" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

τα «κροκοδείλια δάκρυα» και η υποκρισία των υβριστών της Πίστης μας. ΕΚΤΑΚΤΕΣ Νεότερες Ενημερώσεις

Δύο τρανσέξουαλ (ή ότι ότι τέλος πάντως θέλουν να δηλώνουν ότι είναι), διασχίζουν εσκεμμένα περπατώντας προκλητικά στη μέση, την πλατείας Αριστοτέλους. Φυσικά και υπάρχουν δεκάδες άλλοι δρόμοι και πλευρές της πλατείας για να περάσουν, αλλά αυτοί επιλέγουν να προκαλέσουν. Όχι δεν πήγαιναν βόλτα. Από τα δημοσιευμένα βίντεο δίνεται η εντύπωση ότι ήθελαν να προκαλέσουν. Και φυσικά όταν επιδεικνύεσαι, γνωρίζεις ότι ρισκάρεις να προκαλέσεις θετικά ή αρνητικά σχόλια. Ένα μεμονωμένο φτύσιμο από κάποιον νεαρό, παρουσιάστηκε ως «λιντσάρισμα» από τα ΜΜΕ!!!

21 συλλήψεις!!! (αυτό σημαίνει ότι έσπευσαν στο σημείο ΔΕΚΑΔΕΣ περιπολικά!!!). Τελικά αστυνομία υπάρχει. Και αφού οι αστυνομικοί ήρθαν ΜΕΤΑ το συμβάν, πως ήξεραν ποιοι συμμετείχαν στα γιουχαρίσματα; Μήπως «μάζεψαν» στην τύχη όποιον να ναι; Να πως αντιδρά η ΕΛ.ΑΣ. όταν προφανώς έχει δοθεί πολιτική εντολή: Πρέπει να ανακοινωθούν συλλήψεις!

Τι θα γινόταν αν διέσχιζε την πλατεία ναυαρίνου ή την περιοχή της Καμάρας ένας νεαρός με μπλούζα «Μολών Λαβέ»; Ούτε περιπολικά θα εμφανιζόταν, ούτε δεκάδες συλλήψεις θα γινόταν, ούτε θα έριχναν άφθονα δάκρυα οι τηλεπερσόνες. Ούτε φυσικά θα τολμούσε να ζητήσει κανείς την «παραδειγματική» τιμωρία ανηλίκων δραστών από την δικαιοσύνη. Ο «φασίστας» θα είχε διαπομπευτεί στο διαδίκτυο, θα του είχαν κλέψει το πορτοφόλι, τα κλειδιά, θα έβγαζαν στο διαδίκτυο την φωτογραφία με την (κλεμμένη) αστυνομική του ταυτότητα, και αργά ή γρήγορα θα δεχόταν και ένα γκαζάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας του. Και όταν μετά από ένα μήνα έβγαινε από το νοσοκομείο, θα αναγκαζόταν να αλλάξει εμφάνιση για να αποφύγει νέες επιθέσεις από τις φωτογραφίες του που θα είχαν ήδη κυκλοφορήσει. Συνέβη κάτι από όλα τα παραπάνω στα δύο «θύματα της ρατσιστικής επίθεσης»; Δεν νομίζετε ότι σαν πολύ γέρνει η πλάστιγγα από τη μια μεριά;


Σε ένα σωρό προγραμματισμένες πορείες και συγκεντρώσεις, αναρχικοί και ΛΟΑΤΚΙ βεβηλώνουν ιερά σύμβολα και πρόσωπα της Ορθόδοξης πίστης μας. Με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. που αν και παρούσα ΔΕΝ επεμβαίνει.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η «Υπηρεσία Αντιμετώπισης Αντιρατσιστικής Βίας» της ΕΛ.ΑΣ;





Corpus Christi, ένα ακόμη βλάσφημο θεατρικό έργο. Παρουσίαζε τους μαθητές του Χριστού και τον Κύριό μας ως ομοφυλόφιλους  πηγή: https://antiparakmi.blogspot.com/2012/10/4102012.html

