" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΠΕΙΓΟΝ: Επεισόδια με αναρχικούς αυτή την ώρα έξω από το ΑΚΡΟΠΟΛ (μετά από προγραμματισμένη συγκέντρωση τους). ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
διευκρίνηση: Γράψαμε ότι και σήμερα Κυριακή έγιναν επεισόδια. Δεν είμαστε σε θέση να το επιβεβαιώσουμε.
Πιθανότατα έγινε σύγχυση σε αναγνώστες με τα χθεσινά επεισόδια.
Όπως πληροφορούμαστε και σήμερα 30 περίπου πιστοί βρέθηκαν μπροστά από το θέατρο και διαμαρτυρήθηκαν για την βλασφημία. Εύγε σε όλους τους έναν προς έναν. Η Παναγιά και ο Κύριος μας να τους το ανταποδώσουν με πνευματική ευλογία.


Όπως διαβάσαμε σε ορθόδοξο ιστολόγιο (εδώ) αναρχικοί πήγαν και κατέλαβαν τον χώρο έξω από το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.



Εντύπωση προκαλεί που αυτό έγινε μετά από "προγραμματισμένη διεθνικιστική συγκέντρωση" τους (για άσχετο θέμα σε κοντινό σημείο), που σημαίνει ότι η ΕΛ.ΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΕ την παρουσία των αναρχικών και δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει τυχόν επεισόδια με διαμαρτυρομένους ορθοδόξους πιστούς.


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ της ΕΛ.ΑΣ. 
η οποία προφανώς επιδιώκει ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, να τραμπουκιστούν και να ξυλοκοπηθούν άγρια οι Ελληνορθόδοξοι πιστοί που θα πάνε στο θέατρο για να διαμαρτυρηθούν, όπως ακριβώς έκανε και πριν 2-3 μήνες στο σταθμό στο Μοναστηράκι (δείτε εδώ). 
Υπενθυμίζουμε ότι τότε τραυματίστηκαν σοβαρά αρκετά άτομα, που κατέληξαν στο νοσοκομείο, κάποια νοσηλεύθηκαν και κάποιοι χρειάστηκε να περάσουν μεγάλη ταλαιπωρία με εγχειρίσεις κλπ.


Μία ακόμη απόδειξη ότι
τα πάντα έγιναν με την πλήρη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.:



Ας γνωρίζουν ότι μια μέρα η ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Τάξης θα φύγει, και οι
πραιτοριανοί που σήμερα παριστάνουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ , που
συλλαμβάνουν ελληνορθοδόξους και αφήνουν ανεξέλεγκτους τους αναρχικούς να τραμπουκίζουν,  να "καθαρίζουν" εκ μέρους τους,
θα κληθούν ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ, όπως και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι.




Βάλαμε (εδώ) ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο: 
Αναρχικοί, με κράνη και παλούκια, όχι μόνον ΔΕΝ επιτίθενται σε σταματημένο περιπολικό, αλλά το διευκολύνουν να φύγει με ασφάλεια ανάμεσα τους! Δείτε:


Εδώ και πολύ καιρό η αστυνομία έπαψε να είναι ο προστάτης του φιλήσυχου πολίτη. 
Εχθρός του συστήματος είναι όσοι πάνε κόντρα στα σχέδια της Νέας Τάξης: 
Πρέπει να μάθεις να ΑΝΕΧΕΣΑΙ να βλασφημάνε τον Θεό σου και να μην διαμαρτύρεσαι. 
Προς το παρόν το πείραμα πάει σύμφωνα με τα σχέδια τους.



Μία ακόμη μαρτυρία πολίτη:
"... στην αρχη μονο ενα περιπολικο με 3-4 αστυνομικους, 
οι οποίοι κανανε πως δεν βλεπανε οταν οι αναρχικοι σπρωχνανε βιαια αδερφους
για να τους διωξουνε,
τους βλαστημουσανε τα Θεια 
και σε εναν αδελφό, τον γιατρο κ. Παπαγεωργιου, του αρπαξανε το εικονισμα που είχε καρφιτσωμενο στο μπουφαν. 



Σε λιγακι εξαφανιστηκαν κι αυτοι οι λιγοι αστυνομικοι και οι καμια εικοσαρια αναρχικοι φασιστες μεινανε μονοι, με ντουντουκα να λενε τα γνωστα τους. 

