" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Μήπως ξεκίνησε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος; Οι "δύο Πασχαλιές" και προφητείες για όσα έρχονται

Πριν δύο βδομάδες ο Αμερικάνος Πρέσβης προειδοποιούσε (εδώ) για ένα πιθανό "ατύχημα" με την Τουρκία

Λίγο μετά ακολούθησε η εμβόλιση σκάφους της Ελληνικής ακτοφυλακής από Τουρκικό στα Ίμια. 
Από συγκυρία το Ελληνικό σκάφος δεν βυθίστηκε.

Δείτε το βίντεο αυτό:



Γεωστρατηγική ανάλυση και προφητείες αγίων για όσα ενδέχεται να συμβούν. 
Όπως φαίνεται η Ελληνοτουρκική σύρραξη είναι αναπόφευκτη.
Εξαιρετικοί και οι 2 συνομιλητές (Διονύσιος Μακρής και Καλλιώρας Ηλίας). Προτείνουμε να το δείτε με την δέουσα προσοχή.
Οι "δυο Πασχαλιές" που "πέφτουν μαζί" φέτος (είχε ξανασυμβεί το 1821, το 1912 πάντα με το παλιό ημερολόγιο).


Δύο δικές μας διορθώσεις στο βίντεο: 
1) Οι δύο Πασχαλιές συνέπεσαν και το 1991: 
Οπότε έπεσαν τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα με την Αλβανία και έπεσε το κομμουνιστικό καθεστώς και μπόρεσαν επί τέλους οι αδερφοί μας Έλληνες βορειοηπειρώτες να αναπενύσουν άνεμο ελευθερίας και να εορτάσουν το Πάσχα (είχε επιβληθεί υποχρεωτική αθεΐα από το 1967).

2) Σε καμία περίπτωση οι "δύο Πασχαλιές" που προφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, δεν είναι η Ορθόδοξη και η Παπική, που συνέβει πέρσι, το 2017 (που αναφέρεται στο βίντεο). 
Αλίμονο αν αναγνωρίζουν οι Άγιοι μας τις παπικές εορτές.


και μία παρατήρηση:
Πράγματι, όπως σωστά τονίζεται στο βίντεο, φέτος (2018), το Πάσχα πέφτει στις 8 Απριλίου, δηλαδή με το παλαιό ημερολόγιο στις 26 Μαρτίου.
Δηλαδή το Μ.Σάββατο (7 Απριλίου) με το παλαιό ημερολόγιο συμπίπτει με την εορτή του Ευαγγελισμού (25 Μαρτίου).
Αυτό συμβαίνει σπάνια.
Το 1991, το Πάσχα είχε πέσει την Κυριακή 7 Απριλίου (δείτε εδώ), δηλαδή απόλυτα συνέπεσε με την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.


ΥΓ. 1 Στο βίντεο αποκαλύπτεται ότι το θέατρο "ΑΚΡΟΠΟΛ" στο οποίο παίζεται η βλάσφημη παράσταση Jesus Christ SuperStar, ανήκει στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων! (από αναζήτηση που κάναμε δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε). 
Αλλά δεν αναγράφεται και πουθενά ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κτιριακού συγκροτήματος (του θεάτρου Ακροπολ).

ΥΓ. 2 Επειδή γεμίσαμε "διαβεβαιώσεις" ότι ο "τάδε" γέροντας μου εκμυστηρεύθηκε το "τάδε" και θα συμβεί σε 1-2 χρόνια, δείτε μία ΑΠΟΔΕΙΞΗ του που οδηγεί η ανεξέλεγκτη προφητολαγνεία και παρακαλούμε τα ορθόδοξα ιστολόγια να πάψουν να δημοσιεύουν άρθρα του κάθε "Δρ.Βαρδάκα":
ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ!!! Έρχεται ο νέος Τσάρος που θα πάρει την Πόλη !!!

Από το 2012, φτάσαμε στο 2018 και ακόμη παρά τις διαβεβαιώσεις του "Δρ.Βαρδάκα", "νέος Τσάρος" δεν φάνηκε. 

Τώρα διαβάζουμε για την ΝΕΑ προφητεία (πάντα σε αποκλειστικότητα "Δρ. Βαρδάκα"):



ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ «Μόλις «πέσει» το κεφάλι του Ερντογάν η ιστορία θα αλλάξει σελίδα»
Ποιος επιβεβαιώνει ότι αυτό το είπε ο Άγιος Ραφαήλ; Μα φυσικά ο "Δρ Βαρδάκας".
Το θλιβερό δεν είναι τι ισχυρίζεται ο κύριος αυτός αλλά με πόση επιπολαιότητα τα αναπαράγουν ορθόδοξα ιστολόγια.

