" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η Π.Ε.Θ., ως νεροκουβαλητές της Νέας Δημοκρατίας.

Για γέλια και για κλάματα ..
Κολοτούμπες δεν κάνουν μόνον οι πολιτικοί.
Είναι θλιβερό αλλά κολοτούμπες κάνουν και οι άνθρωποι της εκκλησίας. "Κλαίς" όταν βλέπεις κάτι πρώην πνευματικούς αρχιμανδρίτες να εκλιπαρούν και να αγωνιούν για έναν μητροπολιτικό θρόνο.. Κλαις όταν βλέπεις ιερείς, κάποτε αγωνιστές, να έχουν πάψει να μιλάνε για ζητήματα που κάνουν "τζιζ" (πχ οικουμενισμός), για να τα χουν καλά με τον δεσπότη τους. Κλαις όταν βλέπεις παιδιά που μεγάλωσαν σε ορθόδοξες αδελφότητες, να ευχαριστούν δημοσίως-ως αρχιμανδρίτες- ροταριανούς για τα δώρα τους (και μάλιστα στην επίσημη εκδήλωση των ροταριανών, στην αίθουσα του ξενοδοχείου της μητρόπολης!). Κλαις όταν βλέπεις χριστιανικούς συλλόγους να ξερογλύφουν πολιτικούς, ροταριανούς και μασόνους  για να πάρουν κανένα "φράγκο" ή για να αποκτήσουν διασυνδέσεις για ... (μεταθέσεις, αποσπάσεις, καμιά θεσούλα συμβασιούχου, πρόσβαση σε άνωθεν εντολές κλπ). Κλαις όταν  βλέπεις αγιορίτες ηγουμένους να στήνονται προεκλογικά στην ουρά για να υποδεχθούν τον Σαμαρά και μοναχούς να τηλεφωνούν κάθε τρις κ λίγο σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να διευθετήσουν τις υποθέσεις τους.
  
Από τον χορό της κολοτούμπας, ειδικά τώρα προεκλογικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι θεολόγοι.
Πολλές φορές επαινέσαμε την ΠΕΘ (Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων), για τις καταγγελίες-αντιδράσεις της (για την κατάργηση ουσιαστικά της εορτής Τριών Ιεραρχών στα σχολεία, για την μετατροπή μαθήματος θρησκευτικών σε θρησκειολογικό, για ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών κλπ). Και φυσικά ποτέ δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλουμε το ιστορικό αυτό σωματείο που μάλιστα τελευταία είχε ανανεωθεί.

Όμως μόνοι τους, οι ίδιοι προβάλουν το "κατόρθωμα" τους:
Δείτε το -προεκλογικό- τους Δελτίο Τύπου (στη επίσημη ιστοσελίδα τους) :

Την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, ο κ. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΕΘ, ο κ. Παναγιώτης Τσαγκάρης, Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΠΕΘ και η Δρ Ιωάννα Κομνηνού, μέλος της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΘ, συναντήθηκαν με τον Τομεάρχη Παιδείας του κοινοβουλευτικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλή του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Καθηγητή και τ. Πρύτανη του ΕΚΠΑ, κ. Θεόδωρο Φορτσάκη στο πολιτικό του Γραφείο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Χολέβας και το μέλος της Επιτροπής Παιδείας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και Λέκτορας του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος. 

Σχόλιο: 4 φορές στην πρώτη παράγραφο αναφέρεται η Νέα Δημοκρατία!
Τέτοια τιμή! να συναντιέσαι με τον "επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ"!! 
Με το μέλος της "Επιτροπής Παιδείας της ΝΔ"!!  
Με τον "υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας κ.Χολέβα". 

Αυτό που δεν γράφουν είναι ότι ο κ.Χολέβας είναι στην 7η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας (σε σύνολο 12 θέσεων), συνεπώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εκλεγεί. Χρησιμοποιείται απλά για να κουβαλάει ψήφους από τους "χριστιανούληδες". Όπως έκανε επί πολλές δεκαετίες ο Παπαθεμελής στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου! Οι πολιτικοί πρέπει να έχουν πιεί πολλά ποτηράκια "εις υγείαν" των "χρστιανών-προβάτων".