Δεν ητανε μονο μπροστα στο θεατρο, 
αλλα ειχανε πιασει τις γωνιες Ιπποκρατους & Πανεπιστημιου, 

όπως και Ιπποκρατους & Σολωνος

Κι ενας αδελφος αναγνωρισε εναν εξ΄αυτων ως ασφαλιτη"


(ως ιστολόγιο βεβαιώνουμε την ισχύ της παραπάνω καταγγελίας. Να δούμε, θα βρεθεί κάποιος εισαγγελέας υπηρεσίας να διώξει τον επικεφαλή της αστυνομικής επιχείρησης για την αδράνεια του;
Ή την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. που έδινε τις διαταγές;)




Δεύτερη μαρτυρία 
για τις επιθέσεις των αναρχικών
σε πιστούς ΜΠΡΟΣΤΑ 
στα μάτια των αστυνομικών :
Ακούστε :
https://youtu.be/UPVasktPaxs




Τρίτη μαρτυρία:

ΑΠΟ Γ.Μ.: Μας πήρανε παραμάζωμα 15 άτομα και ήμασταν τρείς γυναίκες με τα παιδιά. Τον ενός το παιδί του μάτωσε το στόμα επειδή μας σπρώχνανε και σηκώσανε και τις σημαίες, τις γυρίσανε ανάποδα για να μας χτυπήσουνε. 

Ιπποκρατους & Ακαδημιας (όχι Σολωνος) ειναι απο την πανω μερια, αλλα περισσοτεροι "αναρχικοι" βρισκονταν στην γωνια Ιπποκρατους & Πανεπιστημιου κι ειδικα στη μερια που ειναι η προσβαση του Μετρο, καθως προφανως γνωριζαν τις ανακοινωσεις μας. 

25-30 πρεπει να ητανε, όχι μονο 20 και το θεμα ητανε οτι εμεις προσερχομασταν μεμονωμενοι ή 2-3 μαζι κι οχι την ιδια ωρα, αφου ο κοσμος ξεκινούσε να προσερχεται απο τις 5 μεχρι τις 6 κι ακομα πιο αργα (κι εκεινοι ως θρασυδειλοι την "πεφτανε" καμια δεκαρια μαζι σε 1-2 άτομα, με τα κονταρια για οπλα)

(σχόλιο ο Παιδαγωγός: ο "στρατός" των υποτιθέμενων 'αρνητών στράτευσης' δουλεύει με απίστευτη πειθαρχία και παίρνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον εχθρό (πάντα με την ανοχή του κράτους). 
Κάποιοι πάνε πριν από το "πέσιμο" στο χώρο και κόβουν κίνηση, και με το τηλέφωνο ειδοποιούν αν είναι όλα οκ.Αν ο εχθρός είναι προετοιμασμένος, με κράνη, σημαίες-κοντάρια κλπ, η "επαναστατική γυμναστική" αναβάλλεται μέχρι να έρθουν τα ΜΑΤ. Τότε, και μόνον με την ασφάλεια του κράτους, συγκεντρώνονται για να κάνουν αντισυγκέντρωση. 
Γενικά πιάνουν διάφορα στενά και παραδρόμους. 4-5 άτομα κάθε φορά τουλάχιστον, και περιμένουν να περάσει κάποιος αμέριμνος αντιφρονούντας να τον ξυλοκοπήσουν, να τον ληστέψουν κλπ. 
Συνήθως -πέρα από τα χτυπήματα στο κεφάλι για να σε αφήνουν λιπόθυμο- σου αφαιρούν όλα τα σημαντικά προσωπικά είδη (κλειδιά, πορτοφόλι, ταυτότητες κλπ). Σε μια Αθήνα που σε κάθε δρόμο έχει 10 κάμερες είναι φανερό ότι η ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΝ θέλει να τους βρει. Γιατί απλά επιτελούν ότι δεν μπορεί να κάνει νόμιμα το επίσημο κράτος.)


Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ.
θα συνεχιστούν :
(πλέον όσοι πρωτοστατούν στον δρόμο γνωρίζονται και μπορούν απευθείας να συνεννοηθούν.
Σε περίπτωση που θελήσουν να κάνουν δημόσια κάλεσμα με ημέρα και ώρα, 
φυσικά το ιστολόγιο μας είναι στη διάθεση τους).




