" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Είμαστε πλέον σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ κατάσταση. Τι πρέπει να κάνουμε για να ετοιμαστούμε για όσα έρχονται ;

Ακόμη και οι πλέον αδιάφοροι, αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα χειροτερεύουν.
Οι κινήσεις στη διεθνή σκακιέρα επιταχύνονται. Όλο και περισσότερα πιόνια μπαίνουν στο σχέδιο..

Φυσικά δεν λείπουν -όπως πάντα- οι ανόητοι που σπεύδουν να ειρωνευθούν. Κάποιοι από αυτούς παριστάνουν και τους πιστούς. Όχι μόνον αγάπη και σεβασμό δεν δείχνουν, αλλά επιμένουν να γελάνε από φθόνο και ζήλεια. Δεν πρόκειται να χάσουμε ούτε λεπτό μαζί τους.
Οι εξελίξεις δείχνουν τι έρχεται. Όπως και οι προφητείες. 

Η προδοσία στην πολιτική σκηνή αλλά κυρίως μέσα στην -θεσμικά αποκαλούμενη- εκκλησία, έχει χτυπήσει κόκκινο εδώ και καιρό. Αφού οι πιστοί συνεχίζουν να παριστάνουν ότι δεν βλέπουν, η οργή του Θεού έρχεται να καθαρίσει τον "στάβλο".

Όσοι νομίζουν ότι κινδυνεύουν μόνον όσοι είναι στο στρατό ή σε περιοχές κοντά στην Τουρκία, δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Από τους Ουτσεκάδες στη Θεσπρωτία, μέχρι τους λαθρομετανάστες στις μεγάλες πόλεις, η  Ελλάδα θα αιματοκυλιστεί αδυσώπητα.

Κάποιοι άλλοι έτρεξαν να βολευτούν ατομικά, σε κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα μπορούσε κάποιος με τέτοιο κίνητρο, να ελπίζει ότι ο "Θεός" θα τον σώσει;

Μια πρώτη εισήγηση, για όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν :
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
(με εισηγήσεις άλλων ομιλητών)

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.