Ας μετανοήσουμε λοιπόν, ας επιστρέψουμε στον Θεό και ας αγωνιστούμε και για την πατρίδα και για την ορθοδοξία. Από τον "καναπέ" πίνοντας "φραπέ" και διαβάζοντας προφητείες τίποτε δεν θα αλλάξει. 
Ο Θεός μας έδωσε μυαλό, χέρια κλπ. Δεν μας θέλει "μαστουρωμένους" τεμπέληδες.
Έχουμε προσωπικά ο καθένας ευθύνη απέναντι στους προγόνους μας.


Δεν αμφιβάλουμε ότι αργά ή γρήγορα θα συμβούν όλα όσα έχουν προφητευθεί. 
Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πριν πάρουμε την Πόλη, θα πεινάσουμε. Θα αναγκαστούμε να μετανοήσουμε. Πριν αναστηθούμε ως έθνος ξανά, θα πρέπει να "πεθάνουμε".

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
το βίντεο είδαμε εδώ

11 σχόλια:

XRISTOFOROS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ....ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ...ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΣΕ 2 ΣΕΡΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ....ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ PATROKOSMAS.GR, ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ-ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ...46 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ...ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Σε 46 ημέρες θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία!
Τέτοια ακρίβεια θα την ζήλευαν και οι Γιαχωβάδες!

Παρακαλούμε επισκεφθείτε το σύνδεσμο, επιβεβαιώστε την ανοησία του ρασοφόρου αυτού και σε 47 ημέρες ελπίζουμε να επιστρέψει εδώ να γράψει σχόλιο που θα ζητάει συγνώμη για τον εγωισμό και την ανοησία του.

Unknown είπε...

Θα χαλάσω λίγο την ατμόσφαιρα, αλλά θα σας μεταφέρω τι μου είπε πριν μερικά χρόνια ένας φωτισμένος γέροντας....Η ΕΛΛΑΔΑ...θα χάσει την Μακεδονία,τα νησιά του Ιονίου, το Αιγαίο.Η Κρήτη θα αυτονομηθεί και θα μείνει μόνο η στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος...Και πότε γέροντα θα τα ξαναπάρουμε;Ποτέ! μου απάντησε...Επίσης μου είπε πρόσφατα, ότι οι τούρκοι περιμένουν απλά το ΟΚ από τους Αμερικανούς για να μας επιτεθούν... είναι έτοιμοι.Μακάρι γενικά να διαψευστεί,το εύχετε και ο ίδιος, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα 'βγει αληθινός......Θα γίνουν άραγε τα γεγονότα όπως τα λένε οι δύο κύριοι στο βίντεο;Θα το μάθουμε σύντομα...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φωτισμένος αυτός ο γέροντας...

Ανώνυμος είπε...

δειτε οι μπολσεβικοι θελουν να σφαξουν παλι τους ελληνες
βαλτετο παντου!!!!!!!!!!!!!!

http://www.stoxos.gr/2018/02/blog-post_3259.html

SCRIPTA MANENT είπε...

Χωριό που φαίνεται κολαούζο [ οδηγό ] δεν θέλει.
Τα εχουμε πάρει χαμπάρι εξ’ απαλών ονύχων.
Τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτά που εχουν βγεί εδω και δεκαετίες;

απαγορευτικό εκμεταλευσης του ορυκτου πλούτου σε Μακεδονια και Αιγαίο
σημαία της θράκης
σημαία της Κρήτης
Τσαμουριά.... και εισβολή των Αλβανων το 1992
η αγορά όλης της Κρήτης απο Εβραίους και Γερμανούς
οσο για τα δωδεκάνησα, ουδέν σχόλιον

The Cave Dweller είπε...


Προς ΟΣΦΠ TELEVISION :

Καλά βρε αδελφέ μιλάς σοβαρά ? Ο ίδιος ο Κύριος λέει :

Πρ Α-6. οι μεν ουν συνελθόντες επηρώτων αυτόν λέγοντες. Κύριε, ει εν τω χρόνω τούτω αποκαθιστάνεις την βασιλείαν τω Ισραήλ;

Πρ Α-7. είπε δε προς αυτούς. ουχ υμών έστι γνώναι χρόνους ή καιρούς ους ο πατήρ έθετο εν τη ιδία εξουσία,

Β΄ΘσΒ-1. Ερωτώμεν δε υμάς, αδελφοί, υπέρ της παρουσίας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και ημών επισυναγωγής έπ' αυτόν,
Β΄ΘσΒ-2. εις το μη ταχέως σαλευθήναι υμάς από του νοός μήτε θροείσθαι μήτε δια πνεύματος μήτε δια λόγου μήτε δι’ επιστολής ως δι’ ημών, ως ότι ενέστηκεν η ημέρα του Χριστού.
Β΄ΘσΒ-3. μη τις υμάς εξαπατήση κατά μηδένα τρόπον. ότι εάν μη έλθη η αποστασία πρώτον και αποκαλυφθή ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας.
Β΄ΘσΒ-4. ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος επί πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα, ώστε αυτόν εις τον ναόν του Θεού ως Θεόν καθίσαι, αποδεικνύντα εαυτόν ότι εστί Θεός.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να γίνει τίποτα φέτος. Πήγα Μονή Εσφιγμένου φέτος και οι πατέρες δεν ανέφεραν τίποτα σχετικό. Ο Θεός μας δίνει καιρό μετανοίας.

mnk είπε...

