" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η τοποθέτησή μας .. λίγο πριν την κάλπη.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτε άλλο για τις μεθαυριανές εκλογές. Τα λέει όλα αυτό το βίντεοκλιπ (επιλέξαμε μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες από αυτό)



Εικόνα από το βίντεο κλιπ: σπάζοντας την τηλεόραση που δείχνει τον πολιτικό να μιλάει


Οι διώξεις
Ζητούμε συγνώμη που μέχρι σήμερα δεν προλάβαμε να προβάλουμε πλήθος θεμάτων, όπως πχ την πρόσφατη δίωξη ενός ακόμη ευλαβούς αντιοικουμενιστή αγιορίτη. Δεσμευόμαστε να ασχοληθούμε μετά τις εκλογές. Όπως ακριβώς είχαμε εξ αρχής παρατηρήσει:
ο οικουμενισμός "ξεφορτώνεται"  όσους ιερείς και ιερομονάχους αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι, έναν έναν,  για να μην υπάρξει μαζική αντίδραση.
Τα περιστατικά δεσποτικής "αγάπης" πολλαπλασιάζονται: Ιερείς υποχρεώνονται να αλλάξουν ενορίες, μοναχοί να εγκαταλείψουν τα μοναστήρια τους και ιερομόναχοι να αλλάξουν μητρόπολη.  Όπως υποσχεθήκαμε, δεν θα αφήσουμε κανέναν αγνό αγωνιστή της πατρίδας και της ορθόδοξης πίστης μας μόνο.


.. και η υπόσχεση μας
Αν οι "δήμιοι" επιμένουν να μας δείχνουν μόνο "το δέντρο" (τις εκλογές, για να νομιμοποιήσουμε την επόμενη βάρδια τους), ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και "το δάσος".


Μέχρι και την επόμενη ημέρα των εκλογών ελπίζουμε να μην χρειαστεί να προβάλουμε κάτι άλλο. Αυτό το βίντεο αρκεί.

Μετά, συνεχίζουμε. Το ποτάμι όχι μόνον δεν γυρίζει πίσω. Ξεχειλίζει και έρχεται ορμητικό.
Δείτε και .. ετοιμαστείτε (ψυχικά).
Απλά να ξέρετε, στάβλοι και "γουρούνια" δεν υπάρχουν μόνον στην πολιτική (κάτι που λίγο ή πολύ ο κόσμος έχει αντιληφθεί). Οι δοσίλογοι δεν φοράνε μόνον κουστούμια.  Υποσχόμαστε να αναδείξουμε την "κόπρο του Αυγεία".

Μέχρι τότε,
απολαύστε και χορέψτε περήφανα :


Και αν νομίζετε ότι η λεβεντιά ως αξιοπρέπεια και ελληνική περηφάνια, υπάρχει μόνον σε βίντεοκλιπ, κάντε τον κόπο να διαβάσετε ένα αληθινό περιστατικό έξω από τα συσσίτια μιας μητρόπολης. Άνεργος και πεινασμένος αγωνιστής πιστός, επέστρεψε στον ιερέα, το κεσεδάκι με το φαγητό. 
Καλύτερα νηστικός και περήφανος.
Διαβάστε :
http://agonasax.blogspot.gr/2015/09/blog-post_93.html

Ιστολόγιο- Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

25 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Την αρχική φωτογραφία : "Εμείς λέμε μνημόνιο, κι εμείς μνημόνιο λέμε", στην αρχική της μορφή, είδαμε εδώ: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2015/09/debate.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΤE ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1) Προσφυγόπουλο εκδηλώνει την ευγνωμοσύνη του στην Ευρώπη με παραδοσιακό χαιρετισμό (2 video)
http://redskywarning.blogspot.gr/2015/09/2-video.html

2) ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
http://nikosxeiladakis.gr/%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CF%89%CF%81%CF%84%CE%B6-%CF%83%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

Τελικα τι να ψηφισουμε;

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιος της ΝΔ εγκάθετος του Τουρκικού Προξενείου και της Ντόρας (βίντεο) #ellada_mprosta

http://hellasforce.com/2015/09/18/ellada_mprosta/

Ανώνυμος είπε...

Θα ψηφίσετε κρητικούς χορούς λασπολογία βρισιές όσοι Έλληνες δεν υποστηρίζουν τις ιδέες σας είναι εχθροί ,ποιοι Τούρκοι ;τους Έλληνες θα φάτε! Αυτό πρεσβεύετε και την Εκκληςία την έχετε για κάλυψη ...

