του την Άνγκελα Μέρκελ για τις καλές υπηρεσίες που προσέφερε στη Γερμανία σε βάρος της Ελλάδας…

Εδώ και αρκετό καιρό ο πρώην δοσίλογος Πρωθυπουργός έχει κάνει τις ενέργειες του και περιμένει να γίνει Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θέση που κατέχει ο Πολωνός, Ντόναλντ Τουσκ, του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται. Αυτό θα γίνει με την έγκριση της Γερμανίδας Καγκελάριου, Άνγκελας Μέρκελ και τη
σύμπραξη του «αγαπάω την Ελλάδα», Γιούνκερ.

Αυτή είναι μια κίνηση αναγνώρισης από πλευράς Γερμανίας για τις υπηρεσίες που προσέφερε το «εργαλείο» Σαμαράς ώστε η Ελλάδα να γίνει μια υποτελής στους νεοναζί χώρα. Οι προδοτικές του κινήσεις επιβραβεύονται με την θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου…. Και επιβεβαιωνόμαστε εδώ στο Hellasforce, όπου είχαμε βαφτίσει τον Σαμαρά ως τον μεγαλύτερο Έλληνα Ψεύτη Πολιτικό όλων των Εποχών, υποτακτικό της Μέρκελ και άξιο υπάλληλο της Τρόικα στην Ελλάδα…
το είδαμε εδώ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TΕΛΙΚΑ ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΝΕΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΑΘΕΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Το τι πρεσβεύουμε πολιτικά, μπορείτε να το διαπιστώσετε στην αντίστοιχη ετικέτα "Πολιτική" (124 αναρτήσεις μέχρι σήμερα), στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας. Κάντε τον κόπο και διαβάσετε.

Επειδή οι κομματικές παρωπίδες δυσκολεύουν την όραση μας, αποφασίσαμε να τις αφαιρέσουμε και να βοηθήσουμε και άλλους συμπολίτες μας να μάθουν να κοιτάνε ελεύθερα.

Για τον χαρακτηρισμό σας: "υποτιθέμενοι χριστιανοί ορθόδοξοι", αργά ή γρήγορα όλοι θα δώσουμε λόγο στον Θεό. Εκεί θα φανεί τι είναι ο καθένας.
Επιτρέψτε μας όμως να δικαιούμαστε να προσδιορίζουμε ξεκάθαρα την θρησκευτική μας ταυτότητα. Την πίστη μας στην Ορθοδοξία. Στην ομάδα μας δεν φοράμε ούτε ροζ ράσα ούτε προσφέρουμε δώρο εγκόλπια, ούτε διοργανώνουμε δεσποτικά συλλείτουργα, ούτε κάνουμε συνεστιάσεις με αστακούς και γαρίδες στο Βόσπορο.

Όσο για το "άσβεστο μίσος" , δεν συμφωνούμε με τον χαρακτηρισμό σας. Δεν αισθανόμαστε μίσος αλλά αποστροφή και αηδία προς την σάπια, πουλημένη μνημονιακή θεατρική σκηνή.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΠΡΔΕΜΕΝΗ ΙΣΩΣ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Έφυγε ο Σαμαράς και διαφοροποιήθηκε ιδεολογικά η ΝΔ! Σίγουρα! Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε (λέει ο σοφός λαός).

Άρα ξεχνάμε και τα μνημόνια και τα λουκέτα στα μαγαζιά και τον ΕΝΦΙΑ και την ΑΟΖ (που δεν ανακηρύχτηκε ποτέ) και τον Χριστοφοράκο της Siemens (που τον άφησαν να φύγει) και τη λίστα Lagard και την λαθρομετανάστευση. Ο καινούργιος θεατρίνος έχει μουστάκι, δείχνει πιο μάγκας, πιο λαϊκός.

Όσο για τον Συριζα και τον συμβιβασμό του, δοσίλογοι δεν υπάρχουν μόνο στην ΝΔ. Όταν οι μισοί βουλευτές του Συριζα ήταν κάποτε στο ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτονόητο ότι αργά ή γρήγορα θα κατέληξε έτσι: "Αριστερή παρένθεση"! Ο λαός πρέπει να πειστεί ότι δεν υπάρχει ελπίδα.

Αντί όμως να κοιτάμε "το δέντρο" (τις εκλογές), ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε "το δάσος".

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεχνάμε πως βρέθηκε Επίτροπος της Ελλάδος στην ΕΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου. Που ζητούσε να γίνουν τα αγγλικά δεύτερη γλώσσα στην Ελλάδα
http://anorthografies.blogspot.gr/2006/09/blog-post.html

Ούτε πως βρέθηκε ο Αβραμόπουλος να είναι ΤΩΡΑ Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους πρόσφυγες. Και ενώ έχει γεμίσει καραβάνια προσφύγων η Ευρώπη και η Ελλάδα, να μην κάνει τίποτε. Σωστά επισημάνατε ότι το σύστημα επιβραβεύει τους 'υπαλλήλους' του.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ, ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΛΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ο εμφύλιος (=συμμοριτοπόλεμος) άρχισε επειδή κάποιοι πήραν εντολή από ξένα κέντρα να πάρουν τα όπλα και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε κομμουνιστικό κράτος.

