" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

1) Το αλβανικό καθεστώς επιτίθεται στην ελληνική Χειμάρρα με 3.000 αστυνομικούς και μπουλντόζες (φωτο, 4 βίντεο). 2) Δήλωση Προέδρου Ομόνοιας Λ.Παπά. 3) ΝΤΡΟΠΗ και ΟΝΕΙΔΟΣ για την ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ Ελλάδα, η απάθειά μας στο γκρέμισμα κτηρίων ομογενών στην Αλβανία 4) Πέμπτη 2/11/2017 6μμ, ΟΛΟΙ έξω από την Αλβανική πρεσβεία

1) Το αλβανικό καθεστώς επιτίθεται στην ελληνική Χειμάρρα με 3.000 αστυνομικούς και μπουλντόζες (φωτο)

Βαριά μηχανήματα κατεδαφίσεων και πολυάριθμες αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν πριν ξημερώσει η Τρίτη 31 Οκτωβρίου στη Χειμάρρα της Βόρειας Ηπείρου.


Βορειοηπειρωτικές πηγές που μίλησαν στο TRIBUNE κάνουν λόγο για περίπου 3.000 Αλβανούς αστυνομικούς που έχουν αναπτυχθεί ως στρατός κατοχής στην πόλη τους.

Οι ίδιες πηγές καταγγέλλουν ότι το καθεστώς του Έντι Ράμα έχει αποκλείσει το κέντρο της πόλης και έχει επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας σε οχήματα.


Αυτό το βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία της ανάρτησής μας, με τα αλβανικά ΜΑΤ να απαγορεύουν πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Οι Χειμαρριώτες ανάρτησαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα οχήματα της αλβανικής αστυνομίας και τις μπουλντόζες που μετέφερε το καθεστώς Ράμα το βράδυ για να γκρεμίσει ελληνικά σπίτια.



Να σημειωθεί ότι ο Έντι Ράμα, που κατηγορείται στη χώρα του ως ο επικεφαλής των καρτέλ ναρκωτικών, έχει προειδοποιηθεί αυστηρά από την Αθήνα να μην δημιουργήσει προβλήματα στη Χειμάρρα για αποπροσανατολισμό της αλβανικής κοινής γνώμης.

Τονίζεται ακόμα ότι η πλειονότητα των κατοίκων της Χειμάρρας έχουν ελληνικές ή αμερικανικές υπηκοότητες παράλληλα με τις αλβανικές. Δηλαδή, το καθεστώς της χώρας χασισοφυτείας επιτίθεται σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς πολίτες.


Βίντεο 1:



Βίντεο 2:

https://youtu.be/Nc4oYccvr8A


Βίντεο 3: 
οι Χειμαριώτες ψάλλουν τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο
https://youtu.be/S6pcjtGVpNQ


Βίντεο 4:

  https://youtu.be/e7-0l53b2eo


2) Δήλωση προέδρου Ομόνοιας:

Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία βρίσκεται σε καθεστώς διωγμού απ’ την αυταρχική και αλαζονική κυβέρνηση του Εντι Ράμα. 


Με επιδεικτικό τρόπο δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα, αφού στις σημερινές κατεδαφίσεις στη Χειμάρρα, παρά τη διεθνή διάσταση που έλαβε το θέμα, δεν εφαρμόστηκανούτε ούτε οι προβλεπόμενες απ’ το νόμο διαδικασίες.


Η έφοδος στις 4:00 τα ξημερώματα, σήμερα 31η Οκτωβρίου 2017, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τα μηχανήματα κατεδαφίσεων ξυπνούν θλιβερές μνήμες του παρελθόντος.

Η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΆ καταγγέλλει τις τακτικές εκφοβισμού και εκδίωξης του ελληνικού στοιχείου απ’ τις πατρογονικές του εστίες, που εφαρμόζει ο πρωθυπουργός της Άλβανίας και καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση καθώς και τον Διεθνή παράγοντα να εντείνουν τις προσπάθειες για την προστασία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, πιέζοντας την Άλβανική Κυβέρνηση να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και να συμμορφωθεί προς τις υποχρεώσεις της και την κοινή λογική




3) ΝΤΡΟΠΗ και ΟΝΕΙΔΟΣ για την ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ Ελλάδα, 
η απάθειά μας στο γκρέμισμα κτηρίων ομογενών στην Αλβανία


Αιώνια ντροπή για την Ελλάδα, στους αιώνες των αιώνων, θα αποτελεί η απάθεια της, στην καταστροφή ....ελληνικών περιουσιών στη Χειμάρα.