Συνεχίζει το Δελτίο Τύπου της ΠΕΘ :
Ο κ. Φορτσάκης δέχτηκε με χαρά τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΘ, καθώς και τους κ.κ Κ. Χολέβα και Ι. Παναγιωτόπουλο. 
Σχόλιο: τους "δέχθηκε με χαρά"!!! "καθώς και τους κ.κ Κ. Χολέβα και Ι. Παναγιωτόπουλο". Δηλαδή, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ, δέχθηκε με χαρά και τα 2 στελέχη του κόμματος του! Μες στην "τρελλή χαρά" το δελτίο τύπου της ΠΕΘ..ποιότητα ε;! 

 

"Στην συζήτηση που ακολούθησε, τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΘ εξέθεσαν στον κ. Φορτσάκη τα προβλήματα του κλάδου των Θεολόγων και του μαθήματος των Θρησκευτικών, εγχειρίζοντάς του και σχετικό Υπόμνημα, το οποίο έχουν ήδη αποστείλει και στον Πρόεδρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΘ επεσήμαναν ότι προτεραιότητα του αγώνα τους είναι να παραμείνει αναλλοίωτος ο ορθόδοξος χαρακτήρας του μαθήματος των Θρησκευτικών. (...)"
Σχόλιο: Μπράβο, και υπόμνημα στον Πρόεδρο της ΝΔ!! Άραγε δεν θα έπρεπε να έχουν στείλλει αντίστοιχα υπομνήματα σε όλα τα κόμματα;; Γιατί μόνον στον πρόεδρο της ΝΔ;  Κατέληξε συνδικαλιστικό οργάνωση της Νδ η ΠΕΘ; Και ποια ήταν η απάντηση στο υπόμνημα από τον κ.Μεϊμαράκη; Καμία απάντηση; Αν έπαιρναν κάποια απάντηση-δέσμευση, σίγουρα θα το επεσήμαναν. Ή μήπως τώρα που έφτασαν οι εκλογές, οι κύριοι της Νδ, θυμήθηκαν να τους συναντήσουν;


 


Δείτε τώρα και τι "πήραν" από την Νέα δημοκρατία :
(κι ας προβάλουν περήφανοι οι 3 θεολόγοι της ΠΕΘ φαρδιά πλατιά την προεκλογική τους φωτογραφία με τους υποψηφίους της ΝΔ, στην ιστοσελίδα τους):


"Ο κ. Φορτσάκης άκουσε προσεχτικά και με κατανόηση όλα τα θέματα και αφού εξήρε τη σπουδαιότητα του ρόλου των Θεολόγων και του μαθήματος των Θρησκευτικών στην ελληνική παιδεία, δεσμεύτηκε για μελλοντική εποικοδομητική συνεργασία." 
Σχόλιο: "άκουσε προσεχτικά"!!! Τι τιμή!!! και
"δεσμεύτηκε για μελλοντική εποικοδομητική συνεργασία"!!!
Απλά και μόνον :"μελλοντική επικοικοδομιτική συνεργασία"! Αυτό θα πει ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!

Προσέξτε ότι μιλάει για "σπουδαιότητα του ρόλου των Θεολόγων" (γενικά και αόριστα) "και του μαθήματος των Θρησκευτικών" (και πάλι γενικά και αόριστα, πουθενά δεν αποδέχονται στο κόμμα τον Ορθόδοξο ομολογιακό χαρακτήρα του μαθήματος). Αληθινό φτύσιμο. Ούτε καν μια προεκλογική υπόσχεση!
Όσο για το "ελληνική παιδεία", για όσους ζούμε μέσα στα σχολεία, είναι τουλάχιστον προσβολή της μνήμης μας να τολμάει να μιλάει η ΝΔ για "ελληνική" παιδεία, με τα ανθελληνικά βιβλία (όπως η ίδια η ΠΕΘ μέχρι τώρα κατήγγειλε) και με την πολυπολιτισμική κουλτούρα που επέβαλε τόσα χρόνια ως κυβέρνηση -ή συγκυβέρνηση- στο "ελληνικό" σχολείο..

To ΔΣ της ΠΕΘ
Σχόλιο: Είπαμε εξ' αρχής, για γέλια και για κλάματα.