Αύριο είναι ο εορτασμός της Κυριακής της Ορθοδοξίας. 
Στους ναούς θα εξιστορίσουνε μία ακόμη φορά τους αγώνες των Πατέρων μας, 
με τους οποίους "τρέφονται", σαν να είναι συμμέτοχοι εκείνων των αγώνων, 
ενώ στην πραγματικότητα οι ίδιοι δεν έχουνε να επιδείξουνε τίποτα, αλλά αντιθέτως πρέπει να δώσουνε λόγο για την σημερινή προδοσία της πίστεως...




ΟΧΙ στην νέα βλάσφημη ταινία.

Το σύνθημα πλέον είναι ΕΝΑ :




2 Νέα βίντεο με ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ :
Στα γύρω στενά ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., υπήρχαν αναρχικοί (σε μικρές ομάδες) για να προπηλακίζουν διερχόμενους ορθοδόξους πιστούς.

Η κυρία καταγγέλλει ότι ΜΠΡΟΣΤΑ σε 3 αστυνομικούς
(ήταν δίπλα σε ανακριτικό όχημα της αστυνομίας)
αναρχικοί την προπηλάκισαν καθώς και ένα από τα ανήλικα παιδιά

που είχε μαζί της (η φωτογραφία του παιδιού από εδώ). 

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ....

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.Π ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΚΡΟΠΟΛ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ , ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΆΚΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΔΟΞΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ " JESUS CHRIST SUPERSTAR "....... (πηγή)

Συγκλονιστικό βίντεο μαρτυρία 
για το τι έγινε :

Δείτε μετά το 3ο λεπτό (μαρτυρία και εκτενής σχολιασμός πιστού  για τα επεισόδια του Σαββάτου):

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως το ειπατε, οι πραιτοριανοί που σήμερα παριστάνουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ....
Τις προηγουμενες ημερες υπηρχαν 10-20 αστυνομικοί, ακόμα και κλουβα καποιες ημερες, για εμας τους φιλησυχους (αν εξαιρεσεις καποιες λεπτικες παρεκτροπες)
Σημερα, εξαφανιστηκανε, ητανε στην αρχη μονο ενα περιπολικο με 3-4 αστυνομικους, οι οποίοι κανανε πως δεν βλεπανε οταν οι αναρχικοι σπρωχνανε βιαια αδερφους για να τους διωξουνε,τους βλαστημουσανε τα Θεια και σε εναν αδελφόο, τον γιατρο κ. Παπαγεωργιου, του αρπαξανε το εικονισμα που είχε καρφιτσωμενο στο μπουφαν. Σε λιγακι εξαφανιστηκαν κι αυτοι οι λιγοι αστυνομικοι και οι καμια εικοσαρια αναρχικοι φασιστες μεινανε μονοι, με ντουντουκα να λενε τα γνωστα τους. Δεν ητανε μονο μπροστα στο θεατρο, αλλα ειχανε πιασει τις γωνιες Ιπποκρατους & Πανεπιστημιου, όπως και Ιπποκρατους & Σολωνος
Κι ενας αδελφος αναγνωρισε εναν εξ΄αυτων ως ασφαλιτη

