" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Απίστευτο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" της ΕΛ.ΑΣ., κάλεσε την περασμένη Πέμπτη (13/7/2017), Ελληνίδα σε ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ για ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ!!! Κι άλλα απίστευτα που συμβαίνουν ...


ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': 
 ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ''ΜΗΝΥΣΕΙΣ'' ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΚΑΘΥΒΡΙΣΗ»!



ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ!
ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.




Σχόλιο:
Θυμάστε πριν λίγο καιρό (ένα περίπου μήνα) την αποκάλυψη μας για τις ΔΙΩΞΕΙΣ των μελών της "Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου"; Καλούνταν κι αυτοί μαζικά για "εξηγήσεις", στην Κρατική Ασφάλεια, στο "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας", στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Δείτε εδώ.





Ξέρετε ποιος είναι αναπληρωτής Τμηματάρχης στο "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" στην Αθήνα; :
Ο ομοφυλόφιλος -κατά δημόσια δήλωση του- αστυνομικός Μιχαήλ Λώλης που πρόσφατα μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (του Δημάρχου κ.Μπουτάρη):


Πηγή δημοσιεύματος



Στην ίδια εκδήλωση (του ΣΥΡΙΖΑ) παρέστη δίπλα στον κ.Λώλη, η Τμηματάρχης του "Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" Θεσσαλονίκης, αστυνόμος Α', κ. Κώττη Ελένη (την παρουσίασε -δείτε στο βίντεο- ο ίδιος ο κ.Λώλης). Το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα της εμφανίζεται σε δημοσιεύματα.


Αν προσέξετε τις κλήσεις σε απολογία των μελών της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου, φέρουν την υπογραφή της.


Συνεπώς,
1. όταν Έλληνες ξυλοκοπούνται ΑΝΕΛΕΗΤΑ από αναρχικούς, ακριβώς επειδή είναι Έλληνες, τότε ΔΕΝ επεμβαίνει το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". ΔΕΝ είναι "ρατσιστική βία".





2. Όταν ΜΕΣΑ στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αναρχικοί ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ την Θεία Λειτουργία, τραμπουκίζουν πιστούς και πετάνε φυλλάδια, τότε πάλι ΔΕΝ επεμβαίνει το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". ΔΕΝ είναι "ρατσιστική βία".


3. Όταν ένα σωρό ιστοσελίδες βρίζουν και ειρωνεύονται την Ορθόδοξη πίστη μας και Αγίους, τότε ΠΑΛΙ ΔΕΝ είναι ρατσιστική βία. 




4. Για τα παραπάνω ΔΕΝ πηγαίνουν να μιλήσουν σε (κομματικές) εκδηλώσεις τα στελέχη των "Τμημάτων Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". Τα μόνα δικαιώματα που παίρνουν την πρωτοβουλία  να προστατεύσουν είναι των ομοφυλόφιλων και του ισλάμ. 
Άραγε ποια θα ήταν η αντίδραση αν ένας τμηματάρχης/αναπληρωτής τμηματάρχης της ΕΛ.ΑΣ., πήγαινε να μιλήσει πχ για τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της πατρίδος μας, σε κομματική συγκέντρωση πχ "ακροδεξιού" κόμματος, με βάση όσα βλέπει κατά την εκτέλεση της εργασίας του ; 


Όταν λοιπόν κατηγορείται το Ισλάμ ως κίνδυνος για τις ελευθερίες στην Ευρώπη, 
  • κάτι που έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ με τις αλλεπάλληλες  τρομοκρατικές επιθέσεις 
  • αλλά και τους χιλιάδες "Ευρωπαίους" (συνήθως παιδιά λαθρομεταναστών) που όταν ενηλικιώνονται πηγαίνουν να πολεμήσουν ως Ισλαμιστές στη Συρία ή και να εκπαιδευτούν ως "βομβιστές αυτοκτονίας", 
τότε καλούνται όσοι γράφουν άρθρα για τον υπαρκτό κίνδυνο Ισλαμοποίησης της Ευρώπης, "για εξηγήσεις" και "βίαιη προσαγωγή" σε περίπτωση "μη συμμόρφωσης"!! 




Αυτή είναι η "δημοκρατία" και η
"ελευθερία της γνώμης", στην εποχή της Νέας Τάξης ...


Νεότερη Ενημέρωση:
Λίγο μετά την σύνταξη της παραπάνω ανάρτησης, διαβάζουμε στο διαδίκτυο -σε όλα τα μεγάλα ειδησιογραφικά κανάλια- ότι ασκήθηκε ΔΙΩΞΗ κατά του π.Κλεομένη (ιερέα των ΓΟΧ, της συνόδου Μακαρίου, που έχει αποτειχιστεί), για ΡΑΤΣΙΣΜΟ, με βάση βίντεο που αναρτά στο διαδίκτυο και συμβολικές δημόσιες ακτιβιστικές δράσεις του, όπως η παρακάτω:

(Σχόλιο: Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, να δείτε τι "άκρες" έχουν κάποιες γυναίκες!)


Διαπιστώσαμε ότι όχι απλά ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ στο κανάλι "ΧΑΡΑΓΜΑ", την δυνατότητα ανάρτησης νέου βίντεο για 3 μήνες,
όπως είχαμε και οι ίδιοι διαπιστώσει πριν 1-2 μέρες αλλά και όπως είχε δημόσια καταγγείλει ο π.Κλεομένης, 




https://youtu.be/w66-7rproeg




αλλά πλέον το κανάλι του στο youtube ΕΧΕΙ πλήρως ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!
(έχει ανοίξει ένα νέο κανάλι με όνομα "Το χάραγμα", εδώ, αλλά τα βίντεο του ΔΕΝ τα εμφανίζουν στα αποτελέσματα αναζήτησης της google!)
Καμαρώστε "Ελευθερία" στο Διαδίκτυο!! : 

ο σύνδεσμος στο βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=TJZlXxuIcOQ

