" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Κι όμως η ΕΛ.ΑΣ., κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Βίντεο! Σχόλια (πόσο πανίσχυρο είναι τελικά το "σύστημα". Υπάρχει τελικά κάποιο "πατριωτικό" κόμμα που μπορεί να μας σώσει;;;)

Μπορεί :
  • οι "Ρουβικώνες" να καίνε και να ρημάζουν και να εκφοβίζουν και να απειλούν, ανενόχλητοι, με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. (όπως μαθαίνουμε θα γίνουν και "πολιτιστικό σωματείο! Δεν κάνουμε πλάκα -φαίνεται ζήλεψαν το φαγοπότι στις ΜΚΟ και άδραξαν επιπλέον τρόπους να αποκομίσουν κέρδος), 
  • αναρχικοί μπορούν να εισβάλουν μέσα στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης Κυριακή πρωί, να διακόπτουν την Θεία Λειτουργία βρίζοντας, απειλώντας και προπηλακίζοντας να πετάνε και φειγ βολάν, και όταν συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ τους να αθωώνονται (άραγε πως θα τους αντιμετώπιζε η δικαιοσύνη αν εισέβαλαν σε ένα τζαμί; ή σε μια συναγωγή;!!! Γιατί ουδέποτε δεν βεβήλωσαν έστω μία συναγωγή οι "επαναστάτες της πορδής";)



  • οι γιοι του κάθε Κουράκη, Βούτση, Σκουρλέτη και ένα σωρό άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να απελευθερώνονται άμεσα -με την βοήθεια των πατεράδων τους- ή να πέφτουν "στα μαλακά" στις απειροελάχιστες περιπτώσεις που από συγκυρία συλλαμβάνονται





αλλά όταν οι πραγματικοί πολέμιοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
απολύτως ΑΟΠΛΟΙ, αντιδρούν ΕΙΡΗΝΙΚΑ,
ΑΜΕΣΑ συλλαμβάνονται:


Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν όλοι ποιοι είναι τα τσιράκια της Νέας Τάξης..



Κι επειδή σίγουρα θα βρεθεί κανένας κουτοπόνηρος σχολιαστής, να μας επικρίνει ότι τάχα προβάλουμε έμεσα την Χρυσή Αυγή (από το 2ο βίντεο της συνεδρίασης στην επιτροπή της βουλής), ξεκαθαρίζουμε ότι ΔΕΝ ανήκουμε σε κόμματα, γιατί πολύ απλά θέλουμε να σχολιάζουμε και να κρίνουμε ελεύθερα, ΧΩΡΙΣ  παρωπίδες. 

Επιγραμματικά, όσο την Χρ.Αυγή θα διοικεί η οικογένεια Μιχαλολιάκου (μπαμπάς, γυναίκα, κόρη και τέως "γαμπρός"), τόσο το μέλλον του εθνικισμού στο πολιτικό σκηνικό, θα παραμένει εγκλωβισμένο και υποταγμένο. Γι αυτό και προτιμούν να διατηρούνται τα ποσοστά τους χαμηλά (όπως ακριβώς και το ΚΚΕ). Αν ανοιγόταν ως κόμμα, θα κινδύνευαν οι ανίκανοι και τα "κομματόσκυλα". 


Τελικά, ποιό "πατριωτικό" και "ορθόδοξο" κόμμα 
θα μας σώσει;;;
Όποιες νέες προσπάθειες εμφανίζονται στο χώρο της -αποκαλούμενης- ακροδεξιάς, εκ των προσώπων που συμμετέχουν (Γ.Καρατζαφέρης, Κ.Πλεύρης, Π.Μπαλτάκος, Ν.Νικολόπουλος, Κ.Βελόπουλος, Φ.Κρανιδιώτης κλπ) διαπιστώνουμε ότι αποτελούν απλά δικλείδες ασφαλείας του συστήματος αφενός για να αφαιρούν ψήφους από την Χρ.Αυγή και αφετέρου για να ετοιμάζουν διαθέσιμα "δεκανίκια" στην επόμενη συγκυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή.

