" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

1) ΚΑΛΕΣΜΑ: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 2) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ηθοποιός που υποδύεται την Μαρία (Παναγία) στην βλάσφημη ταινία, ΓΥΜΝΗ επάνω σε ξύλινο σταυρό. 3) Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Υπάρχουν και σήμερα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Βίντεο (συλλογή) από τα σημερινά επεισόδια έξω από το θέατρο "Αριστοτέλειον" 4) Ανακοίνωση 4 σωματείων 5) νέα βίντεο

1) Συγκεντρώση διαμαρτυρίας ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2017




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σαββατο 21/10/2017:
"Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς"
Εις το όνομα του Ελληνικού Συντάγματος.


Η παράσταση επίσημα πρόκειται να "λήξει" αύριο, Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017.
Οι ορθόδοξοι πιστοί οφείλουν να διαμαρτυρηθούν τις δύο τελευταίες φορές που θα παιχτεί.
Δείτε έναν ακόμη λόγο ΓΙΑΤΙ:

1) Το Ελληνικό Σύνταγμα αρχίζει με την επίκληση :
"Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς"

2) Ξεκάθαρα διευκρινίζει ότι:
"Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ.(TMHMA Β’ Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας, Άρθρo 3 1.)

"Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την πρoσωπικότητά τoυ και να συμμετέχει στην κoινωνική, oικoνoμική και πoλιτική ζωή της Xώρας, εφόσoν δεν πρoσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει τo Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη" (Άρθρo 5, παράγραφος 1)

"H τέχνη και η επιστήμη, η έρευνα και η διδασκαλία είναι ελεύθερες• η ανάπτυξη και η πρoαγωγή τoυς αποτελεί υποχρέωση του Kράτoυς. H ακαδημαϊκή ελευθερία και η ελευθερία της διδασκαλίας δεν απαλλάσσουν από το καθήκον της υπακοής στο Σύνταγμα." (Άρθρo 16 , παράγραφος 1) 
(πηγή 2 τελευταίων παραγράφων)

Στην Θεσσαλονίκη, εδώ και μέρες, παίζεται μια θεατρική παράσταση που ΒΛΑΣΦΗΜΑΕΙ τα πιο Ιερά πρόσωπα της Ορθόδοξης πίστης μας (ενώ η Ορθοδοξία θα έπρεπε να απολαμβάνει επιπλέον προστασίας ως "επικρατούσα θρησκεία" σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα), 
που προσβάλει τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου μας (βάζοντας τον να τον ΠΑΤΑΝΕ οι ηθοποιοί και να ξαπλώνουν ή να κάθονται επάνω του ακόμη και γυμνή (όπως η πρωταγωνίστρια).
Διαβάστε λίγο παρακάτω: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ηθοποιός που υποδύεται την Μαρία (Παναγία) στην βλάσφημη ταινία, ξαπλώνει ΓΥΜΝΗ επάνω σε ξύλινο σταυρό.







Ο διάβολος με την "Μαρία", επάνω στο σταυρό. Η "Μαρία" σχεδόν γυμνή,



3) Το Ελληνικό Σύνταγμα κλείνει με την προσταγή:
"H τήρηση τoυ Συντάγματoς επαφίεται στoν πατριωτισμό των Eλλήνων,
πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται 
να αντιστέκoνται με κάθε μέσo 
εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία."   
(TMHMA Δ’ Aκρoτελεύτια διάταξη, Άρθρo 120, παρ 4)



ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Προηγήθηκε η ενημέρωση άλλης ημέρας:
ΠΡΟΣΟΧΗ: 
ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕ. 



ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την προκλητική αδιαφορία του αντίχριστου και ανθελληνικού κράτους να σεβαστεί την χριστιανική μας πίστη και να επέμβει ο εισαγγελέας για να σταματήσει το βλάσφημο έργο "η ώρα του Διαβόλου", που παρουσιάζει την Παναγία μας να συνευρίσκεται με τον Διάβολο, 

ΚΑΛΟΥΜΕ σε πανορθόδοξο συλλαλητήριο 
έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον 
σήμερα  ΠΕΜΠΤΗ  19/10  και  ώρα  20.30.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την αδυναμία-αδιαφορία του κράτους να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες από τα βρωμερά αναρχικά σκουπίδια που άναδρα εχθές επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Πατέρα Ευθύμιο στην οδό Αγγελάκη.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των πιο ιερών προσώπων της Ορθόδοξης πίστης μας ΔΕΝ θα περάσουν.

ΟΛΟΙ απόψε 8μμ στον κινηματογράφο Αριστοτέλειον.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε !




2) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:  Η ηθοποιός που υποδύεται την Μαρία (Παναγία) στην βλάσφημη ταινία, ξαπλώνει ΓΥΜΝΗ επάνω σε ξύλινο σταυρό.

Η ηθοποιός που παίζει στην παράσταση "Η ώρα του Διαβόλου", ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ξαπλωμένη ΓΥΜΝΗ ΕΠΑΝΩ σε ΣΤΑΥΡΟ.

Δείτε τις φωτογραφίες (που πήραμε) από αυτό το βίντεο, εδώ. (όπως βλέπετε τμήμα της σκηνής είναι ένας μεγάλος ξύλινος σταυρός):









3) Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Υπάρχουν και σήμερα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Βίντεο (συλλογή) από τα σημερινά επεισόδια έξω από το θέατρο "Αριστοτέλειον" όπου παίζεται η βλάσφημη ταινία. 


