" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

ΕΤΣΙ αλλοιώνουν τα κείμενα των Αγίων Πατέρων! ΕΤΣΙ (με ακτινοβολίες) σκότωσαν την Μοναχή Χερουβειμία

Η Νέα Τάξη είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ.
Θυμάστε τους 2 καρκίνους που φύτεψαν στον Χριστόδουλο όταν - ο μέχρι τότε «δικός τους» άνθρωπος- τόλμησε να αντιδράσει και να αποκαλύψει τα σχέδιά τους.
Θυμάστε τον Πρόεδρο της Κύπρου Τάσο Παπαδόπουλο. 
Θυμηθείτε και τι βρέθηκε όταν πολλά χρόνια μετά ανοίχτηκε το μνήμα του Αραφάτ.
Θυμηθείτε και την αιφνίδια «ασθένεια» του κυβερνήτη Μεταξά αμέσως μετά την επίσκεψη του Άγγλου πρέσβη, που τον οδήγησε άμεσα στο θάνατο.
Θυμηθείτε και πρόσφατα τις δολοφονίες Σωκράτη Γκόλια, Καραϊβάζ και την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.
Κεφάλι που σηκώνεται και αντιδρά, ΚΟΒΕΤΑΙ.

Το εξαιρετικό κείμενο που ακολουθεί αφιερώνεται στην μάρτυρα Ρουμάνα μοναχή Χερουβειμία.
Όπως βλέπετε ανακάλυψε αλλοιώσεις ιησουϊτών σε πρωτότυπα κείμενα Αγίων Πατέρων!
Η επόμενη αποκάλυψη, της στοίχισε την ίδια της τη ζωή.
Το κείμενο μεταφράστηκε και πρωτοδημοσιεύθηκε εδώ.
Ομάδα Εκπαιδευτικών Ο Παιδαγωγός


« ... απέδειξε ότι το κειμενο που είχαν τυπώσει οι Ιησουίτες και έπειτα εισήγαγε ο J.P.Migne στην Ελληνική Πατρολογία είχε πολλές παρεμβάσεις και αλλοιώσεις σε σχέση με το ερευνόμενο χρυσοστομικό κείμενο..»


ΜΟΝΑΧΗ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜΙΑ-
Την σκότωσαν επειδή δεν δέχθηκε να προδώσει την ορθόδοξη πίστη της



Στο κοιμητήριο της Ι.Μ Πέτρου Βόντα αναπαύεται η μοναχή Χερουβείμiα-κατά κόσμον Σβετλάνα Μιχαέλα Τανάσα.Η αδελφή Χερουβειμία σπούδασε αρχαία ελληνικά και λατινικά στα πανεπιστήμιο Ιασίου Ρουμανιάς και έλαβε μια υποτροφία από το ίδρυμα Σόρος,για ένα μάστερ στο CEU(Central European University) της Βουδαπέστης.Η εργασία που της ανέθεσαν ήταν να ερευνήσει ένα χειρόγραφο της Ερμηνείας στη Γένεση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και εκεί απέδειξε ότι το κειμενο που είχαν τυπώσει οι Ιησουίτες και έπειτα εισήγαγε ο J.P.Migne στην Ελληνική Πατρολογία είχε πολλές παρεμβάσεις και αλλοιώσεις σε σχέση με το ερευνόμενο χρυσοστομικό κείμενο..


Το συμπέρασμα της ήταν ότι μια κριτική έκδοση της Ερμηνείας της Γένεσης θα αποδείκνυε τις αυθαίρετες προσθήκες των Ιησουιτών.

Οι καθηγητές εκτίμησαν τη δουλειά της και της πρότειναν να κάνει και διδακτορικό.

