" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΘΕΟΚΛΗΤΕ ΦΛΩΡΙΝΗΣ , με την ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ τακτική σου, ΚΑΤΕΣΤΗΣΕΣ την ΜΟΝΗ της ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ και τον ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΞΙΜΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ. Φωτογραφίες- Βίντεο από το σημερινό συλλείτουργο ευλαβών πατέρων στην Αγ. Παρασκευή Μηλοχωρίου.

κ ΘΕΟΚΛΗΤΕ ΠΑΣΣΑΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ τα κατάφερες !!!

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ

ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΞΙΟΣ –ΑΝΑΞΙΟΣ –ΑΝΑΞΙΟΣ 





Με την παρουσία της ΕΛ.ΑΣ., προσπάθησαν να επιβάλουν τις παράνομες  -εκκλησιαστικά- αποφάσεις του δεσπότη. Δεν υπολόγισαν όμως τον πιστό λαό. 

Βίντεο:
 Πηγή 4 φωτογραφιών κ βίντεο, "Νέα Εποχή"

Σχόλιο βίντεο (ο παιδαγωγός):
Πήγε να προσκυνήσει λέει ο π.Αυγουστίνος Αυξονίδης (ναι με τον αστυνομικό μαζί!)


Ευλογία Θεού σήμερα στην Ι.Μ. Αγ. Παρασκευής. Συλλειτούργησαν οι διακόψαντες το Μνημόσυνο των αιρετικών. Παρόντες και μοναχοί που αποτειχίστηκαν ἀπό τους Οικουμενιστές Επισκόπους και πλήθος πιστών!



Ἡ διακριτικότητα, ἡ σύνεση καὶ ἡ σταθερὴ στάση τοῦ Ἡγουμένου π. Μαξίμου καὶ τοῦ π. Ἰγνάτιου γιὰ ἀπομάκρυνση ἀπὸ τοὺς παναιρετικοὺς Οἰκουμενιστὲς καὶ ὅσους τοὺς ὑποστηρίζουν, βοήθησε ὥστε νὰ συσπειρωθοῦν οἱ διακόψαντες τὸ μνημόσυνο τῶν Οἰκουμενιστῶν.






Ἔτσι σήμερα συλλειτούργησαν στὴν Ἱερὰ Μονὴ Ἁγίας Παρασκευῆς Μηλοχωρίου Ἑορδαίας ὁ ἀρχιμανδρίτης τῆς Ἱ. Μονῆς π. Ἰγνάτιος, ὁ Ἡγούμενος Ἱ.Μ. Ἁγίου Γρηγορίου Παλαμᾶ Φιλῶτα Ἀμυνταίου π. Παΐσιος Παπαδόπουλος, ὁ Ἱερομόναχος π.Εὐθύμιος Τρικαμηνᾶς καὶ ὁ ἀρχιμανδρίτης π. Μόδεστος Διασάκης.
Παρόντες ἁγιορεῖτες μοναχοί, ἀλλὰ καὶ μοναχοὶ ἀπὸ τὴν Πελοπόννησο καὶ ἄλλες περιοχὲς ποὺ ἔχουν ἀποτειχισθεῖ.


Εὐχόμαστε νὰ τοὺς ἀκολουθήσουν καὶ ἄλλοι Πατέρες, στὴν ἁγιοπατερικὴ ὁδὸ τῆς Διακοπῆς Μνημοσύνου, τὴν μόνη ποὺ φοβοῦνται οἱ αἱρετικοί, καὶ γι’ αὐτὸ τὴν συκοφαντοῦν, τὴν διαβάλλουν καὶ τὴν πολεμοῦν.

Γνωρίζουμε πὼς καὶ ἄλλοι ἱερωμένοι, μοναχοὶ καὶ λαϊκοὶ προβληματίζονται καὶ σκέπτονται τὴν Διακοπὴ Μνημοσύνου, καθὼς βλέπουν ὅτι οἱ Οἰκουμενιστὲς εἶναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ νὰ φτάσουν μέχρι τέλους στὴν προδοσία τῆς Πίστεως (μετὰ μάλιστα ἀπὸ τὸν Κολυμπάριο Σύνοδο) καὶ ἀντιλαμβάνονται ὅτι οἱ μὴ Οἰκουμενιστὲς Ἐπίσκοποι καὶ ποιμένες συμπορεύονται μὲ τοὺς αἱρετικοὺς καὶ δὲν ἔχουν διάθεση νὰ τοὺς ἀντιμετωπίσουν, γιατὶ φοβοῦνται τὶς θέσεις τους.

