" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ : Ασφαλίτες συνέλαβαν ("απήγαγαν") απόψε με τη βία τον π.Κλεομένη στην Θεσσαλονίκη. Το Βίντεο της σύλληψης.

Σήμερα ο αιρεσιάρχης πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε στην Αρχαία (Ρωμαϊκή) Αγορά της Θεσσαλονίκης, για να εγκαινιάσει έκθεση φωτογραφίας για τον ίδιο! Με φωτογραφίες του, με όλους τους ισχυρούς του κόσμου (σε περίοπτη θέση ο Πάπας), από φωτογραφίες που έβγαλε ο "φωτογράφος του Φαναρίου"!
στην έκθεση φωτογραφίας για τον Βαρθολομαίο, αναφερθήκαμε προχθές, εδώ

Μαζεύτηκαν φυσικά όλοι οι κουστουμαρισμένοι πολιτικοί και λοιποί άρχοντες, αυτοί που μας έφεραν ως εδώ. Έσπευσαν και αρχιμανδρίτες που υπέβαλαν τα σέβη τους στον αιρεσιάρχη, ευελπιστώντας κάποιον δεσποτικό θρόνο.
Τα είχαν λογαριάσει όλα στην εντέλεια, όταν ξαφνικά ... εμφανίστηκε ένας πραγματικός άνθρωπος του Θεού. 

Σε ελάχιστο χρόνο αρκετοί ασφαλίτες τον κύκλωσαν και με τη βία τον έβαλαν μέσα σε ένα τζιπ (που δεν έφερε κανένα απολύτως χαρακτηριστικό που να δείχνει ότι ήταν της αστυνομίας). Πουθενά δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ ένστολος. "Καθαρόαιμη" απαγωγή.


 





Βίντεο:



Αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλλει την βίαια προσαγωγή του π.Κλεομένη:




Δήλωση π.Κλεομένη, αμέσως μετά την σύλληψη του 
(στο παρακάτω βίντεο. μετά το 4ο λεπτό)


https://youtu.be/UCzSUTUmsKE


από σχόλιο στο youtube:
Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΕΓΙΝΕ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 20.45 ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...... 
ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ.

Σχόλιο:
Δεν ξέρουμε πως αντιλαμβάνονται την "ελευθερία" των προσώπων οι αριστεροί που μας κυβερνούν. 
Ή μάλλον ξέρουμε.
Ξεκαθαρίζουμε ότι στο εξής ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ δίπλα στον π.Κλεομένη, όπως στεκόμαστε δίπλα ΣΕ ΚΑΘΕ αγωνιστή ορθόδοξο ιερέα.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Να πάρουμε μια γεύση για το τι θα γίνεται στην εποχή του αντιχρίστου!!!Θα μου πεις... τι Βαρθολομαίος,τι αντίχριστος το ίδιο είναι.
Ντροπή τους πάντως....ξεφτίλα και αστυνομική δυσωδία...
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑ(ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ) ΚΛΕΟΜΕΝΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν γινονται εκδηλωσεις, στις οποιες συμμετεχουν επισημα προσωπα, ειναι φυσικο η Αστυνομια να λαμβανη μετρα ταξεως. Αυτο γινεται επισης και σε εκδηλωσεις χωρις συμμετοχη επισημων, π.χ. σε αθλητικους αγωνες.
Η απομακρυνση προσωπων, που μπορει να προκαλεσουν αναταραχη και επεισοδια, ειναι καθηκον της Αστυνομιας, και σκοπευει στην διαφυλαξη της ειρηνης και της ασφαλειας των συμμετεχοντων στην οποιαδηποτε εκδηλωση.

The Cave Dweller είπε...


Άξιος, Άξιος και πάλι Άξιος ο π.Κλεομένης.

Πολύ ουράνιο μισθό αποταμιεύεις π.Κλεομένη. Άξιος !!!


ΥΓ: Είδατε πόσο πολύ ενοχλεί ένας πραγματικά Ορθόδοξος Χριστιανός ? Τρία γομάρια επιστράτευσαν για να φέρουν βόλτα τον π.Κλεομένη και πάλι μετά δυσκολίας ....

Ανώνυμος είπε...

"Δεν ξέρουμε πως αντιλαμβάνονται την «ελευθερία» των προσώπων οι αριστεροί που μας κυβερνούν."
Ούτε κι εμείς ξέρουμε πως αντιλαμβάνεται την ελευθερία ένας φανατικός ρασοφόρος όταν βανδαλίζει και καταστρέφει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία και έργο τέχνης. Είτε μας αρέσει είτε όχι υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν την περιουσία και ο συγκεκριμένος νιώθει πολύ ελεύθερος για να τους σεβαστεί. Εξάλου ο Χριστιανισμός -που ο κύριος αυτός λέει ότι πρεσβεύει- διδάσκει την αγάπη και όχι τη βία που αποτυπώνεται σε κάθε βίντεο που ανεβάζει ο ίδιος στο διαδίκτυο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"ελευθερία" είναι να έχεις δικαίωμα να κινείσαι και να διαδίδεις τις απόψεις σου.
Όταν συλλαμβάνεσαι "προληπτικά", αυτό θυμίζει μάλλον άλλες εποχές. Τις ξέρουν οι αριστεριστές. Γκουλάγκ, ανακρίσεις κλπ..

