" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ- ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Η απάντηση των "εθνικιστών" σε ένα σωρό "κοιμισμένους" ποιμένες και πρόβατα.


Σε όσους σπεύσουν μία ακόμη φορά να μας "επιπλήξουν" γιατί προβάλουμε αυτό το  νέο βίντεο με τον π.Κλεομένη,
τους προκαλούμε να μας απαντήσουν: 
ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ τέτοιους άφοβους και αποφασισμένους ιερωμένους και δεσμευόμαστε να προβάλουμε τις δράσεις τους.




Δείξτε μας ΠΟΙΟΙ "αγωνιστές" ιερωμένοι (πχ της Θεσσαλονίκης), αντέδρασαν πέρσι στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων (gay pride) στην Θεσσαλονίκη:
ΚΑΝΕΙΣ

(σας γνωστοποιούμε ότι έγκαιρα ειδοποιήθηκαν 3 "παραδοσιακοί" ιερείς, που έχουν πολύ κόσμο ο καθένας τους και θεωρούνται αγωνιστές, για να γίνει μια μαζική ειρηνική διαμαρτυρία και φυσικά μία ακόμη φορά ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έστειλε κόσμο.
Καλύτερα να κρατάμε τα "πρόβατα" μαντρωμένα στις ομιλίες και στις εκκλησίες μας.


Οπότε μία ακόμη φορά την τιμή της προάσπισης των ιδανικών στην πόλη μας κράτησαν οι λιγοστοί εθνικιστές  (Ιερός Λόχος 2012), δείτε εδώ).

Την ώρα που κάποιοι ματώνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά μόνοι τους στο δρόμο, και οι "πραιτωριανοί" του καθεστώτος του ΣΥΡΙΖΑ τους τσουβαλιάζουν στα κρατητήρια μαζί με ένα σωρό ρουμάνους, γεωργιανούς, βούλγαρους και τσιγγάνους εγκληματίες,
κάποιοι "αδερφοί", αποποιούνται μετά βδελυγμίας τον "εθνικισμό" προφασιζόμενοι τους πνευματικούς που τάχα κάνουν "κομποσκοίνι". Και οι πόλεις και η πατρίδα μας παραδίνεται στους λαθρομετανάστες ισλαμιστές, στους αναρχικούς, στην χυδαιότητα, στον εκφυλισμό και στις παρελάσεις ομοφυλοφίλων.

Ποιοι ιερείς αντέδρασαν σε ένα σωρό νομοσχέδια που πρόσφατα ψηφίστηκαν (σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, αλλαγή ταυτότητας φύλου κλπ):
ΚΑΝΕΙΣ

Ποιοι ιερείς αντέδρασαν  ενάντια στην κατάργηση της Κυριακής ως ημέρα αργίας:
ΚΑΝΕΙΣ.

Ποιοι ιερείς της Θεσσαλονίκης πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον για την βλάσφημη ταινία. Πάλι
ΚΑΝΕΙΣ.
(και πάλι σας γνωστοποιούμε ότι μία εβδομάδα ΠΡΙΝ ξεκινήσουν οι αντιδράσεις έξω από το Αριστοτέλειον, είχε ειδοποιηθεί γνωστός αγωνιστής ιερέας της Θεσσαλονίκης και μία ακόμη φορά αδιαφόρησε).


Ε λοιπόν, μία ακόμη φορά το ξαναγράφουμε:
Πατήρ Κλεομένης υπάρχει και προβάλλεται (κι ας υπερβάλει και σε κάποια θέματα ή κάποιες φορές), εξαιτίας της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ανυπαρξίας.



Όταν λοιπόν οι πνευματικοί σας αποφασίσουν να βγουν στο δρόμο, για να υψώσουν ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,  όπως έκαναν στο παρελθόν ένα σωρό άξιοι ιεράρχες (Κονίτσης Σεβαστιανός, π.Αυγουστίνος Καντιώτης κλπ),
τότε μπορείτε να μας επιπλήξετε γιατί προβάλουμε τον π.Κλεομένη.

Μέχρι τότε συνεχίστε να ασχολείστε άλλοι με το "ημερολόγιο" και άλλοι με τους "γεροντάδες" σας που ακόμη δεν τόλμησαν ούτε καν να κάνουν διακοπή μνημόνευσης στον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο.


Ένα νέο βίντεο, ένα σωρό αφορμές για προβληματισμό, για ΑΦΥΠΝΙΣΗγια ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ :

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ:
https://youtu.be/Coj6gKIuvv0


Οσοι ζωντανοί.