δείτε και μια ανάρτηση (εδώ), όπως βλέπετε το βίντεο που μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζε, τώρα ΔΕΝ είναι διαθέσιμο


Άραγε ποιανού είναι αυτό το κατόρθωμα; 
Σε κάθε περίπτωση, μία ακόμη φορά προκαταβολικά "επαινούμε" το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" της ΕΛ.ΑΣ.!!!
QUIZ: Αν συνεχίσετε έτσι, θα αφήσετε κανέναν πατριώτη και αγωνιστή ορθόδοξο ελεύθερο;
ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


5. 
Τέλος δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε:
Όταν αυγά ρίπτονται εναντίον "ακροδεξιών", τα βίντεο παραμένουν μια χαρά στο διαδίκτυο (και έμμεσα διαφημίζεται μια χαρά η πράξη), δεν θα δείτε επικριτικά σχόλια από τους δημοσιογράφους, το αναφέρουν ως απλή είδηση, ΧΩΡΙΣ σχόλιο.
Δείτε πχ τα "αυγά" στην Λεπέν:
πηγή ρεπορτάζ

Όταν όμως κάποιος ρίχνει αυγά σε εβραϊκό μνημείο, τότε όλοι οι δημοσιογράφοι παθαίνουν "αμόκ" (δείτε το παραπάνω βίντεο ειδήσεων του ΣΚΑΪ). Γιατί τόση μονομέρεια; 
Υπάρχουν δύο ειδών "αυγά";



6.  Όταν κάποιος Εβραίος Ραββίνος βρίζει έναν Ορθόδοξο Άγιο (πχ δείτε το βίντεο εδώ και την ανάρτηση εδώ), τότε ΔΕΝ επεμβαίνει κανείς. Δεν ασχολείται το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". Όταν ένας ορθόδοξος ιερέας  φτύνει ή πετάει ένα αυγό σε ένα εβραϊκό μνημείο, ή δίνει μια κλωτσιά χωρίς να το καταστρέψει (ακόμη και το αυγό και το φτύσιμο με τις πρόσφατες βροχές θα εξαφανίστηκαν!), τότε ξεσηκώνεται (δημοσιογραφικά) το πανελλήνιο και ανακοινώνεται από την δικαιοσύνη η δίωξη του.  Γιατί;;;



ΥΓ. 1  Εννοείται ότι καταθέτουμε την άποψη μας χωρίς να συμφωνούμε ούτε με όλα όσα λέει, ούτε με
όλα όσα κάνει ο π.Κλεομένης. Προφανώς σε κάποια θέματα υπερβάλει και σε λόγια και στις πράξεις. 
Πάντως δείχνει πολύ πιο συνεπής στις απόψεις του, από κάποιους "δεσποτάδες", που έσπευσαν να τον χλευάσουν και να τον αποκηρύξουν, αλλά επειδή τους ξέραμε  πως ήταν πριν φορέσουν το ράσο και πως κατάντησαν τώρα που φόρεσαν τις μήτρες και τα εγκόλπια, νομίζουμε ότι οι δεσποτάδες της ελλαδικής εκκλησίας είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλήσουν.

Οπότε τους αφιερώνουμε ολόψυχα, το τελευταίο βίντεο του π.Κλεομένη, για το χριστεμπόριο στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης (με την ελπίδα να συνετιστούν) :




ΥΓ. 2. Πάντως την απάντηση την έδωσε απόψε το βράδυ (βράδυ Τετάρτης 19 Ιουλίου) ο λαός της Θεσσαλονίκης. Ο π.Κλεομένης ήταν ο μοναδικός ιερέας που παραβρέθηκε, ενώ του δόθηκε ο λόγος να χαιρετίσει την συγκέντρωση ΕΝΑΝΤΙΑ στην Τουρκική Εισβολή και Κατοχή στην Κύπρο.
Δείτε τον:



ΥΓ . 3
Πριν λίγο διαβάσαμε σε ιστολόγιο της Πτολεμαϊδας, εδώ, ότι ΠΑΥΘΗΚΕ με εντολή του μητροπολίτη φλωρίνης Θεόκλητου, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μηλοχωρίου Πτολεμαϊδος π.Μάξιμος, 

και στην θέση του διόρισαν ηγούμενο τον πρωτοσύγγελο της μητρόπολης, τον π.Νικηφόρο Μανάδη (α ρε πάτερ Νικηφόρε,  σε ξέρουμε 20-30 χρόνια, πόσο ψηλά ήσουν και που κατάντησες καημένε, πόσο λυπόμαστε ..)
Σχετικό σχόλιο και εδώ όπου αναφέρει ότι "παύθηκε" και ο ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Καλαϊτζόπουλος (ο οποίος και δεν θα μπορεί στο εξής να λειτουργεί). Ρε δέσποτα Θεόκλητε, ποιος είσαι να παύεις τη ιεροσύνη του ιερέως ;


Πάντως ο λαός το λέει πολύ εύστοχα: "σιγανοπαπαδιά"

Όπως είχαμε γράψει, ο ηγούμενος της μονής της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου π.Μάξιμος είχε
διακόψει την μνημόνευσης του μητροπολίτου Φλωρίνης (εδώ)

Με τέτοιες ειδήσεις αναρωτιόμαστε, που κατάντησε η εκκλησία μας και τι "σκ@τ@" ελευθερία βιώνουμε ;;;


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Νεότερη Ενημέρωση μία ημέρα μετά (Παρασκευή 21/7/2017, 11:30 μμ)

Εξελίξεις! Διαγράφουν συνεχώς όλα τα βίντεο του π.Κλεομένη στο Youtube. Κατάργησαν και το νέο κανάλι που άνοιξε. Διαβάστε:


37 σχόλια:

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

όταν παύσετε να αποκαλείτε τους αριστερούς που βρίσκονται στα πράγματα "αριστερούς" και "ψευτοαριστερούς" (όχι τόσο εσείς αλλά κάτι ιστοχώροι βαρεμένων νηπιόνοων "πατριωτών") και τους αποκαλέσετε αριστερούς που είναι κανονικότατα τότε θα έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.