Ούτε πατριώτες είναι ούτε ορθόδοξοι ούτε ρωσόφιλοι. Απλά καιροσκόποι. 
Όπως ακριβώς αποδείχθηκαν και οι ΑΝ.ΕΛ.

Καμαρώστε πχ τι ωραία που βρίζει ο "θεοσεβούμενος" κ.Μαλτάκος (και φυσικά πόσο ανέχεται την διαφθορά στην πολιτική και δικαστική εξουσία)!




Το σύστημα είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ και καπελώνει προκαταβολικά 
κάθε απόπειρα αντίδρασης. Γι αυτό και δημιουργεί "βαλβίδες εκτόνωσης" (όπως ήταν πχ το κίνημα των αγανακτισμένων)




"πατριωτικά" site και εφημερίδες ...
Να θυμίσουμε το θάψιμο ακομμάτιστων πατριωτικών συγκεντρώσεων ενάντια στην λαθρομετανάστευση, από "πατριωτικά site και έντυπα" (εδώ), κάτι που επαναλήφθηκε και τις επόμενες φορές (πχ συγκέντρωση Μάρτιος 2017 στην Θεσσαλονίκη -Λ.Πύργος); 




Τα ίδια συμβαίνουν και στον αντιοικουμενιστικό αγώνα, 
στην Εκκλησία μας. 
Θυμηθείτε την δήλωση μετανοίας του μητροπολίτη Γόρτυνος (εδώεδώ και εδώ), τις ατελείωτες "κολοτούμπες" του "λέοντα" Πειραιώς Σεραφείμ (πχ εδώ, εδώ, εδώ και τελευταία εδώ) και την αφωνία των "παραδοσιακών" δεσποτάδων να καταγγείλουν ευθαρσώς και δημόσια την (Ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης..

Θυμηθείτε και την πρόσφατη αποκάλυψη μας (εδώ) ότι γνωστός θεωρούμενος "αντιοικουμενιστής" ιερωμένος, συμβούλευσε και βοήθησε ιερομόναχο που είχε διακόψει την μνημόνευση του Οικουμενιστή μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου, να στείλει επιστολή μετάνοιας και να επιστρέψει πίσω, στην μητρόπολη του. 



Κι όμως, κάποιοι ΔΕΝ σκύβουν το κεφάλι
Σ αυτές τις δύσκολες στιγμές όμως, υπάρχουν κάποιοι
Έλληνες Ορθόδοξοι που δεν δειλιάζουν, ούτε περιμένουν πρώτα "να γίνουμε πολλοί" για να προχωρήσουμε.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ και θα συνεχίζουν να πολεμούν, όταν όλοι οι άλλοι (παραδίδονται και) σταματούν.
Ανταμώνουν με τους συναγωνιστές τους στην μάχη και όχι στις ατέρμονες συζητήσεις ή στις εύκολες "διακηρύξεις". Στην μάχη χτίζεται το ηθικό και το ατσαλένιο φρόνημα.


Συνεχίζουμε αδέρφια. 

Οι "πολλοί", οι "νεκροί", ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ΠΟΤΕ.

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε ενταξει το κατοχικο σταλινικο καθεστως του 74 κανει οτι γουσταρει και ο πατριωτικος χωρος(δεξιος και κεντρωος) ειναι ανυπαρκτοι και τρεμουν τους αριστερους φονιαδες.
μονη μικρη ελπιδα σωτηριας η χρυσαυγη
φασιστες ξεφασιστες ναζι ξεναζι δεν εχει καμια απολυτως σημασια πλεον....χαμενοι για χαμενοι ειμαστε....