Η διδακτορική της διατριβή θα είχε ως κεντρικό άξονα την ερμηνεία της Γενεσeως.Επρεπε να αποδείξει ότι οι Αγιοι Πατέρες στην ερμηνεία της Γένεσεως στηρήχθηκαν στον Ωριγένη.Η Σβετλάνα άρχισε να μελετά χωρίς να έχει καταλαβεί αρχικά τι σκοπό είχαν.Όσο όμως διάβαζε τους Αγιους Πατέρες καταλάβαινε τι βλασφημία της ζητούσαν να αποδείξει.Μου είχε αφήσει η ίδια και τα έχω εδώ ,την ερμηνεία του Αγίου Αυγουστίνου (στα λατινικά),του Ωριγένη(στα ελληνικά) του Θεοδωρήτου(στα ελληνικά),του Αγίου Εφραιμ του Σύρου(στα Αγγλικά),ακόμα και ένα σχόλιο του Φίλωνος του Αλεξανδρινού (στα ελληνικά).έργα τα οποία είχε διαβάσει στο πρωτότυπο στη Βουδαπεστη .’Οσο διαβαζε τόσο καταλάβαινε ότι οι Αγιοι Πατερες όχι μόνο δεν ακολουθησαν τις θέσεις του Ωριγένη, αλλά ένας από τους λόγους που τα έγραψαν ήταν για να καταπολεμήσουν τις αιρετικές θέσεις του Ωριγένη.

Κάποια στιγμή παιρνοντας πληροφορίες για τους καθηγητές της έμαθε ότι οι πιο πολλοί από αυτούς ήταν Έβραιοι,ενώ σιγά-σιγά διαπιστωσε το πόσο περιφρονούσαν την Ορθοδοξία

‘Όταν ανακοίνωσε το πόρισμα της έρευνας της είπαν:’’Οχι,διάβασέ το άλλη μία φορά,δεν είναι έτσι,ξανασκέψου το.Εμείς σε πληρώνουμε για να αποδείξεις κάτι και εσύ πρέπει να το κάνεις’Ακολούθησαν πολλές αντεγκλήσεις και επιχειρηματολογίες.



Μετά από κάποιο διάστημα γύρισε στην πατρίδα της τη Ρουμανία για να πάρει κάποια πράγματα.Επειδή δεν αισθανόνταν καλά επισκέφθηκε έναν γιατρό για εξετάσεις.Εκει διαπίστωσε ότι είχε καρκίνο του δέρματος με γρήγορη εξάπλωση,στην αριστερη ωμοπλάτη.Την είχαν ακτινοβολήσει.(σημ. π.Γεωρ.. Είχαν τοποθετήσει δηλαδή έναν μηχανισμό που εκπέμπει δέσμη ακτινοβολίας σε κάποιο μερος που σύχναζε και περνουσε πολλές ώρες.π.χ το γραφείο της και η ακτινοβολία έπεφτε πάνω της,στην προκειμένη περίπτωση στην αριστερή ομωπλάτη.Μ΄αυτόν τον τρόπο και οι κομμουνιστες του Τσαουσέσκου είχαν «φάει» πολλούς.Είναι χαρακτηριστικο ότι ο Τσαουσέσκου είχε πάντα μαζί του ανιχνευτη ακτινοβολίας).




Ο γιατρός της είπε ότι έχει λίγους μήνες ζωής.Γύρισε στη Βουδαπέστη να πάρει τα πράγματα της.της.΄΄Μη φεύγεις έχουμε λύσεις για την αρρώστια σου.Ακου μας και θα γλυτώσεις΄΄.Πήρε όσα πράγματα μπορούσε(τα πιο πολλά βιβλία της εμειναν εκεί)και γύρισε στη χώρα της στον πατέρα Ιουστίνο Πίρβου(σημ.π.Γεωρ.ηγουμενος της μονής Πετρου Βόντα και μέγας ομολογητή της πίστεώς μας)και του τα διηγήθηκε όλα.Αυτός της είπε να μείνει στο μοναστήρι.Αυτό έγινε τον Αυγουστο του 1997.

Περασε ενάμιση χρόνο γεμάτο πόνους.Γρήγορα έκανε μετασταση.’Έλιωνε μέρα με τη μέρα.Δέχτηκε να ρασοφορεθεί και λίγο πριν πεθάνει έγινε μοναχή.Δεν ήθελε να πάρει μορφίνη,θέλοντας με τον πόνο να σβήσει τις αμαρτίες της.


Τα ουρλιαχτά πόνου προαγγέλουν ακόμη και σήμερα σε όσους την άκουσαν τα βάσανα της κολάσεως.Ο Θεός εισάκουσε την τελευταία της επιθυμία να μην πεθάνει πριν την πανηγυρη της μονής(Σύναξις των Αγίων Αρχαγγέλων).Μετά την αγρυπνία την νύχτα της 7ης προς 8η Νοεμβρίου 1998 στις 03.00 η Αγία μάρτυς Χερουβειμία εκοιμηθη,έτοιμη να ομολογήσει μπρος στον Τριαδικό Θεό των αγώνα των Ορθοδόξων ενάντια στον άρχοντα του αιώνα τουτου.

