" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Η ιστορική ομιλία αρχιεπισκόπου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:(βίντεο) και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των σημερινών ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ. Διαρκής ενημέρωση για το συλλαλητήριο.





Σε μία ιστορική ομιλία του, πριν από 11 χρόνια, στις 3 Ιουνίου του 2006 ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος είχε πει πώς «η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα γιατί κάποια
Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει».



Είχε πει ο μακαριστός Χριστόδουλος:

«Και η Μακεδονία είναι αυτή που κρατάει ψηλά τα λάβαρα.
Με τέτοιες ιστορίες, αναμνήσεις, με την ιστορική μνήμη καθάρια.
Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς υπολογισμούς, χωρίς έξωθεν εντολές, χωρίς υπαγορεύσεις.
Γι’ αυτό καλό θα ήταν όλοι οι Έλληνες να έρχονται από καιρού εις καιρό στην Μακεδονία.

Και να προσέχουνε πού πατάνε.
Γιατί σε κάθε βήμα μπορεί να πατήσεις χώμα ιερό. Μπορεί να πατήσεις έναν τάφο.
Μπορεί να πατήσεις ένα λείψανο.
Είναι διάσπαρτος ο τόπος από θυσία.

Αυτή η θυσία μας δίνει ζωή.
Αυτή η θυσία μας συντηρεί.
Και είναι το αντίδοτο της παγκοσμιοποίησης, που θέλει όλα να τα ισοπεδώσει.

Να μη μιλάμε για αγώνες.
Να μη μιλάμε για πολέμους.
Να μη μιλάμε για θυσίες…».

Τέτοιοι άνθρωποι, που αγαπούσαν την πατρίδα τους, όπως ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος λείπουν από την Ελλάδα.

Δυστυχώς για όλους μας.



ΠΡΟΤΑΣΗ- ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Δείξτε μας ΕΝΑΝ μητροπολίτη της Μακεδονίας,
που κάλεσε τον κόσμο να πάει στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής 21/1/2018, 2 μμ.
ΕΝΑΝ!


Προφανώς η Νέα Τάξη γνωρίζει το αίσθημα του λαού. Ξέρει ότι το θέμα αναστατώνει και ξεσηκώνει.
Οι δεσποτάδες μας για  να σώσουν το λοβοτομημένο κύρος τους πετάνε κορώνες για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αλλά εσκεμμένα ΔΕΝ κατευθύνουν τον κόσμο στο δρόμο, όπως έκαναν στο παρελθόν (με αντίστοιχα συλλαλητήρια) Γιατί αν αρχίσει ο κόσμος να βγαίνει από το καβούκι του κ να αντιδρά, αργά ή γρήγορα θα "τρίξουν" κ οι δικές τους καρέκλες, στα πολυτελή μητροπολιτικά μέγαρα.

Τι άραγε χάρες χρωστάνε ο καθένας τους; Και δεν τολμάει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να μιλήσει. 





Νεότερη Ενημέρωση 1:


Μπράβο στον Κίτρους Γεώργιο:
 «Η Μακεδονία είναι ελληνική – 
Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο»


Ο Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος μέσω μηνύματός του τονίζει την ελληνικότητα της Μακεδονίας προσθέτοντας ότι το όνομα δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Παράλληλα, ο Ιεράρχης καλεί τους πιστούς να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη. Είναι ο πρώτος που επίσημα δηλώνει εκφράζει τη θέση αυτή.

Αναλυτικά το μήνυμά του…

ΜΗΝΥΜΑ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ επί του Μακεδονικού ζητήματος.

Με μεγάλο ενδιαφέρον και δικαιολογημένη ανησυχία παρακολουθούμε όλοι μας τις τελευταίες εξελίξεις για το φλέγον εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Όλοι επιθυμούμε να δοθεί, επιτέλους, λύση στο χρονίζον αυτό θέμα.Η λύση, όμως, που θα δοθεί να μην είναι σε βάρος της ιστορικής αλήθειας και των εθνικών δικαίων της Ελλάδας.

Θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αρμονικά με τους βόρειους γείτονές μας. Ένα όνομα που θα περιέχει το όνομα της Μακεδονίας, δεν θα εξασφαλίσει την ειρηνική συνύπαρξη των λαών μας. Θα αποτελεί ένα μόνιμο αγκάθι στις διμερείς σχέσεις.

