" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Ο αγώνας «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Κάθε μέρα, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

 


Παραθέσαμε χθες εδώ, τον αγώνα μιας δικηγόρου και χιλιάδων Ελλήνων ΕΝΑΝΤΙΑ στο πρόστιμο για τους άνω των 60 ετών, επειδή αρνήθηκαν να «τρυπηθούν» με το γενετικά τροποποιημένο (αποκαλούμενο) «εμβόλιο» (σκεύασμα από εκτρωμένα έμβρυα).

Μπορεί να μην πέτυχαν την ακύρωση των προστίμων (και πως να την πετύχουν με ένα τόσο σάπιο πολιτικό σύστημα και μια υποταγμένη δικαιοσύνη), αλλά οι πιέσεις τους ανάγκασαν την κυβέρνηση να σταματήσει την επιβολή του και να περιορίσει στο μισό την καταβολή του σχετικού προστίμου μέσω της Εφορίας.


Παρουσιάζουμε σήμερα έναν πολιτικό που ενώ συνελήφθηκε τον καιρό της «πανδημίας» επειδή αρνήθηκε να τηρήσει το μέτρο της απαγόρευσης συγκεντρώσεων, ΣΗΜΕΡΑ, ως πρωθυπουργός βγαίνει και κατακεραυνώνει δημόσια τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και το παγκόσμια στημένο αυτό πείραμα.

Δείτε το βίντεο:

https://rumble.com/v3yw2ul--.-.html



Ας ελπίσουμε ότι θα ξημερώσει μια μέρα και στην Ελλάδα μας (παρά την προδοσία από πολιτικούς, ΜΜΕ, εκκλησιαστική ιεραρχία, δικαστική εξουσία, πανεπιστημιακούς) που θα ακουστεί μια τέτοια φωνή που θα λέει χωρίς φόβο και σκοπιμότητες την αλήθεια.

Για όσους ονειρεύονται τον γνωστό δασκαλάκο ως Τιτάνα, ας κάνουν τον κόπο να τον ρωτήσουν κατ΄αρχήν αν μπολιάστηκε ή όχι (γιατί ντρέπεται να μας πει τι έκανε).
Μια χαρά συμπροσευχήθηκε πριν λίγες μέρες με τους καρδινάλιους και τους μονοφυσίτες και τους πάστορες στην ενθρόνιση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ), μια χαρά ψήφισε πρόσφατα και το νομοσχέδιο για την φίμωση του διαδικτύου (δείτε εδώ).

Αντιθέτως, όλη η ζωή του π.Αυγουστίνου Καντιώτη, ενός «νάνου» σωματικά, ενός ασκητή, εναντίον κάθε εξουσίας (πατριαρχών πχ Αθηναγόρα, πλήθους δεσποτάδων, του Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ Τίκα, του ίδιου του Βασιλιά-όταν θεσμοθέτησε έρανο υπέρ της Μασονικής Στοάς, του Καραμανλή -μασόνος, ακόμη και της δικτατορίας των Συνταγματαρχών -επειδή απαιτούσαν να κάνουν κηρύγματα για το καθεστώς μέσα στις εκκλησίες) ήταν ένας αγώνας ενός Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ.

Πάντα θα υπάρχει ένας Γολιάθ και ένας Λυαίος, πάντα θα ευλογεί όμως ο Θεός και έναν Δαυίδ ή έναν  «Νέστορα» για να δώσει δημόσια την ομολογία του.

Αυτόν τον δρόμο μας έδειξαν οι Άγιοι, οι Μάρτυρες της πίστης μας, αυτόν τον δρόμο μας έδειξαν οι αγωνιστές, οι ήρωες της πατρίδος μας, ΑΥΤΟΝ τον δρόμο οφείλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας και εμείς!

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
https://opaidagogos.blogspot.com/2023/12/blog-post_6.html

 

ΥΓ. Στην ετικέτα «Αγωνιζόμενοι Ορθόδοξοι πιστοί» του ιστολογίου μας (σύνδεσμος εδώ) υπάρχουν 215 περιπτώσεις ΑΓΩΝΩΝ. Οργανώσου με πρόσωπα που εκτιμάς και εμπιστεύεσαι, σκέψου με μεγάλη σύνεση και γράψε με ταπείνωση αλλά και ασυμβίβαστο πνεύμα την δική σου σελίδα στην ελληνική και ορθόδοξη ιστορία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.