" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

17 Πρεσβείες υποστήριξαν το Athens Pride 2016. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ! και σχόλιο του Γιάννη Κουριαννίδη

Διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Athens Pride:

"17 Πρεσβείες υποστηρίζουν το Athens Pride 2016
Διπλωμάτες υποστηρίζουν το Athens Pride 2016


Διπλωμάτες από τις πρεσβείες της Αυστραλίας , της Βραζιλίας , του Καναδά, της Χιλής, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιρλανδίας, του Ισραήλ, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Σλοβενίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ στην Ελλάδα θα είναι και πάλι κοντά να εκφράζουν την υποστήριξή τους για το φεστιβάλ Athens Pride και την παρέλαση στις 11 Ιουνίου του 2016 λαμβάνοντας μέρος στην ολοήμερη εκδήλωση."



Το μήνυμα αυτό έφτασε στα e-mails των δημοσιογράφων και ρεπόρτερ όλων των εφημερίδων της χώρας μας και δείχνει με τι κρίνουν σκόπιμο ότι πρέπει να ασχοληθούν οι πρεσβείες 17 χωρών στην πατρίδα μας: με τη στήριξη του … Gay Pride !!!!

Έτσι, για να καταλάβουμε επιτέλους πως τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Η ηθική και οργανική διάλυση των εθνικών κοινωνιών είναι ένα προϊόν καλά οργανωμένης και ύπουλης συνωμοσίας.

Η συνωμοσιολογία και η μπουρδολογία, που συνήθως τη συνοδεύουν, έχουν ως σκοπό να απαξιώσουν αυτή τη συνωμοσία και να κυριαρχήσει πιο εύκολα στις αποχαυνωμένες κοινωνίες της Δύσης.
Γιάννης Κουριαννίδης


Αφίσα σε σταθμό μετρό Αθήνας
(την φωτογραφία τράβηξε μέσα από το βαγόνι, μέλος της ομάδας μας: ο Παιδαγωγός)
Ιστολόγιο ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για την Θεσσαλονίκη έχουν επεκτείνει και τις μέρες κιόλας(έχουν βρει έδαφος)για να πετύχουν όλα όσα έχουν στο άρρωστο μυαλό τους με χορηγίες υποστήριξης ξενοδοχεία,ραδιόφωνα,περιοδικά δρόμου,καλλιτεχνικές ενώσεις,την κρατική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ Α.Ε,εθελοντές,αίθουσες του δημαρχείου Θεσ/νίκης, κ.α..στήριξη,προβολή και χρηματοδότηση σαρκικής ασέλγειας,πνευματικών φόνων...βαδίζουν προς την κόλαση και παρασέρνουν κι άλλους,πόσο κρίμα για αυτή την αγιοτόκο πόλη που έρχονται απο την άλλη άκρη του κόσμου για να προσκυνήσουν να έχουμε κάθε χρόνο τέτοια δρώμενα...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αφού δεν αντιδράει κανείς...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.