Πηγή βίντεο: augoustinos-kantiotis.gr


Διαβάστε για τα επεισόδια στον επεισοδιακό εσπερινό, την παραμονή της εορτής, εδώ:

Επεισόδια στην Αγία Παρασκευή Μηλοχωρίου. Οι πιστοί ΕΔΙΩΞΑΝ τους Οικουμενιστές που προσπάθησαν να καταλάβουν το μοναστήρι. 3 βίντεο. Ανοιχτές επιστολές πιστών. Και ΝΕΑ διακοπή μνημόνευσης του οικουμενιστή Βαρθολομαίου από ευσεβή αρχιμανδρίτη


Όλα τα βίντεο, συγκεντρωμένα εδώ:
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=93&t=13330

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι σωστα αυτα που λεει η αναρτηση, τοτε οι τρεις κληρικοι που αναφερονται, συλλειτουργησαν με τον καθηρημενο πρωην ιερομοναχο κ. Τρικαμηνα. Πως τον εδεχθηκαν στη λειτουργια ?
Αφου ειναι κληρικοι της Εκκλησιας της Ελλαδος πρεπει να σεβωνται τις αποφασεις των Συνοδικων Δικαστηριων και να τις εφαρμοζουν.
Οπως απαιτουν απο τον Πατριαρχη και τους Επισκοπους να εφαρμοζουν ακριβως τους Κανονες, ετσι και αυτοι οφειλουν να εφαρμοζουν τις αποφασεις της Εκκλησιας στην οποιαν ανηκουν.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Αφου ειναι κληρικοι της Εκκλησιας της Ελλαδος πρεπει να σεβωνται τις αποφασεις των Συνοδικων Δικαστηριων και να τις εφαρμοζουν."

Πάνω από τις διαταγές των δεσποτάδων
και από τις -παράνομες εκκλησιαστικά- απαγορεύσεις ιερουργίας σε ιερωμένους που διακόπτουν το μνημόσυνο
και πάνω από τα επισκοπικά και συνοδικά δικαστήρια,
είναι Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ του Κυρίου μας.

Ο λόγος που καθαιρέθηκε ο π.Ευθύμιος Τρικαμηνάς, είναι ο ίδιος για τον οποίο διώκονται τώρα ένα σωρό ευλαβέστατοι πατέρες
και είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο η Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής ΠΟΛΙΟΡΚΗΘΗΚΕ από τους Οικουμενιστές
(και με απόφαση του δεσπότη διορίστηκε άλλος ηγούμενος και διαχειριστική επιτροπή λες και το μοναστήρι είναι τσιφλίκι).

Με το σκεπτικό σου σε λίγους μήνες θα πρέπει να αποδεχτούμε την -πιθανή- καθαίρεση των π.Θεοδώρου Ζήση, π.Νικολάου Μανώλη, π. Φωτίου Βεζύνια, π.Φωτίου Τζούρου, π.Ιγνατίου, π.Μαξίμου, δεκάδων αγιορειτών κλπ.
ΟΧΙ, τέτοιες αποφάσεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εκκλησιαστικά. Όπως λέει ο 15ος κανόνας τέτοιοι κληρικοί πρέπει να επαινούνται και όχι να τιμωρούνται. Άρα ΔΕΝ υπακούμε σε παράνομες αποφάσεις αιρετικών.

Υπακοή κάνουμε όσο οι αποφάσεις σέβονται την ορθόδοξη αλήθεια. Όταν κάποιοι συμπροσεύχονται συστηματικά και δημόσια με τους αιρετικούς και αποκαλούνε τον Πάπα "αγιότατο επίσκοπο" μέσα στην εκκλησία, τότε -σύμφωνα με τους κανόνες- αυτοί βρίσκονται μέσα στην αίρεση και ΔΕΝ είναι εκκλησία του Χριστού.

