" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Μα, σας παρακαλούμε κύριε Ράμα. Μην είστε τόσο επιθετικός!!!

"Μη γκρεμίζετε τα σπίτια των Ελλήνων, γιατί ...δεν θα μπείτε στην Ε.Ε.", απειλεί η Ελλάδα !!!!!!!!!! 
Αηδία. Δεν υπάρχει άλλη λέξη. 
Είναι σαν να πιάνεις επ αυτοφώρω κάποιον να βιάζει την 12χρονη κόρη σου και αντί να τον κόψεις φέτες, να του λες "κύριε, με αυτό που κάνετε ίσως δεν γίνετε δεκτός στη Λέσχη Ακαδημαϊκών".

Ρε χέστες, θα μας τρελάνετε; Τα ίδια κάνετε και με την Τουρκία. 
Κάθε φορά που μας βιάζει, της λέτε "μη μας τον χώνετε τόσο βαθιά κύριε, γιατί θα τεθεί σε αμφισβήτηση η ενταξιακή σας πορεία στην Ε.Ε.". 

Και καλά με την Τουρκία, είναι υπερδύναμη. 
Αλλά να απαντάμε με αυτό το φοβισμένο ύφος στους Αλβανούς !!! Επειδή ο Ράμα είναι εγκάθετος της "νέας τάξης"; 

Ρε πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε, που η μοναδική απειλή σας είναι ότι ο βιαστής σας δεν θα μπει στη Ε.Ε.! Λες κι άμα σας διατάξουν οι ΗΠΑ να πείτε "ΝΑΙ" στην ένταξη της Αλβανίας, εσείς θα πείτε "ΟΧΙ"! 
Απλό είναι ρε καραγκιόζηδες το ερώτημα και σας το θέτουμε έγκαιρα και καθαρά, όπως θέσαμε από το 2008 το πολύ ξεκάθαρο ερώτημα στον Τσίπρα "σοβαρά ρε αρχηγέ, άμα γίνεις κάποτε Πρωθυπουργός θα αναγνωρίσεις την Παλαιστίνη;"


Το θέτουμε λοιπόν καθαρά το ερώτημα τώρα 30 Οκτωβρίου 2016, γιατί θα το βρούμε μπροστά μας:
άμα σας διατάξουν οι ΗΠΑ να πείτε "ΝΑΙ" στην ένταξη της Αλβανίας, εσείς θα πείτε "ΟΧΙ";

Και τελικά, αν τα γκρεμίσει ο Ράμα, τι θα κάνετε;
Τι θα κάνετε ρε τελικά, αν τα γκρεμίσει, πέρα από ένα
τηλεγράφημα διαμαρτυρίας;

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτά γράφαμε στις 30-10-2016 (http://makpress.blogspot.gr/2016/10/blog-post_441.html) πολύ έγκαιρα και ξεκάθαρα όπως πάντα, πριν ακόμη γκρεμίσει ο Ράμα τα σπίτια, πριν δώσει τη συνέντευξη στον Παπαχελά και πάρουν χαμπάρι όλοι οι Έλληνες, πώς ακριβώς βλέπουν το "κοινό" μας μέλλον οι "φίλοι" Αλβανοί.... 

Αν η Τουρκία είναι μία φορά επικίνδυνη για το μέλλον του έθνους μας, οι Αλβανοί είναι 100. 
Όσες δηλαδή φορές μας μισούν περισσότερο από τους τούρκους, πράγμα που δεν μπορούσε να κρύψει ο γενίτσαρος Ράμα, παρά την επανάληψη της φράσης "οι φίλοι μου οι Έλληνες" καμιά πενηνταριά φορές. Ο Ράμα είπε υποκριτικά τόσες πολλές φορές τη λέξη "φίλοι", που βεβαιωθήκαμε 100% ότι η λέξη "μπαμπεσιά" είναι Αλβανική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.