Επιτέλους, αναφέρεται κάποιος σ' αυτήν την πνευματική γάγγραινα που έχει απλωθεί σ' όλο το ελληνόφωνο διαδίκτυο, επ' ονόματι "Δρ Βαρδάκας"!
Ο τύπος αυτός νομίζει πως οι Άγιοι είναι τα κοπέλια του και τους χρησιμοποιεί αβέρτα για να "στηρίξει" τις μπουρδολογίες του. Δεν σέβεται κανέναν και τίποτα.

XRISTOFOROS είπε...

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ :

Ότι θα υπήρχαν Χριστιανοί, και μάλιστα μέσα σ’ αυτούς και «θεολόγοι», οι οποίοι θα παρουσίαζαν πάλι, μετά από 1600 χρόνια, τα ίδια ερωτήματα και επιχειρήματα καταδικασμένων αιρετικών του 4ου αιώνος μ.Χ., των Αρειανών, Νεστοριανών και Ανομοίων, είναι απίστευτο, όσο και άξιο προσοχής και μελέτης.



Μα, αγαπητοί και καλοί μου άνθρωποι, είναι ποτέ δυνατόν, να λέτε και να υποστηρίζετε, επίσημα και σοβαρά, τέτοια θέση και μάλιστα χρησιμοποιώντας τα λόγια του ίδιου του Ιησού Χριστού;



Ως γνωστόν, η Αγία Γραφή δεν ερμηνεύεται πάντοτε «κατά γράμμα», σύμφωνα δηλαδή με το γράμμα του Νόμου, ή με το τι βλέπουμε και διαβάζουμε εμείς επάνω στις λέξεις, επιφανειακά, διότι, «το μεν γράμμα αποκτέννει το δε πνεύμα ζωοποιεί»

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ :
http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=35&artid=3992
ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://www.youtube.com/watch?v=HKC7NUbNi8I

ENHMEΡΩΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ...
ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ''ΙΕΧΩΒΙΖΕΙ''
ΕΣΤΩ ΟΤΙ ''ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ'' (σημειοτεον οτι απο το 2006 μιλαει για συντελεια 2018)
τοτε τι θα κανουμε ολοι εμεις αν 1 στο τρισεκατομμυριο....οσα λεει ειναι η Αληθεια?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως και το 2014 είχαμε ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ και αν θυμάμαι καλά συνέπιπτε ΚΑΘΟΛΙΚΟ+ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΧΑ. Αυτή η Προφητεία είναι του Πατροκοσμά του Αιτωλού μαζί με την άλλη που λέει:Ότι τα Σπίτια θα βγάλουνε Κέρατα=Εννοώντας τις Κεραίες της Τηλεόρασης-Σατανά και ότι βγαίνει μέσα απο εκεί......ή για τα Σχολεία που έβλεπε ότι θα βγαίνουν Πράγματα απο 'κει μέσα που δεν θα τα πιστεύουμε(Πρότυπα Ζωής+Συμπεριφοράς-Σεμινάρια για Ομοφυλοφιλική Προπαγάνδα/Πλύση Εγκεφάλου/Τρανσέξουαλ/Τραβεστί/Έμφυλες Ταυτότητες για το τι είναι "Φυσιολογικό" στις μέρες μας και τι ΟΧΙ...Κοινωνικό Φύλο/Αλλαγή ονομασίας των Γονέων απο Μητέρα+Πατέρα/Μαμά-Μπαμπά=σε ΑΤΟΜΟ Α και ΑΤΟΜΟ Β...και πολλά ακόμα... Όλα επιταγές της Εισόδου στην ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΕΚΤ κτλ.)
Να έχετε 2 όπλα γιατί το ένα θα σας το πάρουν,και με το άλλο θα σώσετε πολλές ψυχές=Λαθρομετανάστευση και τα επακόλουθα..Ίσως οι πιο "Αξιόπιστες-Έγκυρες"Προφητείες αν μου επιτρέπετε να χρησιμοποιηθεί ο Όρος,υπό την έννοια ότι ΗΔΗ έχουν βγεί Πολλά και τα υπόλοιπα είναι καθ'οδόν....Λέω Αξιόπιστες γιατί έχουν βγεί και διάφορα άλλα ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ που ΔΕΝ έχουν βάση.Τα Κάρα τότε θα τρέχουν σαν λαγοί=εννοώντας τα Αυτοκίνητα,είναι επίσης ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι αυτό που βιώνουμε είναι Προπομπός του τι έρχεται...το Πότε ΑΚΡΙΒΩΣ θα γίνει είναι ΑΓΝΩΣΤΟ.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.