Ανώνυμος είπε...

Εν Αγνοία ή γνώση του μέρος του Συστήματος και o Συγχωρεμένος Φύσσας όπως και οι Υπόλοιποι "δήθεν"Αναρχό-Επαναστάτες...Αναρχομπαμπάδες..βάζουν τα παιδάκια να "παίξουν το παιχνίδι τους" <> λόγω έλλειψης Εμπειριών ΖΩΗΣ-Άγνοιας Κινδύνου-Ανωριμότητας-νεαρό της ηλικίας τα έχουν πορώσει ψυχή τε και σώματι-έχουν διαστρέψει τον Ψυχισμό τους..πολεμώντας το "κακό σύστημα"και οι χαχόλοι-χάπατα μιλάνε για "Επανάσταση"....για ρώτα τους Χρηματοδότες + τους σκοπούς των αυτοπροσδιοριζόμενων Αντιεξουσιαστών..Αντιφά..Ανταρσύα..(αλήθεια το Ανταρσύα ένα εξωκοινοβουλευτικό Μόρφωμα...ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ή ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ;; ΟΕΟ;;; Τροφή για σκέψη..)George Sorros ο Κύριος...Ουράνιο Τόξο,Αναφαίρετο δικαίωμα στην Αυτοδιάθεση της Μακεδονίας,Ανθελληνισμός-Μισελληνισμός,Κάψιμο Σημαίας-Προσβολή Εθνικών Συμβόλων,Πολυπολιτισμός,Ομοφυλοφιλία Αυτά είναι τα Προτυπά τους..The godfather of left George Sorros Οργανώσεις, Ινστιτούτα, ΜΚΟ και ανεξάρτητα μίντια που χρηματοδοτούνται από τον George Soros και το Open Society Institute antipagkosmiopoihsh.gr για να τελειώνουμε κάποια στιγμή με αυτό το παραμύθι των ΑΝΤΙ σε όλα..."κοινωνικών αγωνιστών"....άλλη μια πτυχή του όλου θέματος έχει να κάνει με τις ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ πλευράς Τοπικού Δήμου για στήσιμο Ανδριάντα στον εν λόγω Καλλιτέχνη όταν όπως γνωρίζουμε τέτοιες διαδικασίες απαιτούν ΧΡΟΝΟ&ΧΡΗΜΑ&ΒΟΥΛΗΣΗ...όμως στην περίπτωση αυτή ΥΠΗΡΞΑΝ τα συγκεκριμένα χαραχτηριστικά..ενώ για το Άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου που βρίσκεται εδώ και μια 25ετία περίπου σε κάποια Αποθήκη του Δήμου Αθηναίων ούτε λόγος να γίνεται..στα αζήτητα...Αλήθεια αν για τον Φύσσα έπρεπε να στηθεί Προτομή ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ-ΑΓΑΛΜΑΤΑ έπρεπε να στηθούν για μια Σειρά απο Ήρωες-Αγίους-Επιστήμονες-Φιλοσόφους που έχουν προσφέρει τα Μέγιστα στην Ελλάδα και στην Ανθρωπότητα και οφείλουμε την Υπαρξή μας σήμερα όπως:Μιλτιάδης-Λεωνίδας-Περικλής-Καλλίμαχος-Σωκράτης-Παυσανίας-Αριστοτέλης-Πλάτωνας-Κων/νος Παλαιολόγος-Παπαφλέσσας-Κων/νος Κανάρης-Μιαούλης-Μπότσαρης-Θεόδωρος Κολοκοτρώνης-Μητροπολίτης Χρύσανθος ο οποίος κατά την διάρκεια της Κατοχής αρνήθηκε να ορκίσει την Δωσίλογη Κυβέρνηση-Πατριάρχη Γρηγόριο Ε'-Κων/νο Καραθεοδωρή-Αλέξανδρος Κορυζής ο οποίος ανέλαβε μετά τον Μεταξά την διακυβέρνηση της Ελλάδας και για λόγους ευθιξίας-Συνείδησης αυτοκτόνησε για να μην παραδόσει την Ελλάδα στους Γερμανούς,Ο Γιατρός Γεώργιος Παπανικολάου που ήταν έργο ζωής για αυτόν το ΤΕΣΤ ΠΑΠ,ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ για ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ;;;

Ανώνυμος είπε...