Δείτε τώρα μερικά παλαιότερα Δελτία Τύπου της ΠΕΘ που φιλοξενήσαμε στο ιστολόγιο μας (ξέχασαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν αυτή που ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την εξομολόγηση μέσα στα σχολεία; που κατήργησε ουσιαστικά τον εκκλησιασμό την ημέρα των Τριών Ιεραρχών μετατρέποντας την σε αργία;
που έφερε το νέο πιλοτικό πρόγραμμα σπουδών για τα θρησκευτικά (=θρησκειολογίας), την ίδρυση έδρας Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική Θεσσαλονίκης, τα σχολικά βιβλία που έχουμε μέχρι και σήμερα  κλπ κλπ)
Δείτε τις ημερομηνίες. Ποιος κυβερνούσε τότε κύριοι της ΠΕΘ; Ξεχάσατε; 

(Οκτώβιος 2013)

(Σεπτέμβριος 2014)

(20 Δεκεμβρίου 2013)


Τους χαιρετισμούς μας στον κ.Χολέβα. Στον υποψήφιο της 7ης σειράς .. Κάποτε τον εκτιμούσαμε. Πιθανότατα ήταν αυτός που διευθέτησε την συγκεκριμένη συνάντηση. Τελευταία αποδεικνύεται "άξιος" νεροκουβαλητής ψήφων των μασόνων, των νεοταξιτών και των ροταριανών της ΝΔ.
Πάρτε το χαμπάρι, αρκετές φορές μας κοροϊδέψατε. Ο λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Οι προεκλογικές σας φιέστες δεν προσβάλλουν μόνον την νοημοσύνη μας αλλά κυρίως, το επί πολλές δεκαετίες σοβαρό και ιστορικό σωματείο της ΠΕΘ.

Ιστολόγο-Ομάδα εκπαιδευτικών ο Παιδαγωγός



Νεότερη Ενημέρωση:
Επειδή κάποιος-οι (στα σχόλια της ανάρτησης) επιμένουν για το πόσο "καλοί" χριστιανοί είναι οι κύριοι της ΝΔ, πάρτε μερικές θέσεις τους (που γνωρίζουμε όλοι ότι αποτελούν κοινή γραμμή του κόμματος τους):


32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια!!! Η Ν.Δ. που ψήφισε υπερ της ανέγερσης του Ισλαμικού Τεμένους θα ενδιαφερθεί στη συνέχεια με την Π.Ε.Θ. !!! Έλεος! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξεκολλήσουν κάποιοι;;;; Μνημόνιο, ανεργία, λαθρομετανάστες κ.α....
Και τα κορόιδα τσιμπάνε.....

Ανώνυμος είπε...

Κάνατε 2 λάθη. Ένα μεσσαίο και ένα μεγάλο.
Το 1ο μεσσαίου μεγέθους λάθος σας είναι ότι αδικείτε την Π.Ε.Θ. που πήγε ως όφειλε σε κόμμα που είναι υποψήφιο να είναι Κυβέρνηση αύριο. Γιατί είναι κακό αυτό; Πρέπει η Π.Ε.Θ. να έχει σχέσεις με όλα τα κόμματα για να τα επηρεάζει για να διατηρηθεί ο ορθόδοξος χαρακτήρας του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Το 2ο μεγάλο λάθος σας είναι το χυδαίο σκίτσο που βάλατε για να δείξετε το κατά την γνώμη σας "γλύψιμο"! Χάθηκαν άλλα σκίτσα και άλλες φωτογραφίες που αναπαριστούν χωρίς τέτοια χυδαιότητα, το "γλύψιμο";;; Δεν νομίζω. Γιατί τέτοια χυδαιότητα εκ μέρους σας;

Καλά κάνετε και κατηγορείτε τα αισχρά ιστολόγια που είναι ΒΟΘΡΟΣ χυδαιοτήτων. Πώς όμως μετά θα τα κατηγορείτε όταν και εσείς πέφτετε σε , έστω και μικρότερης κλίμακας, χυδαιότητες;;

Παρακαλούμε να αφαιρεθεί το σκίτσο το χυδαίο.

Τίτος

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να κρίνετε σε κάτι την Π.Ε.Θ. είναι διότι έβαλε στην επιτροπή Παιδείας την Γιάννα Κομνηνού που έχει σελίδα που εμφανίζεται με παντελόνια. Πώς επιτρέπει η Π.Ε.Θ. να εκπροσωπείται ή να έχει σε τέτοιο επίπεδο βοηθό μια καθηγήτρια Θρησκευτικών που δεν εφαρμόζει το αγιογραφικό ότι δεν πρέπει οι γυναίκες να ντύνονται με ανδρικά ρούχα;;

http://users.sch.gr/ikomninou/
Στην ίδια σελίδα εμφανίζεται μαζί με τον οικουμενιστή καθηγητή Δεληκωσταντή! Συμφωνεί με τις οικουμενιστικές ιδέες η κα Κομνηνού;;;;