Βλέπουμε τους πολιτικούς αφού ολοκληρώσει ο καθένας την αποστολή του, να ανταμοίβονται από ξένα κέντρα (θυμηθείτε πόσα δολάρια ήταν η είσοδος στις ομιλίες του Γιωργάκη Παπανδρέου στην Αμερική, όταν έφυγε από πρωθυπουργός της Ελλάδας). Και επειδή αποκαλύπτουμε το στημένο παιχνίδι μας κατηγορείτε ότι σπέρνουμε εμφύλιο; Δεν άφησαν τίποτε όρθιο στην πατρίδα μας. Τα ξεπούλησαν όλα. Και φταίμε εμείς;!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ διαχειριστή ή αγαπητοί διαχειριστές, εκφέρετε συνεχώς μονόπλευρη πολιτική γνώμη, συγκαλυμένα αλλά ξεκάθαρα υπέρ ενός συγκεκριμένου κόμματος (που οι οπαδοί του δεν θέλουν να το λένε κόμμα), στο οποίο φαίνεται ότι ονηρεύεστε να στραφούν όλοι οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι ως αντισυστημικό. Δεν θέλει ιδιαίτερη εξυπνάδα για να κάνει κάποιος την παραπάνω διαπόιστωση. Δικαίωμά σας, αλλά αποτυγχάνετε στην αποστολή σας να δώσετε κοινό ακομμάτιστο βήμα σε όλους τους φιλότιμους, ελληνορθόδοξους εκπαιδευτικούς. Εγώ διαφωνώ κάθετα με τις πολιτικοκομματικές τοποθετήσεις σας, αλλά αυτό το ιστολόγιο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος. Καταλαβένετε ότι αμαυρώνετε έτσι όλες τις αναρτήσεις, χρωματίζοντάς τες κομματικά; Γνωρίζω ότι είτε δεν θα ανεβάσετε το σχόλιο, είτε θα το ανεβάσετε με μία απάντηση-κατεβατό.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε,
δεν "ονειρευόμαστε" (!) να στραφούν οι αναγνώστες μας σε κανένα κόμμα! Ακόμη και το νεοϊδρυθέν πολιτικό κόμμα "ελληνορθόδοξη συμμαχία" που προβάλαμε πρόσφατα :
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_3.html
το κάναμε ως αφορμή προβληματισμού των ιδεολογικών του τοποθετήσεων και για να γνωστοποιήσουμε την ύπαρξη του (αφού πέρα από τα ιστολόγια δεν υπάρχει δυνατότητα πληροφόρησης).
Όσο η σκέψη μας καθοδηγείται από κομματικά κριτήρια, δεν πρόκειται ποτέ να έρθει η λύση. Τα κόμματα είναι μηχανισμοί που αποτελούνται από πρόσωπα με εμπάθειες, με αδυναμίες, με δόλο και σκοπιμότητα και αναπόφευκτα θα κάνουν λάθη, γι αυτό χρειάζονται φωνές αφύπνισης και όχι τυφλή υποταγή.

Είμαστε ενεργοί πολίτες που αισθάνονται το χρέος προς την πατρίδα τους. Φυσικά και θα τοποθετούμαστε σχετικά με το πολιτικό μας σύστημα όταν το κρίνουμε σκόπιμο. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όποιον άλλον θέλει να πει την άποψη του.

Αντί να περιμένουμε την σωτηρία από τα κόμματα, καιρός είναι να αναλάβει ο καθένας μας την ευθύνη του απέναντι στην Ορθόδοξη εκκλησία μας και απέναντι στην ελληνική πατρίδα μας.
Αντί να φοράμε το κουστούμι μας για να πάμε σε μία ακόμη υποδοχή του Πατριάρχη ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε για τις αλλεπάλληλες διώξεις αγωνιστών κληρικών και την διαφθορά μέσα στην εκκλησία μας. Οι "λύκοι" εκτοπίζουν τους "ποιμένες" και οφείλουμε να αντιδράσουμε.

