" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

ΕΚΚΛΗΣΗ σε ΒΟΗΘΕΙΑ: Η ελληνόψυχη Πομάκα Αϊσέ Ιμάμ, χρειάζεται την βοήθειά μας.

Αρκετές φορές αποκαλύψαμε όσα συμβαίνουν στη Θράκη μας (δείτε την ετικέτα μας εδώ).

Μία ακόμη προδοσία των πολιτικών μας : 
Η τουρκοποίηση των Πομάκων 
(οι οποίοι φυσικά και δεν έχουν καμμία σχέση με τους Τούρκους αλλά υπέστησαν εξισλαμισμό επί Τουρκοκρατίας (ενδεικτικά εδώ, εδώ, εδώ, εδώ)). 
Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, το πιο ελληνικό προδοτικό κόμμα στη Θράκη, επιβραβεύεται με τις ψήφους που κατευθύνονται από το Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.  



Ελάχιστες ήταν οι φωνές που αντιστάθηκαν στην τουρκοποίηση των Πομάκων της Θράκης. 
Η ηρωϊκή μας δασκάλα Χαρά Νικοπούλου (δείτε εδώ), 
ο Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα (1979-2021) (ενδεικτικά εδώ
και τελευταία μας έδωσε ελπίδα με τις δημοσιεύσεις της η ελληνόψυχη Πομάκα Αϊσέ Ιμάμ, από το πομακοχώρι Θέρμες του νομού Ξάνθης.

 



υψώνοντας την Ελληνική σημαία στο χωριό της ...


Πριν λίγο διαβάσαμε στο προφίλ της Αϊσέ στο facebook (εδώ) και επιβεβαιώσαμε κ μέσω γνωστών που μιλάνε μαζί της,
ότι βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και από υγεία και οικονομικά, φιλοξενούμενη στους ξενώνες του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. 
Επειδή υπάρχουν έξοδα για τις μετακινήσεις της, όποιος επιθυμεί μπορεί να την στηρίξει. 



Επειδή όπως πληροφορηθήκαμε τυχόν χρήματα που κατατίθενται στον λογαριασμό της, κατάσχονται λόγω χρεών, δημοσιοποιούμε τον λογαριασμό του γιού της, στην Τράπεζα Πειραιώς GR6701723520 005352103010596.

φωτογραφία από το προφίλ  της Αϊσέ

Όπως βλέπετε (σε παλαιότερο προφίλ της στο fb). η Αϊσέ, αντιλαμβάνεται την προδοσία με τον Οικουμενισμό, κάτι που παριστάνουν ότι δεν βλέπουν οι ποιμένες μας ...

φωτογραφία από το προφίλ  της Αϊσέ


Αγαπητή ελληνόψυχη Ελληνίδα Αϊσέ,
κουράγιο
οφείλουμε να σηκώνουμε τον Σταυρό μας,
όσο βαρύς κι αν μοιάζει.

Όσο για τον Σταυρό που κουβαλάς, σου στέλνουμε ένα μικρό απόσπασμα (δες αν θέλεις από το 8ο μέχρι το 12ο λεπτό) από την ομιλία ενός αγαπημένου παππούλη (σχωρέθηκε πριν ένα χρόνο και. Πολύ αγάπη έδινε σε όλο τον κόσμο.) Αν βρεις λίγο χρόνο, άκουσε τον. Βέβαια αλλιώς ακούς κάποιον που γνώρισες από κοντά, κ θυμάσαι τι έζησες μαζί του αλλά ίσως σου αρέσει.


https://youtu.be/Uhl53tskfVg?t=484

Αϊσέ, δυστυχώς μας κυβερνάνε προδότες. 
Από τότε που ιδρύθηκε το Ελληνικό κράτος. Και έχουν εισχωρήσει σε κάθε εξουσία.
Γι αυτό δεν έχεις την παραμικρή στήριξη από το κράτος. Όπως δεν την είχε και ο Σταύρος Λάλας  (εδώ, εδώ). 


Όμως εμείς, οι Ορθόδοξοι Έλληνες, θα συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σου.
Είμαστε περήφανοι να στηρίζουμε μία γενναία Ελληνίδα.
Ενώνουμε όλοι τις προσευχές μας στον Τριαδικό μας Θεό για την Αϊσέ.
Και στηρίζουμε όπως μπορούμε και οικονομικά (θα σας κρατάμε ενήμερους για  οτιδήποτε χρειαστεί).