Η αδελφή Χερουβειμία μας διηγούνταν ότι είχαν φύγει από το CEU για τον ίδιο λόγο,καρκίνο του δέρματος,ενας φοιτητής από τη Βουλγαρία,ένας από τη Γεωργία και ένας από της Η.Π.Α.Λυπαμαι που δε μπορώ να πώ τα ονόματά τους, ίσως κάποιος κάποτε τα μάθει.Η ορθοδοξία είναι ζωντανή και καρποφορεί εν αληθεία.,ενώ ο σπόρος της πίστεως είναι το αίμα των μαρτύρων.

Ένα κείμενο του μοναχού Φιλοθέου, Πηγή:www.proortodoxia.wordpress.com

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

13 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Μπορείτε, παρακαλώ, να μας δώσετε μια παραπομπή σε πρωτογενή πηγή, όπου θα μπορούσε κανείς να διαβάσει την μελέτη της μακαριστής μοναχής;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.
Υπάρχουν αποτειχισμένοι αδερφοί στην Ρουμανία. Αν θέλετε δοκιμάστε να επικοινωνήσετε μαζί τους μήπως γνωρίζουν κάτι.

kwnkar είπε...

Για τον Ιωάννη Μεταξά ως αιτία θανάτου
ιατρικό ανακοινωθέν
οξεία φαρυγγοαμυγδαλιτιδα !

Υπάρχει μεγάλη αλληλεπιδραση Stress και ανοσοποιητικου!
Το ΟΧΙ, μεγάλος στρεσσογονος παράγων που οδήγησε
σε δριμεία υπεραναπτυξη μικροβίων και σε θάνατο.

Ναι αιτία θανάτου οξεία φαρυγγοαμυγδαλιτιδα!!!
Τα άλλα όλα στη σφαίρα της φαντασίας !!!

kwnkar είπε...

Για τον Χριστόδουλο που έφερε τον Παπα στην Ελλάδα !

Ξέρω ότι η χρόνια ηπατίτιδα Β μπορεί να έχει ως
επακόλουθο ηπατική κίρρωση και ενίοτε καρκίνο ήπατος!!!

kwnkar είπε...

Για τον Αραφάτ.
Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία, ο Αραφάτ πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Σύμφωνα με αναλύσεις που έγιναν σε ελβετικό εργαστήριο το 2012, δηλ. 8 χρόνια μετά το θάνατό του, αφού εξετάστηκε η πιθανότητα δηλητηρίασης του με ραδιενεργό πολώνιο. Ο έλεγχος προσωπικών αντικειμένων του Αραφάτ έδειξε την ύπαρξη ιχνών πολωνίου.Παρόλα αυτά, Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε στις 15-10-2013 πως τελικά δεν βρέθηκαν ίχνη πολωνίου σε έρευνα από ρώσικο εργαστήριο!

kwnkar είπε...

Όταν δεν σας βολεύει κάτι, δεν τα δημοσιεύετε !!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ο Μεταξάς πέθανε την 29η Ιανουαρίου. Την 94η ημέρα του πολέμου (όπως διαβάζουμε). Το ΟΧΙ το είπε την 28η Οκτωβρίου. Και φυσικά οι μάχες τότε λόγω του χειμώνα είχαν κοπάσει. Επαναλήφθηκαν με την εαρινή επίθεση του Μουσολίνι.

Όσο για τον Χριστόδουλο, οι ξαφνικοί καρκίνοι στο συκώτι, σε ένα άτομο που λόγω ιδιότητας υποβάλλεται σε τακτικές εξετάσεις από εξαιρετικούς ιατρούς, αφήνει να αντιληφθούμε τι συνέβη. Ότι συνέβη κ στον Τάσο Παπαδόπουλο, αφού είπε το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν.

Αφελείς δεν είμαστε.
Σε πρόσωπα που έχουν επιρροή στις γεωπολιτικές εξελίξεις, φυσικά και γίνονται «παρεμβάσεις». Δεν ασχολούνται δεκαετίες τώρα με την μόλυνση με ακτινοβολίες, ραδιενεργά υλικά κλπ, για να εξολοθρεύουν απλούς αγρότες, ψαράδες και ρακοσυλλέκτες.