Παμε και στο δια ταυτα τωρα...
Αν ειμασταν 400-500 ατομα, κι οχι μονο 100, δεν θα ητανε τοσο ευκολο να κανουνε καταληψη κι η αστυνομια να εξαφανιστει
Ουτε ομως και θα παμε να παιξουμε ξυλο, δεν εχει κανενα οφελος να ομοιασουνε στον Βαραββα...Ο Κυριος δεν εχει την αναγκη μας, αιωνες συνεχως βλαστημειται και λοιδορειται, εμείς εχουμε αναγκη να δειξουμε κατι. Ουτε οσοι παρευρεθηκαν ειναι Ομολογητες, ειναι μεγαλη αυτη η λεξη, ομως αν ειχαν μαζευτει περισσοτεροι που θα κανανε αυτο το ελαχιστο, σημερα, με την ευλογια του Κυριου που θα εβλεπε τον μαζικοτερο αγωνα, τα πραγματα θα ητανε διαφορετικα.
Φαινεται ομως οτι προκρινεται η παθητικοτητα κι ετσι καπως σε λιγο θα δουμε αυτο το εργο και στην tv τη Μεγαλη Βδομαδα (το προσπαθουνε πολλα χρονια), όπως να γινονται και πολλα αλλα..
Και παντα το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι, αλλα ο Κυριος δεν μας εκανε αβουλους ωστε να δωσουνε μονο οι αλλοι λογο για εμας....
Μερικοι περιμενουνε να ειναι τα παντα οργανωμενα για να προσελθουνε ή τους πειραζουνε οι πραγματι κατακριτεες λεκτικες παρεκτροπες (σχετικα μεμονωμενες, 10-15 ατομα στα 100), ομως βλεπουμε οτι δεν τρεφουνε την ιδια αγαπη που εχουνε στους θεατες και συντελεστες του εργου απεναντι και στους θερμοαιμους ΑΔΕΛΦΟΥΣ τους, κι αυτους ειναι ετοιμοι να τους καταδικασουνε στο πυρ το εξωτερoν, δειχνοντας τους οπως ο Φαρισαιος τον Τελωνη...
Καποιοι "αρχηγοι" λοιπον δεν εβγαλαν ουτε καν μια λιτη ανακοινωση για ειρηνικη διαμαρτυρια, ουτε εκαναν μηνυση, ειναι εξαφανισμενοι....
Μονο για πανηγυρτζιδικες εκδηλωσεις ειναι, οπως ο εορτασμος Κυριακης της Ορθοδοξιας, οπου θα εξιστορησουνε τους αγωνες των Πατερων μας, με τους οποιους "τρεφονται", σαν να ειναι συμμετοχοι εκεινων των αγωνων, ενω στην πραγματικοτητα οι ιδιοι δεν εχουνε να επιδειξουνε τιποτα, αλλά αντιθετως πρεπει να δωσουνε λογο για αρκετα θεματα...
Απ την κρατουσα κανανε 3 μηνυσεις, σ΄αυτο το ευκολο θεμα, καθως δεν μπορουν να ξεκοψουνε απο τους μεγαλυτερους βλασφημους, δηλαδη τους παναιρετικους Οικουμενιστες. Θα κανουνε και την αλλη Κυριακη, 4 Μαρτιου, συγκεντρωση για το θεμα των θρησκευτικων, στα Προπύλαια, διπλα δηλαδη στο ΑΚΡΟΠΟΛ, χωρις να εχουνε προγραμματισμενο να περασουνε κι απο κει. θα κανουνε μετα και πορεια στο Συνταγμα, να φωτογραφηθουνε και να παρουνε χειροκροτηματα, όπου ουσιαστικα θα τους ακουσει ο Κανενας, οταν οι ιδιοι οι Δεσποταδες τους, τους δουλευουνε ψιλο γαζι για το θεμα. Δεν πανε ομως σ΄αυτους να κανουνε δριμυτατες διαμαρτυριες, γιατι εκει εγκυμονουν δυσαρεστες συνεπειες...
Ισως ομως αυτη η διαμαρτυρια στα Προπυλαια ειναι μια ευκαιρια να μαζευτουμε περισσοτεροι και να επηρεασουμε κοσμο για να συμμετασχει σε καποια διαμαρτυρια και στο ΑΚΡΟΠΟΛ...βεβαια αυτη η συγκεντρωση ξεκιναει στις 1μμ κι οι ομιλιες θα κρατησουνε το πολυ κανα τριωρο

Ζητανε συνεχως υπακοή λοιπον οι Επισκοποι, όμως δεν αναλαμβανουνε τις ευθυνες τους....
Κι ειναι ξεκαθαρο οτι και μεγαλογερονταδες δεν στηριξαν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τις διαμαρτυριες, γιατι τοτε δεν θα μαζευομασταν μονο 100 ατομα.
Καλη Σαρακοστή να έχουμε κι ελλειψει ηγεσιας για ουσιαστικοτερες αντιδρασεις, φαινεται οτι ειμαστε στην φαση που απλα ο καθενας διαχωριζει και ξεκαθαριζει την θεση του

Σταύρος

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Λοιπόν, αυτός ο κλάδος επαγγέλματος (Αντίφα), γι αυτό περνάει κρίση στο Λος Άντζελες (https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/01/12.html). Γιατί όλο το χρήμα του ο εργοδότης Τ.Σόρος το ρίχνει στα Βαλκάνια, και δη στην Ελλαδίτσα. Στα χαϊδεμένα του αυτά κ@λόπαιδα που σύντομα θα τους ρίξουμε πολύ ξύλο για να στρώσουν.
"Ελλαδίτσα" που λέει ο λόγος...ΕΛΛΑΔΑΡΑ στους εφιάλτες τους μας βλέπουν. Γιατί το κύριο πρόβλημα της καμπαλικής NWO είναι οι Έλληνες και ο Χριστός. Από εδώ διαδόθηκε ο Πολιτισμός, από εδώ διαδόθηκε ο Χριστιανισμός, από εδώ ξεκινάει και η αφύπνηση κατά της Παγκοσμιοποίησής τους.