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Χριστός μας σώζει, αυτοί είναι όλοι θνητοί και άπιστοι στον Ιησού, πώς μπορούν να θέλουν το καλό μας;
Ανάλογη αθώωση περιμένουν οι χριστιανοί ανεξαρτήτως ημερολογίου και για τον Γέροντα Μεθόδιο τον Εσφιγμενίτη, αθώωση όχι δικαστήρια και ξανά δικαστήρια που χρονίζουν

Ανώνυμος είπε...

Γεγονός.
Μέσα σε ένα κοτέτσι με 15 νεαρά αλλά γερά κοκόρια τοποθετήθηκε μια γριά κότα. Η κότα απέκρουσε ΟΛΕΣ τις μεμονωμένες επιθέσεις , ΟΛΕΣ. Στο τέλος απομακρύνθηκαν από κοντά της , τα κοκόρια , στα οποία ανήκει και το κοτέτσι. Εάν συνειδητοποιούσαν τα κοκόρια πως είναι πιο δυνατά από την κότα…
ΘΑ μπορούσαν έστω να συμμαχήσουν και να μην κοιτάζουν μόνο τον έναν που πάλευε μοναχός…
Απεναντίας αντι να ενωθούν τα κοκόρια ενώνονται οι κότες και τότε τα κοκόρια ένα ένα εξοντώνονται πανεύκολα…
Το θέμα είναι να προλάβουν τα κοκόρια να αντιληφθούν τι πρέπει να κάνουν. Δύναμη έχουν αυτό που χρειάζεται είναι να αποβάλλουν τον φόβο τους , να ενωθούν και να αναγκάσουν τις γριές κότες να κάτσουν στα αυγά τους .
ΝΑ αρχίσουν να παρακαλούν τα κοκόρια να μην τις πετάξουν εξω από το κοτέτσι ,όπως όταν ησαν νέες , τότε που φτιασιδωνόντουσαν για να τις ερωτευτούν “οι γονείς” των νέων κοκοριών και εκλιπαρούσαν τα παλιά κοκόρια να τις ανεχθούν στο κοτέτσι που ανήκε ανήκει και θα ανήκει στα κοκόρια…
Που να ηξεραν τα κοκόρια πως
Δώσε θάρρος στον χωριάτη ….
Είναι καιρός τα νεαρά κοκόρια να αποκτήσουν και πάλι τον έλεγχο της περιοχής τους και να πετάξουν τις γριές κότες στην χύτρα… φροντίζοντας να ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ … ΞΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ …ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ!!!
Η γριά κότα ξέρει πως πλησιάζει ο καιρός για την χύτρα και απλά προσπαθεί να κερδίσει οσο χρόνο μπορεί γινόμενη ολο και πιο επιθετική αλλα
το πεπρωμένο - Η ΧΥΤΡΑ - φυγείν αδύνατο…

Εννοείται πως για να βράσει το νερό στην χύτρα πρέπει να ανάψει και η φωτιά , τα ξύλα είναι έτοιμα ...το σπίρτο περιμένουν και τότε η γριά κότα η θα βράσει στο ζουμί της η θα τα μαζέψει και θα την κάνει με ελαφρά... πηδηματάκια , εάν προλάβει...!!!

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό και προτιμούν να διατηρούνται τα ποσοστά τους χαμηλά (όπως ακριβώς και το ΚΚΕ).
Δάσκαλε , το ΚΚΕεξ. κυβερνά , τι σχέση έχει με τα ποσοστά της χ.α!
Μάλλον δεν το πιστεύεται ουτε εσείς , πόσο μάλλον οι οπαδοί του!
Εάν θέλετε εσείς η οποιοσδήποτε άλλος , ας γράψει ποίος από όλους τους στόχους του ΣΕΚΕ προδρομος του ΚΚΕ εξωτερικου , δεν έχει επιτευχθεί ακόμα;
Οι τρείς μεταπολιτευτικές τάσεις σε αντιστοιχία με τις αρχικΈς ιδρυτικές του ΣΕΚΕ (ΒΛ.ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΕΙΝΑΙ:
ΤΟ ΚΚΕεξ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που παραμένει πιστή στον ΑΡΧΙΚΟ στόχο σε αντίθεση με τον Γιανιό που αποχώρησε . (Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρει κανείς γιατί ο Γιαννιός αποχώρησε ;)