αν ενδιαφέρεστε κοιτάξτε το κόμμα του Κων/νου Παπανικόλα Έλλαδα ή την Πατριωτική Ένωση Ελλας-Στέργιος Σμυρλής

http://www.patriotiki-enosi.gr/oxi_sto_mnimonio/polymesa/o-stergios-smirlis-sti-diakanaliki-sinentefxi-tis-patriotikis-enosis/

Ανώνυμος είπε...

Όποιον και να στηρίξεις-ψηφίσεις το ίδιο Αφεντικό Προωθούν ο καθένας απο το "Μετερίζι του Αγώνα"...την Παγκοσμιοποιησή/Νέα Τάξη Πραγμάτων...κατά συνείδηση&Φιλοπατρία όσο υπάρχει ακόμα γιατί συνήθως κοιτάζουν Μόνο την Τσέπη άρα κατά Τσέπην...Καλό βόλι!! Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ακριβώς, προσπαθούμε να αναστήσουμε την λεβεντιά του γένους μας. Και να στηριχτούμε στα αληθινά ιδανικά του, και όχι στα ανάξια πρόσωπα που υποτίθεται τα εκφράζουν και τα καπηλεύονται (πχ η ΝΔ, εκκλησιαστική ηγεσία κλπ).

Δεν συνηθίζουμε να λασπολογούμε. Η κατάσταση είναι πολύ πιο τραγική από αυτή που περιγράφουμε και την γνωρίζουμε πολύ καλά.

Όσο για τις βρισιές, αν θέλετε μπορούμε να βάλουμε τον σύνδεσμο σε βίντεο από τηλεφωνική συνομιλία γνωστού μαχητικού υποτίθεται ηγουμένου με τον πρώην μητροπολίτη Αττικής. Εκεί να δείτε πως μιλαει ο δεσπότης για τα όμορφα καλογέρια ..
Ξέρουμε πολύ καλά λοιπόν και τους μασόνους και τους ανθρώπους των λεσχών και του Σόρος στην πολιτική σκηνή και στη δημοσιογραφία, αλλά ξέρουμε και πολλά ηθικά σκάνδαλα μέσα στο εκκλησιαστικό κατεστημένο.

Όσο κι αν αισθάνεστε την ανάγκη να στηρίξετε τα "αφεντικά" σας, αργά ή γρήγορα, κάποια στιγμή δεν θα μπορεί να πάει πιο κάτω η κατάσταση.

"τους Έλληνες θα φάτε!" Δεν ξέρουμε πως αντιλαμβάνεστε εσείς το "να φάτε". Πάντως είναι αλήθεια ότι όσο περνάει ο καιρός και ο καθένας παίρνει το δρόμο του, αισθανόμαστε μια έντονη αηδία για τους δοσίλογους, τους χαφιέδες και τους προδότες. Αυτός ο τόπος γεννούσε και θα γεννάει πάντα ήρωες και προδότες. Ο καθένας κάνει την επιλογή του.

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε μαζί με τον μακαριστό π.Αυγουστίνο Καντιώτη:
"Ζητούμε ελευθέρα και ζώσα εκκλησία".

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τέτοια ερώτηση μετά από αυτή την ανάρτηση ..
εμείς δεν θα σας πούμε. Ίσως καλύτερα να ρωτήσετε την μαμά σας. Όλο και θα έχει κάποιο γνωστό βουλευτή να σας βολέψει.

Αλλιώς βάλτε την Κυριακή το πρωί το κήρυγμα του γνωστού "πατριώτη" βορειοελλαδίτη δεσπότη, να δείτε τι θα σας συμβουλεύσει από τον άμβωνα.

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πω την γνώμη μου. Στο βαρέλι του ανθελληνικού αναρχοκομουνισμού που επικρατεί από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν ανακατεύουμε μια ποσότητα εθνικισμού,έστω και αποκρυφιστικού. Το μίγμα που θα προκύψει θα είναι πατριωτικό. Ψηφίζουμε ΧΑ μέχρι να προκύψουν πατριωτικές δυνάμεις στη χώρα μας

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν διαφωνεί με τα εκκλησιαστικά άλλο όμως η πολιτική το τέλειο δεν υπάρχει, παρά μόνο στη σφαίρα του ιδεαλισμού και όσων πετάνε στα σύννεφα..

Ανώνυμος είπε...

