" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Μπροστά στην αδικία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν μόνο του. ΕΚΚΛΗΣΗ για βοήθεια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Νεότερη Ενημέρωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε την νεότερη ενημέρωση στο τέλος της ανάρτησης


19 Ιουλίου 2024


Ο Χρυσοβαλάντης Α.
ένας συναγωνιστής από την Αλεξανδρούπολη που γνωρίζουμε προσωπικά εδώ κ χρόνια,


κατά τη διάρκεια της επιβολής των πρωτάκουστων, αντισυνταγματικών και παράνομων μέτρων επί κορονοϊού (μάσκες φίμωτρα στα σχολεία, υποχρεωτική δήλωση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα προσωπικών δεδομένων κλπ)


ΑΡΝΗΘΗΚΕ να στείλει τα 2 παιδιά του στο σχολείο
αφενός αντιδρώντας στα παράλογα εκείνα μέτρα,
αφετέρου για λόγους υγείας αφού το παιδί του (μαθήτρια Γυμνασίου) αποδεδειγμένα δεν μπορούσε για ιατρικούς λόγους να φορέσει μάσκα.



Σε μια κοινωνία που δεκάδες χιλιάδες παιδιά τσιγγάνων απουσιάζουν για μεγάλα διαστήματα από το σχολείο (εκπαιδευτικοί είμαστε και το διαπιστώνουμε αυτό καθημερινά) χωρίς καμμία ενόχληση ή κύρωση (βλέπετε είναι πολλές οι ψήφοι και κανείς δεν τολμάει να τα βάλει με τους Ρομά και την παραβατικότητά τους) αποδεικνύεται μία ακόμη φορά ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες είμαστε «ίσοι» αλλά κάποιοι είναι «πιο ίσοι» από τους άλλους». Επιπλέον, οι Ρομά παίρνουν και ΕΠΙΔΟΜΑ για κάθε παιδί τους που στέλνουν στο σχολείο! 


Η χούντα της Νέας Τάξης οδήγησε και δίκασε στο δικαστήριο για 3η φορά για το ίδιο αδίκημα (!) τον Χρυσοβαλάντη Α., επειδή δεν έστελνε την κόρη του-μαθήτρια Γυμνασίου- στο σχολείο. 




Το πραγματικά γελοίο είναι ότι ενώ την 1η φορά αθωώθηκε,

για το ίδιο αδίκημα, τον Μάϊο του 2023, την 2η φορά δηλαδή, καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση (με 3ετή αναστολή), και πρόστιμο που μαζί με τα δικαστικά έξοδα έφτανε τα 500 ευρώ.


και πριν λίγες ημέρες δικάστηκε εκ νέου για 3η φορά για το ΙΔΙΟ αδίκημα (γιατί λέει το «έγκλημα» είναι διαρκείας!!! κάθε φορά που διαπίστωναν ότι δεν πηγαίνει στο σχολείο, τον παρέπεμπαν και σε νέο δικαστήριο, χωρίς ο ίδιος να έχει ειδοποιηθεί!!!) και καταδικάστηκε αυτή τη φορά σε 8 μήνες φυλάκιση, νέο πρόστιμο, συν τα έξοδα του δικαστηρίου (το συνολικό ποσό αυτή τη φορά είναι περίπου 1450 ευρώ, αναμένει να του επιβληθεί το πρόστιμο μέσω εφορίας). 

Όλα αυτά ενώ προσκόμισε στο δικαστήρια έγγραφα από δημόσια νοσοκομεία που βεβαιώνουν για τα προβλήματα υγείας του παιδιού του (που το εμπόδιζαν να πάει με μάσκα στο σχολείο). Μετά την «πανδημία» το παιδί του φοιτά κανονικά στο σχολείο.




Τι όμως μεσολάβησε μετά την 1η φορά που αθωώθηκε;

Ο Χρυσοβαλάντης Α., όταν πέρσι, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023, καιγόταν όλος ο Έβρος με φωτιές που έμπαιναν προμελετημένα και που πέρα από την καταστροφή της οικονομικής ζωής (κάηκαν χιλιάδες στρέμματα με ελιές, οπωροφόρα δέντρα, ποιμνιοστάσια, κοπάδια, σπίτια, αποθήκες αφού η φωτιά έφτασε μέχρι τη θάλασσα) και υπήρχε ύψιστο θέμα εθνικής ασφάλειας αφού σε ένα καμένο τοπίο δεν μπορεί να καλυφθεί το στράτευμα,

βγήκε με ένα ακόμη φίλο του και όταν εντόπισαν 4 λαθρομετανάστες σε δασική περιοχή τους σταμάτησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Όχι μόνον δεν τους «πείραξαν» αλλά ως συνειδητοί ορθόδοξοι πιστοί τους έδωσαν και νερό για να ξεδιψάσουν και περιποιήθηκαν τα εγκαύματα που είχαν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τις φωτιές.

https://youtu.be/Dyj1zXENJiE?feature=shared

Όταν ήρθε η αστυνομία, πήρε τους παράνομους λαθρομετανάστες και ο Χρυσοβαλάντης αποχώρησε.