Στην εποχή του facebook, που ο "ραγιάς" αισθάνεται ότι έκανε το χρέος του με ένα "like",

  • στην εποχή που τα αντίχριστα ανθελληνικά και αντιορθόδοξα νομοσχέδια περνάνε το ένα μετά το άλλο χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση (εκτός αν θεωρείτε αντίδραση η κολοτούμπα του Λεβέντη που έλεγε ότι τάχα θα παραιτηθεί, για να ξεγελάσει κανέναν θρησκόληπτο) 
  • στην εποχή που 100 δεσποτάδες έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους 
  • και χιλιάδες ορθόδοξα σωματεία παριστάνουν ότι δεν πήραν χαμπάρι ότι έγινε η (ψευδο)Σύνοδος της Κρήτης και ότι ομολογητές αγιορείτες και κληρικοί ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ,


απόψε κάποιοι ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ


ότι ΔΕΝ σκύβουν το κεφάλι στα αφεντικά της Νέας Τάξης και στα τσιράκια τους.









Έξω από το θέατρο "Αριστοτέλειον", αρκετοί ελληνορθόδοξοι πιστοί ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Μια συγκέντρωση που έγινε αποκλειστικά με δημόσιο κάλεσμα του πατρός Κλεομένη. Αποδείχθηκε ότι δεν τελείωσαν ακόμη όλα στην πατρίδα μας.

Ακολουθούν τα βίντεο που θα συλλέγουμε από τα διάφορα ειδησιογραφικά κανάλια (διαρκής ενημέρωση):

προσέλευση π.Κλεομένη στο χώρο :








ένα διαδηλωτής ρωτάει:
Για δεν κάνετε και ένα έργο για κάποια άλλη θρησκεία;
(σχόλιο "οπαιδαγωγός" :  πχ Εβραίους, Αλλάχ κλπ ! 
Να δούμε τότε από που θα κρεμόταν τότε το κεφάλι του Χρανιώτη) :
https://youtu.be/vPOqb3b-Q3U


Τη υπερμάχω :
https://youtu.be/35iSfEy7VOc


3 πιστοί κατάφεραν να εισβάλουν στο θέατρο.
Η Νέα Τάξη κινητοποίησε άμεσα μια διμοιρία ΜΑΤ (!) για να τους βγάλουν έξω. Δείτε :
https://youtu.be/aWE8OvN2IVI


Αποδοκιμασίες στους συντελεστές της παράστασης:
https://youtu.be/Jw84fnn2Trg


Εθνικός Ύμνος :







4)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ως Έλληνες Ορθόδοξοι πολίτες, φορολογούμενοι κάτοικοι αυτού του κράτους, αισθανόμαστε ότι με την θεατρική παράσταση, «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ», προσβάλλεται βάναυσα η δημοσία αιδώς, η εθνικοθρησκευτική μας συνείδηση και ταυτότητα, καθώς και το ελληνικό Σύνταγμα που προστατεύει την Ελληνορθόδοξη θρησκεία μας.

Ο πλήρης εξευτελισμός όλων των ιερών και των οσίων της Ορθοδοξίας για χάριν εύκολου πλουτισμού, δήθεν με καλλιτεχνικό μανδύα, με ένα διεστραμμένο και βλάσφημο έργο, δεν πρέπει να περάσει και καλούμε κάνοντας χρήση του δημοκρατικού και συνταγματικού μας δικαιώματος σε ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, μέχρι να σταματήσει αυτή η επαίσχυντη και πρωτοφανής ιεροσυλία.

Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας
Κίνημα Ελευθερίας
Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας
Πατριωτική Ένωση Ωραιοκάστρου



5) Νέα βίντεο

Παρασκευή 20/10/2017:

Είναι αξιοσημείωτο ότι πιστοί παρέμειναν έξω από το θέατρο μέχρι τη λήξη τις παράστασης :












Όπως αναμενόταν: ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ νεοταξιτών, 
εναντίον των διαμαρτυρομένων για την παράσταση στο Αριστοτέλειο

Βασική αρχή της νέας τάξης είναι : "μην αφήνεις το στόχο, να αποκτήσει όγκο. Χτύπα τον στην αρχή".
Ε, μια μέρα τους άφησαν τους χριστιανούς, δεύτερη τους άφησαν, ε, όχι και ....να κάνουν το δικό τους. Πρέπει να τους τσακίσουμε, όπως λένε τα εγχειρίδια. Τα ΄παμε χίλιες φορές...γράφουμε απειλητικά συνθήματα, στρέφουμε τη συζήτηση στην ακροδεξιά, ναζί, αντισημιτσμό, ομοφοβία, κλπ, κλπ, μην τα ξαναλέμε. Πού να φτουρίσουν 50 κακομοίρηδες Χριστιανοί, μπροστά σε αυτό το ΚΤΗΝΟΣ; Θα φάνε και ξύλο στο τέλος. Και φυσικά από τους νεοταξίτες αντισυγκεντρωμένους, δεν θα συλληφθεί κανείς, ενώ από τα χριστιανόπουλα, θα τρέχουν μια ζωή σε δίκες και καταδίκες. Ποιός είπε ότι υπάρχει ισότητα; Αυτός είναι ο κόσμος που έπλασε ο Θεός. Όποιος δέρνει περισσότερο. Οι Χριστιανοί δεν δέρνουν, οι νεοταξίτες "αντεξουσιαστές" όμως δέρνουν πολύ και πολύ άσχημα. Και ενίοτε, αν το θύμα (χριστιανός, πατριώτης κλπ) δεν βάζει μυαλό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να του φυτέψουν και δυό σφαίρες στο κεφάλι. Και ΦΥΣΙΚΑ γνωρίζουν ότι θα παραμείνουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι. Ποιός είπε ο κόσμος είναι δίκαιος. Αυτόν το κόσμο έπλασε ο Θεός. Τον άδικο. Με το παράπονο θα μείνουν τα Χριστιανόπουλα : "μα τους Ρουβίκωνες τους αφήνουν, τους αντεξουσιαστές τους αφήνουν, μόνο εμάς συλλαμβάνουν;" , Ε ναι ρε, μόνο εσάς θα συλλαμβάνουν και μη ψάχνετε λογική απάντηση. . Ποιός είπε ο κόσμος είναι δίκαιος. Αυτόν το κόσμο έπλασε ο Θεός. Τον άδικο.