Στην ίδια σελίδα της εμφανίζεται σε φωτογραφία μαζί με τον Αλβανίας Αναστάσιο γνωστό για τις οικουμενιστικές του ιδέες. Συμφωνεί με τους οικουμενισμούς του η Κομνηνού;;;;

Στην ίδια σελίδα της, υπάρχει φωτογραφία με τον Χρήστο Γιανναρά. Δεν γνωρίζει η Γιάννα Κομνηνού ότι ο Γιανναράς είναι αιρετικός νεονικολαϊτης που συναναστρέφεται και χαριεντίζεται με οικουμενιστές;;;;

Στην ίδια σελίδα της λέει ότι οι διαθρησκειακοί διάλογοι είναι αναγκαίοι!!!

Στην ίδια σελίδα της φαίνεται ότι είναι θαυμάστρια ακόμα και του Κ. Παπαπέτρου!!!!

Πώς λοιπόν η Π.Ε.Θ. συνεργάζεται με την Γιάννα Κομνηνού;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η σελίδα της μέχρι χθες έμπαινε, τώρα βλέπω ότι δεν μπαίνει. Προσωρινή δυσκολία; Δεν ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΛ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ . ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Ανώνυμος είπε...

Έχει ενδιαφέρον το άρθρο που γράφεται μαζί με τις πτυχές του αλλά νομίζω ότι πλέον έχουμε καταλάβει τι παίζεται σχετικά με τους Νεοταξίτες και τις Μαριονέτες τους σε όλα τα νευραλγικά πόστα της Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια...

για το παρακάτω τι θα κάνουμε;; μήπως ήρθε η ώρα να εξοπλιστούμε είτε με αυτοσχέδια όπλα (σπαθιά-μαχαίρια-ρόπαλα) όπως έχουν αρκετοί απο τους "Μορφωμένους Πρόσφυγες με ipad"... ή με κανονικά ΟΠΛΑ μιας και ο προσεχής χειμώνας προβλέπεται κάτι παραπάνω απο βαρβάτος....
Μια απλή ερώτηση κρίσεως Θα κάνω τον προσεχή χειμώνα ΠΟΥ;; ακριβώς θα πάνε οι εκατοντάδες χιλιάδες Μετανάστες-Λάθρο-"Μορφωμένοι Πρόσφυγες με ipad"...Tροφή-Στέγαση-Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη-Θέρμανση...Ποιοί θα τους τα παρέχουν όλα αυτά;; Το κράτος;; Όχι γιατί δεν Μπορεί σε όλους.. άρα νομοτελειακά θα εισβάλλουν στα σπίτια ΜΑΖΙΚΑ...ληστείες-βιασμοί-φόνοι....και ο Νεοέλληνας ΔΕΝ έχει πάρει μυρωδιά ακόμα και τώρα τι παίζεται.........περί άλλων τυρβάζει..Ας καταλάβουμε ότι θα χρειαστεί να πολεμήσουμε για την Υπεράσπιση της Ελλάδας οπότε ΔΕΝ είναι καθόλου επιφανειακά τα θέματα οπως μας τα παρουσιάζουν και κυρίως ΔΕΝ είναι ΟΛΑ σαν τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ των ΜΜΕξαπάτησης που επενδύουν στο Συναίσθημα λόγω του Άμαχου πληθυσμού (παιδιά-γυναίκες) γιατί πίσω απο τα γυναικόπαιδα κρύβεται αυτό που έρχεται με καλπασμούς....

http://www.protothema.gr/greece/article/508751/mou-eipe-oti-diekopsa-tin-proseuhi-tou-kai-mou-epitethike-dilonei-o-katharistis-pou-mahairothike-sto-mouseio/

http://www.protothema.gr/world/article/509064/ston-aera-to-mellon-hiliadon-prosfugon-stin-europi/

Ανώνυμος είπε...