Ελληνορθόδοξη Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


ΥΓ. Πριν λίγο είδαμε ένα ακόμη βίντεο. "Νίκη Ή Θάνατος".
Που να τολμήσει άλλος ιερέας να τα πει αυτά;

https://youtu.be/u4r5wPsfgps


Νεότερη Ενημέρωση:
Η ανάρτηση συνεχίζεται εδώ:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/11/blog-post_58.html

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΔΑΧΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΜΑΤΡΩΝΗΣ:

Ρώτησαν την Αγία για τις καταστροφές, που προκάλεσε ο Κομμουνισμός στη Ρωσσία: «Γιατί επέτρεψε ο Θεός να κλείσουν και να γκρεμίσουν τόσες και τόσες εκκλησίες;».

Και απάντησε: "Αυτό ήταν το θέλημα του Θεού. Ο λαός είναι σαν υπνωτισμένος, και μια φοβερή δαιμονική δύναμη έχει μπει σε δράση. Βρίσκεται στον αέρα, και διεισδύει παντού. Παλιά, η δαιμονική αυτή δύναμη κατοικούσε στα έλη και στα πυκνά δάση, επειδή οι άνθρωποι πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, φορούσαν και τιμούσαν τον σταυρό. Τα σπίτια τους ήταν προστατευμένα από τις εικόνες, τα κανδήλια που έκαιγαν, τον αγιασμό που έκαναν...Τα δαιμόνια πετούσαν μακριά και φοβόντουσαν να πλησιάσουν...
Σήμερα όμως, τα σπίτια αυτά αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουν γίνει κατοικητήριο δαιμόνων για την απιστία τους και την απομάκρυνσή τους από τον Χριστό".

http://mkka.blogspot.gr/2017/11/blog-post_16.html

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον να παρουσιαζετε αυτον τον "πατερα" ως προτυπο; Δυστυχως σας ειχα για ενα σοβαρο ιστολογιο. Δειτε το σημερινο βιντεο που ανεβηκε οτι δηθεν αποφασιστηκαν στη συνοδο της Κρητης διαφορα τρελα πραγματα που ουτε παιδι 2 χρονων δεν πιστευει. Ειναι προφανες οτι ο συγκεκριμενος τυπος δεν στεκει καλα στα μυαλα του. Ειναι το λιγοτερο αυτο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Επαναλαμβάνουμε:
Πατήρ Κλεομένης υπάρχει και τον προβάλλουμε (κι ας υπερβάλει και σε κάποια θέματα ή κάποιες φορές), εξαιτίας της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ανυπαρξίας.

ΥΓ. Τα ερωτήματα που απευθύναμε στους παραδοσιακούς ιερείς για την απουσία τους (και κυρίως του κόσμου τους), τα θέτουμε και σε εσένα. Τις απαντήσεις μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου.

Χρύσα Πολίτη είπε...

Ανώνυμε ''12:18'' δεν τον προβάλλουν ως πρότυπο αλλά ως τον μοναδικό ιερέα που συμμετέχει μαζί με τους λαϊκούς σε διαμαρτυρίες και καλεί προς έμπρακτη αντίσταση όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα.

Αναφορικά με το βίντεο για την ψευδοσύνοδο δεν είχε προφανώς ως στόχο να προβεί σε ακαδημαϊκού τύπου θεολογική ανάλυση αλλά αν δεν ήσουν εμπαθής θα διαπίστωνες ότι κατέθεσε τοποθετήσεις και πρακτικές ιεραρχών ανά την ''ορθόδοξη'' οικουμένη σε συνδυασμό με όρους του υπερμνημονίου και της έκθεσης του Τζιοβάνι Βέκκου. Αποσκοπεί στο να αποδώσει τον βαθμό της εξαχρείωσης και της βεβήλωσης της Ορθοδοξίας από το υπάρχον, προδοτικό ιερατείο!

Ο π. Κλεομένης πέραν κάποιων υπερβολών, σε επίπεδο έκφρασης, τα έχει τετρακόσια και το φρόνημά του δεν έχει «μολυνθεί» από ψευδοακαδημαϊσμούς, φιλαρχίες και άλλα δαιμόνια που προσκολλώνται σε θεολόγους και ιερείς με αξιώματα και κοσμική αναγνώριση!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για το βίντεο που επικαλείστε: Το "αλάθητο" δεν το αποδώσαμε σε κανέναν. Όποιος αγωνίζεται, όποιος μιλάει, φυσικό είναι να κάνει και λάθη.