φωτογραφία από το προφίλ  της Αϊσέ



Αντιγράφουμε από μήνυμα που λάβαμε :

«Μένει σε ξενώνα για καρκινοπαθεις τις καθημερινες μακρυά από το Παπαγεωργίου και πηγαινοέρχεται με ταξί. Τα Σαββατοκύριακα ο ξενώνας κλείνει και αναγκάζεται να μένει σε ξενοδοχείο. Ο αιματοκρίτης της έχει πέσει πολύ και έχει κουραστεί τους τελευταίους 4 μήνες.   Κάνει μεγάλη υπομονή εδώ και πολλά χρόνια από τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει στο μάτι, στο πόδι και στο αίμα. 
              ********
Γεια σας ονομάζομαι Αισέ και η καταγωγή μου είναι από ένα μακρινό χωριό βόρεια της ξάνθης Άνω Θέρμες πομμάκικο χωριό. Τον Νοέμβριο του 2023 διαγνώστηκα με κακοήθη όγκο του λάρυγγα νοσηλεύτηκα για αρχή στο παπαγεωργίου όπου και μου έγινε τραχειοστομή όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να μιλήσω στην πορεία με μετέφεραν στο θεαγένειο για περαιτέρω εξετάσεις η κατάστασή μου επιδεινώνεται μου έκαναν και γαστρονομία στο στομάχι είναι ένα σωλήνα σίτισης τρέφομαι και από κει έχω μείνει 40 κιλά δυστυχώς το κράτος δεν προνόησε για μας που είμαστε από μακριά και διαμένω σε ξενοδοχείο παίρνω καθημερινά ταξί για να πάω στο κούρκουλος που είναι παράρτημα του θεαγενείου και να κάνω ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία τα έξοδα στην πόλη είναι τρομερά πολλα θα ήθελα παρακαλώ την προσοχή σας μέρες που έρχονται για την ψυχή σας για τους πεθαμένους σας για κάποιον άρρωστο που έχετε και εσείς πρώτα προσευχηθείτε για μένα και όποιος μπορεί και θέλει παρακαλώ να με βοηθήσει έχω πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη κοινοποιήστε σας παρακαλώ αντιγραφή και επικόλληση»


Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. 1 Έχουμε δει φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση της υγείας της Αϊσέ που είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Επιλέγουμε -προς το παρόν- να μην τις δημοσιεύσουμε. 
Παρακαλούμε έντονα για τις προσευχές όλων σας.


ΥΓ. 2  Διαρκής ενημέρωση
- Προς το παρόν χρειάζεται η φιλοξενία της σε κάποιο σπίτι για τα σαβ/κα (ο ξενώνας τα σαβ/κα είναι κλειστός) ή για όταν διακοπούν προσωρινά οι χημειοθεραπείες (δεν θα έχει δικαίωμα να μένει στον ξενώνα)
- Επίσης σκέψη μας είναι να γίνει ένα δίκτυο εθελοντών που να την βοηθάει στις μετακινήσεις της (από τον ξενώνα που βρίσκεται στην Πυλαία, προς το νοσοκομείο Παπαγεωργίου για τις χημειοθεραπείες της, η απόσταση είναι μεγάλη και δεν βολεύει η χρήση λεωφορείου) ή έστω θα καλύπτει τα έξοδα για το ταξί.
- Αν υπάρχουν διαθέσιμα και λίγα καλοκαιρινά ρούχα, θα ήταν ευπρόσδεκτα.
- Ομοίως ένα ζευγάρι μαλακά αθλητικά παπούτσια νο 38, μία μεγάλη πετσέτα μπάνιου κ μία προσώπου.
- Για οποιαδήποτε συνεννόηση επικοινωνήστε με το εμαιλ μας opaidagogos@gmail.com (λόγω των ημερών μπορεί να αργήσουμε να το δούμε) ή με εθελόντρια που μιλάει με την Αϊσέ στο τηλ 6939268182. Μπορείτε φυσικά να μιλήσετε απευθείας μαζί της κ μέσω facebook.
- Για οποιοδήποτε νεότερο έχουμε, θα σας ενημερώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.