" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Φυλάκιση εν ενεργεία βουλευτών ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποκλεισμός «ΕΛΛΗΝΩΝ» & «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ». Τόση «δημοκρατία» είχαμε να δούμε από τη «Χούντα».


Όσο μεμονωμένες σπίθες ανάβουν,
τόσο η παγκόσμια Νέα Τάξη θα προκαλεί ολοένα και περισσότερο,
ποδοπατώντας ακόμη και το σήμα κατατεθέν της Δημοκρατίας:
το δικαίωμα του «εκλέγειν» και του «εκλέγεσθαι».
 


Από την απαγόρευση καθόδου στις εκλογές αρχικά του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη

-ΧΩΡΙΣ αυτός να έχει καταδικαστεί τελεσίδικα,
-με τον εκλογικό νόμο να αλλάζει διαρκώς με μοναδικό κριτήριο το πως θα αποκλείσει τον Κασιδιάρη από τις επόμενες εκλογές!

 

μέχρι τον πρόσφατο αποκλεισμό καθόδου στις ευρωεκλογές 2024 των Σπαρτιατών

-με την επικείμενη αντικατάσταση των εκλεγμένων από τον ελληνικό λαό βουλευτών των Σπαρτιατών (ναι, τέτοιο σεβασμό στο Σύνταγμα! και τη Δημοκρατία!)
-με την σημερινή (25/4/2024) απαγόρευση εισόδου στη Βουλή του ανεξάρτητου βουλευτή κ.Φλώρου για 2 εβδομάδες

μέχρι την προσπάθεια συκοφάντησης και «δολοφονίας χαρακτήρα» του Donald Trump 

μιας παγκόσμιας δικτατορίας δρόμος.





Σε όποιον τολμάει να πάει κόντρα στα σχέδιά τους,
στήνεται κάποιο σκηνικό,
εφευρίσκονται «προστατευόμενοι μάρτυρες»
και δε μπορεί, κάποια στιγμή το θύμα θα πέσει σε κάποια παγίδα.

 

Ας κάνουμε μια σύντομη αναδρομή:

Συνέλαβαν την «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή που στα 40 χρόνια δράσης της κατάφερε μόλις ΜΙΑ (1) δολοφονία- πόσο ανίκανη να σκοτώσει εγκληματική οργάνωση ήταν αυτή! εκτός αν δεν ήταν εγκληματική οργάνωση. 

Η μοναδική δολοφονία που καταλογίζεται στην Χρ.Αυγή -και τελέστηκε από ένα πρώην μέλος του ΚΚΕ- αποτέλεσε αφορμή για την σύλληψη βουλευτών αλλά και την προσωρινή φυλάκισή τους για 18 μήνες !!! -πέρασαν όσα νομοσχέδια ήθελαν  στο διάστημα αυτό.

Σήμερα επικαλούνται την δικαιολογία ότι τάχα «εξαπατήθηκε» ο ελληνικός λαός από τους Σπαρτιάτες για να βγάλουν εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό βουλευτές έξω από τη Βουλή!

Είναι τόσο γελοίο να το ακούς αυτό, από αυτούς που υποσχόταν προεκλογικά ότι «λεφτά υπάρχουν» ή ότι θα «σχίσουν τα μνημόνια με έναν νόμο μόλις γίνουν κυβέρνηση», από αυτούς που οργάνωσαν δημοψήφισμα και καταπάτησαν προκλητικά την απόφαση του ελληνικού λαού, ή που παρίσταναν τους πατριώτες και τους θεοσεβούμενους αλλά επιμένουν στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών περνώντας το ένα μετά το άλλο τα νομοσχέδια της LGTB.  

Πολιτικοί απατεώνες καταγγέλλουν την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού για να αποκλείσουν εν ενεργεία βουλευτές!  Δεν ξανάγινε!!!

 

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. 1. 
Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αντιδράσει όταν ακούει να βρίζουν την μητέρα του.
 
 
ΥΓ.2. Προς τις «θεοσεβούμενες» λέαινες που έσπευσαν να χύσουν κροκοδείλια δάκρυα για τους  υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ που δεν θα μπορούν οι καημένοι να πάνε στην εκκλησία το Πάσχα ως δήθεν πιστοί :

Μην χαίρεστε ελπίζοντας να μοιραστείτε το «θήραμα». Έρχεται η σειρά σας.
Εκτός αν δούμε μία ακόμη φορά το ίδιο σενάριο που είδαμε με τον ΛΑΟΣ και τους ΑΝ.ΕΛ. 
 

 
Ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο και ένα εξαιρετικό κείμενο του Κωνσταντίνου Βαθιώτη (του πρώην καθηγητή Πανεπιστημίου που αναγκάστηκε για λόγους συνείδησης επί κορονοϊού να παραιτηθεί):
 
 
 
 
 Διαβάστε το κείμενο του κ.Βαθιώτη με τίτλο: 

Δικτατορία υπό κοινοβουλευτικόν μανδύαν εδώ
 
 


1 σχόλιο:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Το υπόμνημα του Κωνσταντίνου Βαθιώτη ως πληρεξούσιου δικηγόρου του κόμματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ,

προς αντίκρουση του υπομνήματος που κατέθεσε την 20ή Απριλίου 2024 ο Κυρ. Μητστοτάκης (εξουσιοδοτώντας προς τούτο τον δικηγόρο κ. Κοσμά Τριλίβα)
λίγο πριν από την εκπνοή τής εκ του νόμου προβλεπόμενης προθεσμίας, εδώ :

https://attikanea.info/%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.