Οι υπόλοιποι μπορούν να επικαλούνται ως δικαιολογία για την απουσία τους, ότι κάνουν "κομποσκοίνι".

Η ανάρτηση μας έγινε με αφορμή άρθρο αγαπητού (πραγματικά) αδερφού που έσπευσε να υιοθετήσει όλη την αριστερή φρασελογία για τον "εθνικισμό" (και τελείως ατεκμηρίωτα να τον συνδέσει και με τον "Οικουμενισμό"!!!).

Ελπίζουμε η ανάρτηση μας να αποτελέσει αφορμή όχι για να απομυθοποιήθει "αυθεντίες" όσο για να τους ταρακουνήσει και να τους θέσει προ των ευθυνών τους για όσα συμβαίνουν. Από κει κ πέρα, ευθύνη -όπως και στην περίπτωση του οικουμενισμού- έχει και το ποίμνιο, οι λαϊκοί.

Χρύσα Πολίτη είπε...

Προς τον ''Παιδαγωγό''

Για να είμαστε δίκαιοι όμως στην σατανοπαράσταση του ''Αριστοτελείου'' αλλά και μετέπειτα σ'αυτήν του ''Αυλαία'' συμμετείχαν αποτειχισμένοι αγιορείτες μοναχοί αλλά και ο π. Γεώργιος Αγγελακάκης.

Ανώνυμος είπε...

Πώς ακριβώς είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΕΑΣ αυτός ο άνθρωπος; Από πού αναγνωρίζεται η υποτιθέμενη ιεροσύνη του; Ποιος τον χειροτόνησε; Δεν γνωρίζετε ότι ανήκε(ι) σε παράταξη παλαιοημερολογιτών; Μήπως ο πονηρός κάνει μια χαρά τη δουλειά του βάζοντας έναν τύπο να φοράει ράσα και να λέει και να κάνει όσα λέει/κάνει ο Κλεομένης; Κι εσείς μήπως είστε απλώς πιόνια του κάθε Κλεομένη, άρα και του πονηρού;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ναι πράγματι
ο π.Γεώργιος πήγε και διαμαρτυρήθηκε.
Ομοίως και οι αποτειχισμένοι πατέρες από το Μηλοχώρι Πτολεμαϊδος, οπότε τους αξίζει πραγματικός έπαινος.

Το άρθρο αναφερόταν στην απουσία των Θεσσαλονικέων ιερέων. Οι ελάχιστοι πατέρες που ήταν εκεί ήταν δυστυχώς εκτός Θεσσαλονίκης.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

" Από πού αναγνωρίζεται η υποτιθέμενη ιεροσύνη του; Ποιος τον χειροτόνησε; "


Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο π.Κλεομένης σε βίντεο, που βάλαμε στα σχόλια της πρώτης μας αναφοράς σε αυτόν:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/07/1372017.html#comment-form


Δυστυχώς το βίντεο έχει κατέβει (του καταργούν συνεχώς τα κανάλια στο youtube). Πάντως είπε πότε και που και από ποιον χειροτονήθηκε.

Φυσικά ήταν σε σύνοδο του Πατρίου ημερολογίου.
Κάποια στιγμή αποτειχίστηκε λόγω των θέσεων τους για την Κάρτα του Πολίτη.

Unknown είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=3sFJf9Ljtas Η Απἀντηση του π.Κλεομἐνη σχετικἀ με την χειροτονἰα του.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ευχαριστούμε faidon33
Στο 10:30 ο λεπτό του βίντεο

Τόμπρος Νεκτάριος είπε...

Ο άνθρωπος είναι ΠΑΛΑΒΟΣ! Κολόχαρτο;Τι είναι αυτά ;
Νομίζει ότι είναι ο Π. Ενώχ.
Σαν τον Νάκο τον Παλαιοημερολογίτη.
Ταλαίπωροι άθρωποι!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Έχεις δίκιο,
αυτός είναι "ταλαίπωρος", "παλαβός", "Νάκος", "παλαιοημερολογίτης", αφού λέει τη λέξη "κολόχαρτο" (και δεν τη λέει "χαρτί υγείας").

Εσύ, μπορείς να μας πεις τι αγώνα έκανες μέχρι σήμερα στην λαίλαπα που έχει ήδη περάσει;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.