Ανώνυμος είπε...

2 πολύ ενδιαφέροντα βίντεο για το ΠΟΙΟΙ εμπλέκονται με το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ (ως επιχείρηση). Δείτε τα κονέ με Δημάρχους, υπουργούς, ιδιωτικά ιατρικά κέντρα, τη Νδ κλπ :

https://youtu.be/vLoyv9ud5HY
https://youtu.be/_0kTF3eRm8Q

SCRIPTA MANENT είπε...

Σταύρο έπιασες το θέμα απο εκεί που ειναι το πρόβλημα, δλδ την ΣΙΩΠΗ όλων όσων έχουν την δύναμη να παροτρύνουν τις μάζες.

Τα εγραψα πριν 10 μέρες... αλλά κάποιοι βιάστηκαν να με χαρακτηρίσουν προβοκατορα.
Τώρα τι εχουν να πούν;;;
Που είναι οι γραπτές ανακοινώσεις ώστε να ενημερωθούν άπαντες του άλφα και του δείνα μεγαλογέροντα και μεγαλοπαπά;;

Ανώνυμος είπε...


Κύριε, εκέκραξα προς Σε, εισάκουσόν μου,εισάκουσον μου Κύριε.Κύριε, εκέκραξα προς Σε, εισάκουσόν μου.Πρόσχες τη φωνή της δεήσεώς μου,εν τω κεκραγέναι με προς σε. Εισάκουσόν μου, Κύριε.

Κατευθυνθήτω η προσευχή μου ως θυμίαμα ενώπιον σου. έπαρσις των χειρών μου, θυσία εσπερινή, εισάκουσον μου Κύριε.

Κύριε ἁμαρτάνων οὐ παύομαι, φιλανθρωπίας ἀξιούμενος οὐ γινώσκω, νίκησόν μου τὴν πώρωσιν, μόνε Ἀγαθέ, καὶ ἐλέησόν με.

Κύριε, καὶ τὸν φόβον σου πτοοῦμαι, καὶ τὸ πονηρὸν ποιεῖν οὐ παύομαι, τίς ἐν δικαστηρίῳ τὸν δικαστὴν οὐ πτοεῖται; ἢ τὶς ἰαθῆναι βουλόμενος, τὸν ἰατρὸν παροργίζει ὡς κᾀγώ; Μακρόθυμε Κύριε, ἐπὶ τῇ ἀσθενείᾳ μου σπλαγχνίσθητι, καὶ ἐλέησόν με.

Οἴμοι! τὶ ὁμοιώθην ἐγώ, τῇ ἀκάρπῳ συκῇ, καὶ πτοοῦμαι τὴν κατάραν σὺν τῇ ἐκκοπῇ, ἀλλ' ἐπουράνιε γεωργὲ Χριστὲ ὁ Θεός, τὴν χερσωθεῖσάν μου ψυχήν, καρποφόρον ἀνάδειξον, καὶ ὡς τὸν ἄσωτον Υἱόν, δέξαι με καὶ ἐλέησόν με.

Τὰ πλήθη τῶν πταισμάτων μου πάριδε Κύριε, ὁ ἐκ Παρθένου τεχθείς, καὶ πάσας ἐξάλειψον τὰς ἀνομίας μου, λογισμόν μοι παρέχων ἐπιστροφῆς, ὡς μόνος φιλάνθρωπος, δέομαι καὶ ἐλέησόν με.
> https://www.youtube.com/watch?v=DJODxvgkfE0

SCRIPTA MANENT είπε...

ΒΙΝΤΕΟ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ


https://www.youtube.com/watch?v=UPVasktPaxs&feature=push-u&attr_tag=lLPtoOyJAKaWJppL-6

Ανώνυμος είπε...

