" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΩΣ ΠΑΘΟΣ (του συναδέλφου κ.Κων/νου Οικονόμου)


9 σχόλια:

ένας ομοφυλόφιλος είπε...

Λέει το άρθρο ότι η ομοφυλοφιλία αφύσικη. Λάθος. Η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε 1500 είδη ζώων:
http://www.10percent.gr/periodiko/teyxos20/452-2008-10-09-14-39-52.html

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε ασθένεια, ούτε ανωμαλία ούτε... πάθος! Είναι μόνο ένας διαφορετικός ερωτικός προσανατολισμός:
http://rproject.gr/article/omofylofilia-alitheies-kai-psemata-gia-diaforetiko-sexoyaliko-prosanatolismo-kai-dyo-logia

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δει σκυλιά αρσενικά να ζευγαρώνουν;
Ή σκυλιά θηλυκά να ζευγαρώνουν;
ή άλογα αρσενικά να ζευγαρώνουν με αρσενικά
και φοράδες με φοράδες ;
Ακόμη και όταν ένα άλογο ζευγαρώνει με ένα γάϊδούρι, ο απόγονος (μουλάρι) δεν είναι γόνιμο.
Όταν λοιπόν η ίδια η φύση βάζει περιορισμός, γιατί δεν αποδέχεσαι την αλήθεια; Ακόμη και τα πιο άλογα ζώα την αποδέχονται.

Ο Θεός δεν μας έπλασε για να κάνουμε σόδομα και γόμορα και ότι αρρωστημένο μπορεί να φανταστεί το εσωτερικό μας κενό. Μας έπλασε για τον παράδεισο. Η επιλογή είναι δική σου.

ΥΓ. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις την πηγή στα αγγλικά, θα διαπίστωνες ότι ο ισχυρισμός ότι υπάρχουν 1500 είδη που παρατηρήθηκαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι η άποψη ενός και μόνο συγγραφέως. Λίγη στοιχειώδη αξιοπρέπεια πριν διαδόσεις ανοησίες γα τεκμηριώσεις την αδυναμία σου, δεν βλάπτει.

ένας ομοφυλόφιλος είπε...

Καλά, ειδικά για τα σκυλιά, έχω δει πάμπολλες φορές να συνουσιάζονται αρσενικά μεταξύ τους. Μάλιστα ήξερα ένα σκύλο, που πήγαινα μόνο με αρσενικά, ήταν αποκλειστικά ομοφυλόφιλος.
Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις προσεκτικά το κείμενο, θα πρόσεχες ότι η ομοφυλοφιλία έχει παρατηρηθεί στα ζώα ήδη από τον Αριστοτέλη, δηλαδή στα πχ χρόνια.

Η πηγή στο τέλος του κειμένου είναι μία, διότι ο Bruce Baghemil συγκέντρωσε όλες τις μέχρι τότε επιστημονικές ανακοινώσεις που έχουν δημοσιευτεί σχετικά με την ομοφυλοφιλία των ζώων. Διάβασε το βιβλίο και θα βρεις ΠΛΗΘΩΡΑ βιβλιογραφιας, που ανατρέπει τις χριστιανικές θεωρίες περί "αφύσικου" και "ανώμαλου" των ομοφυλόφιλων...

Τί να κάνουμε. Αυτή είναι η αλήθεια:
Η ομοφυλοφιλία είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ.

Αλλά σε ποιούς τα λέω; Οι χριστιανοί έφτασαν στο σημείο να αφορίσουν τον επιστήμονα που έλεγε ότι η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο. Στην ομοφυλοφιλία θα δίσταζαν;

ένας ομοφυλόφιλος είπε...

Κι επειδή ξέρω ότι θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρον δύο λάθη μου στην πληκτρολόγηση, τα διορθώνω (αν και προφανή):
"Μάλιστα ήξερα ένα σκύλο, που πήγαινε μόνο με αρσενικά"

και παρακάτω:
"στα πΧ χρόνια"

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το πάθος σου σε κάνει να αναζητείς επιχειρήματα εναγωνίως για να τεκμηριώσεις τις λανθασμένες επιλογές σου.
Τι να κάνουμε, αν ήταν σύμφωνα με τη φύση να ενώνονται άντρα με άντρα, τότε έτσι θα προέκυπταν οι απόγονοι. Για κακή σου τύχη αυτό δεν συμβαίνει.
Όσο για την παρατήρησή σου ότι ξέρεις ένα σκύλο που πήγαινε μόνο με αρσενικά (όντως φοβερό επιχείρημα!) θα σου απαντήσω ότι όλοι οι σκύλοι που ξέρω εγώ ήταν φυσιολογικοί. Τώρα το που τον είδες εσύ τον σκύλο αυτό ..., εντάξει όμως, με έπεισες, αν υπήρχε τέτοιος σκύλος θα τον είχατε κάνει μασκότ και θα διαδίδατε το βίντεο παντού. Κι ας ήταν η εξαίρεση-στην απίθανη περίπτωση που αυτό συνέβη.

Δες σημερινό δημοσίευμα, ελπίζω να σε προβληματίσει:
ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Υιοθετημένα παιδιά ζευγαριού ομοφυλόφιλων κατηγορούν τους δύο «πατέρες» τους για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9.html

ένας ομοφυλόφιλος είπε...

Μά ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα με τη χριστιανική θρησκεία/ιδεολογία: Ότι ταυτίζει τον έρωτα με την αναπαραγωγή. Οι άνθρωποι όμως, δεν ερωτεύονται για να κάνουν παιδιά, αλλά για τη συντροφικότητα.

