" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» το κανάλι και τα βίντεο με τις αποκαλύψεις για τον «γέροντα Σάββα Λαυρεώτη»!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε οπωσδήποτε στο τέλος της ανάρτησης την Νεότερη Ενημέρωση με τις απειλές!


Αρχική Δημοσίευση (8/5/2024, 3 μμ) : 

Θυμίζουμε ότι με την έναρξη του αγώνα της Αποτείχισης μετά την (ψευδο)Σύνοδο στο Κολυμπάρι το 2016, είμασταν από τους πρώτους που πιστέψαμε στον νεαρό τότε «γέροντα» Σάββα Λαυρεώτη. Τον στηρίξαμε με ΔΕΚΑΔΕΣ αναρτήσεις μας. Διοργανώσαμε ακόμη και εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει. Επιτεθήκαμε σκληρά σε όσους ευλαβείς ιερωμένους αντιλήφθηκαν εξ αρχής τον ρόλο του! Με την πάροδο του χρόνου όμως, όπως πλήθος άλλων στενών συνεργατών του, κάποια στιγμή αντιληφθήκαμε την αλήθεια και απογοητευθήκαμε. 

Μετά τις χυδαίες συκοφαντίες σε βάρος του αείμνηστου αγωνιστή π.Γεωργίου Αγγελακάκη, δημοσιεύσαμε πρόσφατα κάποια αποκαλυπτικά βίντεο που σχετίζονται με τον «γέροντα» Σάββα Λαυρεώτη, εδώ και εδώ. Τα βίντεο τα έκανε ο δημοσιογράφος από την Αυστραλία Λουκάς Κίνιας, ο οποίος επίσης γνώρισε και πίστεψε στον νεαρό «γέροντα», μέχρι που ανακάλυψε και την αθέατη πλευρά του και ξεκίνησε τις αποκαλύψεις.

Όπως διαβάζουμε στο προφίλ του δημοσιογράφου Λουκά Κίνια - ο οποίος μετά από όσα έζησε φαίνεται να έχασε την πίστη του- το κανάλι του στο YOUTUBE, με τίτλο ΞΑΣΤΕΡΙΑ, το ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ τελείως!!!  Όλα τα αποκαλυπτικά βίντεο σε βάρος του γέροντα Σάββα Λαυρεώτη, μεμιάς ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! Προσέξτε την ημερομηνία 24 Απριλίου! Λίγες ημέρες δηλαδή μετά την ανάρτηση του τελευταίου αποκαλυπτικού βίντεο! Τέτοια ισχύ!


Στο τελευταίο βίντεο, μία κοπέλα από την Κρήτη, τόλμησε και αποκάλυψε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον «γέροντα» Σάββα Λαυρεώτη. Στο ίδιο βίντεο αναφέρθηκε και στις σχέσεις του «γέροντα» με την σέξυ διαχειρίστρια του Κυρ.Κ.(τραγουδίστρια και χορεύτρια σε καμπαρέ στο Ισραήλ) αλλά και στις σχέσεις του και με άλλες κοπέλες. Η κοπέλα αυτή πριν λίγες ημέρες έκανε διάψευση! (πιθανότατα αναγκάστηκε να κάνει), το βίντεο της διάψευσης εδώ. Για ευνόητους λόγους προηγήθηκαν οι «σάλτσες» του «γέροντα» για το πόσο καλός και πνευματικός είναι ο ίδιος!

Η διαχειρίστρια του «γέροντα» Σάββα Λαυρεώτη «τραγουδάει» σε καμπαρέ στο Ισραήλ. TRUST ME, LOVE ME, F*CK ME ...


Ναι, τραγουδίστρια είναι. Φαίνεται. 



Κι η αυτή η φωτογραφία από το Ισραήλ. Στο οποίο έκανε μυστικό ταξιδάκι ο «γέροντας», όπως δείξαμε εδώ.




Το φαιδρό είναι ότι η «διάψευσή» της, όπως φαίνεται από το σκηνικό που είναι σε κλειστό χώρο, αλλά και από το έντονο και εκτενές χαμόγελο στο οποίο ξεσπά στο τέλος, εγείρει πολλά ερωτηματικά για το αν έγινε πραγματικά αυθόρμητα, από την ίδια και με την θέλησή της ή αν πιέστηκε (πχ με νομικές απειλές) για να κάνει αυτή τη διάψευση (διάψευση των μόλις 50 δευτερολέπτων όταν οι αποκαλύψεις της έφταναν σχεδόν τα 50 λεπτά, με άφθονα ονοματεπώνυμα, μέρη, λεπτομερείς περιγραφές γεγονότων κλπ). Παρατηρήστε ακόμη ότι το βλέμμα της δεν γυρνάει να κοιτάξει ούτε για μία στιγμή την κάμερα σε όλο αυτό το διάστημα.