Τραμπουκοι και φασισταρια η αλλιως το παρακρατος του σημερα με κοκκινομαυρες σημαιες εκαναν καταληψη στην Ιπποκρατους και προπηλακισαν η εσειραν σηκωτο οποιον εμφανιστηκε για να διαμαρτυρηθει για την βλασφημια συμπεριλαμβανομενων ηλικιωμενων, γυναικων και παιδιων με το προσχημα της "ελευθεριας του λογου" το οποιο ειναι οπως φαινεται απολειστικο τους δικαιωμα.!
Αν αντι του Χριστου διασυροταν καποια ποδοσφαιρικη ομαδα η καποιο "επαναστατικο" ειδωλο του παρελθοντος τωρα το βρωμοθεατρο θα ηταν σταχτη και αποκαιδια.....
"Η Ελλαδα του σημερα"
"Τιτλοι Τελους"

Ανώνυμος είπε...

Οί αστυνομικοί πήραν εντολή νά αποχωρήσουν από τήν είσοδο τού θεάτρου πρίν πάρουν θέση τά νέα "ΜΑΤ"... Έτσι απλά

Ανώνυμος είπε...

Αν κάνουμε εμείς μια ταινία ή μια ζωγραφιά ή ένα θεατρικό για τους μαύρους και τους χλευάζουμε για το χρώμα τους,
ή για τους εβραίους και τους ειρωνευόμαστε για την τοκογλυφία τους,
ή για τους μουσουλμάνους και ειρωνευόμαστε τα πιλάφια και τα χαρέμια του Μωάμεθ,
ή gia τους π@στηδες ή τους τραβεστί και κάθε τέτοιους,
ΠΩΣ θα αντιμετωπίσουν την "τέχνη" μας;
Σε χρόνο "dt", Θα μας πάνε όλους "μέσα" υπό την χλεύη όλων των (διαπλεκόμενων, πουλημένων) ΜΜΕ.


Τώρα που χλευάζεται ο Αρχηγός της Πίστης μας,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ εφαρμόζεται ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ νόμος;;;

Η πύλη του Ρωμανού είπε...

Καλημέρα, καλη Σαρακοστή.
Το προβλημα δεν είναι η Αστυνομία αλλά οι antifa- nazi που οργανώνουν αντισυγκεντρωσεις,οργανωμενοι μέσα από το ιndymedia του Soros.
Αυτες οι ομάδες λειτουργούν για διάσπαση Κρατών με το αζημιωτο.
Πριν επέμβει το ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία οι ΜΚΟ του Soros και οι ομαδες των Πανεπιστημίων ειχαν διαλύσει απο μέσα τις Κρατικές δομές του Μιλόσεβιτς.
Ο βασικός κανόνας για να τους αποδυναμωσουμε ειναι: "Ο,τι είναι ωφέλιμο για το Εθνος το στηριζουμε". Τα υπόλοιπα τα απορριπτουμε...Μακροχρόνια έχουν σχολασει,γιατί αρχίζουμε να αποκταμε ολότητα και εμείς

Ανώνυμος είπε...

antifa- nazi

όταν θα μάθεις Ελληνα να λές τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη
τότε θα απεέυθερωθείς.
Κατά τα άλλα ορθοτομούντες τον λόγο της αληθείας.
κακός ο ναζισμός δεν χωράει καμία αμφιβολία
ΑΛΛΑ
μαθετε τουλάχιστον να γράφετε την αλήθεια.
Είναι διεθνιστές κομμουνιστές!
Συνεχίστε να χαϊδεύετε τους αριστέρούς , συνεχίστε να τους κάνετε ήρωες όπως κάνετε εδώ και 80 χρόνια , από τον Β.Π.Π. και έπειτα και θα καλοπεράσουμε όλοι μαζύ...!

Εχει σημασία;
Πολύ μεγάλη.
Ένα λέγαμε τα πράγματα με το όνομα τους σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
Συνεχίστε έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Αλλη μαρτυρια εδω :
http://entoytwnika1.blogspot.gr/2018/02/blog-post_62.html
ΑΠΟ Γ.Μ.: Μας πήρανε παραμάζωμα 15 άτομα και ήμασταν τρείς γυναίκες με τα παιδιά. Τον ενός το παιδί του μάτωσε το στόμα επειδή μας σπρώχνανε και σηκώσανε και τις σημαίες, τις γυρίσανε ανάποδα για να μας χτυπήσουνε.