Την πατρίδα σου, θέλουν να την παραδόσεις εσύ ο ίδιος
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_223.html

Ψήφισε κι εσύ τον εκτελεστή σου… Μπορείς!
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_605.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ… ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ!

- Σκάνδαλο Ελστατ, πολιτικές ευθύνες.
- Σκάνδαλο Λίστας Λαγκάρντ: Τα στικάκια που γυρνούσαν από γραφείο σε γραφείο και τα «βαριά» ονόματα που συγκάλυψαν.
- Σκάνδαλο Υποβρυχίων: Εκτός από τον Άκη όλοι οι άλλοι είναι… αθώοι!
- Χρηματοδότηση με 11,5 εκατ. ευρώ του αδελφού του πρωθυπουργού. Η περίφημη υπόθεση Μπενάκιο Ίδρυμα.
- Συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών για την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, μέσω της απόρριψης της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.
- Τροπολογία που χαρίζε τα χρέη των καναλιών.
- Τροπολογία που αθωώνε τους καταχραστές.
- Τροπολογία που χαρίζει τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα της κλεπτοκρατίας.
- Το θάψιμο της δικογραφίας για χρηματισμό Μιχελάκη.
- Το θάψιμο της δικογραφίας για ψευδές πόθεν έσχες Αθανασίου.

Παράλληλα η ψήφιση των περισσότερο αντιχριστιανικών νόμων στην σύγχρονη ελληνική ιστορία έγινε από αυτούς τους περιώνυμους «σωτήρες μας».

Το χειρότερο σε ένα λαό είναι να ξεχνά. Αύριο θα ξεχάσει και ποιος είναι και από έρχεται και που πηγαίνει.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
http://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

Αν κανείς έχει δίλημμα, μπορεί να δει και τα πολύ μικρά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης και της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Το να ψηφίσει κανείς ΧΑ με το σκεπτικό ότι συμφωνεί με τις αρχές της, το αφήνω ασχολίαστο, δικαίωμά του άλλωστε. Το να τους ψηφίσει ενώ κατά βάθος δεν συμφωνεί με το σκεπτικό να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, είναι χαρακτηριστικό των βολεψάκιδων, που σε μεγάλο ποσοστό ψήφιζαν και εμμένουν στην ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που μας κατέστρεψε. Το να τους ψηφίσει νομίζοντας ότι υπηρετεί την πατρίδα του, το θεωρώ επιπόλαιο και προσβλητικό για την ιστορία μας (η ΧΑ αποδέχεται στενόμυαλα μόνο ένα μέρος της ιστορίας του Γένους μας για όσους έχουν μπει στον κόπο να παρακολουθούν τα πράγματα).

ΦΣ εκπαιδευτικός

Ανώνυμος είπε...

Έτσι λοιπόν γι' αυτό θα επικρατήσει η πολιτική του άλλα λέω άλλα σκέφτομαι άλλα κάνω, δεν χρειάζεται να βγούμε θα μας πετάξουν απο το ευρώ εξαιτίας της σοβαρότητας της πολιτικής την οποία έχουμε, οσο για λίστες Λαγκάρντ κοιτάξτε με ποιους έτρωγε ο πρωθυπουργός Μαρτίνους , πρόεδρος Dhl τέλος το Σκάνδαλο τεχνικής εταιρείας Φλαμπουράρη .

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είπε...

ΗΧΗΤΙΚΟ - Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος μιλάει για την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ακούστε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, Μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ να μιλάει για τον νέο Ελληνορθόδοξο πολιτικό σχηματισμό στην εκπομπή «Δεσμοί Ελλήνων» με τον Γιάννη Κουριαννίδη, στο 2ο μέρος του αφιερώματος «Ο πατριωτικός χώρος μπροστά στην κάλπη» του ραδιοφωνικού σταθμού «Ελεύθερος Κόσμος».

https://www.youtube.com/watch?v=R02xxpU4yLo

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είπε...

Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τα αποτέλεσματα των Εκλογών

Παρακολουθώντας τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, αισθανόμαστε ότι ξαναζούμε, με ελάχιστες αποκλίσεις την εκλογική βραδιά του περασμένου Ιανουαρίου. Αυτά όμως, μόνο όσον αφορά τα ποσοστά των κομμάτων, μικρών και μεγάλων.