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη του ευρύτερου νεοταξίτικου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή τη διαμαρτυρία, που βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον.

Ειδικότερα, οι αντιεξουσιαστές έφθασαν μέχρι τη συμβολή της Λεωφόρου Νίκης με την οδό Δημητρίου Γούναρη, παρέμειναν για αρκετή ώρα και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία στο το κέντρο της πόλης.

Κινήθηκαν στην οδό Τσιμισκή και κατέληξαν στη συμβολή της με τη Δημητρίου Γούναρη.

Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν τη συνάντηση των αντιεξουσιαστών με τους διαδηλωτές έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον.
Πηγή: makpress

Πηγή 


Και από το seleo
ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ομάδα αντιεξουσιαστών προσπαθούν να φτάσουν στον Λευκό Πύργο και στο χώρο της συγκέντρωσης του ιερού λόχου και των θρησκευτικών ομάδων ενάντια στην παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου».

Αυτή την ώρα η αστυνομία τους σταμάτησε στη Λεοφ. Νίκης



ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Επί της Τσιμισκή η πορεία - Κλειστή η Εθνικής Αμύνης και η Τσιμισκή (Νέα Φώτο)

Βίντεο του typosthess για το ίδιο θέμα (αντισυγκεντρώσεις αναρχικών)

https://youtu.be/6t57EXsBxxQ


Επαναλαμβάνουμε το σχόλιο του makpress:
"μα τους Ρουβίκωνες τους αφήνουν, τους αντεξουσιαστές τους αφήνουν, μόνο εμάς συλλαμβάνουν;"



Δεύτερη διαμαρτυρία την Παρασκευή 20/10
Μία ακόμη διαμαρτυρία που έγινε την περασμένη Παρασκευή 20/10/2017, στις 7:30, με πρωτοβουλία της Μονής Αγίας Πρασκευής Μηλοχωρίου Πτολεμαϊδας.
Αξίζει να δείτε το βίντεο (ακούγονται σκληρές αλήθειες):



https://youtu.be/IH1jRnq2M5M

σχετικά με την διαμαρτυρία, δείτε εδώ.



Σάββατο 21/10/2017





ΥΓ.

Κάποιος έγραψε στην σχετική ανάρτηση μας (με το κάλεσμα, εδώ), το ακόλουθο σχόλιο:
"Σάν χριστιανός ντρέπομαι που καταντήσαμε να εχουμε μπροστάρη στις διαμαρτυρίες μας τον απάτερο Κλεομένη. Ντρέπομαι αλήθεια."


Η απάντηση μας:


Καλύτερα να ντρέπεσαι για τους ιερωμένους που γνωρίζεις και που παριστάνουν τον "κινέζο":
1) για τον οικουμενισμό
2) για την ψευδοσύνοδο της Κρήτης
3) για την μασονία, τους Ρόταρυ και τα Lions
4) για την λαθρομετανάστευση = ισλαμοποίηση της πατρίδος μας
5) για το αισχρό έργο που παίζεται στον κινηματογράφο, που προσβάλει τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό και την Παναγία μας και που ο ιερέας σου πάλι παριστάνει ότι δεν άκουσε και δεν ξέρει τίποτε.

Πάντα θα βρίσκουν κάποιο θέμα που δεν προκαλεί τόση κόντρα με την Ιεραρχία, για να παριστάνουν ότι διαμαρτύρονται

(απόψε (Τετάρτη 18/10/2017), λίγες δεκάδες μέτρα πιο πάνω από το θέατρο Αριστοτέλειον, τα "Ορθόδοξα Σωματεία" της Θεσσαλονίκης, είχαν ενημέρωση "για τα Θρησκευτικά" ... 



Ένας ακροατής που τόλμησε να ρωτήσει γιατί ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί τα "ορθόδοξα" σωματεία της πόλης για το Κολυμπάρι, εξυβρίστηκε άγρια από μέλος της επιτροπής κατά την έξοδο του από την αίθουσα "άλλη φορά να μην ξαναπατήσεις εδώ", "μην ξανακάνεις ερώτηση", "να μην λες ότι έχεις μέσα στη φαλάκρα σου ..." κλπ. Αυτό είναι το ήθος όσων παριστάνουν ότι τάχα αγωνίζονται για τα "Θρησκευτικά", δείχνοντας με το δάκτυλο την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να δείχνουν τον αρχιεπίσκοπο και την Ιεραρχία . 

Μην ξεχνάμε ότι ΟΥΤΕ και η ΠΕΘ (Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων) έχει μέχρι σήμερα τοποθετηθεί για την (ψευδο)Σύνοδο στο Κολλυμπάρι ... Ξέρουμε πολύ καλά το γιατί. 
Καμαρώστε λοιπόν ποιοι είναι οι "ορθόδοξοι" θεολόγοι που διδάσκουν στα παιδιά μας ... 
Αν ενάμιση χρόνο μετά, δεν τολμούν να ομολογήσουν την ορθόδοξη αλήθεια, δεν ξέρουμε τι νόημα έχει να παριστάνουν τους θεολόγους.)