ΥΓ. Στο ιστολόγιο δεν έγιναν αναρτήσεις όλο αυτό το διάστημα γι αυτό και δεν δημοσιεύθηκαν τα σχόλια σου.

kwnkar είπε...

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που υπέγραφαν 12 Έλληνες γιατροί, ο Μεταξάς δέκα ημέρες νωρίτερα είχε εμφανίσει φλεγμονή στον φάρυγγα. ... που οδήγησε σε περιαμυγδαλικο απόστημα !
«Παρά την έγκαιρον διάνοιξίν του, ως και την μετεγχειρητικήν κατάλληλον θεραπείαν, παρουσίασεν εν συνεχεία τοξιναιμικά φαινόμενα και επιπλοκάς, ως γαστρορραγίαν και ουρίαν και απέθανεν». ...

Έντονο παρατεταμένο Stress, δυσλειτουργία ανοσοποιητικου .
Οξεία φαρυγγοαμυγδαλιτιδα- περιαμυγδαλικο αποστημα! Σηψαιμια, ανεπάρκεια πολλαπλών οργανων! Όσο απίστευτο και αν φαίνεται κάποιοι πεθαίνουν από οξεία φαρυγγοαμυγδαλιτιδα ακόμα και σήμερα στην εποχή των αντιβιοτικών !!!
Να υπηρετούμε την αλήθεια...

kwnkar είπε...

Μήπως γνωρίζετε για τον παραλυτικο της Βηθεσδα, 38 ολόκληρα χρόνια.
Ποια ήταν η αιτία της παραλυσιας;

kwnkar είπε...

Η διαφορετική άποψη δεν δημοσιεύεται. Φιμωνεται!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Η διαφορετική άποψη δεν δημοσιεύεται. Φιμωνεται!!"

Σκέφτομαι τι θα έγραφες αν εκ παραδρομής σβηνόταν και κάνα σχόλιό σου. Όπως αυτό για τον παραλυτικό.
Τέλος πάντων οι αναγνώστες δεν είναι κουτοί. Ούτε εμείς είμαστε κουτοί.

Λέγε λέγε, κάτι θα μείνει.
Όχι δεν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες ούτε δολοφονίες ούτε τίποτε.
Είναι τόσο καλοί και αθώοι όλοι, 200 χρόνια τώρα που γίναμε κατ όνομα ανεξάρτητο κράτος.

kwnkar είπε...

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες, ούτε για δολοφονίες.
Απλά θέλω να είμαι αντικειμενικος .
Όμως ο Μεταξάς πέθανε για τον λόγο που είπαμε,τώρα εσείς αν θέλετε
να πιστεύετε ότι τον δολοφόνησαν είσαστε ελεύθερος να πιστεύετε ότι θέλετε !!! Κάτι παραπάνω ξέρω όσον αφορά λοιμώξεις. Σας μιλάει υγειονομικός που ήταν σε αναστολή !

Όσον αφορά τον παράλυτο την εποχή του Χριστού δηλ. 2000 χρόνια πριν
η αιτία της παράλυσης η ωχρά σπειροχαιτη , βακτήριο που προκαλεί την σύφιλη. Σεξουαλικως μεταδιδόμενο νόσημα.
Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν αντιβιοτικά !
Η νευροσυφιλη που δεν θεραπευοταν οδηγούσε σε παράλυση.
Γι' αυτό ο Χριστός τον είπε πρόσεχε έγινες καλά , μηκετι αμαρτανε!

Εκείνη την εποχή θα λέγατε για τον παραλυτικο τα ίδια που λέτε για τον Μεταξά σήμερα;

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Για kwncar
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μας πληροφορεί και μας προβληματίζει...
Με τα δικά σας σχόλια όμως "έσκασε και το χειλάκι μας" που λένε!...
Θα έλεγε κάποιος, ότι εξετάσατε προσωπικά τον παραλυτικό του Ευαγγελίου, ή τον Μεταξά! Τόση σιγουριά πια!!!
Πάντως η "τυχαία" ασθένεια του Μεταξά, από πολύ "καθυστερημένο στρες", ΒΟΛΕΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αυτούς που τότε έκριναν τις τύχες του κόσμου! Πάααρα πολύ όμως! Άλλαξε την πορεία της Ελλάδας προς την κατεύθυνση που ήθελαν!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.