πηγή: https://antiparakmi.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html

Ο «Μεσαίωνας» της αριστεράς: κάψιμο βιβλιοπωλείου «Αγιορείτικης Εστίας» στη Θεσσαλονίκη  πηγή

βεβήλωση της σημαίας της επαναστάσεως του 1821, πηγή

2015: Προκλήσεις έξω από την Μητρόπολη Αθηνών

2018, Αίγιο. Κατέβασμα Ελληνικής σημαίας και ανέβασμα της ΛΟΑΤΚΙ, και προκλήσεις μπροστά στις κάμερες. Καμμία σύλληψη φυσικά.

2018, Αίγιο. Και πάλι έξω από την εκκλησία.

Μία ακόμη βεβήλωση στην Μητρόπολη Αιγίου. Μπογιές στο κτήριο και η σημαία των ΛΟΑΤΚΙ στον ιστό. πηγή.   ΟΧΙ, αυτό ΔΕΝ είναι «ρατσιστική» επίθεση.

Βεβήλωση ψηφιδωτού με μπογιά στον Ιερό Ναό Αγ.Αθανασίου Θεσσαλονίκης, πηγή

και πάλι στον Άγιο Αθανάσιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πηγή

Όπως φαίνεται, «Ελληνική» Αστυνομία και «Ελληνική» Δικαιοσύνη αλλά και τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί μας με τις δηλώσεις τους, έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες.

 

Όσο για το παραμύθι της «Ελευθερία της Τέχνης» που επικαλούνται, ΓΙΑΤΙ όταν κάποιοι τηρώντας ένα έθιμο και ντύνοντας ένα καρναβάλι ως Κασελάκη, αυτό να θεωρείται «ρατσισμός» και να σπεύδουν όλοι ΑΜΕΣΩΣ να το «καταδικάσουν» (δείτε εδώ), ενώ το να βεβηλώνονται συστηματικά ιερά Σύμβολα και πρόσωπα της Ορθοδοξίας δεν θεωρείται ρατσισμός;



Καμαρώστε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των ΜΜΕ στο βίντεο που ακολουθεί:
 
 

 

Όπως διαβάζουμε σε ομάδες viber, αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου, από τις 7 μμ θα υπάρξουν ειρηνικές διαμαρτυρίες ενάντια στην πρόστυχη, βλάσφημη αφίσα, έξω από τον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Θεσσαλονίκη:




Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

Νεότερη Ενημέρωση (12/3/2024, ώρα 4 μμ)

Μία ακόμη φορά, η «Ελληνική» Αστυνομία, 
με πρόσχημα δήθεν μια ανύπαρκτη εκδήλωση φεμινιστριών στην πλ. Αριστοτέλους, 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την αποψινή ειρηνική διαμαρτυρία έξω από τον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, για την βλάσφημη αφίσα με μια ημίγυμνη έγκυο που θέλει να σκοτώσει το παιδί της με έκτρωση, επάνω σε Σταυρό που γράφει Ι.Ν.Β.Ι.

Είναι η κλασική πρακτική φίμωσης εκ μέρους του κράτους κάθε φωνής και εστίας αντίδρασης. 
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ την «Ελληνική» Δημοκρατία της Νέας Τάξης Πραγμάτων:





Μετά τα παραπάνω και για να αποφύγουμε τις αναμενόμενες ποινικές διώξεις ανακαλούμε το αποψινό διαδικτυακό κάλεσμα που αναδημοσιεύσαμε.

Θυμίζουμε:
«Ελληνικό Σύνταγμα

'Αρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι)

1. Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
2. Mόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Oι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.»

Υπάρχει «σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια» με την αποψινή ειρηνική διαμαρτυρία έξω από έναν κινηματογράφο;
Απειλείται «απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής»;;;

Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


Νεότερη Ενημέρωση (12/3/2024, ώρα 7:30 μμ)
Σήμερα στις 2 μμ, η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 μμ, για την βλάσφημη αφίσα, έξω από το Ολύμπιον. 

