" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ο π.Μωυσής (εκ Πρεβέζης) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τις συνεχιζόμενες προσπάθειες να τον ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ να μιλήσει ... Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ.

π.Μωυσής - Μέρος 1ο



Περιεχόμενα αυτού του σύντομου βίντεο : 

1) Ο π.Μωυσής καταγγέλλει τις προσπάθειες να τον ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ να μιλήσει (διαρκή εμπόδια σε Περαία Θεσσαλονίκης, Αννόβερο, Ξάνθη, Ηγουμενίτσα)

2) Όταν οι αγιορείτες πατέρες ΣΤΗΡΙΖΑΝ τον υπόδουλο ελληνισμό της Μικράς Ασίας.


Η ομιλία του π.Μωυσή (εκ Πρεβέζης) έγινε κάπου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, την  Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. 

Μετά το 1ο βίντεο που παρουσιάζουμε σήμερα, ακολούθησαν 2 ενότητες:  
1) μετάνοια - προσευχή και 2) Οικουμενισμός- Αποτείχιση (ειδικά στο 2ο θέμα υπήρξαν άφθονες εναγώνιες ερωτήσεις πιστών).
Ακολούθησε διάλειμμα και στη συνέχεια (για όσους παρέμειναν αφού η ώρα είχε ήδη παρέλθει) μια πολύ πνευματική ομιλία -συζήτηση με ερωτήσεις πιστών.

Θα προβληθούν σε επόμενα βίντεο 
Συνεχίζεται ...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Νεότερη Ενημέρωση:
το 2ο μέρος του βίντεο, εδώ:

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

Έτσι ακριβώς όπως τα λέει είναι.
Όποιος έχει την καλοσύνη να πει την αλήθεια του θεού του κλείνουν τις πόρτες. Είμαστε μαζί σου πατέρα Μωυσή. Να έρθετε κι εδώ στην περιοχή μας να μας συντονισετε γιατί χάσαμε τα αυγά και τα πασχαλια. Να σε έχει ο Θεός καλά και καλό κουράγιο στον τίμιο αγώνα σου

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.