The Cave Dweller είπε...


Στο μόνο πράγμα που διαφωνώ με τον π.Κλεομένη είναι στο θέμα των αυγών.

Ως γνωστόν το αυγό είναι μια πολύ θρεπτική τροφή και είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένο. Πιστεύω ότι μπορεί να αυτο-σχεδιάσει με άλλα υλικά.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βρε Ιερείς να ειναι μόνο ο Πατερ Κλεομενης στην πορεία, ο οποίος ανεβηκε απο Αθηνα ;;;;;;
Οσο για τον Πατερ Κλεομενη, εχω ξαναπει οτι τον συμπαθω, ας μαζεψει τις υπερβολες του για να φανει πιο χρησιμος κι όχι να τον "μαζεψουνε". Κι ας ξεκοψει απ΄τον αλλο ο οποίος πηρε "χειροτονια" Δεσποτη από ανυπαρκτο, λαοπλανο "Ιερωμενο"
Τωρα οσοι ειναι για τα σαλονια και τις θεσεις,εννοειται οτι θα χλευασουνε και θα ξινισουνε τα μουτρα τους κι αυτοι οι "σαλονατοι" μας οδηγησαν εδω. Στα ματια τους οι Αποστολοι θα πρεπει να ητανε Δουκες, αξιωματουχοι και τα τοιαυτα κι οχι απλοι ψαραδες

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάτερ-Κλεομένης εντός ή εκτός Εισαγωγικών Επίσημα ή Όχι Κληρικός,Παλαιοημερολογίτης ή απλά "Παλαβός" κάνει εδώ και αρκετό καιρό αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο Μέσος Νεοέλληνας ο οποίος βέβαια έχει Ελληνική Εθνική Συνείδηση και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ....ώστε να είναι Κομματικά λοβοτομημένος με Παθοψυχολογική Εξάρτηση απο τα ΣΚΑΤΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ και τις ξεφτιλόιδεολογίες τους....Συμφωνώ με τον Πυρήνα της Σκέψης του Κλεομένη περί Παγκοσμιοποιήσης-Νέας Τάξης Πραγμάτων-Διεθνής Έλεγχος του Παγκόσμιου Πλούτου/Κοινωνικού γίγνεσθαι απο τους Σιωνιστές αλλά διαφωνώ με το να ρίχνεις Αυγά στο Μνημείο των Εβραίων έστω και αν ξέρω ότι αυτή η Φάρα είναι μια Πληγή για ολόκληρο τον Πλανήτη ειδικά για εμάς τους Έλληνες.Αν θα πρέπει να γίνει κάτι είναι να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ-ΚΛΕΟΜΕΝΗ στην Αθήνα αλλά και σε άλλες Περιοχές ανα την Ελλάδα.Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα!!!!!!!

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἡ πολιτική καί ἐκκλησιαστική ἄκρως ἀνθελληνική καί ἄκρως ἀντορθόδοξος ἐξουσία ἔχει δύο ὁρισμούς τοῦ ρατσισμοῦ: ὅ,τι στρέφεται ἐναντίον τῶν αἰωνίων ἐχθρῶν τῆς Ὀρθοδοξίας καί τῆς Ἑλλάδος εἶναι "ρατσισμός" καί κινοῦνται τάχιστα οἱ διαδικασίες τῆς πατάξεως τοῦ φαινομένου, προκειμένου νά συνεχίσῃ ἀνενοχλήτως νά ἐπιβάλλεται ὁ ἐφηρμοσμένος (σέ λίγο καί ὁ θεωρητικός) Σατανισμός στόν τόπον, ἐνῷ ὅ,τι στρέφεται ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος, τῆς Ὀρθοδοξίας, τῆς οἰκογενείας καί γενικῶς ὅλων τῶν παραδοσιακῶν ἀξιῶν χρηματοδοτεῖται, προωθεῖται στά σχολεῖα, προβάλλεται ἀπό τά Μέσα Μαζικοῦ Ἐξανδραποδισμοῦ ὡς "πρόοδος," ὡς "πολιτισμός," ὡς "δικαίωμα" κ.λπ. Χρειάζονται πολλοί σάν τόν π. Κλεομένη, ἀλλά δυστυχῶς δέν βρίσκονται, καί αὐτόν πού εὑρέθη θά τόν φυλακίσουν διότι "προσέβαλε" τἠν ἡγεμονίαν τῶν βρωμερῶν ἀφεντικῶν τους! Ὤ Προδόται τῆς Πατρίδος καί ὄργανα τῆς ΝΤΠ, Σᾶς περιμένει αἰωνία Κόλασις, ἐκτός ἄν μετανοήσητε. Γένοιτο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Σταύρο, σε βεβαιώνουμε ότι σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν έγιναν προτάσεις σε αγωνιστές κληρικούς της Θεσσαλονίκης να έρθουν σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις και να μιλήσουν, αλλά ΚΑΝΕΙΣ τους ποτέ δεν ήρθε.

Εύγε λοιπόν στον π.Κλεομένη που παρά το ότι δεν έχει μισθό και "τυχερά", θυσίασε κόπο και χρήματα και ήρθε μέσα στη ζέστη από την Αθήνα.
Οι υπόλοιποι ιερείς ας διαβάζουν τα νέα από τον υπολογιστή τους, καθισμένοι στην περιστρεφόμενη πολυθρόνα τους κάτω από το κλιματιστικό. Κάποιοι περιμένουν τον Θεό να στείλει αγγέλους και να μας απαλλάξει από τους προδότες που κατέλαβαν όλες τις επιτελικές θέσεις σε εκκλησία και πολιτεία. Αυτοί ας συνεχίζουν να παίρνουν τα τυχερά τους, να μνημονεύουν τους αιρετικούς οικουμενιστές και να κοιμίζουν τους πιστούς. Ελπίζουμε αν ποτέ καταλάβουν το λάθος και τις ευθύνες τους, να μην είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ "ΣΑΛΟΙ"!ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.!ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

Απο παλαιό και νεο πλεον δεν περιμένω τίποτα
δυστυχώς και οι εσφιγμενίτες εχουν εξαφανιστεί απο τις διαμαρτυρίες

Ανώνυμος είπε...