Καλό το άρθρο με τα ανδρείκελα όμως
Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα ώστε να σχηματιστούν Όμαδες Πολιτών-Πολιτιφυλακής ανα περιοχή-γειτονιά για να είναι έτοιμοι-Προετοιμασμένοι για τα επερχόμενα δεινά του Μεταναστευτικού ζητήματος...
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ και ο Μέσος Νεοέλληνας περί άλλων τυρβάζει....περιμένει κάποιος άλλος Τρίτο Πρόσωπο να του λύσει το Πρόβλημα όπως τον Συνηθίσανε εδώ και πολλά χρόνια...να αναθέτει σε άλλους την δικιά του δουλειά/χρέος...

http://www.eglimatikotita.gr/2015/08/blog-post_23.html

Η Μικρή..εκτός απο κορίτσαρος!! έχει "Μπαλάκια" τους τα έχωσε Κανονικά λέγοντας τα αυτονόητα και όχι κάτι ιδιαίτερο..

https://www.youtube.com/watch?v=5rsn2Zcv3gw

http://www.protothema.gr/greece/article/483459/mutilini-oures-se-oiko-anohis-apo-metanastes/

http://www.protothema.gr/politics/article/491184/hristodoulopoulou-oi-metanastes-tha-exegerthoun-logo-elleipsis-fagitou-/

http://www.protothema.gr/greece/article/491108/traumatias-limenikos-stin-mutilini-apo-exegersi-metanaston/

https://www.youtube.com/watch?v=gWJQtBZRg4U

https://www.youtube.com/watch?v=O4XU1YaT4v4

https://www.youtube.com/watch?v=boJk8cBA7jY

https://www.youtube.com/watch?v=M_2ht_kCM1E

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Έχετε δίκιο, το σκίτσο ίσως ήταν τραβηγμένο. Προέκυψε ως αναζήτηση με βάση την λέξη "σφογγοκωλάριος", και έτσι εμφανίστηκε η εικόνα αυτή. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αν κάνετε την ίδια αναζήτηση.

Διαγράφηκε προσωρινά και θα αντικατασταθεί προσεχώς με κάποια άλλη εικόνα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Λειτουργεί κανονικά ο σύνδεσμος που παραπέμψαμε (δεν γνωρίζουμε αν έπεσε για κάποιο χρονικό διάστημα ή όχι):
http://www.petheol.gr/nea/synanteseantiprosopeiastoudstespanelleniouenoseostheologonpethmetontomearchepaideiaskaibouleuteepikrateiastesneasdemokratiaskathegetektheodorophortsake

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ή δεν παρακολουθείτε το ιστολόγιο μας (αν αφήνετε υπονοούμενα για Σύριζα - ΑνΕλ), ή απλά ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για το λάθος τους.
Ένας σοβαρός σύλλογος δεν είναι νεροκουβαλητής κανενός.

Ανώνυμος είπε...

Ο δεσμός της σελίδας της Κομνηνού λέω http://users.sch.gr/ikomninou/ δεν λειτουργεί τώρα. Προχθες και χθες έμπαινε κανονικά.
Προσωρινή δυσκολία; Δεν ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΡ ΠΟΙΩΝ ΜΕΡΟΛΙΠΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ APOLITICAL ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ;

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να αφαιρέσετε προσωρινά το σχόλιο για την Γιάννα Κομνηνού μέχρι να λειτουργήσει ξανά η σελίδα της όπου εκεί αποδεικνύονται όλα όσα γράφει το σχόλιο για αυτήν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προς τιμή σας το ότι αφαιρέσατε το σκίτσο! Μπράβο σας.

Ανώνυμος είπε...

"αδικείτε την Π.Ε.Θ. που πήγε ως όφειλε σε κόμμα που είναι υποψήφιο να είναι Κυβέρνηση αύριο."

ΑΔΙΚΟΥΝΕ την ΠΕΘ!
"Οφειλε να πάει"!!
Ωραία λοιπόν, αφού "οφείλετε" να επισκέπτεστε τα κόμματα που είναι υποψήφια για κυβέρνηση, δείξτε την φωτογραφία προ 6 μηνών, που επισκέφθηκε η ΠΕΘ προεκλογικά τον Σύριζα, που ήταν φανερό τότε ότι θα ήταν η επόμενη κυβέρνηση. Αφού τόσο πολύ αισθάνεστε -προεκλογικά- την ανάγκη να ενημερώνετε αυτόν που θα γίνει κυβέρνηση.. όπως ισχυρίζεστε. Γιατί δεν πήγατε και στον Συριζα; Και αν πήγατε, γιατί δεν το προβάλατε στην ιστοσελίδα σας;
Βλέπετε πόσο εύκολα καταρρέουν οι φτηνές σας δικαιολογίες ;

Πολύ "έξυπνοι" είστε τελικά η νέα ηγεσία της ΠΕΘ. Νομίζετε ότι μόνον εσείς σκεφθήκατε προεκλογικά να γλύψετε! Αναλάβατε ένα σοβαρό σωματείο και τελείως επιπόλαια δεν διστάζετε να το κάνετε "υποχείριο" της ΝΔ.

