" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Λάβαμε το παρακάτω χρήσιμο εμαιλ:
Σας στέλνω την ιστοσελίδα ενός προγράμματος για τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας, στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο.
Είναι το πρόγραμμα LEXIGRAM και θα το βρείτε στην ιστοσελίδα lexigram.gr.
Είναι δωρεάν και εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Είναι οργανωμένο σύμφωνα με την ύλη των μαθημάτων της γλώσσας και των τριών επιπέδων, Δημοτικό, Γυμνάσιο, και Λύκειο..
Με την είσοδο στην ιστοσελίδα του Προγράμματος θα πρέπει κάθε χρήστης να κάνει εγγραφή από το μενού στα αριστερά της αρχικής σελίδας, στο Εγγραφή Χρηστών.
Αμέσως θα δεχτεί ένα κόμβο επιβεβαίωσης στο mail που θα έχει δηλώσει.
Μόλις κάνει την αποδοχή θα μπορεί να μπει αμέσως με τον κωδικό που έχει δώσει στην ιστοσελίδα του προγράμματος και να κάνει χρήση όλων των δυνατοτήτων του προγράμματος, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για κάθε μαθητή, γονέα αλλά και εκπαιδευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.