“ΣΕΚΕ.
Στο Ιδρυτικόν Ψήφισμα του ΣΕΚΕ αναφέρεται[4]:
Οργανωτική επιτροπή
Την οργανωτική επιτροπή που είχε εκλεγεί από τη Δεύτερη Σοσιαλιστική Συνδιάσκεψη την αποτελούσαν οι:
Άριστος Αρβανίτης
Νίκος Δημητράτος
Σταμάτης Κόκκινος
Αβραάμ Μπεναρόγια
Δημοσθένης Λιγδόπουλος
Εξέλιξη και αποφάσεις

Στο συνέδριο εκδηλώθηκαν τρεις πολιτικές και ιδεολογικές τάσεις[4]:
Αριστερή (Ν. Δημητράτος, Δ. Λιγδόπουλος, Σ. Κομιώτης, Μ. Οικονόμου)
Κεντρώα (Α. Μπεναρόγια, Σ. Κόκκινος)
Δεξιά (Αρ. Σίδερης, Π. Δημητράτος, Ν. Γιαννιός)

Τελικά μετά από έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις επικράτησαν οι απόψεις της αριστερής πτέρυγας που εμπνεόταν από την Οχτωβριανή Επανάσταση και το κόμμα από την ίδρυσή του κιόλας απέκτησε επαναστατικό προσανατολισμό[5]. Το κόμμα διακύρηττε ανοιχτά και περήφανα ότι παλεύει "δια την ανατροπήν της διεθνούς κεφαλαιοκρατίας και τον θρίαμβον του διεθνούς σοσιαλισμού]. Ο Νικόλαος Γιαννιός και η ομάδα του αποχώρησε από το συνέδριο χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στο νεοσύστατο κόμμα.
"Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος βασίζεται επί των θεμελιωδών αρχών:
1.Πολιτική και οικονομική οργάνωσις του προλεταριάτου σε ξεχωριστό κόμμα τάξεως για την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας και δημοσιοποίησην των μέσων παραγωγής και ανταλλαγής δηλαδή την μεταβολήν της κεφαλαιοκρατικής κοινωνίας εις κοινωνίαν κολλεχτιβικήν ή κομμουνιστικήν και
2.Διεθνής συνεννόησις και δράσις των εργατών"

Γενικά εκφράστηκαν θέσεις για την εγκαθίδρυση Δημοκρατίας, δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών, διαχωρισμού κράτους εκκλησίας, κατάργηση έμμεσων φόρων, προοδευτική φορολογία, εξίσωση δύο φύλλων, καθιέρωση της δημοτικής γλώσσας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και εισαγωγής στα σχολεία γλωσσών των διάφορων εθνοτήτων. Το συνέδριο επίσης υιοθέτησε ψήφισμα ίδρυσης Δημοκρατικής Ομοσπονδίας των Βαλκανικών Κρατών. Τέλος ψήφισε «διαμαρτυρίαν δια την μελετώμενην επέμβασιν των συμμάχων κατά της νεαράς Σοβιετικής Δημοκρατίας»[7].”

Το κόμμα στο εξής συνέχισε την κομμουνιστική του διαδρομή σαν ΚΚΕ - Ελληνικό Τμήμα της Κ.Δ.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΉ ΔΙΕΘΝΗΣ !
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Πως ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;)

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω η ΧΑ που έχει παρουσία στη Βουλή.Τα ποσοστά της να φτάσουν πάνω απο 10% λαο ταυτόχρονα να δημιουργούνται αλλα εθνικιστικά κόμματα που να πιάνου το 3%. Άλλο τρόπο δεν βλέπω.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.