" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ: Ορθόδοξος ιερέας χτύπησε βίαια παιδί του κατηχητικού και προπηλάκισε μέχρι λιποθυμίας την μητέρα του, όταν αυτή πήγε να διαμαρτυρηθεί! Δείτε γιατί ΔΕΝ συνελήφθηκε!

Διαβάστε τώρα και την πραγματική είδηση και το σχόλιο μας στο τέλος της ανάρτησης

"Ελλαδιστάν", Θράκη 2017:  (ψευδο)Ιμάμης στην Ξάνθη διέκοψε την προσευχή χτύπησε μικρό παιδί και προπηλάκισε την μητέρα του! "Πολυπολιτισμός"!!!

Σύμφωνα με την «Φωνή της Ροδόπης» σε ανεξέλεγκτους χώρους κακοποίησης ανήλικων παιδιών τείνουν να μετατραπούν τα τεμένη που ελέγχονται από την ψευδομουφτεία Ξάνθης καθώς ένα δεύτερο κρούσμα, ξυλοδαρμού αυτή τη φορά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα, λίγες ημέρες πριν το μπαϊράμι, σε τέμενος σε χωριό της Ξάνθης με πρωταγωνιστή τον οξύθυμο τοπικό ιμάμη και θύματα έναν ανήλικο πιστό αλλά και τη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιμάμης ο οποίος χαρακτηρίζεται από γνώστες της περιοχής ως «πρωτοπαλίκαρο» και «εκλεκτός» του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ενώ τελούσε κανονικά μέχρι εκείνη την ώρα την προσευχή μέσα στο τέμενος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε το ανήλικο παιδί.


Από το μένος μάλιστα του ιμάμη δεν γλίτωσε ούτε η μητέρα του ανήλικου η οποία, μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν, έσπευσε στο τέμενος προκειμένου να προφυλάξει το παιδί της με αποτέλεσμα να πέσει και η ίδια θύμα προπηλακισμού. Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου ενώ την ίδια ώρα πάνω από 200 κάτοικοι του οικισμού είχαν συγκεντρωθεί και αποδοκίμαζαν τον ιμάμη για την ανήθικη συμπεριφορά του. Μάλιστα, στο γενικότερο κλίμα έντασης, σημειώθηκαν φθορές σε παρμπρίζ αυτοκινήτων ενώ η μητέρα του παιδιού που έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα του ιμάμη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τα περιστατικά βίας εις βάρος ανήλικων πιστών μέσα σε τεμένη δυστυχώς δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Κατά το παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες πως παιδάκια εκπαιδεύονται στο Κοράνι συχνά με τη χρήση βίας και αντιπαιδαγωγικών μεθόδων ενώ δεν λείπουν και οι φήμες για σεξουαλική παρενόχληση από πλευράς των νεαρών και ζωηρών ιμάμηδων.

Απορίας άξιο είναι πως οι μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα χέρια τέτοιων ανθρώπων ενώ άμοιρη ευθυνών δεν είναι ούτε η Πολιτεία και οι αρμόδιες Αρχές οι οποίες επιτρέπουν την παράνομη λειτουργία συγκεκριμένων χώρων όπου δεν τηρούνται βασικοί κανόνες ασφάλειας και τάξης.
το είδαμε εδώ



Σχόλιο:
Γνωρίζετε κανένα άλλο κράτος (εκτός από το Ελλαδιστάν), που γειτονικό κράτος (τουρκία) διορίζει παράνομους "ιμάμηδες"; 
Γνωρίζετε κανένα άλλο κράτος που να ιδρύονται παράνομα (τουκρόφωνα+τουρκόφρονα) νηπιαγωγεία; (!) Σε ότι κτήριο θέλουν, με όποιον "δάσκαλο" θέλουν, χωρίς άδειες, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτε. 
Γνωρίζετε κανένα άλλο κράτος που αν θρησκευτικός λειτουργός (έστω και παράνομος) προπηλάκιζε παιδί και την μητέρα του, δεν θα γινόταν πρώτο θέμα στα κανάλι;
Δεν θα συλλαμβανόταν άμεσα από την αστυνομία; Δεν θα δικαζόταν/καταδικαζόταν στο αυτόφωρο;


Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ορθόδοξος ιερέας χτυπούσε μικρό παιδί και προπηλάκιζε μέχρι λιποθυμίας την μητέρα του;


Να ναι καλά όμως οι πολιτικοί μας που τα ανέχονται, 
οι δικαστές που ασκούν διώξεις σε όσους αγωνίζονται να κρατήσουν την Θράκη ελληνική (εδώ), 
αστυνομικοί που
υπακούν στις "άνωθεν εντολές",
δημοσιογράφοι που τα καλύπτουν, 
μητροπολίτες που στέλνουν ευχές για "καλό μπαϊράμι" και δωρίζουν το κοράνιο 
Ο μητροπολίτης (ορθόδοξος!) Κομοτηνής Παντελεήμων, δωρίζει το Κοράνιο στον Μουφτή ...πηγή φωτογραφίας

ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ επέλεξε να ευχαριστήσει τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα για την αποστολή προσωπικών ευχών για τη γιορτή του μπαϊραμιού.
πηγή φωτογραφίας  


και φυσικά όλοι εμείς που τους ανεχόμαστε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

    2 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    ΣΟΚ: Ορθόδοξος ??? ιερέας χτύπησε βίαια παιδί...!!!!!!!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!!! Δεν είναι και τόσο... αισιόδοξα τα λάθη αυτά! Περισσότερη προσοχή παρακαλώ.

    Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

    Μάλλον δεν αντιλαμβάνεστε το πνεύμα του τίτλου της ανάρτησης.

    Επειδή αυτό ακριβώς ψάχνουν να διαβάσουν πολλοί εκκλησιομάχοι, γι αυτό τους δελεάζουμε να διαβάσουν και να δουν την πραγματικότητα, τι συμβαίνει στην Θράκη μας.

    Δημοσίευση σχολίου

    Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

    Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
    Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

    Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

    Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

    Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.