" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ο «γέροντας» Σάββας Λαυρεώτης εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά κοπέλα στην Κρήτη;! Βίντεο- Μαρτυρία ΣΟΚ.

Η εικονιζόμενη είναι η σέξυ διαχειρίστρια των προφίλ του «γέροντα» Σάββα Λαυρεώτη. Προσέξτε τι γράφει σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα του Ισραήλ όπου «εργάζεται»: «Trust Me, Love Me, F*ck Me»



Είμασταν ένα από τα ιστολόγια που -μετά την ψευδοΣύνοδο στο Κολυμπάρι- με ΔΕΚΑΔΕΣ μας αναρτήσεις μας προβάλλαμε τον νεαρό αγιορείτη «γέροντα» Σάββα Λαυρεώτη.

Βλέπετε νομίζαμε ότι με το ορθολογιστικό ύφος του έπειθε και ότι ήταν ο καλύτερος εκπρόσωπος της διακοπής μνημόνευσης - αποτείχισης.
 

Η 1η μεγάλη Σύναξη μετά το Κολυμπάρι, που θα γινόταν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 4/4/2017, τορπιλίστηκε εκ των έσω - ενώ θα ήταν πραγματικά μια βόμβα στα θεμέλια της αίρεσης του Οικουμενισμού- αλλά και πάλι πιστέψαμε τον νεαρό «γέροντα» και μάλιστα επιτεθήκαμε με σφοδρότητα με σειρά αναρτήσεών μας εναντίον του π.Θεοδώρου Ζήση, π.Νικολάου Μανώλη κλπ. Δεν μπορούσαμε βλέπετε να πιστέψουμε ότι είναι δυνατόν αγιορείτες να λένε ψέμματα! (διαβάστε την δημόσια συγνώμη μας ως ιστολόγιο εδώ)

Μέχρι και εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη διοργανώσαμε (13/12/2017) σε κινηματογράφο- για να προβάλουμε και να μιλήσει ο νεαρός «γέροντας» (δείτε εδώ).


Μια του κλέφτη όμως, δυο του κλέφτη που λέει κι ο λαός. 

Στις αρχές του 2022, οι συνεχιζόμενες αήθεις συκοφαντικές επιθέσεις του νεαρού «γέροντα» Σάββα σε βάρος του ευλαβούς αγωνιστή αποτειχισμένου ιερέως π.Γεωργίου Αγγελακάκη, οδήγησαν στον σωματικό θάνατό του ηλικιωμένου ευλαβούς ιερέα (δεν άντεξε για πρώτη φορά στη ζωή του να διαπομπεύεται δημόσια από τον «γέροντα» Σάββα ως «αιρετικός»). Διαβάστε σχετικά εδώ


Ντοκουμέντο - επιταγή 500 δολλάρια Αυστραλίας. Αποστολέας ο συκοφάντης του π.Γεωργίου Αγγελακάκη (το λαϊκό του όνομα του, STYLIANOS KOUKOURAKIS εμφανίζεται στην επιταγή). Παραλήπτης των χρημάτων ο νεαρός ιερέας που εμφανίστηκε από το πουθενά στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά την κοίμηση του π.Γεωργίου παρίστανε τον διάδοχό του!  Η επιταγή στάλθηκε από την Αυστραλία, όπου βρισκόταν ο «γέροντας» Σάββας και από όπου εκτόξευε τις διαδικτυακές επιθέσεις. Προσέξτε την ημερομηνία: 06/02/2023: Λίγες μέρες πριν κοιμηθεί-εξοντωθεί ο π.Γεώργιος!
Φωτογραφία από (παλιό) προφίλ (στο facebook) του ιερέως που έλαβε το έμβασμα του «γέροντα» Σάββα. Παραδόξως και αυτός πριν χειροτονηθεί ζούσε στο Ισραήλ! Όπως κ η πρεσβυτέρα του!!! Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, το Ισραήλ! Τι παράξενες συμπτώσεις ...




Εν των μεταξύ οι μαρτυρίες όλο και πλήθυναν.
Όλοι οι πρώην συνεργάτες του «γέροντα» απομακρυνόταν από κοντά του.
Όλοι εκτός της νεαρής σέξυ τραγουδίστριας-χορεύτριας, που συνέχιζε να χορεύει στα κολόμπαρα στο Ισραήλ.