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Νεότερη Ενημέρωση (Δευτέρα 23/10/2017):
Διαβάστε:
Επίθεση από κουκουλοφόρους στον πατήρ Κλεομένη στο Μοναστηράκι. ( Βίντεο). 

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επέστρεψαν οι θεολόγοι το βιβλίο στο Υπουργείο ή το διδάσκουν και κάνουν και λίγη λάιτ διαμαρτυρία προκειμένου να μην κοπεί ο μισθός τους; Ολα τα άλλα είναι σε λόγια να είμαστε..Δεν μας πείθουν, δοκιμάζονται, από τη μια θα σας βάλουν το ψωμί και από την άλλη τον Σταυρό για να διαλέξετε/ νομίζω το είπε η Αγία Ματρώνα, ελάτε τώραα θεολόγοι που διαμαρτύρεστε, περιμένετε στ αλήθεια να δείτε κυριολεκτικά ψωμί και Σταυρό; Η άρνηση και πείνα ή μισθός και κλείσιμο το στόμα, όλα τα άλλα είναι χλιαρά πράγματα

Ανώνυμος είπε...

όταν εμφανιστούν οι δύο προφήτες θα τους χλευάζουν και θα τους μισούν και θα τους κοροιδεύουν όπως τον πατ Κλεομένη, το μόνο σίγουρο, αφού όταν τους κρεμάσουν θα στέλνουν δώρα ο ένας στον άλλον οι άνθρωποι απ την χαρά τους, τόσο πολύ θα τους έχουν μισήσει, επομένως δεν θα μοιάζουν ούτε και στην εμφάνιση και την ενδυμασία με αυτούς που χλιαρά αγαπολογούν

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

ποιος παρπατει πάνω στην γην ενώ ειν' πεθαμένος; αυτός που βλέπει το λαό του Θεού να διώκεται και να ξυλοκοπείται και να κλαψουρίζει ότι ντρέπεται για τον πατέρα Κλεομένη καθισμένος αναπαυτικά στη πολυθρόνα μπροστά στο κουτί του διαβόλου μέχρι να 'ρθουν να τον σηκώσουν από κει και να του κατασχέσουν το σπίτι. τότε μόνο θα καταλάβει. Α, ξέχασα, οι σφουγγοκωλάριοι των μαυροφόρων αγιογδυτών ψευτοδεσποτάδων είναι εξασφαλισμένοι με μισθουλάκους αργύρια εγγυημένους από την αντίχριστη νέα τάξη. ε, τότε θα λάβουν α΄λλλο μισθό, κάπου αλλού

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω την Κυριακή το μεσημέρι ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το συγκεκριμένο θέατρο.

Unknown είπε...

Είναι βρωμεροί και τρισάθλιοι γιατί λένε στα βίντεο ένα σωρό ψέμματα.
1ον Η βρώμα η ηθοποιός λέει ξεκάθαρα σε συνέντευξη της δημοσίως ότι υποδύεται την Παναγία!
2ον Ο ελεεινός σκηνοθέτης στην περσινή παράσταση τους, στο τέλος βγήκε και χαιρέτησε τον κόσμο με το σήμα των σατανιστών!
Δουλεύουν τους πάντες.Είναι ελεεινά ανθρωπάρια υποταγμένα στον σατανά και τους δούλους του,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΙ,που διασκεδάζουν διακομοδώντας τον Χριστό και την Παναγία μας.Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να παραβρίσκομαι εκεί μαζί με τον Πατέρα Κλεομένη και τους άξιους συναγωνιστές του.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Εγώ προτείνω την Κυριακή το μεσημέρι ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το συγκεκριμένο θέατρο."

Τι λες;
Τολμάς να κάνεις τόσο θαρραλέα πρόταση;!!!

Δεν πειράζει, μην κάνεις τον κόπο. Κάτσε καλύτερα σπίτι σου να φας καλά, να πιεις και άφθονο κρασάκι, να ξεχάσεις τι συμβαίνει στην πατρίδα και στην εκκλησία μας. Εμείς να παίζεται το βλάσφημο έργο και να καθόμαστε σπίτι να παριστάνουμε τους καλούς χριστιανούς, δεν το ανεχόμαστε.

ΥΓ. Όπως σε κάθε χώρο, δεν λείπουν οι προβοκάτορες που την ώρα της μάχης καλούν σε "ψυχραιμία" σε "αναβολή" κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Τους σιχαθήκαμε όλους αυτούς τους ψευτοκουλτουριάρηδες τύπου Χρανιώτη και της αλληνής της βρώμας που θέλει να υποδυθεί την ΠΑΝΑΓΙΑ μας.
Όπου τους συναντήσετε αδελφοί κράξτε τους.
Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε και εμείς εκεί,όμως η απόσταση μεγάλη και τα χρήματα λίγα.
Που είναι βρε αδελφοί ο Άνθιμος και οι άλλοι γιατί δεν αντιδρούν;
Φοβούνται μην και τους χαρακτηρίσουν ότι δεν αντιλαμβάνονται την "τέχνη"; Αλλά ξέχασα είναι απασχολημένοι με τις διώξεις των ταλιμπάν ιερέων π.Θεόδωρου και του π. Νικόλαου.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την ειρηνική αντίδραση στις βλασφημίες που πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι Ορθόδοξοι και όχι μόνο 100!

