" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! «Πρόεδρε έρχονται για σένα. Ετοιμάζουν να σε…» Επίθεση στον Δημήτρη Νατσιό. Ένα ακόμη αριστεροαναρχικό ΠΟΓΚΡΟΜ μέσα στο «ελληνικό» Πανεπιστήμιο.

Όλοι αυτοί οι μαλλιάδες, οι αιώνιοι φοιτητές, 
πρέπει να καταλάβουν ότι το Ελληνικό Πανεπιστήμιο ΔΕΝ είναι τσιφλίκι τους.  Το πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Για την ακρίβεια το χρυσοπληρώνει. Όπως πληρώνει και τους καθηγητές, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία προπαγανδίζουν το ιδεολογικό «σκουπιδαριό».

Ότι η ελευθερία διάδοσης ιδεών μέσα στο Πανεπιστήμιο, δεν μπορεί να είναι προνόμιο 
των ορφανών του Μάρξ. Ούτε η θεματολογία μπορεί να περιορίζεται στην νεοταξική LGBTQ ατζέντα, στην διαφορετικότητα και στις αποκαλούμενες «μειονότητες» (όταν όμως οι Έλληνες και οι Ορθόδοξοι πιστοί γίνονται μειονότητα, κανείς δεν υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους). 

Η αυθαιρεσία να κολλάμε σε κάθε ιδεολογικό αντίπαλο την ρετσινιά του «φασίστα» (ανάθεμα αν έκαναν ποτέ τον κόπο να διαβάσουν τι είναι ο φασισμός και ποιες πχ οι διαφορές του με τον ναζισμό) αποκαλύπτει τις παρωπίδες που φορούν και την πνευματική τους ένδεια.

Όσο για τον «σκοταδισμό» που γράφουν στο πανό, 
η δια της βίας απαγόρευση παρουσίασης ενός βιβλίου, αποκαλύπτει ξεκάθαρα ποιος είναι ο σκοταδιστής. Ποιος ρίχνει τα βιβλία στην «πυρά».



Τέλος, αναφορικά με το «ακροδεξιούς» που χρησιμοποιούν επίσης ως ρετσινιά, 
ας σεβαστούν επί τέλους το δικαίωμα καθενός στον αυτοπροσδιορισμό. Δεν είναι προνόμιο των σεξουαλικά «διαφοροποιημένων» ο αυτοπροσδιορισμός.

Όσο για την ΕΛ.ΑΣ. 
που ενώ γνώριζε την προγραμματισμένη εισβολή των αναρχοάπλυτων, περιορίστηκε στο να ειδοποιήσει τον Νατσιό να μην πάει, χρόνια στους αγώνες, 
ξέρουμε πολύ καλά ότι εκεί που δεν μπορεί να φτάσει το γκλοπ του «μπάτσου», και η πένα του δημοσιογράφου, αλλά και η «δικαιοσύνη» ως μέσο επιβολής της νεοταξικής απολυταρχίας (πχ περίπτωση υποχρεωτικού εμβολιασμού, «Σπαρτιάτες» κλπ), έρχεται η ανοχή στους αναρχοάπλυτους για να εξαφανίσει κάθε αντίθετη φωνή.


Το ρεπορτάζ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (εδώ) και αποκαλυπτική συνέντευξη του κ.Νατσιού :



Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ. Έχουμε τις επιφυλάξεις μας για το κόμμα του κ.Νατσιού. 
Κατά πόσο είναι πραγματικά διατεθειμένο να φέρει την ρήξη με το σάπιο σύστημα που υποδούλωσε την πατρίδα μας. Οφείλουμε όμως να υπερασπιζόμαστε ΚΑΘΕ ΘΥΜΑ της αριστερής βίας και ιδεολογικής τρομοκρατίας.

1 σχόλιο:

kwnkar είπε...

Ποια ρήξη με το σάπιο σύστημα;
Ποιες επιφυλάξεις;
Τον είδαμε τον Νατσιο στην ενθρόνιση στην Θεσσαλονίκη
με παπικους + μονοφυσιτες!
Μείνετε με τις επιφυλάξεις.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.