Όσο για τον σεβασμό στην "τέχνη", δείξτε μας παρακαλούμε κάποιον που τόλμησε στην Ελλάδα να προσβάλει πχ τον Μωάμεθ, να κοροϊδέψει τους ραββίνους ή να τους ειρωνευτεί.
Γιατί εξευτελίζουν μόνον ορθόδοξους ιερωμένους, προσβάλουν θέματα της ορθόδοξης πίστης (πρόσφατα διαφήμιση ΑΝΤ1: για την παρθενία της Παναγίας μας), το ερχόμενο σαβ/κο θα γίνει στην Αθήνα άλλη μια βλάσφημη προβολή ταινίας, που θα συγκρίνει τον Χριστό με τον BatMan.
Θα ανεχόταν οι αριστεριστές μια ταινία πχ για τον Τσίπρα; ή για τον Κουρουπλή; Ή για τον Καμμένο;
Βλέπετε πόσο επιλεκτικές είναι οι ευαισθησίες σας;

The Cave Dweller είπε...


ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 27 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:05 μ.μ. :

Βγες πρώτα από την ανωνυμία σου φοβισμένο ανθρωπάκι και μετά έλα να μιλήσεις. Η ελευθερία δεν είναι ασυδοσία.

Εκτός αν στο μυαλό σου η ελευθερία ταυτίζεται με το παρακάτω Link :

http://www.katanixis.gr/2017/09/euro-pride-2020.html


Καλή μεταστροφή και καλή μετάνοια.

Χρύσα Πολίτη είπε...

Προς τον Ανώνυμο ''1:05 μ.μ.''

Μου φαίνεται ότι έχετε συνηθίσει το ορθόδοξο ράσο να καθεύδει και να ανέχεται τόσα χρόνια την πνευματική μας χρεωκοπία οπότε είναι λογικό να αντιλαμβάνεστε ως φανατικό τον π. Κλεομένη. Φανατισμός σημαίνει όμως χαυνότητα, κατάργηση της καθαρότητας της διανοίας και ο π. Κλεομένης τα έχει τετρακόσια με την φώτιση του Τριαδικού Θεού.

Φανατισμός είναι η εμμονή στην διαστροφή και την ύλη εις βάρος της πίστης στον Τριαδικό Θεό, αυτό είναι η πραγματική πώρωση και ο φανατισμός.

Ελευθερία στην Ορθοδοξία είναι μεταξύ άλλων να δέχεσαι τα πάντα όπως χλευασμό, διώξεις και να θυσιάζεις την βολή σου για την αγάπη του Τριαδικού Θεού και όχι να διεκδικείς τα δικαιώματά σου κατεβαίνοντας σε πορείες και προβαίνοντας σε απεργίες αξιοποιώντας ό, τι σου προσφέρει το σύστημα προκειμένου να νομίζεις ότι δίνεις αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Υπάρχει πιο σημαντικός αγώνας από την αποκατάσταση του ανθρώπου σε όντως άνθρωπο από δούλο που τον έχουν καταντήσει;;Μόνο ο Λόγος του Θεού μπορεί να το ανατρέψει αυτό και ο π. Κλεομένης αυτό κάνει προσπαθεί να επαναφέρει τον κόσμο στην ορθή πορεία από την οποία έχει ξεστρατίσει προ πολλού αλλά η κρατική Εκκλησία με τους δημοσίους υπαλλήλους της που έχουν παραδοθεί ολοκληρωτικά στην ΝΤΠ έχουν αποκοιμίσει και αποδυναμώσει το φρόνημα του λαού. Έτσι εφόσον οι υψηλά ιστάμενοι πνευματικοί ταγοί έχουν προδώσει και συμπλέουν με την κοσμική εξουσία ο π. Κλεομένης μοιάζει στα μάτια των εκκοσμικευμένων γραφικός, ακραίος κ.ά. Δεν γνωρίζω αν είστε πιστό μέλος της Εκκλησίας του Χριστού αλλά μια φευγαλέα ματιά στο συναξάρι της Εκκλησίας μας θα ανατρέψει τις τοποθετήσεις σας περί χρήσης βίας (όπως είναι η καταστροφή βλασφήμων ειδώλων) ή σφοδρού ελέγχου των αιρετικών ως ασύμβατων με την Ορθοδοξία μέσων ομολογίας της εξ αποκαλύψεως πίστεώς μας.
Όποιος πραγματικά νοιάζεται για τον πλησίον του θυσιάζεται και κάνει τα πάντα για να τον αφυπνίσει με κόστος την δική του ύπαρξη. Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης από αυτό που κάνει ο π.Κλεομένης σύννομος με την πατερική πρακτική εν καιρώ γενικευμένης αποστασίας;;Γιατί να περιδιαβαίνει την Ελλάδα και να εκτίθεται ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να κλειστεί σε ένα ησυχαστήριο για να αγιάσει και να σώσει την ψυχή του;;Πονάει όμως που το έργο που ποιεί με την Χάρη του Θεού γιατί φέρνει καρπούς και η νεολαία αφυπνίζεται...

Τέλος, μόνο και μόνο που αποκαλείτε τέχνη την πανθρησκειακή προπαγάνδα περί τριών αδελφών μονοθεϊστικών θρησκειών υποπτεύομαι ότι είτε τυχαία βρεθήκατε σ'αυτό το ιστολόγιο, ή είστε βαλτός/-ή ή δεν έχετε ιδέα σχετικά με το τι πιστεύει η διαχρονική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού.

Χρύσα Πολίτη είπε...

Και κάτι ακόμα, σημειωτέον ότι ο π. Κλεομένης δεν έχει αγγίξει άνθρωπο οπότε ο φαρισαϊσμός περί άσκησης βίας αλλού...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.