οποιος διωκεται ειναι αληθηνος χριστιανος ετσι και οι πατερες της πτολεμαιδος και και η χριστιανη που κληθηκε για ανακριση και οσοι διωκωντε αυτοι ειναι αληθηνοι αγωνιστες ζουμε στα χρονια του αντιχριστου και το συστημα θελει να ελεγχει τους αντιδρωντες ειτε εκκλησια ειτε πολιτεια το ιδιο ειναι ολοι ειναι πρωσκηνημενοι των σκοτεινων δυναμεων πρεπει να αντισταθουμε στην δικτατορια ο ΘΕΟΣ να δυναμωνει ολους τους αγωνιστες πρεπει να ξεσηκωθει ο λαος της πτολεμαιδος για το απανθρωπο καθεστως αλεξιος κ

Ανώνυμος είπε...

Και που να δείς ΚΑΙ πατριώτες (ισσες)ΚΑΙ Χριστιανούς (ες) με δικούς τους ιστοτόπους "ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΑΙΝΙΚΟΥΣ" να αθωώνουν την αριστερά διότι αυτοί που κυβερνούν είναι "αριστεροί" η ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ η ναζί!
ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ!!!

ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!
Κάνει τζίζ , δεν κάνει να θίξουμε την κυρίαρχη ιδεολογία της νέας τάξης! Κανά άρθρο για τον κακό στάλιν και το προδοτικό ΚΚΕ και μέχρι εκεί!
Παραπέρα απαγορεύεται!!!
Την σύνδεση όλω αυτων που πράττει η σημερινή κυβέρνηση με όσα έπρατταν στα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα , οι πολύξεροι που βρίζουν νυχθημερόν τους Ελληνες ως ραγιάδες , αδυνατούν να την κάνουν. Πως περιμένουν να καταλάβουν οι Ελληνες που τους διαβάζουν πως αυτός που ευθύνεται δεν είναι Ο Τσίπρας ο Παπανδρέου Ο Μητσοτάκης ΑΛΛΑ η πολιτικΗ που εφαρμόζουν
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ αλλα Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ...ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ!!!
ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

Αντ' αυτού , ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, έχουμε συνεχώς και νέα άρθρα ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ να μας δείξουν τον δρόμο για να απαλλαγούμε από τους "Αριστερούς"!
Εάν δούμε και κανέναν άρθρο "πραγματικά δεξιού" θα είναι οι Liberal (τροτσικιστές κομμουνιστές, δεν τους το λένε εννοείται) και μέχρι εκεί!!!

Εάν αυτό το μήνυμα το είχαν περάσει οι πατριωτικοί χριστιανικοί ιστότοποι από την αρχή της κρίσης , σήμερα δεν θα είχαμε νέα ανθελληνικά αντίχριστα μνημόνια!

Όλα αυτά που γίνονται είναι αποτέλεσμα της ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Δ Ε Ν Θ Α Ε Ι Ν Α Ι Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ο Ι

ΑΛΛΑ

Δ Ε Ξ Ι Ο Ι!!!

Υ.Γ.
Σε λίγο θα απαγορευθεί η κριτική στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!
Ο καλλίτερος για να περάσει αυτην την απαγόρευση ποίος θα είναι;
ΤΟ Κομμουνιστικό κόμμα της "δεξιάς" ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!

Υ.Γ.
Σε λίγο θα απαγορευθεί η κριτική στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!
Ο καλλίτερος για να περάσει αυτην την ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ απαγόρευση ποίος θα είναι;
ΤΟ Κομμουνιστικό κόμμα της "δεξιάς" ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!

Υ.Γ.
Σε λίγο θα απαγορευθεί η κριτική στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!
Ο καλλίτερος για να περάσει αυτην την απαγόρευση ποίος θα είναι;
ΤΟ Κομμουνιστικό κόμμα της "δεξιάς" ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!



Υ.Γ.2
Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ και μπορούμε να κάνουμε -εφόσον οι πραγματικοί αγωνιστές του δρόμου είναι λίγοι και εκλεκτοί- όπου διαβάζουμε για φασιστικά μέτρα της κυβέρνησης , ναζιστική Ευρώπη κλπ. σε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ είναι να αποκαλύπτουμε την αλήθεια!

Σε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ!
Σε άλλους ιστοτόπους ,όποιος έχει το κουράγιο να πείσει ανθρώπους να πάνε ενάντια στα (πρός το παρών οικονομικά συμφέροντά τους, αύριο κλαίνε αλλά θα είναι αργά, είναι ηδη πολύ αργά) , ας το προσπαθήσει...

Υ.Γ.3
Ο ΔΕΞΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΤΑΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ...ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΡΥΦΟ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ρασοφόροι "δια χριστόν σαλοί", πάντως η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι σίγουρα "δειλοί".

ΥΓ. Ο π.Κλεομένης αν και διωκόμενος από την αστυνομία της Λάρισας, βρέθηκε χθες αιφνιδιαστικά στην Θεσσαλονίκη και πήγε στην συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012 στο Λευκό Πύργο όπου έκανε και σύντομο χαιρετισμό. Ακολούθως συμμετείχε και στην πορεία (και μετά, είχε σκοτεινιάσει πολύ πλέον, τον είδαμε να "εξαφανίζεται" μέσα από ένα πάρκο, μαζί με 4-5 ακόμη, ενώ 2 ασφαλίτες με τις μηχανές τους έκαναν βόλτες, πιθανότατα προσπαθώντας να τον παρακολουθήσουν).