Έτσι, λοιπόν:

Δεν δεχόμαστε καμία ονομασία που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».
Κανείς δεν δικαιούται να διαστρεβλώνει την εθνική ιστορία μας.
Το όνομά μας είναι η ψυχή μας.
Δεν το διαπραγματευόμαστε.
Δεν το εκχωρούμε σε κανένα.

Χαιρετίζουμε με εθνική υπερηφάνεια το συλλαλητήριο που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχουμε όλοι μαζί, μαζικά και αγωνιστικά. Διακηρύσσουμε με όλους τους Έλληνες ότι:

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !





Νεότερη Ενημέρωση 2:
Το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Κατερίνης σύσκεψη των Προϊσταμένων των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος υπό την προεδρία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Λεοντιάδη με αποκλειστικό αντικείμενο το συντονισμό της μαζικής συμμετοχής των Πιεριέων στο συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.

Ο Πρωτοσύγκελλος ενημέρωσε τους υπεύθυνους κληρικούς για το συζητούμενο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, επισημαίνοντας τα κύρια σημεία του ανακοινωθέντος της Ιεράς Συνόδου καθώς και του εγκυκλίου σημειώματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου που αναγνώσθηκε την προηγούμενη Κυριακή σε όλους τους Ιερούς Ναούς, μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του Ποιμενάρχη.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα ήδη έχουν ναυλωθεί εξήντα λεωφορεία από τους Ιερούς Ναούς της Πιερίας για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων στο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, με αυξητική μάλιστα τάση για περισσότερα λεωφορεία.

Η συμμετοχή είναι τόσο μαζική που πολλοί κάτοικοι της Πιερίας θα μετακινηθούν με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς μιας και η χιλιομετρική απόσταση Κατερίνης-Θεσσαλονίκης είναι μικρή ενώ δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα λεωφορεία.

Το κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεώργιου αγκάλιασε το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, φορείς, πολιτιστικοί σύλλογοι, σωματεία, ομοσπονδίες και ενώσεις.


Νεότερη Ενημέρωση 3:

Μητροπολίτες Νομού Σερρών: 
Δεν παραχωρούμε το όνομα της Μακεδονίας
ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

Ἀπό τόν αἱματοπότιστο Νομό τῶν Σερρῶν καλοῦμε ὅλους τούς συνέλληνες σέ συναγερμό προσευχῆς καί σέ πνευματική καί ἐθνική ἀφύπνιση καί ἐγρήγορση. Οἱ καιροί δέν περιμένουν! Στῶμεν καλῶς!


ΣΧΟΛΙΟ:  ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!
ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ -ΠΛΗΝ ΚΙΤΡΟΥΣ.





Νεότερη Ενημέρωση 4:


Οι δεσποτάδες της Δυτικής Μακεδονίας 
ΔΕΝ στηρίζουν το συλλαλητήριο!

Μία ακόμη ωραία μακροσκελή ανακοίνωση αλλά επί τοις ουσίας: ΤΙΠΟΤΕ.
Καμία αναφορά στο συλλαλητήριο!
η ανακοίνωση εδώ




Νεότερη Ενημέρωση 5:


Δείτε τώρα ποιος είναι ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ λόγος καλέσματος σε ΑΓΩΝΑ:





Νεότερη Ενημέρωση 6:


Η πορεία των διαδηλωτών πρέπει να κατευθυνθεί στη Βογατσικού 
για να κράξει τον ανάξιο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης. 


Στη συνέχεια πρέπει να κατευθυνθεί στο δημαρχιακό μέγαρο
για να αποδοκιμάσει και 
να ζητήσει την παραίτηση τον εθνομειοδότη Μπουτάρη 
που προδίδει συστηματικά όλους τους αγώνες του έθνους.

Πριν δεκαετίες η Εκκλησία της Ελλάδος έκανε το χρέος της έναντι της πατρίδας.


Στάθηκε μπροστάρης στους αγώνες του έθνους για να σώσει τη Μακεδονία μας από νέο κύμα αλυτρωτισμού των Σκοπιανών και την Ορθοδοξία από σχίσματα και νέες διορθόδοξες περιπέτειες.