ΕΛΛΗΝ

The Cave Dweller είπε...


Οι αστυνομικοί της Νέας Τάξης όταν είναι να πιάσουν κανένα αναρχικό ρεμάλι σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά όταν έχουν μπροστά τους ανθρώπους που κρατούν τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό τότε επιδεικνύουν εξαιρετικό ζήλο !!!

Σημεία των καιρών !!!

Ανώνυμος είπε...

εξακολουθούν να προκαλούν οι δύο ηθοποιοί σε συνέντευξη αποκαλώντας μειονότητα θρησκευτική όσους διαμαρτύρονται συμπεριλαμβανομένων των απανταχού της γης Ορθοδόξων Χριστιανών που έχουν ίδια άποψη και οργή όταν προσβάλλονται τα θρησκευτικά τους σύμβολα ο Τίμιος Σταυρός και η πίστη τους, ο αντιρατσιστικός νόμος ισχύει και για τους Ορθοδόξους, επίσης ας πάψει ο ηθοποιός να χρησιμοποιεί τους πατέρες και το Αγιο Ορος ως συνήγορους στην επιλογή του γιατί το γεγονός της επίσκεψης τους εκεί δεν αποτελεί συναίνεση στις πράξεις του, ας σταματήσει αυτό έχουμε αηδιάσει πια, ας πάνε μια βόλτα στη Ρωσία του Πούτιν να κάνει την παράσταση ή στην Σαουδική Αραβία με έργα επικυρηγμένων λογοτεχνών από το Ισλάμ, ας του πει κάποιος ότι το θέατρο δεν εξαγιάζει τα πάντα πόσο μάλλον έργο που βλασφημεί και ο συγγραφέας είναι σατανιστής κατά πως διαβάσαμε

Ανώνυμος είπε...

Λυπούμαι που μοιάζετε τους ταλιμπάν με μπροστάρη σας τον αρχιταλιμπάν Κλεομένη. Ξεφτίλα πραγματική γιά την ορθοδοξία μας. Βλέπουμε ποιοί αλλοι αποτελούν αυτές τις ....ομάδες κρούσεως. Οι γνωστοί του παλαιού Θεοδωρήδηδες και Λαζάκηδες. Οι γνωστότατοι πανελληνίως Βίαιοι Τραμπούκοι. Πάψτε να τούς συμπαρίστασθε.

XRISTOFOROS είπε...

οι 2 προφητες ειναι η παλαια και η καινη διαθηκη..οποτε μην περιμενεις ενωχ και ηλια...ΞΥΠΝΑΑΑΑ http://www.agioskosmas.gr/eshatologika.asp?isue=118&artid=5004

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους αγωνιστες. Πολλοι χριστιανουληδες ισως αρχισουν να ψιλοξυπνανε.

GeorGRE είπε...

Χαίρομαι όταν με κοιτάν τα ΜΑΤ και θέλουν να με λιντζάρουν έτσι επειδη αγαπώ την Παναγία.
Όπως φαίνεται πρέπει να συνηθήσουμε σιγά, σιγά.
Είμαστε περιθωριακοί, τρελοί, ανισόρροποι εν έτη 2017 στην Ελλάδα να διαδηλώνουμε για το αυτονόητο.
Είμαστε Χριστιανοι Ορθόδοξοι και στο αίμα μας έχουμε Σώμα και Αίμα Χριστού.
Βαράτε λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

ωραία καριέρα με την βλασφημία, ωραία καριέρα να οργίζονται εκατομμύρια ανθρώπων, μιλούσα πριν με Ρώσους φίλους και έγιναν έξαλλοι οι άνθρωποι, λυπάμαι που θα το πω αλλά από σχόλια στο ίντερνετ πραγματικά απολαμβάνουν κάποιοι το ξήλωμα της Ορθοδοξίας στην χώρα μας, γι αυτό και θα ρθουν τα δεινά, να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι

Ανώνυμος είπε...


> ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ !
> ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,
ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ !

> ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ , ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο.ΤΙ ΣΑΘΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ !

> ΟΥΤΕ Α , ΟΥΤΕ ΟΥ !

> ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ .. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ !!
> ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!

> ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ , Ε Ρ Γ Α !!

Ανώνυμος είπε...


> ΡΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΑΜΕΣΑ ΛΕΜΕ !!!!!!!!!!!!!

> Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ , ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ !
Ο ΑΝΘΙΜΟΣ , ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ???????

> ΑΛΛΑ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!

> ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΛΕΜΕΕΕΕ , ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ,

> ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ , ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ , ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΑ , ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΑΚΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ .. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ??

Στυλιανός είπε...

Παρακαλώ όσοι έρχεστε στην διαδήλωση μην βρίζετε συνθήματα του στιλ "θάνατος στου Εβραίους..." κτλ. είναι ελεϊνο! Ο απλός Εβραίος δεν φταίει σε τίποτα. Το πρόβλημα είναι με τους σιωνιστές αλλά και πάλι δεν πρέπει να ζητάμε τον θάνατο τους αλλά να προσευχόμαστε, για τον φωτισμό τους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ.

http://aristoteleion.gr/wp-content/uploads/2017/10/4.jpg

Ανώνυμος είπε...


> > ΟΤΑΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

https://www.youtube.com/watch?v=PlQajjIWlaE


> Εικόνες ντροπής στην «Ώρα του Διαβόλου» | Ξύλο και συλλήψεις έξω από θέατρο

> Εικόνες ντροπής στην «Ώρα του Διαβόλου» | Ξύλο και συλλήψεις έξω από θέατρο

> Εικόνες ντροπής στην «Ώρα του Διαβόλου» | Ξύλο και συλλήψεις έξω από θέατρο

https://www.youtube.com/watch?v=vcyRaZvD_EE

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

" μοιάζετε τους ταλιμπάν με μπροστάρη σας τον αρχιταλιμπάν Κλεομένη. Ξεφτίλα πραγματική γιά την ορθοδοξία μας"


"ξεφτίλα" για την ορθοδοξία μας είναι
1) οι συμπροσευχές Ορθοδόξων με αιρετικούς
2) Το να αποκαλείται ο Πάπας συστηματικά "αγιότατος" και να τους ψάλλουν το πολυχρόνιο μέσα στο Φανάρι
3) τα "λαμπρά" δεσποτικά συλλείτουργα
4) οι "κοιμισμένοι" χριστιανοί που επιμένουν να κάθονται στην πολυθρόνα τους και να σχολιάζουν μόνον μέσα από το πληκτρολόγιο.
Ε λοιπόν ΚΑΜΙΑ επανάσταση δεν θα ολοκληρωθεί στο "πληκτρολόγιο". Το διαδίκτυο είναι μέσο, όχι αυτοσκοπός.

Αφού οι "συνετοί" δεν καταδέχονται να πάνε να διαμαρτυρηθούν, ας το κάνουν οι "ταλιμπάν".

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

" μην βρίζετε συνθήματα του στιλ "θάνατος στου Εβραίους..." "

ΠΟΥ το ακούσατε το παραπάνω σύνθημα;
Κατ αρχήν ΔΕΝ είναι σύνθημα, δεν μπορείς να το πεις, δεν έχει στυλ ή ομοικαταληξία!
Είμασταν στην συγκέντρωση και κάτι τέτοιο ΔΕΝ ακούστηκε.

Στυλιανός είπε...

Ηταν απο ενα μεμονωμένο άτομο αλλα γενικά απο διάφορους πετάγονται συνθήματα μίσους, ανάρμοστο πράγμα για χριστιανούς.

Ανώνυμος είπε...

τέτοιες παραστάσεις είναι επικεκαλυμένες επικλήσεις στον σατανά κατά τον ίδιο τρόπο που κάποιοι σκηνοθέτες γύριζαν ταινίες σαν τιμή στο αφεντικό τους κάτι αιματηρά θρίλερ διαβάζαμε παλιά όπως ο ντάριο αρζέντο και άλλοι, πήγε λέει επίσκεψη στο Αγιο Ορος και κάνει τέχνη, όταν σκάσουν οι μηνύσεις και αρχίσουν τα δικαστήρια τότε θα κάνει τέχνη κι εκεί;

Ανώνυμος είπε...

Ο γ. Σάββας Λαβριώτης εφ΄όλης της ύλης
https://www.youtube.com/watch?v=CxP1a43Ifxk

1. Η βλάσφημη παράσταση που υβρίζει την Παναγία μας στη Θεσσαλονίκη.
2. Τα αίτια της παρακμής - Οικουμενισμός.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΠΕΣΣΟΑ - ΒΙΝΤΕΟ
http://greeknation.blogspot.gr/2017/10/blog-post_376.html

Ανώνυμος είπε...

Καλά,ένας βουλευτής δεν ήρθε να σας στηρίξει στην διαμαρτυρία σας? Εδώ πέρα έγινε προσβολή του θρησκεύματος κάποιων σε χώρο ανοιχτό στο κοινό,κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά!

Χρύσα Πολίτη είπε...

Προς τον ανώνυμο " μοιάζετε τους ταλιμπάν με μπροστάρη σας τον αρχιταλιμπάν Κλεομένη. Ξεφτίλα πραγματική γιά την ορθοδοξία μας"....

Εσύ αναλώνεσαι στο να στηλιτεύεις τον κ. Λαζάκη και τους λοιπούς αγωνιστές που καταγράφουν ομολογία δεκαετιών και δεν σε εξοργίζει η δημόσια σατανιστική τελετή εν είδει παραστάσεως που λαμβάνει χώρα κάθε βράδυ στην πόλη της Θεσσαλονίκης;;

Ψάχνεις προφάσεις για να φυγοπονήσεις μάλλον!!Σε πληροφορώ λοιπόν ανώνυμε ότι έχει άπλετο χώρο για να ομολογήσεις κι εσύ που διαφωνείς με τους ταλιμπάν αλλά μάλλον δεν έκανες καν τον κόπο να πατήσεις πόδι σε διαμαρτυρία..Πιάσε ένα σημείο απόμακρο ώστε να έχεις στην απόσταση που αντέχεις τους επικίνδυνους ορθοδόξους για να μην συγκαταλεχθείς μαζί τους και προσευχήσου. Αν έμπαινες στην διαδικασία να συμμετάσχεις σε κάποια διαμαρτυρία θα έβρισκες τον τρόπο και τον χώρο να ομολογήσεις όπως εσύ επιθυμείς αλλά προφανώς απαξιείς...

Κι αν δεν εγκρίνεις τους συγκεκριμένους ιερείς και λαϊκούς γιατί ο δικός σου πνευματικός ή ο επίσκοπός σου δεν έρχεται για να δώσει το παρόν και το δικό του στίγμα και έτσι να ανατραπούν οι υπάρχοντες συσχετισμοί δυνάμεων;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν πήγε κάποιος να κάνει επίσημη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα για να επέμβει το αυτόφορο?