Επαναλαμβάνουμε
έχοντας διανύσει δεκάδες χιλιόμετρα επάνω στα χαλιά των μητροπολιτικών μεγάρων, καθημερινά είμαστε όλο και περισσότερο πεπεισμένοι ότι μια "σπείρα" έχει καταλάβει τους περισσότερους δεσποτικούς θρόνους και μοναδική επιδίωξη τους πλέον είναι να "ξεφορτωθούν" τους ελάχιστους ευλαβείς που τολμούν να ομολογήσουν. Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο, που αποκαλύπτει τα "δόντια" τους, τώρα θα είχαν ήδη "τελειώσει", θα τους είχαν ήδη καθαιρέσει.
Τα υπολόγισαν όλα, έστησαν τα παζάρια τους, μοίρασαν τους θρόνους, άρχισαν τις διώξεις εκτός από ένα: τον πιστό λαό που οφείλει και ξεκίνησε να αντιδρά.

Η ιστορία δεν διδάσκει γι αυτό και επαναλαμβάνεται.
Εμείς είμαστε έτοιμοι για τον διωγμό.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της αίρεσης είναι ότι αλλοιώνει την σκέψη, πλέον δεν μπορείς να δεις την αλήθεια. Αναζητήστε το τέλος ένα σωρό αιρετικών πατριαρχών και δεσποτάδων και ετοιμαστείτε κι εσείς να την ξαναζήσετε.

The Cave Dweller είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

«Όλοι να ακολουθείτε τον επίσκοπο, όπως ο Ιησούς Χριστός τον Πατέρα, και τους πρεσβύτερους όπως τους αποστόλους, ενώ τους διακόνους να τους σέβεστε σαν εντολοδόχους του θεού. Κανένας να μην κάνει τίποτε χωρίς τον επίσκοπο από αυτά που ανήκουν στην Εκκλησία. Έγκυρη να θεωρείται η Ευχαριστία εκείνη που τελείται από τον επίσκοπο, ή από εκείνον στον οποίον έχει δώσει την άδεια αυτός. Όπου εμφανίζεται ο επίσκοπος, εκεί να βρίσκεται το πλήθος, όπως ακριβώς όπου βρίσκεται ο Ιησούς Χριστός, εκεί βρίσκεται η Καθολική Εκκλησία. Δεν επιτρέπεται χωρίς την άδεια του επισκόπου ούτε να βαπτίζετε, ούτε να τελείτε τη Θεία Ευχαριστία, αλλά αυτό που εκείνος θα θεωρήσει γνήσιο, αυτό είναι αρεστό και στον Θεό, για να είναι ακίνδυνο και αναμφίβολο κάθε τι που κάνετε. Είναι λοιπόν εύλογο να ανανήψουμε και, όσο ακόμη έχουμε καιρό, να μετανοήσουμε στον Θεό. Είναι καλό να αναγνωρίζουμε τον Θεό και τον επίσκοπο. Αυτός που τιμά τον επίσκοπο, τιμάται από τον Θεό, κι αυτός που κάνει κάτι κρυφά από τον επίσκοπο, λατρεύει τον διάβολο.» (Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος)

mnk είπε...

Πολύ αναπαύτηκα μ' αυτά που είδα (βίντεο και φωτογραφίες). Ευχαριστούμε τον Θεό που δεν μας εγκαταλείπει κι αναδεικνύει τέτοια πρόσωπα μέσα στην Εκκλησία Του. Δόξα σοι, Χριστὲ ὁ Θεός, η ελπίς ημών, δόξα σοι!

Ευχαριστούμε και τους συντάκτες του Παιδαγωγού για το τόσο καίριο έργο τους.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη χαρα μας δωσανε οι αγωνιστες πατερες που συναχθηκανε ολοι μαζι στο προπυργιο της Ορθοδοξιας να χαρει και λιγο ο μεγας πατηρ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΝΤΗΣ για τους αγωνες του υπερ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ περιμενουμε και τωρα να βγει μπρωστα το δικο του μοναστηρι περασε πολυ ο καιρος και ανυσηχουμε ξεχασανε τον γεροντα; ελπιζουμε οχι κρατατε πατερες ειστε το καυχημα της ορθοδοξιας ειναι η μονη πανιγιρη που ευφρανθηκε η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ δοξαζουμε τον ΘΕΟ και περιμενουμε και αλλους ιερεις δεν θα αφησουμε το καστρο να πεσει Αλεξιος κ

SCRIPTA MANENT είπε...