Αεροπορικό εισιτήριο από (κρυφό) ταξίδι του «γέροντα» Σάββα στο Ισραήλ!!! Τι άραγε πήγε να κάνει στο Ισραήλ ο αποτειχισμένος νεαρός «γέροντας» και γιατί το απέκρυψε;


Ένας Έλληνας δημοσιογράφος από την Αυστραλία όμως, ο Λουκάς Κίνιας, που κι αυτός πίστεψε και εξαπατήθηκε από τον «γέροντα» Σάββα, είχε την τόλμη με σειρά εκπομπών του να αποκαλύψει -με άφθονα ηχητικά που είχε καταγράψει από μάρτυρες- τον βρώμικο ρόλο αυτού του ανθρώπου, που αν και πρωτοστατούσε στον χώρο της Αποτείχισης, διέλυε και διαιρούσε διαρκώς το αποτειχισμένο ποίμνιο. 

μήνυμα του «γέροντα» Σάββα στον δημοσιογράφο Λουκά Κίνια: «εισαι μεγαλη ΠΟΥΣΤ*ΡΑ». Όπως βλέπετε ο νεαρός «γέροντας» ξεχειλίζει από πνευματικότητα ...


Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο με ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις μιας ιδιαίτερα όμορφης κοπέλας από την Κρήτη που ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ αποκάλυψε ότι -στα διαστήματα που η σέξυ διαχειρίστρια του «γέροντα» Σάββα- έλειπε στο Ισραήλ, ο «γέροντας» Σάββας έβγαινε και είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της.


Δεν το συστήνουμε για πνευματικούς λόγους αλλά αν επιμένετε να έχετε επιφυλάξεις δείτε το βίντεο με την δημόσια αποκάλυψη της κοπέλας  εδώ: 

https://youtu.be/lPo-368vE7Q?si=2a-8gNkq-aNEcRK7


Γεράσιμος Κοντός. Ο ψευδοεπίσκοπος που προσπάθησε να «φυτέψει» στον χώρο της Αποτείχισης
ο «γέροντας» Σάββας. Μάλιστα διαβεβαίωνε τους αποτειχισμένους ότι έχει ψάξει την εγκυρότητα της χειροτονίας του και να μην ασχολούνται οι ίδιοι με το θέμα αυτό!!!


Από το προφίλ του «θεοφιλέστατου» επισκόπου ...



Επειδή αρκετά κρατήσαμε το στόμα μας κλειστό για να μην σκανδαλίσουμε το ποίμνιο (ενδεικτικά ο δημοσιογράφος αυτός έχασε την πίστη του μετά από όσα ανακάλυψε κ στη συνέχεια αποκάλυψε), αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους πιστούς στον χώρο της Αποτείχισης για όσα  συμβαίνουν.  

Κάποτε στην αποτείχιση προχωρούσαν οι πιο ευλαβείς ιερείς, μαζί με το ποίμνιό τους.
Το ποίμνιό τους ήταν αυτό που διαβεβαίωνε και για την ορθόδοξη πίστη και συνείδηση του πατέρα τους.  

Σήμερα στον χώρο της αποτείχισης έχουν δυστυχώς παρεισφρήσει απατεώνες και τυχοδιώκτες -γεμάτοι κολλήματα ιεροσύνης πχ έγγαμοι ιερείς παντρεμένοι με διαζευγμένες γυναίκες, πχ ιερόσυλοι κλπ
που εκμεταλλεύονται την έλλειψη ιερέων για να «καζαντίσουν» σπίτια και χρήματα!


Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ. Οι φωτογραφίες προέρχονται από βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του ο δημοσιογράφος Λουκάς Κίνιας ή από δημόσια προφίλ των εικονιζομένων ή από παλαιότερες αναρτήσεις μας.



Διευκρινίζουμε ότι ο «γέροντας» Σάββας Λαυρεώτης δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με τον συνονόματό του αρχιμανδρίτη Σάββα Αγιορείτη που είναι σε μοναστήρι στην Μητρόπολη Πέλλης.

14 σχόλια:

Χριστιανός είπε...

Χαίρετε εν Κυρίω! Μία διευκρίνιση.. ὁ Ἀρχ. Σάββας στήν Μητρόπολη Πέλλης εἶναι γνωστός ὡς Σάββας Ἁγιορείτης καί ὄχι ὡς Σάββας Λαυρεώτης.

Ανώνυμη είπε...

Παιδαγωγε έχω δει όλες τις αναρτήσεις σου για τον γέροντα Σάββα Λαυρεωτη. Απαράδεκτα όλα όσα έχει κάνει. Θα έπρεπε να ντρέπεται για τις σεξουαλικες σχέσεις με την κοπέλα. Αλλά θα έπρεπε να ντρέπεται και αυτή. Αυτή πως δέχθηκε να πάει με έναν ιερωμένο;

Ανώνυμη είπε...