Ιπποκρατους & Ακαδημιας (όχι Σολωνος) ειναι απο την πανω μερια, αλλα περισσοτεροι "αναρχικοι" βρισκονταν στην γωνια Ιπποκρατους & Πανεπιστημιου κι ειδικα στη μερια που ειναι η προσβαση του Μετρο, καθως προφανως γνωριζαν τις ανακοινωσεις μας.
25-30 πρεπει να ητανε, όχι μονο 20 και το θεμα ητανε οτι εμεις προσερχομασταν μεμονωμενοι ή 2-3 μαζι κι οχι την ιδια ωρα, αφου ο κοσμος ξεκινούσε να προσερχεται απο τις 5 μεχρι τις 6 κι ακομα πιο αργα (κι εκεινοι ως θρασυδειλοι την "πεφτανε" καμια δεκαρια μαζι σε 1-2 άτομα, με τα κονταρια για οπλα)
Ίσως πρεπει να διοργανωθει κατι σε μορφή πορείας, που θα ξεκινησει οργανωμενα απο αλλο σημειο, αλλα και θα παραμεινει αρκετη ωρα εξω απο το Ακροπολ (την αλλη Κυριακη στα Προπυλαια, στη συγκεντρωση για μαθημα θρησκευτικων, θα ητανε οτι πρεπει, αλλα δεν φαινεται απο τους διοργανωτες καμια τετοια προθεση...)

Σταύρος

Διηνέκης είπε...

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/02/blog-post_294.html

SCRIPTA MANENT είπε...

Κανονικά θα έπρεπε οι μεγαλοπαπάδες τουλάχιστον, να κατεβάσουν τις ενορίτες τους στο ΑΚΡΟΠΟΛ
Αντί αυτού τουμπεκί, όπως έγραψα πριν απο 10 μέρες.
Επιτρέπεται μωρέ να εχουν περάσει 20 μέρες και να μην υπάρχει ένας Παπάς απο γοχ με τους ενορίτες του;;;
Σας τα έγραφα εδω και 2 χρόνια, και σας το ξαναγράφω:
Απο γοχ ξεχάστε τα πάντα λόγω του ΘΝΠ που εντάχθηκαν. Πες οτι δεν υπάρχουν. Ηδη εχω δικαιωθεί με την ολοκληρωτική απουσία τους στις διαμαρτυρίες εναντίον καρτών και αντιχριστων νόμων και βλάσφημων έργων κλπ
Οι Μάσκες έπεσαν
Οποιος ιερέας η ηγούμενος η αποτειχισμένος δεν δηλώσει εφεξής δημόσια ποιά είναι η θέση του, είτε για το εν λόγω βλάσφημο έργο, είτε σε ότι άλλο αντίχριστο προκύψει, τότε είναι απλά συνεργάτης του συστήματος, είτε των γοχ είτε της διοικούσας εκκλησίας.
Τελεία και παύλα

SCRIPTA MANENT είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ οι Αναρχικοί εχουν στήσει καρτέρι στα γύρω στενά απο το ΑΚΡΟΠΟΛ προκειμένου να χτυπήσουν τους χριστιανούς

Ανώνυμος είπε...

"(κι εκεινοι ως θρασυδειλοι την "πεφτανε" καμια δεκαρια μαζι σε 1-2 άτομα, με τα κονταρια για οπλα) ..."

Μήπως γνωρίζει κανείς πως και γιατί φτιάχτηκαν τα ...τάγματα ασφαλείας ;

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα να παραδεχθούν οι Ελληνες το κόλπο του κομμουνιστικού ...συνταγματικού τόξου;

Στα σύγχρονα “δημοκρατικά” κομμουνιστικά καθεστώτα , των “δημοκρατικών” τόξων, όσα δεν πρέπει να πράξει η “δημοκρατική” χωροφυλακή το κάνουν οι “αυθόρμητες “αντιφασιστικές αντιναζιστικές ομάδες πολιτών. Η σύγχρονη αντιφασιστική “αυθόρμητα σχηματιζόμενη ομάδα του λαού” , η αντικαταστάτρια της 17 Ν της ΟΠΛΑ και του ΕΛΑΣ.
Η σύγχρονη δικτατορία του προλεταριάτου , ήτοι των τραπεζιτών και του κεφαλαίου.
Τα ίδια ακριβώς έκαναν μέχρι πρόσφατα και στο αγαπημένο καθεστώς των αριστερών , την Βενεζουέλα.
Τώρα τα πράγματα εκεί αγρίεψαν…

Επιτακτική ανάγκη οι Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι ,μοναδικοί ιδιοκτήτες και απελευθερωτές μας από την Οθωμανική σκλαβιά , να αναλάβουμε τις ευθύνες της τύχης της Ιερής Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας!
Είμαστε η τεράστια πλειονότητα αλλά είμαστε ανοργάνωτοι και διεσπαρμένοι σε ανθελληνικά αντίχριστα κόμματα!
Επιβάλλεται να ενωθούμε , ενάντια σε όλους όσους ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ , ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ!

ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ…
Μην τρέφει κανείς αυταπάτες. Εάν πάνε πολύ περισσότεροι Ελληνες στις διαμαρτυρίες και δεν τα βγάζουν πέρα οι αντιφα , οι υπηρέτες του κεφαλαίου , η σύγχρονη δικτατορία του προλεταριάτου…

“Το «ευχαριστώ» του Μαδούρο στον Τσίπρα για την στήριξή του
Πηγή: Miraflores Palace/Handout via REUTERS

Έχουν συμπληρωθεί τρεις μήνες από τότε που ξεκίνησε το κύμα διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο.

Οι σφοδρές μάχες είναι συχνό φαινόμενο στους δρόμους της πόλης και συνολικά αυτό το διάστημα έχουν χάσει τη ζωή τους 89 άτομα.



http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/87469/to-eyxaristo-toy-madoyro-ston-tsipra-gia-tin-stirixi-toy

Ανώνυμος είπε...

Είναι λάθος το να πηγαίνει άλλος σήμερα να διαμαρτυρηθεί,άλλος αύριο,και άλλος μεθαύριο και τα λοιπά.Πρέπει να γίνει πανελλαδική πορεία διαμαρτυρίας όλων των χριστιανών,για τις βλάσφημες παραστάσεις και γενικότερα για το φαινόμενο της βλασφημίας.Πού είναι ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος?Ο Πειραιώς Σεραφείμ τί κάνει?

Ανώνυμος είπε...

Συγκέντρωση περιορισμένων ατόμων πραγματοποιήθηκε για 1-1.30 ώρα περίπου και σήμερα έξω από το θέατρο ειρηνικά και χωρίς επεισόδια .

Ανώνυμος είπε...

http://entoytwnika1.blogspot.gr/2018/02/blog-post_35.html

κατάντια

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!

ΡΩΜΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Προσφορες.. τσαμπα θα το βαλουν σε λιγο προειμενου να βαλουν οσο πιο πολλους μπορουν μεσα https://www.happydeals.gr/deals.php?id=3293&adn=lw&lkws_308=5a934006-2b00-3854-7127-da0f2e15ded8

Η πύλη του Ρωμανού είπε...

natifa-nazi είναι. Οι Ναζί της εποχής μας είναι οι αντιφασίστες, οι αντιρατσιστές, οι φιλοϊσλαμιστές , οι ΜΚΟ οι αριστεριστές, ο Ρουβίκωνας

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ - Ανακοίνωση εργαζομένων θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ για δική τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας

"Την Πέμπτη 1/3 στις 18:00, έξω από το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, οι εργαζόμενοι και συντελεστές της παράστασης θα πραγματοποιήσουμε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καλώντας την πολιτεία και τους κοινωνικούς φορείς της πόλης να πάψουν να παριστάνουν τον «Πόντιο Πιλάτο» και να δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση πως ο ΦΟΒΟΣ δεν θα περάσει στην Τέχνη».

Οι εργαζόμενοι του θεάτρου έβαλαν την ανακοίνωση τους στην επίσημη ιστοσελίδα των αναρχικών(παρακρατικών)! Αντιλαμβάνεστε γιατί.

Κράτος και παρακράτος μία ακόμη φορά προσπαθούν να εκριζώσουν κάθε τι ορθόδοξο από την Ελλάδα μας βλασφημώντας τον Χριστό μας.

Εφιστούμε την προσοχή στους πιστούς που θα προσέλθουν για να διαμαρτυρηθούν. Επισημαίνουμε ακόμη ότι σε παρακείνα στενά αναρχικοί συστήνουν ομάδες 4-5 ή και περισσότερων ατόμων για να προπηλακίζουν αμέριμνους πιστούς που προσέρχονται. ΜΗΝ αποκαλύπτετε την ιδιότητα σας και τον προορισμό σας αν ρωτηθείτε.
Γενικά καλό είναι να είστε σε επικοινωνία και με άλλους αδερφούς.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.