Το ότι σε 1500 είδη ζώων υπάρχει η ομοφυλοφιλία δεν το λέω βέβαια εγώ, αλλά αμέτρητες έρευνες από επιστήμονες εδώ και 2500 χρόνια...
Δείτε εδώ την είδηση από τη Δανία για ζευγάρι ομοφυλόφιλων πιγκουίνων που έγιναν γονείς υιοθετώντας ένα μικρό:
http://www.naftemporiki.gr/story/358472

Για τους πατέρες βιαστές δε θα σχολιάσω και πολλά. Οι περιπτώσεις ετεροφυλόφιλων πατεράδων που είναι παντρεμένοι με γυναίκες και βιάζουν τα παιδιά τους είναι πολύ-πολύ περισσότερες, και μάλιστα στην Ελλάδα. Εσείς απομονώνετε ΜΙΑ περίπτωση βιαστών ομοφυλόφιλων για να μας κατηγορήσετε ΟΛΟΥΣ τους ομοφυλόφιλους ως βιαστές...
Και ο πλέον ανίδεος μπορεί να αντιληφτεί ότι η γενίκευση μιας ΜΟΝΟ περίπτωσης για να κατηγορηθεί μια ολόκληρη κοινότητα, είναι προφανώς κακόβουλη.

Αγνοείτε τις πλέον πρόσφατες επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι τα παιδιά δεν επηρεάζονται καθόλου από το αν οι γονείς τους είναι ετερόφυλοι ή ομόφυλοι. Πχ δείτε την εντελώς πρόσφατη έκθεση του Αμερικανικού Συλλόγου Παιδιατρικής (σημειωτέον ότι ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών ισχύει μόνο σε 10 περίπου από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ):
http://gaynewsingreek.blogspot.gr/2013/03/blog-post_22.html

Επίσης δείτε στο παρακάτω video τον άνδρα που μιλάει για τις ομοφυλόφιλες μητέρες του:
http://gaynewsingreek.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6148.html
Δεν είναι υπέροχο;

Για το τέλος αφήνω ένα πολύ όμορφο κόμιξ:
http://gaynewsingreek.blogspot.gr/2011/11/blog-post_26.html
Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα τέτοια περιπτώσεις σπανίζουν. Οι ομοφυλόφιλοι που κάνουν το ολέθριο λάθος να παντρευτούν μια γυναίκα επειδή έτσι νομίζουν ότι θα πάψουν να έλκονται από το ίδιο φύλο, πολύ σπάνια χωρίζουν. Το συνηθέστερο είναι να παραμένουν παντρεμένοι και να κάνουν διπλές ζωές:
http://www.kokkino.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2143:2011-07-17-20-39-16&catid=49:2011-07-17-20-18-02&Itemid=29

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Η επιχειρηματολογία σου όντως είναι υποδειγματική: Αφού υπάρχουν -εξαιρετικά σπάνιες- περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε φυσιολογικά ζευγάρια (άντρα-γυναίκα), άρα απαλλάσσονται τα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια αν κάνουν το ίδιο..
Την καραμέλα για τα 1500 είδη που υπάρχει ομοφυλοφιλία, θα τη βγάλεις καμιά φορά; Η ίδια η πηγή σου:
http://www.answers.com/topic/list-of-animals-displaying-homosexual-behavior
ομολογεί ότι μέχρι το 1990 δεν είχε παρατηρηθεί τίποτε τέτοιο επιστημονικά:
Bagemihl writes that the presence of same-sex sexual behavior was not 'officially' observed on a large scale until the 1990s

Προφανώς μετά το 1990, εκπαίδευσαν ζώα να συμπεριφέρονται έτσι , για να τεκμηριώνουν οι ομοφυλόφιλοι την αδυναμία τους.


Διάβασε μερικά δημοσιεύματα από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια:

1)Πόσο «φυσιολογικά» μεγαλώνουν τα παιδιά με ομοφυλόφιλους ‘γονείς’;
http://redskywarning.blogspot.gr/2013/04/blog-post_669.html


2)Θέλει να αυτοκτονήσει αγοράκι 6 χρονών που μεγαλώνει με ζευγάρι ομοφυλόφιλων
http://redskywarning.blogspot.gr/2009/09/6-6-years-old.html


3)«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες», λέει ο ομοφυλόφιλος ηθοποιός Rupert Everett
http://redskywarning.blogspot.gr/2012/09/rupert-everett.html


4)ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Υιοθετημένα παιδιά ζευγαριού ομοφυλόφιλων κατηγορούν τους δύο «πατέρες» τους για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό
http://redskywarning.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9.html

Ανώνυμος είπε...

Η ομοφυλοφυλία ίσως είναι λάθος της φύσης.Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θέλει να την κάνει κανόνα,προωθόντας τον ανδρογυναικισμό που υοθετεί παιδιά. Αν συνδυαστεί και με τον Μπαθωμέτ (ανδρογύναικο) αποτελεί άμεση προτεραιότητα παγκόσμιου ελέγχου μέσω ανθρώπινων δικαιωμάτων

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τα σχόλια μπορεί να αποτελούν αφορμή εμπλουτισμού ιδεών και γόνιμου διαλόγου.
Στην παρούσα όμως ανάρτηση κατέληξαν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και ύβρεις μεταξύ σχολιαστών. Γι αυτό διαγράφηκαν τα 3-4 τελευταία σχόλια.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.