" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ο Κυριάκος στη Μπιλντερμπεργκ, μαζί με Λαγκάρντ, Σόιμπλε ...

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα πάρει μέρος στις εργασίες της «σκοτεινής» Λέσχης που θα διεξαχθούν στη Δρέσδη 9-12 Ιουνίου

Ακόμη ένα όνομα Ελληνα πολιτικού, αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα περιλαμβάνεται από αύριο στη λίστα των συμμετεχόντων στις εργασίες της «σκοτεινής» Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., όπως έγινε γνωστό από τη Συγγρού, κατά το τριήμερο 9-12 Ιουνίου θα δώσει το «παρών» στην 64η συνάντηση Bilderberg που θα διεξαχθεί στη Δρέσδη της Γερμανίας. 
Παρουσία 130 περίπου προσωπικοτήτων από τη διεθνή πολιτική σκηνή, όπως της Κριστίν Λαγκάρντ, του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, του υπουργού Οικονομίας της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και του υπουργού Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Οζμπορν, ο κ. Μητσοτάκης, κατά τις ίδιες πηγές, θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την Ελλάδα και την Ευρώπη.


Πριν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρκετοί ήταν οι Ελληνες πολιτικοί που συμμετείχαν σε συσκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ανάμεσά τους, οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Αννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Λουκάς Παπαδήμος, Θόδωρος Πάγκαλος, Ντόρα Μπακογιάννη, Στέφανος Μάνος, Γκίκας Χαρδούβελης, Γιώργος Αλογοσκούφης και Γιάννης Παπαθανασίου.

Πέρυσι από την Ελλάδα συμμετείχαν στις εργασίες της λέσχης ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Τιτάνα, και ο Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Σε άλλο δημοσίευμα διαβάζουμε (και για άλλους Υπουργούς Οικονμικών που θα παραστούν):
Και η Λαγκάρντ
Μαζί με δύο πρωθυπουργούς (Ολλανδίας, Βελγίου), τέσσερις υπουργούς Οικονομικών (Γερμανίας, Σουηδίας, Καναδά και Ιρλανδίας), την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και την αντιπρόεδρο της Κομισιόν Τζεορτζίοβα Κριστάλινα, που φιγουράρουν επίσης στην guest list της πιο «μυστικοπαθούς» σύναξης του πλανήτη, θα συμμετέχουν στο επιβεβλημένο lobbying που θα βρίσκεται σε εξέλιξη πίσω από το σιδηρόφραχτο «Hotel Taschenbergpalais».

Σχόλιο:
Αργά ή γρήγορα θα έχουμε εκλογές. Χειροκρότα τους ζωηρά  Έλληνα ψηφοφόρε. Όπως χειροκροτούσες και όλους τους υπόλοιπους.

ΥΓ. Αφιερωμένο και σε κάποιους "θεοσεβούμενους" που κατεβαίνουν υποψήφιοι με την ΝΔ για να υφαρπάξουν τις ψήφους των πιστών.
Ιστολόγιο "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

GeorGRE είπε...

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει οργανωθεί ένας υγιείς πολιτικός χώρος που να αποτελείται από ευσεβείς και ικανές προσωπικότητες με αγάπη για τον Χριστό και την πατρίδα, να κοινωνούν, να νηστεύουν και να μην αλλάζουν την ορθοδοξία με κανένα είδωλο. Η ΝΔ έκανε μεγάλο κακό στον τόπο και ο μόνος λόγος που κάποιοι την υποστηρίζουν είναι για να πέσει η αριστερά. Η κατάντια μας να ψηφίσει κάποιος τον Κυριάκο που ψηφισε το σοδομιτικό σύμφωνο που όπου βρεθεί δίνει τα διαπιστευτήρια του στη ΝΤΠ το μασόνο γιατί; Για να φύγουν οι θεομάχοι.

Ανώνυμος είπε...

Οι φανεροί εχθροί είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν.
Οι εντός των πυλών, οι καμουφλαρισμένοι είναι οι πιο επικίνδυνοι.Δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς.

Ανώνυμος είπε...

Ας τα βλέπουν αυτά τα γεγονότα κορόιδα που θα ψηφίσουν Ν.Δ. για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
Συμφωνείτε αγαπητοί συν-Έλληνες;
Πρέπει να καταλάβουν στο μαντρί της Ν.Δ. ότι οι Έλληνες πατριώτες ΔΕΝ είναι όμηροι του παρακμιακού αυτού κόμματος και στις ερχόμενες εκλογές έχουν επιλογή!...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.