Διαβάστε την τοποθέτηση μας για αυτές τις εκλογές:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_18.html

Για την νέα δομή της ομάδας μας και την διαχείριση του ιστολογίου μας διαβάστε στο τέλος (κάτω χαμηλά) την "Η ιστορία του Ιστολογίου μας:"

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση και τις διευκρινήσεις και κατανοώ το γιατί κόπηκε μέρος του μηνύματος. Βέβαια, ειδικάτα σχόλια που ανεβάζετε από τον επίσημο λογαριασμό σας, δείχνουν το λιγότερο έλλειψη αντικειμενικότητας στην κριτική, που θέλω να πιστεύω ότι είναι αθέλητη, ή ακόμη και κάποια εμμονή. Συμπληρωματικά, ισχύει ακόμη και στους χαλεπούς καιρούς μας ότι "μεγαλύτερη απ' όλες τις αρετές είναι η διάκριση", που σημαίνει ότι δεν αξίζει ή δεν πρέπει σε όλα τα θέματα να δείχνουμε την ίδια ζηλωτικότητα, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ως απάντηση παραθέτουμε κατ αρχήν απόσπασμα από απομαγνητοφωνημένη ομιλία του
π.Κων. Στρατηγόπουλου:
Θέλω να σας τονίσω τα εξής. Πρώτα-πρώτα, η θέση μου για τα μνημονιακά είναι σαφέστατη, την έχω πει χίλιες φορές. Το είπα πριν από λίγο, το θεωρώ βαθύτατη προδοσία του λαού και του τόπου. Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά αυτό δεν μου αρκεί. Αυτή είναι η βασική μου αντίδραση. Τι παρακάτω έχω να προσθέσω, για να προσέξει ο λαός.

Κοιτάξτε, το δαιμονομασονικό κίνημα το οποίο διοικεί την Ευρώπη, όπως το λέω είναι -καθαρά έτσι- δεν είναι μια γενική ιστορία.

Η Ευρώπη διοικείται από κατεξοχήν κέντρα μασονικά, πρόσωπα μασονικά· απόδειξη όλοι όσοι προβάλλονται μέσα από την ταραχή, τη βαβούρα, ως υπουργοί και πρωθυπουργοί των διαφόρων χωρών της Ευρώπης ανήκουν σε μασονικές λέσχες....

http://makkavaios.blogspot.com/2015/09/blog-post_67.html


Κρίμα να μην έχει κι αυτός "αντικειμενικότητα" και "διάκριση"!


Αναφορικά με την "αντικειμενικότητα",. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Εμείς θα λέμε το μαύρο και το άσπρο με το όνομα τους. Καμία "εμμονή" δεν έχουμε. Το γράφουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ:
Γεμίσαμε λαθρομετανάστες. Απειλείται το έθνος μας. Απειλείται η ζωή μας. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Επιπλέον, γέμισε η εκκλησία μας κίναιδους μητροπολίτες και αρχιμανδρίτες και ο Οικουμενισμός επιβάλλεται ραγδαία και εκδικείται όποιον ομολογεί την αλήθεια.

Όσο για την "διάκριση":
Κάντε τον κόπο αγαπητέ ανώνυμε και πηγαίνετε μέχρι μια μητρόπολη. Και ζητήστε να δείτε τον μητροπολίτη να του μιλήσετε για "διάκριση" (αναφορικά με τα εγκόλπια και τις στολές και τις μήτρες τους και τα δώρα και τα αυτοκίνητα τους).

Φυσικά τον μητροπολίτη θα τον δείτε μόνον στις εκδηλώσεις και στα κανάλια. Ο μητροπολίτης μπορεί να εκτοπίζει ευλαβείς ιερείς, αγιορίτες κλπ, ο μητροπολίτης σε κάθε προεκλογική περίοδο μπορεί να στήνεται και να φωτογραφίζεται με τον εκάστοτε υποψήφιο της ΝΔ, ο μητροπολίτης στο δημοψήφισμα από του άμβωνος δικαιούται να καλεί σχεδόν ξεκάθαρα να ψηφίσουμε "ναι", ο μητροπολίτης μπορεί να υποδέχεται τον αιρετικό μονοφυσίτη Αρμένιο Πατριάρχη και να τον βάζει μπροστά στην Αγία Τράπεζα να προσκυνήσει
και εμείς πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε (ή προτιμάτε να μην μιλάμε καθόλου;), λόγω "διάκρισης"!
Λυπόμαστε, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη.

Δημοσιεύονται όλα τα σχόλια ανεξαιρέτως, μέχρι και τα σχόλια αλβανών πρακτόρων και μας εγκαλείται -ως ανώνυμος- ότι είμαστε μη αντικειμενικοί; Είδατε κανένα οικουμενιστικό ιστολόγιο να δημοσιεύει αντίθετα σχόλια; Μήπως θέλετε να μας λέτε εσείς τι επιτρέπεται να δημοσιεύουμε ως αναρτήσεις;

Ως εδώ. Εμείς θα γράφουμε την αλήθεια, όπως την αντιλαμβανόμαστε. Σας επιτρέπουμε να σχολιάζετε τις θέσεις μας. ΕΧΟΥΜΕ θέσεις. Και φυσικά πλέον δεν περιμένουμε από κανέναν δεσπότη ή πατριάρχη, λαμόγιο, κοιμισμένο, αδερφή ή μασόνο να μας καθοδηγήσει.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.