Διότι απόψε, κάτι πολύ μεγαλύτερο βγαίνει από μια διαδικασία που στήθηκε τόσο απότομα και γρήγορα, έτσι ώστε ακριβώς να οδηγήσουν τον λαό σε επανάληψη της ψήφου του, προκειμένου να διαιωνιστεί το σάπιο σύστημα της διαπλοκής και των μνημονίων που διέλυσε τη χώρα.

Μοναδικός κερδισμένος και μάλιστα με αυτοδυναμία σε αυτές τις Εκλογές, είναι η ΑΠΟΧΗ. Όταν αυτή φτάνει σχεδόν στο ΜΙΣΟ του εκλογικού σώματος, τότε οι όποιες πολιτικές και κομματικές αναλύσεις φαντάζουν περιττές.

Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει πως σχεδόν οι μισοί συμπολίτες μας, αδιαφορούν για την πολιτική σκηνή της χώρας. Μάλιστα, τολμούμε να πούμε πως αυτή η αποχή δεν είναι μόνο απόφαση οργής ή γενικευμένη αδιαφορία για τα κοινά, αλλά συνειδητή επιλογή εξαιτίας της απόλυτης απαξίωσης του πολιτικού συστήματος.

Με απλά λόγια, ο λαός δεν εκφράζεται ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ κόμμα, είτε μικρό είτε μεγάλο, είτε εντός είτε εκτός Βουλής. Κι αυτό είναι το μεγάλο συμπέρασμα αυτών των Εκλογών.

Εμείς, ως ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, συμμεριζόμαστε την απαξίωση αυτή εκ μέρους των συμπολιτών μας για το παλαιοκομματικό σκηνικό. Κατανοούμε την οργή τους και ενστερνιζόμαστε τις ενστάσεις, ακόμα και όσων τελικά οδηγήθηκαν στην κάλπη για να ψηφίσουν.

Εκείνο που θέλουμε να πούμε σε όλους, είναι το εξής: Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος δεν κερδίζεται μόνο με την αποχή, αλλά κυρίως με την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Γι' αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Μια προσπάθεια καθαρή, ενωτική, Ελληνική και Ορθόδοξη!

Δεν είναι καιρός για απογοήτευση. Ακόμα κι όταν τα πράγματα δείχνουν πως δεν αλλάζουν, είναι στο χέρι μας με την ενεργό συμμετοχή μας να τα αλλάξουμε!

Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, οργανώνεται καθημερινά σε υγιείς βάσεις και διαδίδεται από στόμα σε στόμα (εξαιτίας του σχεδόν απόλυτου αποκλεισμού της από ΜΜΕ και ιστοσελίδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις). Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινώσουμε την πρώτη ανοιχτή συνάντηση μελών και φίλων της Παράταξης στην Αθήνα. Συνεχίζουμε την συλλογή υπογραφών για να αναγνωριστούμε επίσημα ως πολιτικό κόμμα από τον Άρειο Πάγο.

Σε αυτό τον δύσκολο αλλά ωραίο Αγώνα Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, σας καλούμε όλους! Δεν περισσεύει κανείς!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...!

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Κασιδάκης Μιχάλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Σωτηρόπουλος Δημήτρης, Εκδότης
Χριστοδουλίδης Κυπριανός, Ιατρός