Παιδαγωγε γράφεις συνέχεια για την διαχειρίστρια του γέροντα. Αυτή είναι υπέρ της καλοπέρασης υπέρ του πλούτου και φαίνεται αυτό. Εστιάζεις πολύ σε αυτήν. Μήπως σου αρέσει σαν γυναίκα; σου αρέσει ο τρόπος ζωής της που είναι αντίθετος με την Θρησκεία μας; Γιατί όσες είναι τίμιες και σεμνές τις θεωρούν πλέον οπισθοδρομικες.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

«Αυτή πως δέχθηκε να πάει με έναν ιερωμένο;»
Φυσικά ως ενήλικη πιστή φέρει κι αυτή ευθύνη.

Φέρει όμως πολλαπλάσια ευθύνη και ο ρασοφόρος, που εκμεταλλεύεται την πνευματική σχέση που έχει αναπτυχθεί για να εκμεταλλευθεί σεξουαλικά την κοπέλα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Όσο « ... για την διαχειρίστρια του γέροντα.»
Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει τη ζωή του.
Φυσικά και στο Ισραήλ μπορεί να πάει και όπου θέλει. Και να χορεύει και να εκδίδεται αν το θέλει. Δεν μας πέφτει λόγος.

Το ερώτημα είναι γιατί -μέχρι να αποκαλύψει τις "δραστηριότητές" της στο Ισραήλ ο δημοσιογράφος Λουκάς Κίνιας, αυτή κινούνταν στον χώρο της αποτείχισης φορώντας μαύρα και παριστάνοντας την αποτειχισμένη -εξωτερικά- μοναχή;
Δεν βλέπετε τις φωτογραφίες; Δεν είναι μοντάζ, υπάρχουν και τα βίντεο να είναι ντυμένη σαν μοναχή με την μαύρη μαντήλα στο κεφάλι.

Και φυσικά αν ένα τέτοιο άτομο είναι δίπλα -διαχειρίστρια- στον "γέροντα" Σάββα, και διαμένουν και τόσο κοντά, στο ίδιο οικόπεδο όπως ακούγεται στο βίντεο, δεν είναι θέμα; Δεν έχει σημασία όταν αυτός εξ αρχής επεδίωξε να αναλάβει την ηγεσία της αποτείχισης; Δεν πρέπει να γνωρίζουμε ποιος έχει τα ηνία σε έναν αγώνα;

Και επειδή πάντα δημοσιοποιούμε πολύ λιγότερα από όσα γνωρίζουμε,
κι επειδή οι όμορφες γυναίκες πάντα ήταν χρήσιμες (πχ στις μυστικές υπηρεσίες και αποστολές)
αφήστε να αναδημοσιεύουμε έστω κάποια λίγα απ όσα φθάνουν στο φως, να ανοίγουμε λίγο τα μάτια των πιστών.

Δυστυχώς επειδή ακριβώς η εκκλησία έχει μεγάλη δύναμη και μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο, γι αυτό έχουν κάθε λόγο να την ελέγχουν.

Και κυρίως να ελέγχουν τους μηχανισμούς αντίδρασης (πχ αποτείχιση).
Αυτή την εικόνα έχουμε σχηματίσει. Μακάρι να πέφτουμε έξω.

Ανώνυμη είπε...

Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει την ζωή του. Ούτε ηθικές αρχές ούτε αξίες ούτε τίποτα από αυτά που θέλει ο Θεός δηλαδή.Να κάνουμε ότι μας κατέβει.

Ανώνυμη είπε...

Αφού δεν σας πέφτει λόγος τότε γιατί ασχολείστε; εφόσον ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την ζωή του γιατί ενοχλείστε με την ηθική πτώση της κοινωνίας;

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἆραγε ὁ π. Εὐγένιος συμπλέει ἀκόμη μαζί του;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς ανώνυμη:
Φυσικά ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους. Δεν εκβιάζει με το ζόρι κανέναν να σωθεί. Μας δίνει ευκαιρίες βέβαια αλλά την τελική επιλογή, της σάρκας ή της αιώνιας ζωής, την αποφασίζουμε οι ίδιοι.