Πάρτε τώρα την απάντηση της Νδ και αφήστε τις εξυπνάδες. Βρήκατε πως θα "ανανεώσετε" την ΠΕΘ, αντί για αγώνα, ενημέρωση και διεκδικήσεις, ανακαλύψτε το γλύψιμο.. Νομίζετε ότι θα δούμε την φωτογραφία και θα ξεχάσουμε τι έκανε δεκαετίες τώρα ως κυβέρνηση η ΝΔ. Πρέπει να μας περνάτε για πολύ κουτούς..

Αντί να γράψετε στο Δελτίο Τύπου ότι από την ΝΔ, δεν λάβατε ούτε καν υποσχέσεις για την διατήρηση του ομολογιακού χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών, χαζογελάτε χωρίς αιτία. Περηφανεύεστε και διαφημίζετε την συνάντηση.. (φυσικά γι αυτό έγινε, για να διαφημιστεί η ΝΔ). Αλλά αντί να την διαφημίζει η ΝΔ, την διαφημίζετε εσείς!

Έχετε υπόψη ότι οι δωσίλογοι καταρρέουν. Ο λαός δεν τους ξεχνάει πλέον. Και μαζί με αυτούς θα καταρρεύσουν και οι σφογγοκωλάριοι τους. Αντί για το καρτούν, θα έπρεπε να σας πειράξει η επιλογή σας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 15 Σεπτεμβρίου 2015 - 5:12 μ.μ. κάνεις λάθος να κατηγορείς την Π.Ε.Θ. γι΄ αυτό. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
1ον. Δεν είμαι της Π.Ε.Θ. εκπρόσωπος. Μην μου μιλάς σαν να είμαι άνθρωπος της Π.Ε.Θ.
2ον. Και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάει και έχει αναρτηθεί η επίσκεψη τους στο μπλογκ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ"

Καλά κάνουν λοιπόν και προσπαθούν με όλα τα κόμματα να έχουν σχέσεις για να τα επηρεάζουν προς την διατήρηση του ορθόδοξο χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών.


Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν είναι σωστά. π.χ. Ναι μεν μπορεί να μην έλαβαν υποσχέσεις για την διατήρηση του ομολογιακού χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών, αλλά είναι φανερό ότι η Ν.Δ. που έχει δίπλα της τον ελληνορθόδοξο Κ. Χολέβα και τον Λέκτορα Θεολογίας Παναγιωτόπουλο είναι πολύ καλύτερη από τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν την Θρησκειολογία και δέχονται τις προτάσεις της Ένωσης των Αθέων.

Άδικα κατηγορείτε σ΄ αυτό την Π.Ε.Θ.
Κατηγορείστε την για άλλα. Έχει άλλα για να την κατηγορήσετε. Όπως το ότι δεν μιλάει για τον Οικουμενισμό και τον οικουμενισμό των αξιωματούχων.


Τίτος

Ανώνυμος είπε...

Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου, Γ. Βασιλείου συμμετέχει στην 8η θέση του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας δημοσιογράφος.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2015, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, εμφανίζουν μία τεράστια φωτογραφία όλο χαρά με την συνάντηση τους με την ΝΔ. Εσείς τι λέτε; υπέρ ποιων μεροληπτεί;
Γιατί δεν επισκέφθηκαν και τα υπόλοιπα κόμματα; Μόνον ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος τα συνηθίζει αυτά σε κάθε εκλογές.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ο σύνδεσμος στην ιστοσελίδα της κ.Κομνηνού, λειτουργεί κανονικά (Τετάρτη πρωί). Κανονικά λειτουργούσε και χθες βράδυ. Το ΠΣΔ όπου φιλοξενείται, έχει συχνά προβλήματα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Που τα βλέπετε "όλα τα κόμματα"; Μόνον την ΝΔ επισκέφθηκαν.
Όταν πήγαν στον υπουργό Κουράκη του Συριζα, δεν ήξεραν ότι θα ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.
Γιατί ένας επίσημος σύλλογος να ενημερώνει τα κόμματα επιλεκτικά; Δεν δείχνει αυτό σκοπιμότητα;

