" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Για ακόμη μιά φορά, η Νέα τάξη πραγμάτων γιορτάζει αυτό που όρισε για την 8η Μαρτιού ως ήμέρα για τη γυναίκα. Η Λευκή Αδελφότητα, για κάθε ημέρα του έτους έχει ορίσει και μια γιορτή που γιορτάζεται από τους απανταχού γκοίμ του κόσμου. Ετσι έγινε και το 1977 μέσω του ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο Ααρόν Ρούσο γνωστός από την συνέντευξη του στον Αλέξ Τζόουνς που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, εξηγεί πώς οι Ροκφέλερ δημιούργησαν το απελευθερωτικό κίνημα των γυναικών για να διαλύσουν την οικογένεια. Η Αθέατη γνώση απομαγνητοφώνησε ενα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη σε ότι αφορά τη γυναίκα, που αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ααρόν Ρούσο κατα τη διάρκεια της φιλίας του με τον Νικ Ροκφέλερ.

ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Για ποιό σκοπό νομίζεις ότι ξεκίνησε το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών; 

ΑΑΡΟΝ: Για να έχουν οι γυναίκες ίσα δικαιώματα στην εργασία και στο να πληρώνονται το ίδιο με τους άνδρες, όπως έχουν και ίσο δικαίωμα στην ψήφο. 

ΡΟΚΦΕΛΕΡ: (Αρχισε να γελάει) Είσαι βλάκας.

ΑΑΡΟΝ: Γιατί είμαι βλάκας;

ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Να σου πώ γιατί ξεκίνησε. Εμείς οι Ροκφέλερ το χρηματοδοτήσαμε. Εμείς είμαστε αυτοί που το προωθήσαμε στις ειδήσεις, τις εφημερίδες κτλ. Και θές να μάθεις γιατί;

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι. Ο πρώτος είναι γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φορολογήσουμε τον μισό πληθυσμό, πρίν το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών. 

Και ο δεύτερος, τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο από μικρή ηλικία. Μπορούμε να τα μάθουμε πως να σκέφτονται, να τα προσανατολίσουμε, να τα αποχωρίσουμε από τους γονείς και να τους μάθουμε να βλέπουν το κράτος σαν γονείς τους.

Αυτοί ήταν λοιπόν αγαπημένοι μου αναγνώστες οι δύο λόγοι που προωθήθηκε αυτό το κίνημα, που σήμερα οι γυναίκες γιορτάζουν με περηφάνια αυτό που έμελλε να διαλύσει την οικογένεια. Οι γυναίκες γιορτάζουν την ημέρα της απελευθέρωσης τους για ίσα δικαιώματα, και οι κοσμοεξουσιαστές γιορτάζουν αυτό που είχαν εξ αρχής ως στόχο. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
το είδαμε εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο με το θέμα ,σχετικό με την καταστροφή!
Γιατί θέλουν να εξαφανίσουν μεταξύ των πολλών άλλων και την ονομασία Ελληνικό πόδι;

“Ιδανικό το «ελληνικό» πόδι. Εσείς, τι πόδι έχετε;
Το ενδιαφέρον είναι ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό φέρεται να είναι κληρονομούμενο Η παρουσία αυτού του χαρακτηριστικού στα δάχτυλα του ποδιού ενός ατόμου έχει χρησιμοποιηθεί για να υποδηλώσει ελληνική εθνική καταγωγή!

Ο όρος ελληνικό πόδι ή δάχτυλος του Μόρτον, είναι μια κατάσταση όπου το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού δίπλα από το μεγάλο δάχτυλο είναι μακρύτερο.

Ο καθηγητής Παύλος Ευθυμίου λέει πως οι Καρυάτιδες δείχνουν την καταγωγή τους και κλείνουν στόματα.

Εικόνες εντός του συνδέσμου.
http://www.fatsimare.gr/kserete-oti/2016/06/01/idaniko-to-elliniko-podi-eseis-ti-podi-exete”

Προχθές ηταν η εορτή της Ορθοδοξίας της Αναστήλωσης των Ιερών Εικόνων. Λένε οι αγιογράφοι μας πως οι Εικόνες και οι Αγιογραφίες - αναπαραστάσεις είναι το βιβλίο των αγραμμάτων.

Στις Εικόνες ο Αγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος , οι Απόστολοι και πάρα πολλοί Αγιοι μας έχουν αυτό το χαρακτηριστικο…
Σε πολλές ετσι απεικονίζεται και το Πόδι Του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει καταγωγή ως Θεάνθρωπος που είναι , αλλά αυτό λέει πολλά για τους Ελληνες που απαρνήθηκαν την Ελληνορθοδοξία …ως ξένη που χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει τον Ελληνισμό!

Λέτε να ξεκινήσει εκ νέου πόλεμος εναντίον των Ιερών εικόνων που είναι πολύ χρήσιμες , ως βιβλίο των αγραμμάτων με τις λευκές ψιλόλιχνες απεικονίσεις των Αγίων μας ;

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015
Ο νέος «Χριστός» είναι μαύρος (και ο «Σατανάς» λευκός)








Ένας μαύρος μουσικός θα υποδύεται τον Ιησού Χριστό στο μιούζικαλ με τίτλο “Revival!”, που πρόκειται να παρουσιαστεί στις αίθουσες κάποια στιγμή φέτος και του οποίου το καστ είναι «πολύ-εθνικό».
http://redskywarning.blogspot.gr/2015/02/blog-post_2.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.