" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ : Ο “Μακεδονομάχος” Φράγκος Φραγκούλης…


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός της κυβερνήσεως Πικραμένου, στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης κάνει κάλεσμα για συλλογή υπογραφών προκειμένου να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!

Δηλαδή, να βάλουμε στη λοταρία το μέγα εθνικό μας ζήτημα, αυτήν την στιγμή! Δηλαδή, επειδή μια άθλια κυβέρνηση παραχώρησε το όνομα, την εθνότητα και την ταυτότητα της Μακεδονίας μας στους
Σκοπιανούς, εκτελώντας πειθήνια τα “θέλω” της ΝΤΠ, θα πρέπει να ψηφίσουμε για τα αυτονόητα! Πως η Μακεδονία είναι ΜΟΝΟ ελληνική!

Έχω πολλές φορές κατά το παρελθόν διατυπώσει την αντίθεσή μου περί του δημοψηφίσματος! Όσοι υποστηρίζουν τη διεξαγωγή του, είναι ανόητοι και προφανώς αφελείς! Εκτός αν εξυπηρετούν άλλου είδους συμφέροντα!

Ωστόσο σήμερα θα δημοσιεύσω την άποψη του φίλου μου, πρώην Νομάρχη Δυτικής Μακεδονίας και έγκριτου ποινικολόγου κ. Παύλου Αλτίνη, ο οποίος μου έγραψε:

«Κάποιος, σχολιάζοντας την άποψή μου ότι το δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων είναι παγίδα, ρωτάει (ρητορικά) αν θα πρέπει να παρασημοφορήσουμε τους δοσίλογους για να μην έχουμε διχασμό.Πως συνήγαγε αυτό το συμπέρασμα από τα λεγόμενά μου, μόνον ο ίδιος ξέρει! 
Η απάντησή μου: Όχι, δεν λέω να παρασημοφορήσουμε τους δοσίλογους ώστε να μην έχουμε διχασμό. Λέω να μην αφήσουμε τους δοσίλογους, τους πράκτορες και τους γραικύλους να καπηλευτούν την αντίθεση των Ελλήνων στις μεθοδεύσεις των εγκάθετων, οι οποίοι εγκάθετοι κυβερνούν την Ελλάδα ελέω και προς όφελος της ξενοκρατίας. Αυτό λέω. Ας βγάλουμε σωστά συμπεράσματα από την περίπτωση Μέρτζου, ο οποίος από “μακεδονομάχος” μας βγήκε “Μπουτάρης”! Ας λάβουμε υπ’ όψιν ότι το δημοψήφισμα θα φέρει διχασμό πιστοποιημένο θεσμικά.

Ό,τι η μειοψηφία μάλλον θα αρχίσει να συντάσσεται με τις απόψεις του “Ουρανίου Τόξου” (ΟΤ). Ότι, δια του δημοψηφίσματος, το σχεδόν μηδενικό ποσοστό ψήφων που παίρνει το ΟΤ, θα γίνει ορισμένες ποσοστιαίες μονάδες λόγω συμπαθούντων, οι οποίοι στις εκλογές ψηφίζουν τα κόμματά τους. Ας γρηγορούμε, για να μην δούμε κι’ άλλα φαινόμενα “Μέρτζου” και ψαχνόμαστε»!



Για τον "μεσσία" Φράγκο Φραγκούλη, δείτε πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες (αλλά και βίντεο της κόρης του)  εδώ, εδώ, εδώεδώ, εδώ.

2 σχόλια:

Demetrios Hadjinicolaou είπε...

Μόνον ἀφελεῖς δύναται νὰ παρασύρῃ ὁ ἐκλεκτὸς ὑφυπουργὸς τῶν... πικραμμένων, πατὴρ τῆς λαθρολάγνου θυγατρός._

Unknown είπε...

https://vimeo.com/user86155404
Eλευσις βιντεο
και μπλογκ http://ouraniaprostasia.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.