Είναι δυνατόν προεκλογικά να επισκέπτονται μόνον 1 πολιτικό κόμμα και ενώ δεν έχουν πετύχει απολύτως τίποτε (πέρα από τα χαμόγελα του κ.Χολέβα) να το προβάλουν όλο περηφάνια;

Ανάμεσα σε 2 εχθρούς, ποιος νομίζετε ότι είναι ο πιο επικίνδυνος. Αυτός που φαίνεται (με τις συναντήσεις με την Ένωση Αθέων) ή αυτός που δεν φαίνεται και τόσα χρόνια καταστρέφει συστηματικά, ανθελληνίζει και βγάζει τον ορθόδοξο χαρακτήρα του μαθήματος;

Όσο για τον κ.Χολέβα, δεν είναι αρχηγός της ΝΔ για να αισιοδοξείτε. Μόνον για να κουβαλάει ψήφους τον έχουνε, ενδεχομένως να κάνει κ κανένα ρουσφετάκι σιγά σιγά. Έτσι χρησιμοποιούσαν δεκαετίες τώρα τα κόμματα, τους ανθρώπους της εκκλησίας. Μάλλον αγνοείται τι κόμμα πραγματικά είναι η ΝΔ και τι ρόλο έπαιξε και παίζει στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μας Παιδαγωγέ, εθελοτυφλείτε! Προσπαθείτε να εξισώσετε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ σε ανθελληνισμό και αποχριστιανισμό ενώ αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό από κανένα λογικό άνθρωπο.
Τυχαίο είναι ο Κ. Χολέβας υπάρχει στη Ν.Δ. και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ;;;
Ποιος άνθρωπος αντίστοιχος του ελληνορθόδοξου Κ. Χολέβα, υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ή ΔΗΜΑΡ;; ΚΑΝΕΙΣ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει Μπαλτάδες και Κουράκηδες. Δεν μπορεί να έχει ούτε Χολέβες ούτε Παναγιωτόπουλος ελληνορθόδοξους Λέκτορες Θεολογίας.

Μην εθελοτυφλείτε καλέ μας Παιδαγωγέ.
Καλά κάνει η Π.Ε.Θ. και στρέφετε στα κόμματα που είναι λιγότερο εχθρικά προς την Ορθοδοξία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ-ΕΤΣΙ "ΑΠΛΑ"..ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ή ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ...


http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_997.html

Ξεκινάει τη λειτουργία της η Αρχή που θα διαχειρίζεται τα κονδύλια για τους πρόσφυγες

http://www.capital.gr/story/3062643/xekinaei-ti-leitourgia-tis-i-arxi-pou-tha-diaxeirizetai-ta-kondulia-gia-tous-prosfuges (διαβαστε το ολο ουσιαστικα ισοδυναμει με την νομιμοποιηση του εποικισμου της χωρας μας)

http://www.defencenet.gr/defence/20150915/%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CE%BE%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B1

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΟΛΕΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΗΖΕΤΕ. ΓΙΔΙΑ. ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΜΠΟΛΙΚΟ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Εμείς δεν εξουσιοδοτήσαμε κανέναν κ.Χολέβα να μας εκπροσωπήσει. Ούτε αποτελούν για εμάς υπόδειγμα οι επιλογές του συγκεκριμένου προσώπου. Ορθόξοδοι πιστοί υπάρχουν χιλιάδες. Όπως χιλιάδες ήταν αυτοί που εξαγόρασαν τις σχέσεις τους με την εκκλησία για προσωπικό όφελος.

Εδώ και δεκαετίες οι πολιτικοί της Νέας δημοκρατίας μας εξαπατούν με το δίλημμα "ψηφίστε εμάς γιατί οι άλλοι είναι χειρότεροι". Αρκετά ανεχθήκαμε αυτή την κοροϊδία. Αν η ανικανότητα τους επιμένει σε αυτή την λογική, δεν σημαίνει ότι θα την αποδεχτούμε. Ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι η Νέα Δημοκρατία. Το ήξερε και η ΠΕΘ αλλά φαίνεται πολύ γρήγορα τα νεαρά στελέχη της απέκτησαν αλτσχάϊμερ.

Εμείς ΔΕΝ θα επιλέξουμε ούτε δήμιο ούτε "νταβατζή".

Οι προεκλογικές εικόνες με τις επισκέψεις και τις φωτογραφίες με τα κόμματα μας προσβάλουν. Αν τώρα αποφάσισε η ΠΕΘ να υιοθετήσει τις πρακτικές του Άνθιμου, πολύ σύντομα θα διαπιστώσει την απάντηση του πιστού λαού.