Βλέποντας τα εκατοντάδες διθυραμβικά σχόλια και like  που λαμβάνουν τα βίντεο του «γέροντα» και τις χιλιάδες επισκέψεις τους, μας κάνουν να λυπόμαστε πραγματικά που ΧΙΛΙΑΔΕΣ πρόσωπα συνεχίζουν να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για την Ορθοδοξία στον «αγιορείτη» «γέροντα» ενώ ελάχιστοι από αυτούς -συγκριτικά- είδαν τα αποκαλυπτικά βίντεο σε βάρος του. 

Θυμίζουμε τις πρόσφατες αναρτήσεις μας:

Ο «γέροντας» Σάββας Λαυρεώτης εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά κοπέλα στην Κρήτη;! Βίντεο- Μαρτυρία ΣΟΚ.


αλλά δείτε κι αυτή την ανάρτηση, γιατί ίσως μερικά πράγματα δεν είναι κ τόσο τυχαία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ : Πράκτορες ξένων Μυστικών Υπηρεσιών στο Άγιο Όρος με γενειάδα και καλογερικό ντύσιμο! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Συγχαίρουμε όσους κατάφεραν να εξαφανίσουν από το διαδίκτυο το αποκαλυπτικό αυτό υλικό. Προφανώς έχουν «άκρες» και ισχυρές προσβάσεις.  


Ένα ακόμη νεότερο -αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε ο Λουκάς Κίνιας, και που προφανώς εξαφανίστηκε κι αυτό με το κλείσιμο του καναλιού, μπορείτε να δείτε εδώ:


https://www.youtube.com/watch?v=1rpT6XCEvBU



Νεότερη Ενημέρωση (8/5/2024, 16:17) : «Με απειλούν»!!!

 Δείτε την φωτογραφία και διαβάστε:

Από εδώ:

ΝΑ ΓΙΑΤΙ η κοπέλα που τόλμησε να βγει ΔΗΜΟΣΙΑ 
και να αποκαλύψει τις σεξουαλικές της σχέσεις με τον «γέροντα» Σάββα Λαυρεώτη, 
αναγκάστηκε να βγει και να το διαψεύσει.

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

https://opaidagogos.blogspot.com/2024/05/blog-post.html

4 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Η όλη εμφάνιση της κοπέλας (που κάνει την "διάψευση" σε χώρο που παραπέμπει σε δωμάτιο του «γέροντα»), με το προκλητικό ντύσιμο, δίνει την εντύπωση ότι την πήραν «σηκωτή» από εκεί που ήταν για να της αποσπάσουν αυτή τη δήλωση.

Λογικό είναι, κανείς δεν θέλει να μπλέξει με δικαστήρια και έξοδα και δικηγόρους χωρίς λόγο.

Και φαίνεται να ήταν τέτοια η αγωνία τους να το πετύχουν (να της αποσπάσουν έστω κ μια σύντομη δήλωση), που αφενός αυτή δείχνει να κοιτάει διαρκώς όχι στην κάμερα αλλά στα δεξιά της άρα σε πρόσωπο που βρίσκεται αριστερά της κάμερας που βιντεοσκοπεί,
αφετέρου στο ότι ενώ αυτή έδωσε το μήνυμά της με εκείνο το εκτενές και έντονο χαμόγελο στο τέλος, δεν μπήκαν καν στον κόπο να την βιντεοσκοπήσουν ξανά σε πιο σοβαρή εκδοχή. Είχαν πετύχει να πάρουν μια δήλωση διάψευσης. Τους αρκούσε αυτή. Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβανόμαστε εμείς από τα 50 αυτά δευτερόλεπτα.

Τα σχεδόν 5.000 άτομα που είδαν ήδη σε μόλις 1 βδομάδα το βίντεο, πίστεψαν ότι ο καημένος ο "γέροντας" συκοφαντήθηκε άδικα και επαινέβη ο Θεός και τον γλίτωσε!

Το βίντεο με τις αποκαλύψεις και όλα τα προηγούμενα βίντεο "εξαφανίστηκαν".
Δεν χρειάζονται τίποτε άλλο.