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών επιβεβαιώνονται τα εξής:
Α) Οι Εταιρείες Δημοσκοπήσεων πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα ή να βελτιώσουν τις υπάρχουσες παρεχόμενες "Υπηρεσίες Παραπληροφόρησης" προς τους Έλληνες πολίτες καθώς μας πιπιλίσανε τον εγκέφαλο για την "Μάχη" Σώμα με Σώμα των 2 Μεγάλων Κομμάτων + την ΜΗ Είσοδο του Καμμένου στην Βουλή (κάτι που το περίμενα και εγώ) με σκοπό την δήθεν Πόλωση των ψηφοφόρων..Οπότε ορθώς τους τα λένε περί κατευθυντήριων γραμμών απο το εβραιοσιωνιστικό λόμπυ..ξένα κέντρα εξουσίας...Β) Ο Μέσος Νεοέλληνας βρίσκεται σε πνευματική παράλυση και κοινωνικό εκφυλισμό για αυτό και έδωσε ξανά στον alex..την πρωτιά..του αρέσει λοιπόν η κοροιδία περί σκίσιμο/κατάργηση Μνημοσύνων,τα απίστευτα Νομοσχέδια που έχουν περαστεί (Ιθαγένειας σε παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς,Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων ζευγαριών,Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κάρτα Πολίτη) παράλληλα με την αθρόα Πολυπολιτισμική Εισβολή ελέω ανοιχτών Συνόρων,τις Δομές Φιλοξενίας/Παροχές για Δωρεάν Διαμονή-Διατροφή-Κλιματιστικά/Είσοδο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου Φοιτητών-"Προσφύγων με ipad"..Χωρίς Εξετάσεις..προκειμένου να γίνει πιο "διεθνιστικό" το Πανεπιστήμιο με Επίσης Δωρεάν Διαμονή-Διατροφή σε Φοιτητικούς Κοιτώνες για "ανθρωπιστικούς λόγους" ενώ για τον Έλληνα Φοιτητή-Άνεργο-τις δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων που έχουν Αυτοκτονήσει Απολύτως καμία Μέριμνα/ενδιαφέρον/Παροχή όπως για κάθε λόγης τυχάρπαστο αλλοδαπό.Δηλαδή με τα Χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου-απο τους Φορολογούμενους ΕΛΛΗΝΕΣ δίνονται λεφτά για όλα τα παραπάνω ΜΕΤΡΑ υπέρ αλλόφυλων ενώ για τους Έλληνες ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....Αν αυτό ΔΕΝ είναι Εθνορατσισμός κατά των Ελλήνων για την Φυσική τους ΕΞΟΝΤΩΣΗ τότε τι είναι;; Ουράνιο Τόξο-Τρεμόπουλος-Χρυσόγονος-Αυτοδιάθεση Μακεδονίας-Εθνομηδενισμός.Επίσης Προσλήψεις στην ΕΡΤ..ΦΠΑ 23% στα Νησιά που βάλλονται απο την λαθροεισβολή..σκάνδαλο Φλαμπουρδάρη..Ιδιωτικά Σχολεία που θέλουν να διώξουν άλλο παιδάκι επειδή έτσι θέλει η Περιστέρα/Αλεξ και οι συν αυτώ "Συνεργάτες"...Διορισμοί συγγενών-Γκόμενων-Συντρόφων σε Υπουργεία κτλ..τώρα το επόμενο βήμα είναι να κατεβάσουν απο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης την Ελληνική Σημαία και να πουν ότι αυτό είναι το Πολιτικά Ορθό σε μια Πολυπολιτισμική Χώρα..και αν διαμαρτυρηθείς...απα..απα..απα..είσαι "Φασίστας"...Ελληνόφωνε Γραικύλε που πηγαίνεις ζητοκραυγάζεις-κουνάς σημαιάκια-και φιλάς το Χέρι του σαν να ήταν Παπάς ή Δεσπότης.Τόση Κατάντια..οπότε Τώρα ότι και να κάνει έχει την Υποστήριξη των λοβοτομημένων Ελληνόφωνων άρα είναι καλλυμένος.Δεν έχει προηγούμενο αυτό έλαβε σχεδόν το ίδιο ποσοστό με τον Ιανουάριο απολύτως καμία φθορά..αυτό είναι επιτυχία του Αλεξ + των επικοινωνιολόγων του βάση πλύσης εγκεφάλου..Πρώτη Φορά Φασιστερά..

Ανώνυμος είπε...

οπότε Τώρα ότι και να κάνει έχει την Υποστήριξη των λοβοτομημένων Ελληνόφωνων Γραικύλων άρα είναι καλλυμένος.Καμία Αξιοπρέπεια-Κανένας Αυτοσεβασμός..Δεν έχει προηγούμενο αυτό έλαβε σχεδόν το ίδιο ποσοστό με τον Ιανουάριο απολύτως καμία φθορά..αυτό είναι επιτυχία του Αλεξ + των επικοινωνιολόγων του βάση πλύσης εγκεφάλου..Πρώτη Φορά Φασιστερά..

Ανώνυμος είπε...

"Φασίστες"....ή Έλληνες Τελικά;; γιατί θα τρελαθούμε τελείως...


https://www.youtube.com/watch?v=RCvGpNZTZAA


https://www.youtube.com/watch?v=LJNiBmE8m1o

Ανώνυμος είπε...

