" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

"Ούτε 10΄ λεπτά λοιπόν;;; " και τα προφητικά λόγια της Γερόντισσας Λαμπρινής: Χαθήκαμε αν βγουν αληθινά…

…Μου είπε η γερόντισσα Λαμπρινή (έγινε μοναχή από τον π. Μητροφάνη), για το σπίτι μου(1990):

– «Τι το θες παιδί μου τόσο μεγάλο σπίτι; 
Θα έρθει καιρός που θα βάλουν φόρο και στα βήματά σας μέσα σ‘ αυτό, και στα άτομα που είστε μέσα»!
(Τώρα έχουμε τεκμήριο διαβίωσης – φορολόγηση τετ. μέτρων και το χαράτσι).
– Τυχεροί όσοι θα μένουν σε καλύβες(μικρά σπιτάκια).

Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του!! Α
ν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο θα το δίνεις για βενζίνη για να πάς στη δουλειά σου και το υπόλοιπο να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε…

Την αποθήκη που βάζει ο πατέρας σου το χόρτο για τα ζώα θα σε παρακαλάνε για να μείνουν μέσα! Γεμάτος έκπληξη της είπα. Βρε γιαγιά έχει ποντίκια μέσα! Η γιαγιά μου είπε:
– Όταν κάποιος δεν έχει που να βάλει την οικογένειά του, τα ποντίκια θα υπολογίσει; Αφού έριξε μια ματιά στον ουρανό με κοίταξε και μου είπε:
– Θα είναι άτομα από την Αθήνα και από άλλα μέρη, και από νησιά θα έρθει κόσμος! Πότε θα γίνουν αυτά γιαγιά; Δεν θα ζω εγώ τότε!



Είπε επίσης, το 1990:
– Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα.
Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται. Είπε επίσης ότι θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει τη κάρτα με διάφορους τρόπους. Αυτές, είπε, θα βγουν στον Βόλο.

– Τα πράγματα θα αλλάξουν, δεν θα είναι όπως τώρα. Θα έρθει μεγάλη φτώχεια!
Θα πουν, είσαι μακροχρόνια άνεργος, δικαιούσαι ένα βοήθημα οικονομικό, για να το πάρεις όμως θα πρέπει να έχεις την κάρτα-ταυτότητα. Εκεί θα εξαπατηθούν πολλοί… Σκέψου ένα πατέρα με τρία παιδιά που έχουν τρεις μέρες να φάνε. Θα τρέχει αμέσως να πάρει τη κάρτα, για να αγοράσει λίγα μακαρόνια, λίγα φασόλια... (Δεν μιλάει για απλή τραπεζική κάρτα, αλλά για (υπερ) κάρτα-ταυτότητα)…
«Η Ελλάδα, μια ώρα, οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν. Τυχεροί όσοι θα έχουν χρυσό (ως μέσο συναλλαγής) και ένα κομμάτι γης»


…Όταν τα παιδιά έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις προσευχόμουν συνέχεια για αυτά. Τότε παρουσιάστηκε ο Κύριος μπροστά μου στενοχωρημένος, γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν προσευχή. Μου είπε ο Κύριος:
– Δεν ζητάω πολλά από τους ανθρώπους, έστω λίγη προσευχή σε Μένα γιατί δεν κάνουν;
Από τα παιδιά δεν ζητάω πολλά, καταλαβαίνω την αγωνία τους και το κόπο τους! Όλη μέρα σχολείο και διάβασμα, αλλά για Μένα τίποτα!
Από τα παιδιά θέλω έστω 10΄ λεπτά προσευχή την ημέρα για Μένα!
Έχω δώσει τα πάντα στους ανθρώπους! Μέχρι να μιλάει και να βλέπει ο γονιός το παιδί του που είναι στην άλλη άκρη της γης! Αλλά αυτοί συνεχίζουν να προσκυνούν αυτόν και μου έδειξε τον διάβολο που στεκόταν έξω από το σπίτι μου! Ό
ποιος θέλει ας με ακολουθήσει, μόνον αυτούς θα σώσω. Και από τον αέρα που θα αναπνέουν θα χορταίνουν!\


το είδαμε κ σχολιάσαμε εδώ

Σχόλιο:
Ούτε 10 λεπτά. 
Κι όσοι ελάχιστοι αφιερώνουν 10 λεπτά προσευχής, άραγε είναι η προσευχή τους ζεστή;
φλέγεται από αγάπη για το Θεό;
Ας αφήσουμε λοιπόν για λίγο το διαδίκτυο και ας επιστρέψουμε σε αυτό που ξεχάσαμε: την πραγματική ζωή / Ζωή.

Δεν έχουμε ακούσει τίποτε για τη συγκεκριμένη γερόντισσα.  Είχε πραγματικά χάρισμα; Ή αυθυποβλήθηκε ότι είδε τον Κύριο και ότι άκουσε όλα αυτά. 
Αργά ή γρήγορα θα το διαπιστώσουμε.

Ένα είναι σίγουρο: Είναι καιρός ΝΗΨΙΣ και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ.


Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ εδώ:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει στο βιβλιο ασκητες μεσα στον κοσμο πρωτος τομος και στο γιου τουμπ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ναι έτσι μας ενημέρωσαν και άλλοι μέσω εμαιλ.
Παρακαλούμε στείλτε μας σχετικούς συνδέσμους αν γνωρίζετε.

Ανώνυμος είπε...

Έχω το βιβλίο "ασκητές μέσα στον κόσμο". Το αγόρασα πέρσι για να διαπιστώσω την ορθότητα των παραπάνω προφητειών. Σας ενημερώνω ότι πολλά από τα παραπάνω γραφόμενα ΔΕΝ υπάρχουν στο βιβλίο! Προσοχή λοιπόν!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.