Ως "θέμα", το βίντεο με τον χαιρετισμό του στη συγκέντρωση θα γινόταν πρώτη είδηση στα κανάλια. Γιατί λέτε να μην έγινε;;;
1) Για αν μην διαφημίζουν συγκεντρώσεις αυτόνομων πατριωτών
2) Γιατί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κανάλι που το κάλυψε ήταν το "TAIFER" (του Russia Today!, τα ελληνικά ΜΜΕ απόντα, παράξενο ε;;). Οπότε για να μην διαφημίσουν το TAIFER, δεν αναφέρθηκε ως είδηση από κανένα ΜΜΕ!

Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/rkhyDqROM2s

και περισσότερα βίντεο εδώ:
http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2017/07/19-2017-8.html

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ὁ π. Κλεομένης εἶναι ἕνας ἐπαναστάτης ἐναντίον τῶν κατοχικῶν δυνάμεων πού ξεπουλοῦν καί ἰσλαμοποιοῦν τήν χώραν καί ἀντικαθιστοῦν τήν Ὀρθοδοξίαν μέ τόν Σατανισμόν. Ἐάν τό δικαστήριον δέν λάβῃ ἐπαρκῶς ὑπ' ὄψιν τό σημαντικώτατον αὐτό γεγονός καί τόν καταδικάσῃ, τότε θά ὑποπέσουν εἰς δικαστικήν πλάνην. Οἱ "παπαγάλοι" στό ἀνωτέρω βίντεο θυμίζουν τόν "πατριάρχην" Βαρθολομαῖον, ὁ ὁποῖος τό 1991 ἐκατηγόρησε τούς ἐπαναστάτας τοῦ 1821 ὡς "ξεβράκωτους" πού χάλασαν τήν "εἰρηνικήν" συμβίωσιν μεταξύ Ἑλλήνων καί Τούρκων !!! (Οὔτε ὁ ἴδιος ὁ Διάβολος δέν θά ἔλεγε τέτοιο ψέμα!) Θυμμίζουν ἐπίσης τήν Ρεπούση, ἡ ὁποία ἐπίσης ἐκατηγόρησε τούς ἐπί Τουρκοκρατίας "κλέφτας," διότι αὐτοί ἐνωχλοῦσαν τούς "κρατικούς ἀξιωματούχους," δηλαδή τούς Τούρκους κατακτητάς! (Ὁ Κ. Ζουράρις τό κατήγγειλε αὐτό, πρίν ἀκόμη περάσῃ καί αὐτός σό στρατόπεδον τῶν Προδοτῶν). Αἶσχος, Προδόται!

Ανώνυμος είπε...

Να ασχοληθούμε και με κάτι ουσιαστικό με τον π. Κλεομένη.
Μπορεί να μας πει κάποιος ποιον επίσκοπο μνημονεύει;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ωραία η "καραμέλα".
Χωρίς να δικαιούμαστε να απαντήσουμε εκ μέρους του, μνημονεύει αυτόν που μνημόνευε ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής. Αναζητήστε να δείτε.

Ανώνυμος είπε...

Το να μνημονεύει αρχιεπισκόπου ημών δεν μας χαλάει
Τι γίνεται όμως αν μνημονεύει κάποιον ανίερο και απατεώνα απο τους πολλους που κυκλοφορούν?
γι' αυτό επαναλαμβάνω την ερώτηση,
ξέρει κανένας να μας πει για τον Κλεομένη ποιον επίσκοπο μνημονεύει?
Οταν το μάθει κάποιος τότε παρακαλώ να το γράψει σε σχόλιο γιατί το ποιον μνημονεύεις είναι ζήτημα ζωής και θανάτου

Ανώνυμος είπε...

και ΕΣΥ λαέ βασανισμένε πλήρωνε τα σπασμένα...

Αποκάλυψη: Αργομισθία 3.000 ευρώ για την Άννα Παναγιωταρέα
https://www.youtube.com/watch?v=D3Eto1XjSUY

Ο ΛΑΟΣ ...στην ΕΞΟΥΣΙΑ εχει και ΕΥΘΥΝΕΣ!
ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

ΘΕΛΕΙΣ ΛΑΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που φτάσαμε.!Από το 1920-24 και μετά,το σωστό στους αποτειχισμένους ιερείς και μοναχούς,πιστεύω ότι είναι να μνημονεύεται <>

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"ξέρει κανένας να μας πει για τον Κλεομένη ποιον επίσκοπο μνημονεύει?"

Αγαπητέ, πριν γράψεις σχόλιο, ρίχνε μια ματιά στο ιστολόγιο.
Δεξιά υπάρχει η ετικέτα "αποτείχιση", μπες και δες τι σημαίνει.

Πολλοί ιερείς πλέον, ΔΕΝ μνημονεύουν τον αιρετικό επίσκοπο τους (αφού αποδέχθηκαν με την σιωπή τους τις αποφάσεις της ψευδοσυνόδου της Κρήτης) αλλά εύχεται "υπερ πάσης επισκοπής ορθοδόξων των ορθοτομούντων τον Λόγον της αληθείας".
Ο Χριστός ξέρει ποιοι είναι αυτοί.

Η Θεία Λειτουργία δεν είναι επισκοποκεντρική όπως θέλει να μας πείσει ο Ζηζιούλας και οι Παπικοί, αλλά ΧΡΙΣΤΟκεντρική.

Vg είπε...

Απο οσο γνωριζουμε επειδη εχει χειροτονηθει απο τους του Μακαριουω,αργοτερα εξυπηρετουσεψτην Ι.Μονη Γοργουπηκοου Πεταλιδιου Μεσσηνιας των Αγιοκυπριανιτων (πηγη τευχος 347 περιοδικου τους Αγ.Κυπριανος) και επειτα εχει αποτειχιστει και δεν μνημονευει

Ανώνυμος είπε...