Τώρα, όμως, το ανάξιο ντουέτο Ιερώνυμου Λιάπη και Άνθιμου Ρούσα προδίδει τη Μακεδονία με νερόβραστες Ανακοινώσεις και επαμφοτερίζουσες δηλώσεις, που εξυπηρετούν τους άθεους και εθνομειοδότες κρατούντες.


Υπάκουσε στην επιθυμία του Ιερώνυμου και δεν θα παραστεί στο συλλαλητήριο, λέγει ο μοιχεπιβάτης Αλεξανδρουπόλεως και διά μεταθετού Θεσσαλονίκης Άνθιμος.


Στο μεταξύ προδίδει την Ορθοδοξία με οικουμενιστικές ασχημίες και με την ολόθερμη υποστήριξη της Συνόδου της Κρήτης.


Στο Χριστό πότε θα αρχίσει να υπακούει ο κ. Άνθιμος; Αυτό είναι το ερώτημα.


Σεβασμιώτατε Θεσσαλονίκης! Εγκαταλείψατε το ποίμνιό σας της Αλεξανδρούπολης για να μετετεθείτε στην πολύφερνη Νύμφη του Θερμαικού.


Τώρα θα προδώσετε και τη Θεσσαλονίκη με την απουσία σας από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας;


Είναι απολύτως ενδεδειγμένο το συλλαλητήριο να μη τελειώσει στο Λευκό Πύργο.


Η πορεία των διαδηλωτών πρέπει να κατευθυνθεί στη Βογατζικού για να κράξει τον ανάξιο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.


Στη συνέχεια πρέπει να κατευθυνθεί στο δημαρχιακό μέγαρο για να αποδοκιμάσει και να ζητήσει την παραίτηση τον εθνομειοδότη Μπουτάρη που προδίδει συστηματικά όλους τους αγώνες του έθνους.


Νεότερη Ενημέρωση 7:

την παρακάτω είδηση δημοσιεύουμε όχι φυσικά για να φοβίσουμε αλλά για να προστατεύσουμε όσους κατευθύνονται στην συγκέντρωση: Αποφεύγετε την περιοχή της Καμάρας και τα πέριξ στενά.
Όπως έχουμε ξαναγράψει: Η Νέα Τάξη ξέρει να κάνει με πολλούς τρόπους τη δουλειά της:
 όπου δεν φτάνει το μικρόφωνο του δημοσιογράφου, φτάνει το παλούκι του αναρχικού.

Σε περίπτωση που συμβεί ο οποιοσδήποτε προπηλακισμός, την ευθύνη θα φέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Γι αυτό τους πληρώνουμε. Για να προστατεύουν τους πολίτες. Το δικαίωμα του να διαδηλώνεις ειρηνικά είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Μια ζωή ανθέλληνες.... 
Αντισυγκέντρωση αναρχικών
 την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη - 
Φόβοι επεισοδίων



Σε αντισυγκέντρωση στο «συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου καλούν ομάδες αντιεξουσιαστών. Συγκεκριμένα, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, από κοινού με την ομάδα «Μαύρο και Κόκκινο» και τη «Libertatia» καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 13:00 στην Καμάρα.

Παράλληλα, μικροφωνική και συγκέντρωση για το Σκοπιανό και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18:00 στην Καμάρα, ενώ και το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου ομάδες αντιεξουσιαστών σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία, με αφετηρία την Καμάρα, στις 12:00.

Στο σχετικό κάλεσμά της, που δημοσιεύθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «το µακεδονικό ζήτηµα µε όλες του τις προεκτάσεις είναι βασικός άξονας συγκρότησης του ελληνικού εθνικισµού και του κράτους του».
«Οφείλουµε να παλέψουµε για µια κοινωνία που η διάκριση σε εθνότητες θα είναι αδιάφορη και δεν
θα αποτελεί αιτία πολέµων, σφαγών και διακρίσεων. (…) Αυτή η πάλη όµως αρχίζει σήµερα µε την αναγνώριση και ισοτιµία των µειονοτήτων, το δικαίωµα στον αυτοπροσδιορισµό, την αποεθνικοποίηση του δηµόσιου χώρου και βέβαια την εκδίωξη της εκκλησίας από αυτόν», αναφέρει η Αντιεξουσιαστική Κίνηση.