Ανώνυμος είπε...

Τα ανοητα και δηθεν φιλελευθερα μαγκακια μονο εναντιον της Ορθοδοξιας κανουν 'τεχνη'..δεν εχουν τις μπαλλες μεγατονων που χρειαζονται να κανουν αναλογη 'τεχνη' εναντιον του Ισλαμ και των Σιωνιστων. Κι αν ποτε ανεβαινε καμια αναλογη τεχνη για τις αλλες θρησκειες θα αποκαλουταν ρατσισμος και δε ξερω κι εγω τι αλλο. Βλακες.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Απαντήσατε:
"Ηταν απο ενα μεμονωμένο άτομο αλλα γενικά απο διάφορους πετάγονται συνθήματα μίσους, ανάρμοστο πράγμα για χριστιανούς."

Σε μια ανάρτηση που έχουν διαβάσει 10.000 άτομα, μας λέτε ότι αξίζει να γνωρίζουν τι "σύνθημα" είπε ένα άτομο μόνο του;
Αφού το είπε "ενα μεμονωμένο άτομο" όπως γράφετε, ΓΙΑΤΙ το προβάλετε για να δημιουργήσετε κλίμα ότι φωνάζονται "συνθήματα μίσους"
Με ποιο δικαίωμα διαδίδετε ΨΕΥΔΕΙΣ πληροφορίες;
Το τι είπε κάποιος στο διπλανό του, γιατί να αποτελεί θέμα συζήτησης στα σχόλια (και αφορμή για να κατηγορηθούν οι διαμαρτυρίες που γίνονται κάθε μέρα);

Ανώνυμος είπε...

Προς οσφπ για δύο διαθήκες. Οι δύο προφήτες είναι πρόσωπα, όποιος λέει ότι οι δύο προφήτες είναι οι δύο διαθήκες να μας το φέρει γραμμένο ή απο την Αγία Γραφή ή από τους αγίους. Τί αιρετικές ερμηνίες είναι αυτές; Όλοι οι άγιοι λέγουν ότι οι δύο προφήτες είναι πρόσωπα. Εφραίμ σύρος Ιππόλυτος κ.α.

Στυλιανός είπε...

Αγαπήτε παιδαγωγέ, το συγκεκριμένο άτομο (κοσμικός) είναι απο τον κύριο πυρήνα των διαδηλωτών που είναι κάθε μέρα εκεί. Δεν είπε μονό αυτό.. αλλά και άλλα πολύ χειρότερα, δεν το είπε σε διπλανό του αλλά δυνατά προς το θέατρο. Δεν ξέρω αν έγινε κάποια παρατήρηση μετά αλλά εκείνη την στιγμή δεν του έκανε παρατήρηση κανένας. Τέτοια άτομα πρέπει να απομακρύνονται και να στηλιτεύονται διότι αμαυρώνουν την διαμαρτυρία που είναι όντως καλή.
Δυστυχώς κάποιοι διαδηλωτές έχουν μπερδέψει την ορθοδοξία με την Σταυροφορία των παπικών και το τζιχάντ των μουσουλμάνων που ο βλάσφημος πρέπει να εξολοθρευτεί, και αυτός που θα τον εξολόθρευση θα αγιάσει. Όποιος έχει ελάχιστη όρθοδοξη αντίληψη θα καταλάβει ότι το να λές "κωλόπαιδα" εν μέσω της παρακλήσεως της Παναγίας(πατήρ Κλεομένης και οι συναυτό) του εξερχόμενους απο το θέατρο θεατές λές και αυτοί ανέβασαν το έργο, είναι το ελάχιστο γελοίο. Δεν λέω να καθόμαστε και να κοιμόμαστε αλλά ένα αίσχος ή μετανοείτε είναι αρκετό, οι βρυσιές "κωλόπαιδα" και "τρύπιοι" ανάγουν σε καταγώγια και τρούμπες και ουδεμία σχέση έχουν με χριστιανικό πνεύμα.
Εγώ απο την σειρά μου καλώ τον κόσμο να παρεβρεθεί όπως θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί, αλλά να μην βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.
Γνωρίζω παιδαγωγέ ότι τα αρπακτικά περιμένουν να μας καταβροχθίσουν και καλά κάνεις και αμύνεσαι και ξαναλέω ότι το περί Εβραίων ήταν απο ένα *μεμονωμένο* άτομο αλλά το φώναζε δυνατά, δεν ηταν στον διπλανο του όπως λες σιγά μην έκανα θέμα για τέτοιο λόγο.
Αυτά και βοήθεια μας.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητέ
μόνος σου ισχυρίστηκες ότι τάχα κάποιος είπε μια βρισιά. Στην αρχή Μάλιστα το παρουσίασες ως τάχα "σύνθημα" που ακούστηκε.

Μετά είπες ότι τελικά ήταν ένα μεμονωμένο άτομο.
Τώρα λες ότι ήταν και λαϊκός.

Έλεος δηλαδή.
Σου είπαμε
ΜΗΝ καταστρέφεις τα σχόλια μιας ανάρτησης με μια λεπτομέρεια.
Το αρχικό κάλεσμα της 1ης ημέρας το έκανε ο π.Κλεομένης.
Έκτοτε οργανωτής στις συγκεντρώσεις ΔΕΝ υπάρχει. Όποιος θέλει πηγαίνει. Όποιος δεν θέλει, κάθεται σπίτι ή κάνει την δική του συγκέντρωση άλλη ώρα στο ίδιο μέρος.