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος πρωθυπουργός της περιοχής -όχι του “κράτους”- της Ευρώπης, που λέγεται ακόμα “Ελλάδα” υπάρχει ήδη, είναι ήδη διορισμένος και ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα.

Ονομάζεται :
(διαβάστε στον συνδεσμο που ακολουθεί)
http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_575.html

Ανώνυμος είπε...

Αν έχετε άλλη επιλογή κ. Παιδαγωγέ να μας προτείνετε πείτε μας.
Αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει άλλη καλύτερη επιλογή από την ΝΔ ως προς την ελληνορθόδοξη παιδεία. Οπότε αναγκαστικά οι πιστοί στρέφονται σ΄ αυτήν, ως την καλύτερη από τις κακές λύσεις.
Ποιο άλλο κόμμα από αυτά που πρόκειται να κυβερνήσουν είναι πιο κοντά στις ελληνορθόδοξες παραδόσεις;;;;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τοποθετηθήκαμε ήδη εδώ:
http://opaidagogos.blogspot.gr/
με τίτλο : "Τι να ψηφίσουμε;;" Διαβάστε την τοποθέτηση μας.

Περιμένετε μέχρι αύριο (Παρασκευή 7πμ),να διαβάσετε το νέο μας μήνυμα για τις επικείμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Δώστε μας πιο συγκεκριμένο link για το ": "Τι να ψηφίσουμε;;"
Το link που δώσατε http://opaidagogos.blogspot.gr/ είναι το γενικό του μπλογκ σας και όχι το ειδικό link του άρθρου σας "Τι να ψηφίσουμε;;" .

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_3.html
ναι συγνώμη, προηγουμένως δόθηκε λανθασμένος σύνδεσμος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα Στρατιωτικούς εα & Τεχνοκράτες)
Site: www.syndesmosee.org

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ανακοινώνει προς όλους τους φίλους και τα μέλη του τη μη συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Η έλλειψη των απαραιτήτων οικονομικών πόρων δεν καθιστά εφικτή την επανάληψη καθόδου σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση.

Δύο φορές μέχρι τώρα ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συμμετείχε σε εκλογές επωμιζόμενος ολόκληρο το κόστος των εκλογικών δαπανών οι οποίες είναι βαρύτατες για πολίτες που δραστηριοποιούνται στην πολιτική χωρίς χορηγούς , χωρίς μυστικές ή κρατικές χρηματοδοτήσεις. Στις δύο αυτές φορές δεν υποστηρίχθηκε από εκλογείς που έπρεπε να σταθμίσουν την αναξιοπιστία , την ανικανότητα και την απάτη των προβεβλημένων επαγγελματικών κομμάτων και να εμπιστευθούν με την ψήφο τους τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας. Μια πολιτική πρωτοβουλία ανιδιοτελής και πατριωτική η οποία στα 4 χρόνια παρουσίας της δεν εκποιήθηκε και δεν εγκατέλειψε τις αρχικές της ιδέες. Ο πυρήνας του Συνδέσμου και σήμερα διακατέχεται από το ίδιο ανυποχώρητο πατριωτικό πνεύμα και δεν συνεργάζεται με αμφιλεγόμενα πρόσωπα και κόμματα των οποίων η ενασχόλησή τους με την πολιτική είναι το προκάλυμμα των βαθύτερων ιδιοτελών επιδιώξεών τους και των ταπεινών ελατηρίων τους .

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα συνεχίσει να παραμένει πολιτικά ενεργός προκειμένου να διαθέσει το δυναμικό του όταν κατακρημνισθούν ολοκληρωτικά τα φαύλα και διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα που γέννησε η ένοχη μεταπολίτευση και ο Λαός αναζητήσει νέες άφθαρτες και αληθινά πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις.

Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

Ανώνυμος είπε...

Κυβερνητικό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: "Βρέχει" ... Κάρτες !!!
http://id-ont.blogspot.gr/2015/09/blog-post_51.html

Μεϊμαράκης: Θέσπιση ενός ενιαίου αριθμού μητρώου (EAM) για όλες τις συναλλαγές του πολίτη με το δημόσιο.
http://id-ont.blogspot.gr/2015/09/blog-post_13.html

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη.

Ανώνυμος είπε...

Αφού η Ελληνορθόδοξη συμμαχία δεν κατεβαίνει!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.