Μάλιστα, η ντροπή είναι ακόμη μεγαλύτερη για δύο λόγους:
Επειδή η ξεφτιλισμένη πλέον σε όλα τα μέτωπα Ελλάδα, αδυνατεί (βρίσκεται σε αδυναμία) να λάβει στοιχειώδη μέριμνα για τους Έλληνες της Αλβανίας, για να καλύψει την ντροπιαστική αδυναμία της, απέναντι στον νταή Ράμα,

θεωρεί ότι έκανε το καθήκον της αποδίδοντας την άγρια επιθετικότητα των Αλβανών σε "προσπάθεια αποπροσανατολισμού εκ μέρους του Ράμα, από το σκάνδαλο των ναρκωτικών" ! Τι λέτε μωρέ ! Και έτσι να είναι, αυτό μας απαλλάσσει από την υποχρέωσή μας να αντιδράσουμε; Είπαμε μια παπαριά και ξεμπερδέψαμε;


Δεύτερη μεγαλύτερη ντροπή αποτελεί το γεγονός, ότι αντιμετωπίζουμε -εξαιτίας της αδυναμίας, της νωθρότητας και του φόβου- την επιθετικότητα, με μία κλισέ ψοφοειδή, ταπεινωτική, απάντηση: "θα σας καρφώσουμε στα όργανα της Ε.Ε. (ενος γραφειοκρατικού οργανισμού δηλαδή!) και θα μπει σε κίνδυνο η ευρωενταξιακή σας πορεία" ! Χέστηκαν οι Αλβανοί, αν κάνουμε διαβήματα στην Ε.Ε. !!!


Είναι δυνατόν, αυτές οι γελοιότητες να βαφτίζονται "αντιδράσεις"; Περίγελος των σκυλιών γίναμε, ως κράτος. μας χλευάζουν και τα μαντριά...


Η ντροπή μας είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί τα θύματα του Ράμα, ψάλλουν τον εθνικό ύμνο για να μας φωνάξουν "εϊ, πατριώτες, ειμαστε κι εμείς Έλληνες, γιατί μας εγκαταλείψατε";
Αλλά, κανείς δεν τους ακούει. Βρισκόμαστε σε πλήρη αδυναμία να επιβάλουμε το παραμικρό στους Αλβανούς τραμπούκους. Είναι δυνατόν να μην έχουμε επιβάλει ΑΚΟΜΗ (!) οικονομικές κυρώσεις στο κράτος - τραμπούκο ;;;
Πηγή 3ου κειμένου



4) Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Αλβανική πρεσβεία

Η Ένωση Χειμαρριωτών καλεί τα μέλη της και κάθε ενδιαφερόμενο πατριώτη να λάβουν μέρος στην Παράσταση Διαμαρτυρίας που διοργανώνεται την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017, ώρα 06.00 μ.μ., μπροστά από την αλβανική πρεσβεία.
Κάθε Χιμαραίος πρέπει να συμμετέχει και να διαδηλώσουμε την αγανάκτησή μας για το σχέδιο ξεριζωμού μας, σε συνθήκες εθνοκάθαρσης, ανομίας και παραβιάσεως κάθε έννοιας δικαίου, με τις ληστρικές μεθόδους που το αλβανικό κράτος εφαρμόζει στην Χιμάρα.

4 σχόλια:

GeorGRE είπε...

Να σημειωθεί ότι ο υπερεθνικιστής Αλβανός Έντι Ράμα έχει λάβει την υψηλότερη τιμητική διάκριση από τον πατριάρχη Ιεροσολύμων. Δηλαδή ο ραγιαδισμός δεν έχει όρια.
Νομίζω το 'χουμε τερματίσει.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δείτε φωτογραφίες της παρασημοφόρησης, σε παλαιότερη ανάρτηση μας:
https://opaidagogos.blogspot.gr/2016/07/blog-post_11.html

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει και κατι που λεγεται αντιποινα και ανταποδωση χτυπηματος.
εχουμε 800.000 τουρκαλμπαν εδω που μας τους φεραν δια της βιας το 90 με αμερικλανικη εντολη...
φυσικα δεν περιμενω κατι τετοιο απο το σταλινικο καθεστως καρανικα....

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ενα απο τα ηρωικα συνθηματα που δωνουσαν τον αερα στα λαμπρα συλλαλητηρια του μεγαλου ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ του νεου ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ θα μηνουν αλησμονητα στην ιστορια οι αγωνες και θυσιες του μεγαλου ιεραρχη για την αγαπημενη μας ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ τωρα τι κανουμε; που ειναι το γεναιο φρονημα των ελληνων; θελω να πιστευω οτι δεν παιθανε το παν ολοι πρεπει να βγουμε στους δρομους και να διαμαρτυρηθουμε εντονως για την εξοντωση του ελληνισμου της μαρτυρικης ηπειρου τριζουν τα οστα του ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ και του σεβαστιανου απο την μεγαλη αδρανεια μας καιρος ολοι μαζι να συμπαρασταθουμε στο δραμα των αδελφων μας χειμαριοτων και να φυλαξουμε θερμοπυλες εως εδω αλεξιος κ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.