" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ. "Δώσε λύση για τον μικρό παιδί αλλιώς οι ευχές μας θα γίνουν ΚΑΤΑΡΕΣ".

Ο μικρός Χρήστος Εμμανουήλ πάσχει από το σύνδρομο ipex, πρέπει να μεταβεί στο Νιούκασλ της Αγγλίας . Το κόστος της νοσηλείας του είναι μεγάλο και δεν μπορεί να το καλύψει η οικογένεια του. Είναι ένα κόστος που καμία μέση οικογένεια δεν θα μπορούσε να καλύψει. Δίπλα στον μικρό Χρηστάκη ακούραστη η μητέρα του Βασιλική, που αντί να χαίρετε το παιδί της, βλέπει το μικρό της αγγελούδι με καλώδια και σωληνάκια να παλεύει για τη ζωή του στην Εντατική. Περιμένει εδώ και μέρες απάντηση από τον ΕΟΠΥΥ, σε αίτημα που έχει υποβάλλει.
Δείτε τη λέει η μητέρα :


O μικρός ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ έχει μεγάλη ανάγκη να μεταφερθεί επειγόντως στην Αμερική για να κάνει μεταμόσχευση. Ταλαιπωρείται από το σύνδρομο ΙΡΕΧ. Το ποσό είναι μεγάλο και μπορεί να καλυφθεί μόνο με τη βοήθεια όλων μας. Αν θέλετε να βοηθήσετε τον μικρό Χρηστάκη στον αγώνα του για να γίνει καλά ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ στο Διεθνή Τραπεζικό Λογαριασμό Πειραιώς λογαριασμός: GR 1301 712390 0062 3914 2180 507 Όνομα μητέρας: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΛΑΖΑΡΟΥ


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
(μας εστάλλει μέσω εμαιλ)

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ 

 ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΗΣΤΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ, 
ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ) ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ 
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ!!!.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ? 
 ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΗΡΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΣΕΙΣ Ο ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ) ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΤΑ ΜΑΣΤΕΡ , ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΕΝΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . 


ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΛΠ...) ΕΣΥ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ ΘΑ ΕΛΥΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ. 
ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ Η ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!! 


ΔΩΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 2 ΜΕΤΡΑ ΓΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ !!! ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ(ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?) ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ Η ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΖΩΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΣΤΥΓΝΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΝ ΤΥΛΙΓΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΦΕΚ,ΚΥΑ,ΑΥΣ,ΕΥΕΕ ΚΛΠ..ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!


ΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, 

ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ.
ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ? ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ?


Υ.Γ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΥΧΑΙΟΣ ΕΧΩ ΚΙΑ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 23 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΒΑΡΥ!!!


ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ


Σχόλιο:
 Ο Κύριος μας είπε να προσευχόμαστε, να ευλογούμε, να ΜΗΝ καταρριόμαστε. Αλλά
είναι φορές που ανθρωπίνως φτάνεις στο "Αμήν" και ψελλίζεις : «Πρόσθες αὐτοῖς κακά, Κύριε, πρόσθες αὐτοῖς κακὰ τοῖς ἐνδόξοις τῆς γῆς»


Κaι ένα ακόμη βίντεο που βρήκαμε για παιδί με σύνδρομο IPEX:
https://youtu.be/2zX7klZYWNY

Ομάδα Εκπαιδευτικών Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.