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορά τους προφήτες στοιχειώδης λογική χρειάζεται, όταν κάποιος ακούει την λέξη προφήτης σκέφτεται τον προφήτη Ηλία, τον προφήτη Ιερεμία και άλλους, σκέφτεται πρόσωπα γιατί πρόσωπα είναι, δεν σκέφτεται βιβλία,ούτε τις δύο διαθήκες, η τραγωδία των βλάσφημων και εχθρών της Ορθοδοξίας μας, έγκειται στο ότι δυστυχώς αγνοούν πόσα εκατομμύρια ορθοδόξων νιώθουν όπως αυτή η χούφτα χριστιανοί που μπήκαν μπροστάρηδες, και πραγματικά είναι ώρες που πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι απέναντι σε αυτήν την λαίλαπα, όσο για τους αντιεξουσιαστές πιθανόν κάποιοι από αυτούς να πηγαίνουν και σε πνευματικούς κι οι μανάδες τους να το παίζουν θρήσκες, ζούμε έσχατα χρόνια άλλωστε και δεν μας εκπλήσσει τίποτα, αν είχαν τα κότσια οι συντελεστές της κακιάς ώρας θα έλεγαν ονόματα χορηγών,εντολές εκτελούν για δόξα και χρήμα, εδώ παίζεται παράσταση στην Αθήνα που προβάλλει την κοπρολαγνεία και κοπροφιλία, όλοι παίζουν τον ρόλο τους στα νομοσχέδια που έρχονται σιγά σιγά, της γνωστής σκηνοθέτιδος που ασελγούσε με το πρόσωπο του Αθανασίου Διάκου κάποτε... Παίζει κόρη γνωστού ηθοποιού που αποκάλεσε αγράμματους όσους δεν καταλαβαίνουν την υψηλά τέχνη του ΄΄τυραννόσαυροι ρεξ΄΄ δεν θα εκπλαγούμε καθόλου να δούμε στο μέλλον νομοσχέδια για κοπρόφιλους και ουρολάγνους ερωτικές επιλογές στο κάτω κάτω είναι θα πουν οι εργάτες του πολιτισμικού μαρξισμού...

Στυλιανός είπε...

Η λέξη σύνθημα ήταν όντως λάθος αλλά το μεμονομένο ή κοσμικός είναι το ίδιο δεν άλλαξα κάτι. Επίσης δεν αναφέρομαι μόνο στη συγκεκριμένη βρισιά αλλά *γενικά για όλες τις βρισιές*, συγγνώμη αν δεν το παρουσίασα εκτενώς στο πρώτο μου σχόλιο αλλά το ανέπτυξα παρακάτω. Επίσης δεν είναι σκοπός μου να δώσω τρόφη στα διάφορα αρπακτικά αλλά να καταλάβουν οι "καλοπροαίρετοι" ότι υπάρχουν και διαδηλωτές που δεν τους εκφράζουν οι διάφορες βρισιές, αρά το έγραψα προς όφελος της διαδήλωσης. Επίσης δεν καταστρέφω εγώ ένα άρθρο που επισημάνω τα κακώς κείμενα αλλά αυτοί που τα λένε.
Τέλος πάντως πολύ ανάλυση έγινε απλά επί δη θα μου πεις ότι είμαι και συκοφάντης πήρα θέση και το ανάλυσα.
Αυτά και η Παναγία μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι ακαπνοι μια χαρα κρινουν
γιατι το ειπε ετσι
γιατι το εκανε ετσι
γιατι να του ξεφυγει αυτη η λεξη

Ε αφου εσεις ειστε αμεμπτοι και ρομποτ και μπορειτε να ανεχεστε τα παντα με μονιμα αριστη συμπεριφορα, γιατι δεν πηγαίνετε εσεις στις διαμαρτυρίες; και μετα πειτε μας που εισασταν, να βλεπουμε τα βιντεο και να σχολιαζουμε τι δεν μας αρεσε απο την συμπεριφορα η το ντυσιμο η το στυλ που μιλουσατε η που φωναζατε συνθηματα και να γραφουμε 40 σχολια ξανα και ξανα με τα ιδια και τα ιδια να δουμε τι ωραια που ειναι. Καποιοι αφησαν οικογενειες παιδια και εγγονια για να πανε στην συγκεντρωση. Η αστυνομια πολλες φορες ηταν προκλητικη. Δεν ειναι ευκολο την κρισιμη στιγμή να γινονται ολα τελεια. Ανθρωποι ειναι ολοι γινονται λαθη.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πριν λίγο διαβάσαμε (και δημοσιεύσαμε) για την επίθεση που έγινε χθες στον πατέρα Κλεομένη, στην Αθήνα, στο Μοναστηράκι. Όπως καταγγέλλεται στο βίντεο, η αστυνομία τους οδήγησε στο μετρό, όπου τους επιτέθηκαν οι αναρχικοί.
https://opaidagogos.blogspot.gr/2017/10/blog-post_23.html


Ξέρουμε, κάποιοι ορθόδοξοι "αδερφοί", θα διαμαρτυρηθούν για τα ορθογραφικά λάθη του βίντεο. Και θα μας γεμίσουν σχόλια, στα οποία θα πρέπει να απαντάμε (τι να απαντήσεις; Γιατί αυτός που αγωνίζεται δεν έχει την πολυτέλεια να είναι φρεσκοξυρισμένος, καλογυαλισμένος και απολύτως ευπρεπής;).

Την ώρα που κάποιοι ματώνουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, κάποιοι άλλοι "χτενίζονται".

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.