Την ΙΔΙΑ ΩΡΑ, 7 μμ, αναρχικοί κ αριστεριστές ΕΞΩ από τον κινηματογράφο φωνάζουν συνθήματα ανενόχλητοι. 
Δείτε τα βίντεο που καταγράψαμε (ιστολόγιο opaidagogos) από το σημείο:


και εδώ:




Στη συνέχεια 7:15 μμ, πραγματοποιούν με την συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. και πορεία στην οδό Μητροπόλεως. ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. 

Θυμίζουμε:

«Άρθρο 4 - Σύνταγμα της Ελλάδος - Ισότητα των Ελλήνων

1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.»

 

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

7 σχόλια:

Ανώνυμη είπε...

Παρατήρησα την φωτογραφία στο Αίγιο το 2018.Πως θυμούνται το Αγαπάτε Αλλήλους και ξεχνάνε ότι οι αρσενοκοίτες δεν θα μπουν στην Βασιλεία των Ουρανών;

Ανώνυμη είπε...

Καταρχάς τα καρναβάλια δεν είναι τήρηση ενός εθίμου όπως γράφετε αλλά είναι γιορτή του διαβόλου. Απαγορεύεται οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι να συμμετέχουν σε αυτά καθώς και να τα παρακολουθούν. Ο μακαριστός μητροπολίτης Φλώρινας Αυγουστίνος Καντιώτης δεν προέβη σε κινήσεις εναντίον τους;

Ανώνυμη είπε...

Με τις ειρηνικες διαμαρτυρίες δεν κερδίζουμε τίποτα. Τόσες φορές έχουν πραγματοποιηθεί. Είδατε εσείς να έχει γίνει κάτι;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν κάναμε την αναφορά για να προβάλουμε το έθιμο των καρναβαλιών -που πράγματι έχει παγανιστικές ρίζες και δεν συμβιβάζεται με την συνειδητή πνευματική ζωή ενός ορθοδόξου πιστού- αλλά για να τονίσουμε την υποκρισία τους:
Όταν στα καρναβάλια εξευτελίζεται το ράσο, γελάνε κ δεν τρέχει τίποτε, όταν σχολιάζεται ο Κασελάκης, εξανίστανται και κάνουν σύσσωμοι καταδικαστικές δηλώσεις για «ρατσισμό».

Διαβάστε τις σχετικές δηλώσεις εδώ: https://www.protothema.gr/greece/article/1476062/kerkura-omofoviko-amok-se-karnavali-evgalan-karnavalo-kasselaki-me-vammena-heilia-kai-gunaikeia-esorouha/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

« Με τις ειρηνικες διαμαρτυρίες δεν κερδίζουμε τίποτα.»

Το νομικό πλαίσιο έχει αλλάξει (και η καταστολή του εφαρμόζεται επιλεκτικά).
Όποιος ανακοινώνει κάλεσμα - συγκέντρωση , σε περίπτωση που σε αυτήν σημειωθούν επεισόδια, φέρει ευθύνη. Γι αυτό τονίζεται στο κάλεσμα ο ειρηνικός χαρακτήρας της συγκέντρωσης.

Όποιος θέλει να κάνει οποιοδήποτε άλλο κάλεσμα, φυσικά είναι ελεύθερος.

The Cave Dweller είπε...

Από εμένα τον ελάχιστο μια ευχή σε όσους έβαλαν το χεράκι τους για τα παραπάνω αίσχη : Μέχρι να μετανοήσουν να έχουν το ΑΝΑΘΕΜΑ παρά του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. ΑΜΗΝ.

AlchoholGaming είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...ΤΕΛΙΚΑ.

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ/934.232.00 ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ(ΕΛΙΝΑΣ)ΨΥΚΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=LGgf0rV8O1g
ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.