Και μια κριτική για την Χρυσή Αυγή:
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2015/09/blog-post_21.html

Συγνώμη για κάποιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά νομίζω σωστά βρίσκει την ουσία του λάθους στο κόμμα αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ έχουν γραφτεί πολλά στο διαδίκτυο, όπως και για τις θέσεις της στο παρελθόν πχ για τις εκτρώσεις (δεν τις απαγορεύουν, τις επιτρέπουν απλά χωρίς κρατική χρηματοδότηση. Και μεταφέρουν το θέμα στον λαό με δημοψήφισμα. Αν για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την ανθρώπινη ζωή, δεν τοποθετούνται και πάνε σε δημοψήφισμα, καταλαβαίνετε πόσο αποφασισμένοι και ακέραιοι είναι.)
Δείτε σχετικά:
ΓΙΑΤΙ οι Ορθόδοξοι πιστοί ΔΕΝ ψηφιζουν το κόμμα "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" (2η ανάρτηση -νέα στοιχεία)
http://antiparakmi.blogspot.com/2014/01/2_31.html

Νέα ντοκουμέντα για την Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"
http://antiparakmi.blogspot.com/2014/02/blog-post_5.html

Όποιος θέλει ας διαβάσει. Πάντως και στο φετινό τους πρόγραμμα, πάλι μιλάνε για σχολεία Αθέων. Τελικά μερικοί χριστιανοί έχουν μεγάλο κόμπλεξ μην τους αποκαλέσουν "συντηρητικούς" και είναι διατεθημένοι να κάνουν κάθε παραχώρηση πριν καν εκλεγούν.
(απόσπασμα από σχόλιο σε ελληνορθόδοξο ιστολόγιο)

Την απάντηση την έδωσαν μία ακόμη φορά οι πιστοί. Ενώ το πολιτικό σκήνικο είναι πλήρως χρεοκοπημένο, η 'Κοινωνία' περιορίστηκε πάνω κάτω στους ίδιους ψήφους. Το παράδοξο είναι ότι αντί να προβληματιστούν, το ονομάζουν επιτυχία.Αν επιτυχία είναι,μετά από σχεδόν 10 χρόνια, να είσαι στα ίδια ποσοστά, πολύ κάτω από το 1%, πήραν 0,6%, τι να πει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που τους πέρασε;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Η παραμονή της Χρυσής Αυγής στα ίδια ποσοστά -παρά το έντονο κύμα λαθρομετανάστευσης που διέλυσε την καθημερινότητα των νησιών αλλά και την Ευρώπη- δείχνει
-είτε την ανικανότητα του αρχηγού της
-είτε την επιδίωξη του να παραμένει σε χαμηλά ποσοστά για να ελέγχεται απόλυτα το κόμμα από την οικογένεια του.

Η ανάληψη "πολιτικής ευθύνης για την δολοφονία Φύσσα", μόλις 3 μέρες πριν τις εκλογές και 2 χρόνια μετά την δολοφονία, προκαλεί σίγουρα έντονα ερωτηματικά (προβοκάτσια ή ανικανότητα;)

Ανώνυμος είπε...

η ΧΑ σαφώς και είχε άνοδο σε όλη την Ελλάδα ως ΠΟΣΟΣΤΟ αλλά και σε κατά τόπους περιοχές που πλήττονται απο την λαθροεισβολή όπως:Μυτιλήνη-Κως-Κάλυμνος-Ρόδος που διπλασίασε τα ποσοστά της βέβαια Πρώτο Κόμμα ήταν το Σφύριζα...στα περισσότερα Νησιά με ότι αυτό συνεπάγεται...η όλη περιρέουσα ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την Ψήφιση του Τρίτου και επαχθέστερου Μνημοσύνου απο ΟΛΑ τα Κόμματα Ξημερώματα Δεκαπενταύγουστου,ένα κείμενο σχεδόν 1000 σελίδων γραμμένο στα Αγγλικά που ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ το διαβάσανε σε συνδυασμό με την πληγή του Μεταναστευτικού δίνανε την εντύπωση ότι η ΧΑ θα είχε κάτι παραπάνω απο εκρηκτική άνοδο στα ποσοστά της πιθανόν δυναμική για Διψήφιο Νούμερο...Οι τυχόν Προσδοκίες δεν επαληθεύτηκαν σαν να μην ήθελε να γίνει...αφού βγήκε ο Μιχαλολιάκος και είπε τα γνωστά...οπότε είτε είναι πραγματικά ηλίθιος αφού με τα Χέρια του έβγαλε τα Μάτια του ή παίρνει εντολές απο τα ίδια κέντρα εξουσίας που κατηγορούν..δηλαδή τις Στοές/Λέσχες/Νέα Τάξη Πραγμάτων κτλ...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.