Ποιες αποφασεις να σεβαστούν? τις αιρετικές?
Εαν επρεπε να υπακούσουν στις αποφάσεις της εκκλησίας όπως γράφεις, τότε επρεπε να σεβαστούν και την απόφαση να μην διακόψουν και οι ιδιοι το μνημοσυνο των επισκόπων και να γυρισουν πίσω στην κρατούσα αιρετική εκκλησία.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς ανώνυμο που αντέγραψε το απόσπασμα από τον Άγιο Ιγνάτιο

1) Αν από κάθε Άγιο, ψάχνεις να βρεις ένα απόσπασμα για να δικαιολογήσεις την ανοχή σου στην αιρετική συμπεριφορά του επισκόπου σου, τότε δεν θα δυσκολευθείς πολύ.
Η εκκλησία όμως αποδέχεται αυτά που αποδέχονται ΟΛΟΙ οι άγιοι, και εκφράζονται μέσα από τις Οικουμενικές Συνόδους.

2) Όταν γράφει τα παραπάνω ο Άγιος Ιγνάτιος, ποιον επίσκοπο λες να έχει στο μυαλό του; Ένας ορθόδοξο που πονάει και ποιμένει το ποίμνιο, ή έναν που συμπροσεύχεται με αιρετικούς και αποκαλεί τον αιρετικό Πάπα "Αγιότατο Επίσκοπο";

3) Μήπως έχεις υπόψη σου πως αντιμετώπιζαν τους αιρετικούς ΠΑτριάρχες και επισκόπους, ορθόδοξοι Άγιοι, όπως πχ Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, Μάξιμος ο Ομολογήτης κλπ;
Εφάρμοζαν κατά γράμμα από το στιχάκι που μας παρέθεσες, ναι ή όχι;

4) Πρέπει να καταλάβεις ότι ο Θεός μας δεν είναι "Βουντού". Μας έδωσε μυαλό και οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Αν εσύ δεν βλέπεις την αίρεση μέσα στην κρατούσα εκκλησία και τους επισκόπους μας, τότε ίσως καλύτερα να πας σε κάποια άλλη θρησκεία, που δεν θέλει να σκέφτεσαι καθόλου (Ισλαμ, Βουδισμό κλπ).

The Cave Dweller είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
The Cave Dweller είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
The Cave Dweller είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Όταν υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση ενός θέματος που βαστάει 100 χρόνια, που φέρει μαζί του διώξεις και μαρτύρια (όσων ακολούθησαν το πάτριο), αλλά και εμμονές και κατηγορίες και από τις δύο πλευρές,
είναι λογικό να μην μπορεί να λυθεί εύκολα.

Στην παρούσα φάση, αναγνωρίζοντας την ιστορική αλήθεια (σε αυτό δεν βλέπουμε να μην αναγνωρίζεται από κανέναν), νομίζουμε ότι προς το παρόν μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει τον δρόμο του. Δεν είναι δυστυχώς εύκολο να λυθεί το θέμα, ειδικά λόγω των Συνόδων που δημιουργήθηκαν μετά τις χειροτονίες επισκόπων.

Είτε ζούμε στην εκκλησία των εσχάτων χρόνων, που η δομή της θα είναι διαφορετική, ίσως ένας ιερέας με λιγοστούς πιστούς, και κάποιος άλλος κάπου αλλού, επίσης με κάποιους πιστούς, οπότε ας μην περιμένουμε πολλά,
είτε να ελπίζουμε ότι θα φωτίσει ο Θεός τους πατέρες που αρνούνται τον οικουμενισμό και να τους φέρει σε ένα τραπέζι, να δούνε πως μπορούν να λύσουν όλα αυτά τα προβλήματα που ανθρωπίνως δείχνει αδύνατο να επιλυθούν. Η εκκλησία, οι Άγιοι Πατέρες μας, πάντα έβρισκαν λύσεις, συχνά με οικονομία, αποκαθιστούσαν την ενότητα.


Δογματικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Και οι του πατρίου (παλαιοημερολογίτες) και οι διακόψαντες την μνημόνευση (αποτειχισθέντες), είναι 100% ορθόδοξοι. Πολλές φορές οι επιστολές, ο γραπτός λόγος, τα σχόλια που άλλα εννοεί ο σχολιαστής και άλλα καταλαβαίνει ο αναγνώστης, προκαλεί παρεξηγήσεις. Ας βοηθήσουμε όλοι τουλάχιστον να μην τις εντείνουμε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
The Cave Dweller είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ!
ΜΠΡΑΒΟ!ΠΕΣ ΤΑ "ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ"!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κ.Βαρβερή
έχει προνοηθεί και κάποιοι ιερείς πριν αποτειχιστούν έχουν κρατήσει Άγιο Μύρο.

Αντίστοιχα έχει προνοηθεί να εξευρεθούν αντιμίνσια.

Έχει διαγραφεί ένα σχόλιο- απάντηση προς τον κ.Βαρβερή, γιατί ασχολείται πάλι με το θέμα των ΓΟΧ.

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε το λάθος και δημοσιεύοντας το αρχικό σχόλιο του κ.Βαρβερή, άρχισε να επεκτείνεται ο διάλογος (μας είχε κατηγορήσει και γι αυτό ο σχολιαστής του οποίου το σχόλιο αναγκαστήκαμε να διαγράψουμε). Είναι αυτονόητο ότι σε επώνυμα σχόλια, είμαστε πιο ανεκτικοί (γιατί αποκλείουμε να αποτελούν προβοκάτσια).

Επαναλαμβάνουμε την παράκληση μας να ΜΗΝ γίνονται νέες αναφορές σε ημερολόγια, κόντρες, απομονωμένες δηλώσεις του ενός και του άλλου. Δεν βοηθούν τον αγώνα.

The Cave Dweller είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
The Cave Dweller είπε...


Σέβομαι την επιθυμία σας να μην ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων. Παρακαλώ όπως διαγράψατε το σχόλιο του αδελφού Ιωάννη, να διαγράψετε και τα δικά μου σχόλια.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κ.Βαρβερή
παρακαλούμε ενημερώστε ποια σχόλια σας συμφωνείτε να διαγραφούν; Όλα ή κάποια;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
The Cave Dweller είπε...


Παρακαλώ να διαγραφούν όλα τα σχόλια.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Σας ευχαριστούμε για την συμβολή σας να μην υπάρχει ένταση.

Ανώνυμος είπε...

Ένας που "κάνει" κακοδοξίες αναφέρει η Εκκλησία μας και να μετανοήσει σώζεται , ενώ εκείνος που δημιουργεί σχίσμα ούτε με αίμα μαρτυρίου κατά τον Ιερό Χρυσόστομο .!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Εντάξει; το έγραψες το σχόλιο;
"Μπράβο"!
Όπως βλέπεις το δημοσιεύσαμε.
Εκτύπωσε το και πήγαινε να το δείξεις να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τώρα, πριν κλείσει το γραφείο.

Συνεχίζουμε λοιπόν το σκεπτικό σου. Ποιος δημιούργησε σχίσμα το 1923-24 στην εκκλησία μας; Οι Μασόνοι οικουμενιστές Μεταξάκης και σία; Αυτοί δεν έφεραν το νέο ημερολόγιο; Άρα " ούτε με αίμα μαρτυρίου" σώζονται οι οικουμενιστές.

Πάμε τώρα στις μέρες μας.
Ποιος συμπροσεύχονται με κατεγνωσμένες αιρέσεις (παπισμός, προτεσταντισμός, μουσουλμάνους κλπ, ποιοι αποκαλούνε "Άγιο" το Κοράνιο;)
Αυτοί λοιπόν προκαλούν "σχίσμα". Αφήνουν την εκκλησία μας και φέρνουν άλλη γυναίκα στην οικία. Και οι αποτειχισμένοι "χτίζουν" τοίχο, για να προστατευθούν, όντας μέσα στο μαντρί. Διακόπτουν την εκκλησιαστική κοινωνία με τους αιρετικούς οικουμενιστές.

Τύπωσε τώρα την απάντηση και δώστην κι αυτήν, να δεις τι θα σου πούνε.

ΥΓ. Αν μία στο εκατομμύριο πραγματικά ενδιαφέρεσαι, υπάρχει μια ετικέτα, "Αποτείχιση". 235 αναρτήσεις. Κάνε κλικ και διάβασε τι έκαναν οι Άγιοι. Αν ήταν εκκλησία ο Βέκκος και ο Καλέκας. Να δεις ποια ήταν η κιβωτός που έσωζε.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.