Δεν ισχυει αυτο που λετε για τον Κλεομενη επειδη δεν εχει σχεση με την εκκλησια της ελλαδος αλλα με καποιους ΓΟΧ
και ξαναγραφω, αν μνημονευει αρχιεπισκόπου ημων τότε για εμας ειναι ενταξει
αν ομως μνημονευει κάποιον επίσκοπο απατεώνα τότε τι γίνεται;
ξαναγράφω, αν ξερει κανεις ποιον μνημονεύει ο κλεομενης αρχιεπισκόπου ημών η τον τάδε τότε τον παρακαλώ να το γράψει σε σχόλιο
ΥΣ
το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να ενδιαφερει τους πάντες ειναι ποιος επίσκοπος μνημονεύεται και οχι ποιος σπάει τα περισσότερα πιάτα

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προφανώς εσένα δεν σε απασχολεί η ουσία από αυτό που αναδεικνύει ο π.Κλεομένης αλλά κάποιος σε έβαλε εδώ για να σπείρεις διχόνοιες.
Έγραψες 3-4 φορές το σχόλιο σου.
Σου απαντήσαμε ότι είναι αποτειχισμένος και ΔΕΝ μνημονεύει (γιατί αποτείχιση έχουμε πλέον και στους "ΓΟΧ") και ξαναρωτάς:
"αν ομως μνημονευει κάποιον επίσκοπο απατεώνα τότε τι γίνεται;"

Στο προηγούμενο σχόλιο σου είχες ξαναρωτίσει:
Τι γίνεται όμως αν μνημονεύει κάποιον ανίερο και απατεώνα απο τους πολλους που κυκλοφορούν?
γι' αυτό επαναλαμβάνω την ερώτηση, ...
και την επανέλαβες πάλι.

Σου απαντήσαμε τόσες φορές ότι ΔΕΝ μνημονεύει και ξαναρωτάς.
Λοιπόν "απατεώνες" είναι τα αφεντικά σου, που σε βάζουν να γράφεις σχόλια. Άντε, "τα μπογαλάκια σου και σ άλλη παραλία".

Ανώνυμος είπε...

Δεν εκτελώ εντολές κύριε
Η ερώτηση ειναι πεντακάθαρη, εσεις δεν απαντάτε καθαρά.
Επειδή με προκαλέσατε σας πληροφορώ ότι μέχρι πριν απο 1-2 μήνες μνημόνευε τον επίσκοπο Αρσένιο.
Η απόδειξη είναι και σε κάποια βίντεο του κλεομένη όπου σε αγιασμούς μνημονεύει Αρσένειο. Τώρα ισως να μην υπαρχουν αφου του κατεβασαν ενα σωρο βιντεο.
Ρωτήστε τον αν ειναι αλήθεια και να δούμε τι θα σας απαντήσει.

Ξέρετε ποιος είναι αυτός ο Αρσένειος που μνημόνευε μεχρι πριν απο κανα δυο μήνες;

αν ξέρετε απαντήστε μου
αλλιως θα σας απαντησω εγω
και μετα να δούμε ποιος απο τους δυο εχει δίκιο και αν κανω καλά που ρωταω δημόσια, επειδη εσεις τον προβάλλετε για σωτήρα ψυχών
Λοιπόν ξερετε ποιος ειναι ο Αρσενειος ναι η όχι;
περιμένω την απάντηση σας

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ τον σχολιαστή Βασίλη 4.16 για την πληροφορία

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Η ερώτηση ειναι πεντακάθαρη, εσεις δεν απαντάτε καθαρά."
Α μάλιστα, εμείς δεν απαντάμε καθαρά!
λες και τον ξέρουμε, είμαστε συνεργάτες του και το αποκρύπτουμε!
Ε λοιπόν για 4η ή 5η φορά σας απαντάμε ότι απ΄όσο ξέρουμε ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, έχει αποτειχιστεί.

Αφού λοιπόν μας έσπασες τα νεύρα ρωτώντας 3-4 φορές το ίδιο, μας ενημερώνεις επί τέλους ότι κάποτε (ισχυρίζεσαι) μνημόνευε κάποιον.

Άρα έπρεπε εξ αρχής να γράψεις: "έχω την τάδε πληροφορία" (χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο), ώστε σε περίπτωση που κάποιος σχολιαστής ξέρει κάτι γι αυτό, να απαντήσει.

Τα άλλα που γράφεις: "εσεις τον προβάλλετε για σωτήρα ψυχών"
ξαναδιάβασε την ανάρτηση να δεις τι γράψαμε, ποια είναι η ουσία της ανάρτησης και πως τον προβάλουμε.


ΥΓ. Ειλικρινά συγνώμη που δεν ξέρουμε να απαντήσουμε ποιος είναι ο "Αρσένιος" που ισχυρίζεστε ότι σε κάποια βίντεο τον μνημόνευσε αλλά δεν ξέρεις αν υπάρχουν τα βίντεο.. Ε αφού το λέει ένας ανώνυμος γιατί να μην τον πιστέψουμε; Έτσι θα είναι.
Μετά από τόσο τεκμηριωμένη καταγγελία (ότι κάποτε μνημόνευε τον "Αρσένιο"), σας υποσχόμαστε ότι θα αφιερώσουμε όλη την επόμενη εβδομάδα να δούμε κάθε βίντεο που έχουμε υπόνοια ότι εμφανίζεται και ο π.Κλεομένης και μόλις θα τον δούμε να μνημονεύει τον "Αρσένιο" θα το αποκαλύψουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε να το βρούμε, θα απευθυνθούμε στην κ.Νικολούλη. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα και μας απασχολεί νυχθημερόν.
(άντε, πάνε για ύπνο τώρα! Αύριο θα ψάξεις να βρεις το βίντεο. Εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε. Όλο αγωνία!!)

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε καλά κύριοι
Σε όλα τα σχόλια που εσεις με αναγκάσατε να ξαναγράψω τα ίδια και τα ίδια ήμουν πεντακάθαρος
Ρώτησα αν ξερει κάποιος αν μνημονεύει αρχιεπισκόπου ημων η κάποιον επίσκοπο.
Εσείς τρώγεστε με την ερώτηση που έκανα και τώρα θα σας αποδείξω οτι εχετε κάνει λάθος.