Λίγες μέρες μετά όμως, αφού δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο, λόγω αντιδράσεων από ΜΚΟ, αριστεριστές, αριστερά πολιτικά κόμματα κλπ, η αστυνομία κάλεσε τον Χρυσοβαλάντη και του άσκησε δίωξη!

Έτσι του φόρτωσαν μία ακόμη δικαστική περιπέτεια που είναι κι αυτή σε εκκρεμότητα.
Ακολούθησαν οι δύο καταδικαστικές αποφάσεις (για το ίδιο αδίκημα είχε αθωωθεί στο 1ο δικαστήριο). Όπως βλέπετε, βιώνει τι θα πει «ελληνική» «δικαιοσύνη».


Επειδή ο αδερφός μας βρίσκεται σε πραγματικά δύσκολη οικονομική συγκυρία (εργαζόταν για μήνες χωρίς να πληρωθεί τελικά από την τελευταία του εργασία) και πρόσφατα προέκυψε και σοβαρό θέμα υγείας με την μητέρα του που απαιτεί πρόσθετες εξετάσεις κ γιατρούς, κάνουμε δημόσια έκκληση να βοηθήσουμε όλοι μας όσο μπορούμε. 

Δίνοντας 10, 20,30, 40 ή 50 ευρώ ότι μπορεί καθένας μας, ανακουφίζουμε αυτόν που καλείται να σηκώσει ένα πολύ μεγάλο φορτίο με τα δικαστικά έξοδα.

Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με τον Χρυσοβαλάντη Α. στο τηλ 6983724339 για να του δοθεί ο τραπεζικός λογαριασμός για να γίνει η κατάθεση.

Μόλις ολοκληρωθεί η προσπάθεια και συγκεντρωθεί το ποσό για τα δικαστικά έξοδα, θα σας ενημερώσουμε. 


Μπροστά στην αδικία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, 

δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν μόνο του.


Ομάδα Εκπαιδευτικών «ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και υπάρχουν πολλοί απατεώνες και καλό είναι να είμαστε καχύποπτοι, τα πλήρη στοιχεία όπως και οι δικογραφίες του Χρυσοβαλάντη είναι στη διάθεσή σας.

Η φωτογραφία είναι του ιδίου με τις 2 κόρες του (των οποίων έχει την επιμέλεια).

Επαναλαμβάνουμε ότι τον γνωρίζουμε προσωπικά και εγγυόμαστε για την ακεραιότητα του προσώπου (αναφορικά με τα χρήματα που θα γίνει προσπάθεια να μαζευτούν) όπως γνωρίζουμε και τους αγώνες του για Ελλάδα, Ορθοδοξία και ενάντια στην ΝΤΠ.


Νεότερη Ενημέρωση (6/8/2024, 10 πμ):

Διαβάστε το πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα της έκκλησης. Με την βοήθεια του Θεού μαζεύτηκε συνολικά το ποσό των 1980 ευρώ (τα τελευταία 300 ευρώ μπήκαν χθες).

ΔΕΝ χρειάζονται άλλα χρήματα.
Ο Χρυσοβαλάντης Α. σας ευχαριστεί πολύ όπως και εμείς ως ιστολόγιο για την σημαντική αυτή έμπρακτη στήριξη.


Διαβάστε την σχετική νεότερη ενημέρωση μας εδώ:


1 σχόλιο:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Με τη βοήθεια του Θεού, η έκκληση μας είχε σημαντική ανταπόκριση. Σε λίγο θα εκδώσουμε σχετική ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέδραμαν είτε οικονομικά είτεμε την προσευχή τους τον αδερφό μας στις δικαστικές του περιπέτειες με αφορμή την άρνησή του να στείλει την ανήλικη κόρη του στο σχολείο υιοθετώντας τα παράλογα εκείνα μέτρα.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.