" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα Τριήμερων Αντικατοχικών Εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ.) Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση καταδίκης της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, έναντι Μητρόπολης (Αγίας Σοφίας 3), στις 18:30. 

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος κος Αντώνης Δούλας (μέλος της ΕΛΔΥΚ το 1974) και ο αντιπρόεδρος κος Άγγελος Βουγιούκας (μέλος της ΕΛΔΥΚ το 1974 - αιχμάλωτος πολέμου στις τουρκικές φυλακές στα Άδανα και στην Αμάσεια) του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Κύπρου 1974. 


Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο για να διαδηλώσουμε, ότι εν μέσω κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας με πρόσχημα την οικονομική κρίση, η Τουρκία συνεχίζει να κατέχει το 37% της Ελληνικής Κύπρου και απειλεί στο Αιγαίο και τη Θράκη. 

Της εκδήλωσης θα προηγηθεί διήμερη απεργία πείνας απέναντι από το τουρκικό προξενείο εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Σας προσκαλούμε να συμπορευθείτε στον Αγώνα μας, ένα κοινό Αγώνα ενάντια στις φασιστικές πολιτικές της Τουρκίας. Οφείλουμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε. Έχουμε χρέος η αντιομοσπονδιακή μας φωνή και η επιθυμία μας για μία Κύπρο ελεύθερη για πάντα Ελληνική να αντηχήσει απ’ άκρη σ’ άκρη μέχρι τις πιο υψηλές βουνοκορφές του Πενταδάκτυλου.Πρόγραμμα Τριήμερων Αντικατοχικών Εκδηλώσεων:

12-14/11: 48ωρη Απεργία Πείνας απέναντι από το Τουρκικό Προξενείο 

12-14/11: Ενημερωτικό περίπτερο στην πλατεία Αριστοτέλους 

14/11: Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, έναντι Μητρόπολης (Αγίας Σοφίας 3) η ώρα 18:30 μ.μ., με ομιλητές τον πρόεδρο κύριο Αντώνη Δούλα (μέλος της ΕΛΔΥΚ το 1974) και αντιπρόεδρο κύριο Άγγελο Βουγιούκα (μέλος της ΕΛΔΥΚ το 1974 - αιχμάλωτος πολέμου στις τουρκικές φυλακές στα Άδανα και στην Αμάσεια) του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Κύπρου 1974 .

14/11: Πορεία Διαμαρτυρίας προς το Τουρκικό προξενείο.
Ώρα έναρξης :19:45 μ.μ. , προσυγκέντρωση Τσιμισκή με αρχή πλατείας Αγίας Σοφίας !!


Υ.Γ : Η ΠΕΟΦ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θέλει να καταστήσει σαφές ότι κατά την διάρκεια των εκδηλώσεών μας για την καταδίκη της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους απαγορεύεται ρητά η ένδυση ή η σύναψη διακριτικών άλλων πολιτικών χώρων ή κομμάτων.
Η ΠΕΟΦ είναι αυτόνομο, ανεξάρτητο κίνημα και θα διατηρήσει την αυτονομία της ακέραια. Οι αντικατοχικές εκδηλώσεις δεν είναι χώρος για διαφήμιση. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την απόφαση μας για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων.

ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ Η ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ Η ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΨΥΧΗ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (Π. Ε. Ο. Φ.) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.