Οπως εγραψα ρωτήστε και τον ίδιο τον Κλεομένη αν μνημόνευε τον Αρσένειο μεχρι πριν απο 2 μήνες για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Αυτόν λοιπόν τον Αρσένειο σταμάτησε να τον μνημονεύει επειδή κοινωνούσε ανθρώπους που εχουν πιστωτικές κάρτες κινητά και άλλα παρόμοια (δηλαδή όπως όλος ο κόσμος).
Δεν του εκοψε το μνημόσυνο για κάποιον άλλον λόγο.

Ποιος ειναι ο Αρσένειος?
Ειναι ενας Ρώσος με χειροτονια μαιμού απο τους εκατοντάδες που υπάρχουν στην Ρωσία οι οποίοι επικαλούνται το είμαστε απο την κατακομβική εκκλησία ( δηλαδη μυστικες χειροτονιες ).
Αν στην Ελλάδα είναι μπάχαλο με τις ομάδες ΓΟΧ στην Ρωσία είναι Λαβύρινθος απο χειροτονίες μαιμού χωρίς αποστολική διαδοχή.

Ο Αρσένειος λοιπόν ήρθε στους ΓΟΧ για να τον δεχθούν ως επίσκοπο όπως και κάποιους άλλους, αλλα αυτο δεν εγινε ποτέ για την χειροτονια μαιμού που λέγαμε πριν.
Μετά ο Αρσένειος ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ (αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ μπορει να ξαναγίνει κληρικός ) και έγινε μεγαλόσχημος Μοναχός στους ΓΟΧ και πήγε στα Ιεροσόλυμα.
Εκει άλλαξε γνώμη και ξανάγινε πάλι επισκοπος ( αυτοχειροτονηθηκε ξανά μόνος του ) και χειροτόνησε άλλους δυο δημιουργώντας καινουργιο σχίσμα.
Μετά άλλαξε πάλι γνώμη και τα ξαναπαράτησε όλα και γύρισε στην Αθήνα παρακαλώντας τους ΓΟΧ να τον δεχθούν ως Μοναχό, κατι που δεν εγινε ποτέ επειδή κατάλαβαν οτι ειναι θεομαιχτης τσαρλατάνος και γι αυτό ξαναμανα-άλλαξε γνώμη και κάνει τον επίσκοπο στην Αθήνα παρασαίρνοντας ψυχες στην κόλαση.

Αυτος ειναι ο τσαρλατάνος Αρσενειος. Ενας με ανυπόστατη ιεροσύνη που ακόμα και αυτη την ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και αυτον τον τσαρλατάνο ανιερο μνημονευε μεχρι χθες ο κλεομενης, μοιραζοντας σκοτάδι σε αυτους που τον εμπιστεύθηκαν αλλα και στον εαυτον του

Σήμερα ποιον μνημονευει? ξερει κανεις?
Αυτο ρωτάω.

Ανώνυμος είπε...

ΥΣ
Η πληροφορία για μνημοσυνο στον Αρσενειο απο το περιβάλλον του Κλεομένη και τα υπόλοιπα απο Ρωσοπόντιο ιερέα φίλο του Αρσενειου

ΥΣ 2
Τα βιντεο που μνημονευει Αρσενειο εναι αυτα που κανει αγιαμούς
Οποιος γνωρίζει τον Κλεομένη τον προκαλώ να τον ρωτήσει αν μνημονευε Αρσενειο

Απο εμενα εληξε αυτος ο διάλογος
ευχαριστω για την δημοσιευση των σχολιων μου



Ανώνυμος είπε...

Σας το αφιερώνω
Ο κλεομένης στον αγιασμό των υδάτων μαζί με τον Λαζάκη και άλλους
Δες μετα απο το 5 λεπτο μνημονευει Αρσένειο

https://www.youtube.com/watch?v=_CjjBiB4iHA

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τα Θεοφάνεια ήταν πριν 1-2 μήνες;;;
Γιατί ο τίτλος του βίντεο είναι "ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ".


"Μετά ο Αρσένειος ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ (αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ μπορει να ξαναγίνει κληρικός ) και έγινε μεγαλόσχημος Μοναχός στους ΓΟΧ "

ΥΓ. Πρώτη φορά διαβάσαμε για "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ"!
Από την μικρή μας εμπειρία διαπιστώνουμε ότι πάγια τακτική σχολιαστών των ΓΟΧ είναι να κατασυκοφαντούν όποιον φεύγει και αποτειχίζεται από αυτούς. Ο ένας τάχα τους ξαναβαπτίζει επειδή έχουν κάρτες, ο άλλος τους ξαναβαπτίζει επειδή ήταν στο νέο κλπ.
Γιατί δεν γράφετε επώνυμα την καταγγελία σας για το ποιος είναι κατά την γνώμη σας ο π.Αρσένιος;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το βιντεο υπαρχει ως αποδειξη οτι ο κλεομενης μνημονευει Αρσενειο. Αρα απο την μερια μου δεν εγραψα φανφαρες

Ειναι υποχρεωτικό οτι απο την επόμενη μερα του εκοψε το μνημοσυνο;
Ο κλεομενης δεν ανεβαζει βιντεο με λειτουργιες η οτιδηποτε αλλο λειτουργικο για να τσεκαρουμε ποιον μνημονευει σήμερα.