Θυμίζουμε ότι το κανάλι του Λουκά Κίνια έπεσε κ πάλι πριν 1μιση χρόνο, τότε με την κοίμηση του π.Γεωργίου Αγγελακάκη, οπότε και άνοιξε νέο κανάλι, το ΞΑΣΤΕΡΙΑ. Κι όταν ξεκινάς ένα κανάλι από την αρχή ... δεν έχεις θεατές.
Όταν κάποιοι έχουν την δυνατότητα με ένα κλικ να σε φιμώνουν, πως μπορεί να διαδοθεί η αλήθεια;

Κάντε μια απλή αναζήτηση για αποτείχηση. Τον γέροντα Σάββα θα βγάλουν οι μηχανές αναζήτησης. Οι καταστάσεις στην εκκλησία χειροτερεύουν ραγδαία. Και θα χειροτερέψουν κι άλλο με όσα έρχονται.
Ο κόσμος θέλει να απομακρυνθεί από τους λυκοποιμένες. Θα ήταν τελείως αφελείς όλοι αυτοί οι μηχανισμοί της ΝΤΠ αν δεν είχαν ετοιμάσει εναλλακτικές «στάνες» και «βοσκούς» για να τον εγκλωβίσουν.

Αυτή είναι η δική μας ερμηνεία.
Μπορεί και να κάνουμε λάθος.

Ανώνυμη είπε...

Πάει και αυτό το κανάλι. Το κατηργησαν. Και εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα αναγκάστηκε να διαψεύσει.

Ανώνυμη είπε...

Όσο αφορά την σεξυ διαχειρίστρια του γέροντα Σάββα Λαυρεωτη θα συμφωνήσω με προηγούμενο σχόλιο σας ότι ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κάνει την ζωή του. Οπότε μπορεί και η Κυριακή η διαχειρίστρια του γέροντα να ντύνεται ως αποτειχισμενη μοναχή και να κινείται στον χώρο της Αποτειχισης. Είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

«... ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κάνει την ζωή του».

Μπορούμε να το πούμε αυτό για ένα δημόσιο πρόσωπο;
πχ για έναν μητροπολίτη;
Μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος και να πηγαίνει διακοπές με τον αρσενοκοίτη του και να μην μας ενοχλεί; Όχι βέβαια.
Άρα όταν πρόσωπα εκπροσωπούν κάποιο θεσμό, οφείλουν να στέκονται στο ύψος του αξιώματος τους.
Αν δεν μπορούν, ας βγάλουν τα ράσα κι ας κάνουν την κοσμική ζωή που επιθυμούν.


Το ίδιο συμβαίνει και για όσους ηγούνται σε μια αγωνιστική προσπάθεια.

Ενδεικτικά, όπως διαβάζουμε εδώ:
https://eugenikos.blogspot.com/search/label/%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%87%CF%8C%CF%82%20%CE%A3%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%82%20%CE%9B%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82?m=0

« ... ο μοναχὸς Σάββας σὲ Σύναξη πιστῶν, μᾶς παρουσίασε ἕνα ρασοφόρο ὡς Ἐπίσκοπο καὶ καθηγητὴ Πανεπιστημίου.
Παρὰ τὶς ἐπίμονες ἐρωτήσεις, ἀρνήθηκε νὰ ἀποκαλύψει τὰ περὶ τὴν χειροτονία του, τὶς ἀποδείξεις ἔγκυρης χειροτονίας, τὸ ὄνομα τῆς Ἐπισκοπῆς του, τὴν πανεπιστημιακὴ εἰδικότητα καὶ ἕδρα.
Ἀρκέστηκε νὰ διαβεβαιώνει ὅτι αὐτὰ τὰ ἤλεγξε αὐτός, ὅτι ὁ Ἐπίσκοπος «δὲν εἶναι μούφα»(!) καὶ πρέπει ...τυφλὰ νὰ τὸν ἐμπιστευθοῦμε! »

Τελικά αποδείχθηκε τεράστιο σκάνδαλο.
Και αν δεν αποκαλυπτόταν έγκαιρα, και αποτειχισμένοι ιερείς έπεφταν στην παγίδα και συλλειτουργούσαν με αυτόν τον ψευδοεπίσκοπο, θα είχαν και οι ίδιοι το επιτίμιο της ακοινωνησίας.
Καταλαβαίνετε τι ζημιά θα γινόταν ..

Όπως κι όταν αποκαλύπτεται ότι ιερέας που προβάλει ένας μοναχός, παντρεύτηκε με γυναίκα που έχει και παιδί (προφανώς χωρισμένη) και μετά ξαναφόρεσε τα ράσα του, και τώρα εμφανίζεται ως αποτειχισμένος ..

Τα δημόσια πρόσωπα λοιπόν, που φέρουν το αγγελικό ή το ιερατικό σχήμα, που φοράνε ράσο, φυσικά και ΔΕΝ είναι ελεύθερα να κάνουν ότι επιθυμούν.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.