Νεότερη Ενημέρωση 8:

Αίγιο: Με πανό και τις καμπάνες να χτυπούν οι ιερείς βγήκαν στους δρόμους για το Σκοπιανό
Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Αμβρόσιου

Στους δρόμους… βγήκαν την Τετάρτη περίπου 60 ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως από την Αιγιαλεία, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αγωνία και ανησυχία τους για το θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων. Οι ιερείς, κρατώντας πανό που έγραφαν «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», πρωτοστατούντος του Αμβροσίου έκαναν πορεία στον κεντρικότερο δρόμο του Αιγίου, τη Μητροπόλεως.


Όλη η λίστα με τα σημεία αναχώρησης λεωφορείων:



ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ" -
ΥΠΟΓΡΑΨΕ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ




12 σχόλια:

ΙΧΝΙΚΑ είπε...

Aφου ο Ανθιμος τους προειδοποιησε με καθαιρεση...αν τολμησει και παει καποιος απο τους ιερεις!!!....λετε να δουμε καποιον;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μιλησαν και αλλοι 3 μητροπολιτες ο σερρων ο σιδηροκαστρου και ο ζιχνων και νιγριτης βλεπε ρομφαια GR

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν νομίζουμε να έκανε πραγματικά τέτοια δήλωση ο Άνθιμος.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι τεκμηριωμένα, παρακαλούμε να μας στείλει τον σύνδεσμο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ἀπό τόν αἱματοπότιστο Νομό τῶν Σερρῶν καλοῦμε ὅλους τούς συνέλληνες σέ συναγερμό προσευχῆς καί σέ πνευματική καί ἐθνική ἀφύπνιση καί ἐγρήγορση. Οἱ καιροί δέν περιμένουν! Στῶμεν καλῶς!

http://www.romfea.gr/diafora/19549-mitropolites-nomou-serron-den-paraxoroume-to-onoma-tis-makedonias

ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!
ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ -ΠΛΗΝ ΚΙΤΡΟΥΣ.

GeorGRE είπε...

Κρίμα για τον Ιερώνυμο, κρίμα για τον Άνθιμο. Έμειναν πίσω από τις εξελίξεις.
Κατάντησαν "Οίκος Ανοχής" μιας και ανέχονται εις το όνομα της "διάκρισης" ότι τους πλασάρουν.
Κρίμα και για τη Ρωσία που ΤΩΡΑ που τους συμφέρει, για να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, μας συμβουλεύουν να μη δεχτούμε σύνθετη ονομασία ενώ οι ίδιοι τους αναγνώρισαν ως "Μακεδονία" απ τις πρώτες κιόλας χώρες. Επιβεβαιώνεται ο άγιος Παΐσιος που έλεγε "όχι για να μας βοηθήσουν αλλά επειδή τους συμφέρει".
ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

δικιο εχετε θελουν να δειξουν οτι ανοιξαν το στομα τους .