Για παραίτηση ιεροσυνης ρωτηστε τον π. Θεοδωρο Ζήση η τον π. Ετυθύμιο Τρικαμηνά η οποιον άλλον γνωστικο εμπιστευεστε

Για τον Αρσενειο σας εγραψα ποιος ειναι
Οι ΓΟΧ δεν τον δεχθηκαν ποτε ως επίσκοπο οπως και ολους τους υπόλοιπους της ομαδας του.
Ο Αρσενειος παραιτηθηκε απο την Ιεροσυνη για να γινει μεγαλοσχημος... εγραψα παραπανω ολη την ιστορια
Υπαρχουν πολλοι ψευδοσωτηρες στην Ρωσια 100 φορες χειροτερα τα πραγματα απο οτι στην Ελλαδα με τους ΓΟΧ
Ενας ακομα σωτηρας που κυκλοφορει στην Αθηνα 2-3 φορες τον χρόνο ειναι και ο Ρωσος Αντωνιος Ορλοφ 85 ετων.
Εχει εναν Ιερεα στην Αθηνα που εκοψε απο ΓΟΧ και λεγεται Ευστράτιος. Ειναι αγιομαχοι, δεν δεχονται τον αγιο Νεκτάριο ειναι ψευτες και βλασφημοι.
Λενε στον κοσμο οτι οι ΓΟΧ δεν χειροτονηθηκαν ποτε απο τους Ρωσους το 1969 και οτι ειναι ανιεροι και εν ολιγοις η μοναδικη ορθοδοξη εκκλησια στον κοσμο ειναι αυτοι οι δυο. Ο Ορλοφ και ο εγγαμος παπας Ευστρατιος.

Γι αυτο ρωταω για να μαθουμε αν πηγε ο κλεομενης σε άλλη Σέκτα η αν μνημονευει αρχιεπισκοπου ημων οπου δεν εχουμε κανενα προβλημα οπως εγραψα πολλάκις


Unknown είπε...

+ΙΓΖ

Επειδή κάποιοι με ρώτησαν, γι' αυτό γράφω ότι ξέρω,

Πριν απο 5 χρόνια ο επίσκοπος Αρσένειος ήρθε απο την Ρωσία ως αντιπρόσωπος της κατακομβικής εκκλησίας που ανήκει προκειμένου να γίνει ένωση με τους ΓΟΧ Καλλινίκου.
Η ένωση αυτή δεν έγινε διότι δεν εχουν αποστολική διαδοχή όπως και ατελείωτα άλλα Ρωσικά σχίσματα.
Αυτό ειναι αποτέλεσμα του Πατριάρχη Ιερομάρτυρος Τύχωνα +1925 ο οποίος είχε δώσει γραπτή ευλογία σε όλους τους χωροεπισκόπους να ρυθμίσουν μόνοι τους τα του οικου τους - επαρχία τους - δίκην Μπολσεωίκων.
Μ' αυτο το χαρτί λοιπον σήμερα υπάρχουν ατελείωτα Ρωσικά σχίσματα που υπάγονται στην εκκλησία των κατακομβών.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ

Ο Αρσένειος έμεινε στο Μοναστήρι του αρχιεπισκόπου 6 μήνες.
Εφόσον αυτή η ένωση δεν καρποφόρησε, ο Αρσένειος έγινε Μεγαλόσχημος Μοναχός στο Μοναστήρι του αρχιεπισκόπου Καλλινίκου και μετά έφυγε στα Ιεροσόλυμα για να γινει ασκητής.
Στην Ρωσία έχουν τυπικό να γίνονται Μεγαλόσχημοι σε μεγάλη ηλικία όταν εχουν παραιτηθεί απο το βάρος της Ιεροσύνης, προκειμένου να ασχοληθούν αποκλειστικά με την ψυχή τους.Για τους Ρώσους το Μεγαλόσχημος σημαίνει αποκλειστικά να ασχολήσαι με την δική σου ψυχή. [ πόσο δίκιο έχουν... εδω στην Ελλάδα είναι για να μοστράρουμε το Μ.σχήμα ως παράσημο ]

Αυτό έκανε και ο Αρσένειος, ουτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Το θυμάμαι σίγουρα επειδή τον είχαμε ωα παράδειγμα ταπείνωσης.
Συγκεκριμένα λέγαμε, ο Ισαάκ ο Σύρος και μετά ο Αρσένειος
[επειδή και οι δυο παραιτήθηκαν της αρχιεροσύνης και εγιναν ασκητες]
Στα Ιεροσόλυμα όμως μάθαμε ότι ίδρυσε δική του Σύνοδο με τον ίδιο ως αρχιεπίσκοπο. Αυτό δεν στέκει.
Υποτίθετε οτι έβαλε μετάνοια στην εκκλησία ΓΟΧ ως Μεγαλόσχημος, αλλά την άλλη μέρα ξύπνησε αρχιεπίσκοπος. Αυτό λέγεται Σχίσμα.

Μετά απο διάφορες καταστάσεις που πέρασε, κατέληξε να είναι στην Αθήνα ως αυτοκέφαλος επίσκοπος

Unknown είπε...

Επισυνάπτω
Ο Αρσένειος κυκλοφορεί Λειτουργικά στο Μενίδι - υπόλοιπο Αττικής-Εχει προσκοληθεί σ’ αυτόν μια Καλόγρια πρωην ΓΟΧ ονόματι Μαρία [Γεωργιανή νομίζω ] η οποία εχει ιδιωτικό παρεκκλήσι στην περιοχή
Δια Ταύτα:
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ειναι ιδρυτής σχίσματος και ανίερος με την δική του υπογραφή. Το πλανεμένος ειναι ηδη δεδομένο απο τα παραπάνω και οχι μόνο...
[ειναι λεπτός και ψηλός μεσήλικας ]

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς Priest Faith

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συμβολή σας. Συνοπτικά εξηγήσατε την κατάσταση ώστε να καταλαβαίνει ο καθένας τι σε γενικές γραμμές έγινε.

Ζητούμε συγνώμη αν βιαστήκαμε να πάρουμε θέση.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

η απάντηση του π.Κλεομένη για το πότε και που και από ποιους χειροτονήθηκε (στο τέλος του βίντεο) https://youtu.be/_EgpZ-gXlwc

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που λεει ειναι του σχισματικου ΓΟΧ Μακαρίου
ο Καλλινικος εκοιμήθη,ο Χριστοφόρος ειναι αυτοκέφαλος

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ Π.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Η ΑΠΛΩΣ ΙΕΡΕΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

ο Χριστοφόρος ειναι επισκοπος του Μακαριου αλλα εκοψε απο τον Μακαριο και ειναι αυτοκεφαλος

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΥΓΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο Π. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΧ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ Ε.?

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.