Φυσικά ασχολούμαστε με την ηθική πτώση της κοινωνίας μας. Όταν δεν τολμάνε να μιλήσουν οι επίσκοποι για τις εκτρώσεις και τις προγαμιαίες σχέσεις και την αγνότητα και την ομοφυλοφιλία,
όταν ο ίδιος ο Κασελάκης που συζεί με τον "σύντροφό" του διαβάζει το Πιστεύω μέσα στην εκκλησία (https://tasthyras.wordpress.com/2024/04/14/%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%cf%89%ce%bd-%ce%b2%cf%81/ )
οφείλουμε ως ορθόδοξοι πιστοί να το κάνουμε εμείς.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

«Ἆραγε ὁ π. Εὐγένιος συμπλέει ἀκόμη μαζί του;»

Ο π.Ευγένιος έγινε μεγαλόσχημος από τον «γέροντα» Σάββα! (ενώ ο «γέροντας» ΔΕΝ ζει σε μοναστήρι ούτε είναι φυσικά ηγούμενος κάπου).

Επίσης αν και το βιβλίο το έγραψε ο π.Ευγένιος (για χρόνια είμασταν σε επικοινωνία μαζί του και φτιάξαμε και το σχετικό βίντεο που έχουμε αναρτημένο στην 1η σελίδα, και μας το είχε στείλει κάποια στιγμή ο π.Ευγένιος και μέσω εμαιλ), κάποια στιγμή προστέθηκε πρόλογος του «γέροντα» Σάββα και τελικά εμφανίστηκε ως συγγραφέας και ο "γέροντας" Σάββας!!!

Τέλος, όταν γινόταν εκείνη η χυδαία επίθεση στον π.Γεώργιο Αγγελακάκη (με αφορμή την άρνηση του ευλαβούς ιερέως να μεταλάβει όσους "μπολιάστηκαν"), ο π.Ευγένιος έβγαινε δημόσια σε βίντεο και σε Συνάξεις δίπλα στον γέροντα Σάββα και ΨΕΥΔΩΣ ισχυριζόταν ότι ο π.Γεώργιος δεν δεχόταν την μετάνοια των μπολιασμένων.
Άλλο να δέχεσαι να εξομολογήσεις κάποιον (ποτέ δεν αρνήθηκε σε κάποιον "μπολιασμένο" να τον εξομολογήσει), και άλλο το επιτίμιο της ακοινωνησίας που πάντα επέβαλε η εκκλησία μας σε βαριές πτώσεις.

Οπότε όπως και με τους λαϊκούς, ο καθένας επιλέγει τους "καθοδηγητές" που του ταιριάζουν. Δυστυχώς.

Τέλος, ο "γέροντας" Σάββας πανέξυπνος είναι (ή πολύ καλά εκπαιδευμένος). Γνωρίζει πως να μιλήσει και να προσαρμόσει τον λόγο του και την εμφάνισή του για να πασαρύσει και να τον πιστέψουν, ανάλογα με το ποιον έχει μπροστά του.

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀγαπητέ Παιδαγωγέ, σ' εὐχαριστῶ γιά τήν ἐνημέρωσιν. Γιά ἀρκετόν καιρόν, εἶχα τηλεφωνικήν ἐπικοινωνίαν (μέ τόν π. Σάββαν καί μέσῳ e-mail), ἀλλά διεφωνήσαμε στό θέμα τῶν «παραλλήλων ἐπισκόπων», καθότι αὐτοί θεωροῦν τούς Ὀρθοδόξους τοῦ π.ἑ. σχισματικούς ἀπό τήν ἵδρυσιν Συνόδου (1935) καί ἐντεῦθεν. Ἐδημοσίευσα τότε (Δεκ. 2022) τό ἀκόλουθον ἄρθρον, ὅπου ἀποδεικνύεται ὅτι σφάλλουν, καί ἔκτοτε δέν τούς ἄκουσα νά ποῦν κάτι ἐπ' αὐτοῦ, διεκόψαμε καί τήν ἐπικοινωνίαν. Βλ. https://drive.google.com/file/d/1X-_jukMtT_ZXhkcdtDpaixxAIrAwyiK-/view

kwnkar είπε...

Αργά ξυπνήσατε !!!

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Σε αυτή την εποχή της μεγάλης σύγχυσης είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνεται ο κόσμος ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
Σας ευχαριστούμε!
Από την αρχή κάτι δεν μου πήγαινε καλά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω!

The Cave Dweller είπε...

Ας μην σκανδαλιζόμαστε....ο Άγιος Ιωάννης ο Μαξίμοβιτς το είχε πει άλλωστε :

https://youtu.be/02CG2QGfHNs?feature=shared

Υγ: Την ψυχή μας θα την εμπιστευτούμε στον Κύριο Ιησού Χριστό, στην Υπεραγία Θεοτόκο και στις διδαχές των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας.

Για τους υπόλοιπους ισχύει αυτό που λέει ο Κύριος Ιησούς Χριστός περί όσων κάθησαν επί Μωσέως καθέδρας... και περί των έργων αυτών.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.