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε όλοι εκεί, πρώτα ο Θεός! Στο μεγαλειώδες και παλμώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία μας!
«Πλην Λακεδαιμονίων», ίνα μνησθώμεν και του αρχαίου λογίου.
Θα λείπει αυτός που θα έπρεπε πρώτος να κατέβει στο πεζοδρόμιο και να ηγηθή της παλλαικής κινητοποιήσεως. Αυτός που θα έπρεπε με πύρινα κηρύγματα να προτρέψη το λαό να αφήσει τους καναπέδες και τις πολυθρόνες και να συμμετάσχει οπωσδήποτε στη μεγαλειωδη κινητοποίηση για τη Μακεδονία μας, για την ελληνικότητα της οποίας τόσα κηρύγματα έχει αφιερώσει. Πλαισιωμένος από το ιερατείο με επικεφαλής τον πρωτοσύγκελο, ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,και όλους τους κληρικούς της μητροπόλεώς του και όχι μόνο, Ο ένοικος της οδού Βογατσικού τουτέστιν.
Οι νέοι, άγιε αρχιμανδρίτα, υπεύθυνε του γραφείου νεότητος,όταν βλέπουν τους ποιμένες να πρωτοστατούν στους εθνικούς αγώνες δονούνται, πυρακτώνονται και ηλεκτρίζονται, παραδειγματίζονται από το ζήλο και την αγωνιστικότητά τους και ρίχνονται και αυτοί στη χαρά και τη φωτιά του αγώνα. Για τη «χαρά του έρωτα» πληθωρικός ο λόγος, άγιε αρχιμανδρίτα, για τη Μακεδονία ισχνός ή ανύπαρκτος…
Δεν έπρεπε να είχατε ξεσηκώσει, σεις και οι άλλοι ιερείς της πόλεως, τους νέους και τις νέες των ενοριών σας σε έναν ιερό και άγιο ξεσηκωμό για τη Μακεδονία μας; Επειδή ο μητροπολίτης αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών του λαού καθώς και των περιστάσεων, μιμούμενος τον αρχιεπίσκοπο της ήττας, πρεπει κατά αναπόδραστη νομοτέλεια να συντονίσετε και σεις το σκεπτικό και τη δράση σας εν προκειμένου με το αντίστοιχο δικό του; Αγανάκτησε και αηδίασε ο λαός της Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, με την επεικέστατα απαράδεκτη, και γιατί όχι προδοτική στάση της ηγεσίας της τοπικής Εκκλησίας, η οποία ερήμην του και παρά το φρόνημα και τη θέλησή του επέλεξε την τακτική της απαξιώσεως της παλλαικής, αγωνιστικής κινητοποιήσεως. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/19544-arxiepiskopos-oi-ellines-einai-kourasmenoi-kai-auto-den-tha-bgei-se-kalo
Και στην Αμφιλοχία ο τραγικός αυτός άνθρωπος διακήρυξε τις ιδεληψίες του ναρκώνοντας την αγωνιστική διάθεση του λαού και ψύχοντας τον ιερό του ζήλο. Δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα πηγαίνοντας στην επαρχία να απαξιώνει τα συλλαλητήρια. Άραγε βρέθηκε κανεις λεβέντης να αποχωρήσει ή/και να τον ανακαλέσει στην τάξη;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Συγχωρέστε με, αλλά πιστεύω πως δεν κάνετε καλά που λέτε μπράβο και προβάλετε μητροπολίτες του οικουμενισμού.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αν κάποιος μητροπολίτης διαφοροποιήθηκε από τους υπόλοιπους και κάλεσε να πάει ο κόσμος στο συλλαλητήριο, εμείς έχουμε χρέος να το προβάλουμε - διακρίνοντας τον από τους υπόλοιπους.

Αν αναφερόσασταν στον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, τα οικουμενιστικά του παραστρατήματα δεν ακυρώνουν τις προσπάθειες τους στα εθνικά θέματα και την ρήξη του -για ένα διάστημα τουλάχιστον- με την Νέα τάξη.

Δείτε την προηγηθείσα ανάρτηση μας:
Αποκάλυψη-«βόμβα»: Γι’ αυτό «έφαγαν» τον Χριστόδουλο – Η ανένδοτη στάση του Μακαριστού για το Σκοπιανό και ο ρόλος των ΗΠΑ
https://opaidagogos.blogspot.gr/2018/01/blog-post_17.html

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες λένε ότι 100 αναρχοάπλυτοι νεοταξίτες εγχώριων και ξένων Μ.Κ.Ο, κατά επιταγής του συστήματος που τους χρησιμοποιεί και τους υποθάλπει, ετοιμάζουν αντισυγκέντρωση στο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μας. Σκοπός τους είναι να δημιουργησουν επεισόδια να διασπάσουν και να διαλύσουν το πλίθος.
Πρώτον! δεν πρέπει επ΄ ουδενί λόγω να τους επιτρέψουμε να φέρουν σε πέρας το έργο τους και δεύτερον! είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν ένα κάλο μάθημα...!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Η αντισυγκέντρωση των αναρχικών θα είναι στην Καμάρα.
Αποφεύγουμε τα στενά επάνω από την Καμάρα.
Αν η Αστυνομία τους επιτρέψει να ξεμυτίσουν, την ευθύνη φέρουν οι επικεφαλείς τους.
Και να ξέρουν, οι κυβερνήσεις αλλάζουν. Θα δώσουν λόγο για κάθε εσκεμμένη προδοσία τους.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.